-
ניתאי :
צארמנדר משתמש בגחלת עוד פעם בגחלת אבל הפעם ציקוריטה מצליחה להתחמק ותוקפת בהצלפת גפן שתופסת את צארמנדר שלא מצליח להשתחרר .
מה תעשה?
70% צארמנדר
80% ציקוריטה
דניאל :
סקווירטל משתמש בדחיפה אבל צארמנדר מצליח לברוח על ידי זה שהוא קופץ מעל ואז פוגע בראש של סקווירטל חזק ואז צארמנדר משתמש בגחלת על השיריון של סקווירטל שפוגע קצת .
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 5 2009, 11:07 AM
[b] ניתאי :
צארמנדר משתמש בגחלת עוד פעם בגחלת אבל הפעם ציקוריטה מצליחה להתחמק ותוקפת בהצלפת גפן שתופסת את צארמנדר שלא מצליח להשתחרר .
מה תעשה?
70% צארמנדר
80% ציקוריטה [/b][/quote]
"צ'ארמנדר,תנסה לירות גחלת על הציפורניים שלך ולהפוך אותם לציפורני אש! ואז תחתוך את החוטים בשריטה ותשתמש על צ'יקוריטה בשריטה שוב!"
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 5 2009, 11:07 AM
[b] דניאל :
סקווירטל משתמש בדחיפה אבל צארמנדר מצליח לברוח על ידי זה שהוא קופץ מעל ואז פוגע בראש של סקווירטל חזק ואז צארמנדר משתמש בגחלת על השיריון של סקווירטל שפוגע קצת .
מה תעשה? [/b][/quote]
לא צריכות להיות פקודות מאמן כלשהו שיגיד מה לעשות לסקווירטל? או שהם תיכננו את כל זה מראש לפני הקרב?
--
"צ'ארמנדר, השתמשי במתקפת שריטה ונסי לגרום לו ליפול, ולאחר מכן השתמשי שוב בגחלת!" אני אומר.
-
ניתאי :
צארמנדר מסתכל אליך במבט מוזר אבל עדיין מנסה וזה מצליח !*להוסיף את זה כמתקפה?*הוא חותך אם זה את הגפן ואז רץ במהירות לכיוון ציקוריטה ופוגע אם זה חזק ואז משתמש בגחלת שכמעט גומרת את ציקוריטה .
צארמנדר60%
ציקוריטה 30%
מה תעשה?
דניאל:
הוא עשה את זה מתוך ריפלקס להגנה עצמית :o
--------
"סקווירטל תשתמש באקדח מים ואז בדחיפה "הוא אומר ואז סקווירטל משתמש באקדח מים שפוגע לצארמנדר בזנב כתגובה צארמנדר משתמש בשריטה על הרגליים של סקווירטל שמפילות אותו אחר כך הוא משתמש בגחלת שכמעט ולא מזיזה .
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 5 2009, 11:17 AM
[b] ניתאי :
צארמנדר מסתכל אליך במבט מוזר אבל עדיין מנסה וזה מצליח !*להוסיף את זה כמתקפה?*הוא חותך אם זה את הגפן ואז רץ במהירות לכיוון ציקוריטה ופוגע אם זה חזק ואז משתמש בגחלת שכמעט גומרת את ציקוריטה .
צארמנדר60%
ציקוריטה 30%
מה תעשה? [/b][/quote]
*ברור*
------------
"תשתמש בציפורני אש*השם של המתקפה O:* שוב! וגמור אותה!"
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 5 2009, 11:17 AM
[b] דניאל:
הוא עשה את זה מתוך ריפלקס להגנה עצמית :o
--------
"סקווירטל תשתמש באקדח מים ואז בדחיפה "הוא אומר ואז סקווירטל משתמש באקדח מים שפוגע לצארמנדר בזנב כתגובה צארמנדר משתמש בשריטה על הרגליים של סקווירטל שמפילות אותו אחר כך הוא משתמש בגחלת שכמעט ולא מזיזה .
מה תעשה? [/b][/quote]
אני מת על הרפלקסים של הסקווירטל הזה..
--
"צ'ארמנדר! את הגב שלך מראים רק לגופה! אל תתני לו עוד הזמדנות לכוון לזנב! כעת השתמשי בשריטות שוב על הראש שלו, ואולי תוסיפי בעיטה או שתיים!" אני אומר, ומסתכל בריכוז רב בקרב.
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 5 2009, 10:59 AM
[b] אמבראון :
טריקו קופץ לגובה ואז משתמש בחבטה חזקה מאוד שמחזירה לאקנס את הזנב רעל של עצמו והוא נפגע חזק .
מה תעשה? [/b][/quote]
"טריקו תישתמש בפזילה ואז חבטה בכול הכוח!"
-
ניתאי :
צארמנדר משתמש עוד פעם בציפורני אש והפעם הוא תוקף כמה פעמים וגומר את הקרב הזה .
"אני לא מאמין שהפסדתי לתלמיד חדש "בוב אומר ומתחיל ללכת בעצב מהזירה .
יש הפסקה מה תעשה?
דניאל :
סקווירטל לא מצליח לקום הוא נתקע על הגב !.
צארמנדר מתחיל לשרוט אותו בלי סוף עד שלבסוף סקווירטל תוקף באקדח מים חזק שמעיף את צארמנדר משם והוא מצליח לקום .
"קדימה סקווירטל תשמתמש עליו באקדח מים ותגמור אותו "הוא אומר וסקווירטל משתמש באקדח מים חזק שמתקרב לצארמנדר .
מה תעשה?
אמבראון:
טריקו משתמש בפזילה שלא מזיזה לאקנס שבניגוד משתמש בזנב רעל שמרעיל את טריקו .
"תגמור אותו בנשיכה "היריב אומר ואקנס מתקרב במהירות לכיוונו של טריקו .
מה תעשה?
-
שכחת אותי לפני כמה עידכונים
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 5 2009, 11:24 AM
[b] ניתאי :
צארמנדר משתמש עוד פעם בציפורני אש והפעם הוא תוקף כמה פעמים וגומר את הקרב הזה .
"אני לא מאמין שהפסדתי לתלמיד חדש "בוב אומר ומתחיל ללכת בעצב מהזירה .
יש הפסקה מה תעשה? [/b][/quote]
אני אחפש את כריס ואבדוק איך הלך לו
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 5 2009, 11:24 AM
[b] אמבראון:
טריקו משתמש בפזילה שלא מזיזה לאקנס שבניגוד משתמש בזנב רעל שמרעיל את טריקו .
"תגמור אותו בנשיכה "היריב אומר ואקנס מתקרב במהירות לכיוונו של טריקו .
מה תעשה? [/b][/quote]
אני מחייך קלות ואומר:
"זה לא יגמור את טריקו! חבטה שהוא מיתקרב אליך!"
-
[quote][b]דניאל :
סקווירטל לא מצליח לקום הוא נתקע על הגב !.
צארמנדר מתחיל לשרוט אותו בלי סוף עד שלבסוף סקווירטל תוקף באקדח מים חזק שמעיף את צארמנדר משם והוא מצליח לקום .
"קדימה סקווירטל תשמתמש עליו באקדח מים ותגמור אותו "הוא אומר וסקווירטל משתמש באקדח מים חזק שמתקרב לצארמנדר .
מה תעשה?
[/b][/quote]
'מצב מסוכן בעליל, ליפול על הבטן ישאיר את הזנב חשוף, לכן או ליפול על הגב או ליקפוץ,' אני חושב במהירות (כי המהירות האמיתית של מחשבות הרבה יותר מהירה במהירות שבה אנחנו חושבים את המחשבות באופן אמיתי, או משהו פילוסופי דומה) "צ'ארמנדר קפצי הצידה והשתדלי לנחות על הגב! לאחר מכן השתמשי בצרחה!"
-
בובי :
סליחה פשוט הגבת בסוף העמוד ולא ראיתי חח
-------
צימצאר מתקרב אליך ונרדם לידך .
מה תעשה ?
ניתאי :
שאתה מתקרב לאחת הזירות אתה רואה את כריס אם [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr026.png[/img] נגד מאמן שאתה לא מצליח לראות שהוא אם [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr009.png[/img] תוך כמה כדורי חשמל כריס מנצח .
שהקרב נגמר אתה רץ במהירות לכיוון הכניסה לשער שם כריס מבחין בך "אז ראית את הקרב הא ?"הוא שואל אם חיוך.
מה תעשה?
אמבראון:
טריקו שוכב כמו מת ליד אחד העצם בזמן שאקנס מתקרב אליו שלפתע טריקו משתמש בשאיבה ופוגע חזק באקנס ואז הוא משתמש בחבטה .
טריקו מרגיש טוב אבל מורעל
אקנס פצוע קשה .
מה תעשה?
דניאל:
צארמנדר קופצת על הגב ומצליחה להגן על הזנב שלה אבל חוטפת חזק את האקדח מים .
"קדימה סקווירטל תשתמש באקדח מים לתוך הפה שלו "הוא אומר .
מה תעשה ?
אמבראון
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 5 2009, 11:39 AM
[b] אמבראון:
טריקו שוכב כמו מת ליד אחד העצם בזמן שאקנס מתקרב אליו שלפתע טריקו משתמש בשאיבה ופוגע חזק באקנס ואז הוא משתמש בחבטה .
טריקו מרגיש טוב אבל מורעל
אקנס פצוע קשה .
מה תעשה? [/b][/quote]
בקרוב הוכל ליתפוס איווי?
--------------------------
"היי טריקו אתה בסדר" אני שואל אותו בדאגה
"עכשיו בו ניראה לו מזה פוקימון חזק! תישתמש בחבטה בכול הכוח ועם הוא מחזיק את עצמו אז תישתמש בשאיבה!
-
[quote][b]דניאל:
צארמנדר קופצת על הגב ומצליחה להגן על הזנב שלה אבל חוטפת חזק את האקדח מים .
"קדימה סקווירטל תשתמש באקדח מים לתוך הפה שלו "הוא אומר .
מה תעשה ?
[/b][/quote]
'לתוך הפה?' אני חושב בתמיהה קצת "צ'ארמנדר, השתמשי בגחלת כדי לנסות לעצור את אקדח המים. אם לא תצליחי וזה יתקרב, מה שכנראה יקרה, קפצי הצידה ותשתמשי בצרחה, ואחר כך שריטות!" אני אומר לה.