-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 05:00 AM
[b] [b]עמרי[/b]~
אתה ממשיך בדרכך ולפתע פוגש בשני אודישים קטנים שמפריעים לך להתקדם. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr043.png[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr043.png[/img] [/b][/quote]
"היי שניכם, אתם מוכנים לזוז בבקשה?" אני שואל אותם בנימוס, מנסה שלא להפחיד אותם.
-
[b] [b]נדב[/b]~
הפוכודר מתנדנד כמה פעמים ואז נעצר. האור האדום שבמרכזו נכבה, מה שמסמן על תפיסתו של פוליאווג.
[/b][/quote]
"תפסתי פוליוואג!" אני צועק בשמחה ומרים את הכדור.
"טוב, בוא בלבזאור, ממשיכים לורידיאן!" אני אומר וממשיך ללכת אל עבר ורידיאן.
מישה תפס פוקימון לפני? ._.
-
[b] [b]מתן[/b]~
צ'ארמנדר מניף את ידו באוויר ושולף את ציפורניו, הוא מתקרב לספירו ונותן שריטות. ספירו מתעלף. [/b][/quote]
אני חושב לעצמי:'זה אמור ללמד אותו שאסור להתעסק איתי ועם צ'ארמנדר שלי' ואני מחזיר את צ'ארמנדר לפוכדור שלו ואני ממשיך בדרך.
-
בידקו בלוח המשימות, כל מי שמתקרב לורידיאן צריך כבר להתחיל לנסות להשלים את משימה מס' 1.
[b]עמרי[/b]~
האודישים מחייכים אלייך, ולפתע תוקפים את סקווירטל בשאיבה, סקווירטל מאבד חיים במהירות.
[b]מתן[/b]~
אתה ממשיך בדרכך ואז צ'ארמנדר עוצר. הוא מסתובב אחורה ויורה גחלת לעבר השיח, מהשיח קופץ פתאום מיואו ומנסה לכבות את הזנב שבוער לו. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr052.png[/img]
[b]נדב[/b]~
לא , עדכנתי לך אותו :)
----
אתם ממשיכים ללכת, אחרי כמה דקות של הליכה אתה מתחיל לראות את העיר ורידיאן באופק.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 05:08 AM
[b] [b]עמרי[/b]~
האודישים מחייכים אלייך, ולפתע תוקפים את סקווירטל בשאיבה, סקווירטל מאבד חיים במהירות. [/b][/quote]
"סקווירטל!" אני צועק בבהלה.
"תקוף את שניהם בדחיפה, ולאחר מכן בבועות!" אני אומר לסקווירטל.
-
[b]
[b]נדב[/b]~
לא , עדכנתי לך אותו :)
----
אתם ממשיכים ללכת, אחרי כמה דקות של הליכה אתה מתחיל לראות את העיר ורידיאן באופק. [/b][/quote]
אני היחיד בעמוד הראשי עם שני פוקימונים לפי מה שראיתי
"נהדר בלבזאור, הגענו!" אני אומר ורץ אל עבר העיר ורידיאן, מחפש את מרכז הפוקימונים שם.
-
[b] [b]מתן[/b]~
אתה ממשיך בדרכך ואז צ'ארמנדר עוצר. הוא מסתובב אחורה ויורה גחלת לעבר השיח, מהשיח קופץ פתאום מיואו ומנסה לכבות את הזנב שבוער לו. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr052.png[/img] [/b][/quote]
אני שואל את צ'ארמנדר:"מה נראה לך שהמיואו הזה רוצה מאיתנו? אתה חושב שצריך להילחם נגדו?" ואני מחכה לתגובתו של צ'ארמנדר.
-
[b]מתן[/b]~
צ'ארמנדר מסמן לך שכן, בינתיים מיואו תוקף אותו בשריטות.
[b]עמרי[/b]~
אודיש אחד מצליח לחמוק והשני נפגע קצת, הם ממשיכים להשתמש בשאיבה וסקווירטל מאבד עוד אנרגיה.
[b]נדב[/b]~
כי אתה היחיד שלכד פוקימון.
---
אתה נכנס על העיר ורידיאן ורואה ממש בכניסה את מרכז הפוקימונים הקרוב.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 05:21 AM
[b] [b]נדב[/b]~
כי אתה היחיד שלכד פוקימון.
---
אתה נכנס על העיר ורידיאן ורואה ממש בכניסה את מרכז הפוקימונים הקרוב. [/b][/quote]
אבל שאלתי אם אני הראשון ואמרת שלא, או שאולי לא הבנתי נכון...
אני נכנס אל מרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי לרפא את פוליוואג.
-
[b]נדב[/b]~
חח שאלת אם יש עוד מישהו, אמרתי לא ><
-----
אתה מקבל את פוליוואג חדש אחרי כמה דקות, היא אומרת לך שהוא חזר לעצמו והוא בריא לגמרי.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 04:38 AM
[b]
[b]ניר[/b]~
סקווירטל לא מצליח לחמוק מהתקפה המפתיעה ומוטח על הרצפה. הוא קם ומתעצבן, יורה את הבועות לכיוון ג'יודוד.
הפוקימון דמוי סלע מצליח לחמוק בזריזות מפליאה מהבועות להשתמש שוב בדחיפה לעבר סקווירטל.
[/b][/quote]
"אוי לא! כנראה סקווירטל לא מאומן מספיק..." אני אומר לעצמי.
"סקווירטל תנסה לקפוץ גבוה מספיק בשביל שתוכל להשתמש בבועות מלמעלה, כך שאם ג'יאודוד יסתכל עליך הוא יסתנוור" אני פוקד עליו.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 05:25 AM
[b] [b]נדב[/b]~
חח שאלת אם יש עוד מישהו, אמרתי לא ><
-----
אתה מקבל את פוליוואג חדש אחרי כמה דקות, היא אומרת לך שהוא חזר לעצמו והוא בריא לגמרי. [/b][/quote]
שאלתי אם אני הראשון. לא משנה, זה לא כזה חשוב "><
אגב ,אני צריך להלחם בו ולהפסיד או שזה סתם יבזבז לי את הזמן?
"תודה רבה." אני אומר לאחות ג'וי, ויוצא ממרכז הפוקימונים ומחפש את מכון האדמה של העיר ורידיאן.
-
[b]נדב[/b]~
[quote][b]*****
מישה תפס פוקימון לפני? ._. [/b][/quote]
אל תתוכח חחחח.
להילחם במי לא הבנתי..
----
את יוצא החוצה ולא מצליח להבחין במכון מסביבך. אתה רואה מולך שלט חום גדול ועליו מםת העיר ורידיאן.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 05:33 AM
[b] [b]נדב[/b]~
אל תתוכח חחחח.
להילחם במי לא הבנתי..
----
את יוצא החוצה ולא מצליח להבחין במכון מסביבך. אתה רואה מולך שלט חום גדול ועליו מםת העיר ורידיאן. [/b][/quote]
טובטוב, אמרתי שזה לא משנה @:
ודיברתי על מכון ורידיאן.
אני מתקדם אל עבר השלט, בודק איפה נמצא המכון ואיפה היציאה מהעיר אל עבר העיר פיוטר. אחרי שאני בודק את זה, אני הולך אל עבר המכון.
-
[b]ניר[/b]~
סליחה שדילגתי עלייך Oם
-----
סקווירטל קופץ, אך אתה רואה שהקפיצה שלו עדיין לא מספיק גבוהה.
ג'יודוד מפספס את הדחיפה והוא חשוף. סקווירטל משתמש בבועות ופוגע היישר במטרה, ג'יודוד מתעלף.
סקווירטל מסתכל עלייך במבט מחויך ואפשר לראות עליו שהוא מרוצה.
[b]נדב[/b]~
למה להפסיד? תנסה ותראה קיצר . (בעיקרון אתה אמור לדעת שהמכון נפתח רק אחרי שיש לך שבעה תגים.)
----
אתה מצליח לזהות שהמכון נמצא בחלק הצפוני של העיר, והיציאה לכיוון פיוטר גם היא שם.