-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 12:57 AM
[b] [u][i][b]ג'וני:[/b][/i][/u]
אתה תוקע אותו באיזור שהמסלול מתחיל ואיפה מתחיל החלק של ההליכון, ואתה מתחיל לרוץ, ואתה רואה שההליכון נהיה יותר איטי ואתה יכול לרוץ, אתה רץ וקצת מתקשה, אבל אתה מצליח להשלים את המסלול ב13 שניות. הקול אומר:"כל הכבוד, סיימת את חלק המהירות, תעבור לחדר הבא"
*המהירות עלתה לך ב-2*
[/b][/quote]
"יש!!" אני אומר והלך לחדר הסיבולת
-
[quote][b]מייק:
אתה מנסה לבעוט לו בביצים והוא קצת מתכופף וחוסם את הבעיטה לביצים ואומר:"זה לא יצליח לך..." ולפני שהוא מסיים לדבר אתה נותן לו בירכיה לפנים והוא זז אחורה יורק לצד קצת דם ואומר:"אוקיי זה לא היה כל כך צפוי"
הוא רץ ומכין אגרוף כדי לפגוע בך, מה תעשה? [/b][/quote]
אני זז בשנייה האחרונה ובועט לו באזור שמיתחת לברך.
-
[u][i][b]ג'וני:[/b][/i][/u]
אתה הולך לחדר הסיבולת, ואתה רואה כל מיני מכשירים שונים, ואתה שומע את הקול ממקודם:"לך להליכון. תחליט או לעשות ריצה קלה במשך 30 דקות או לעשות ריצה בינונית במשך 15 דקות, אם אתה לא מצליח להחזיק מעמד בכל הזמן המוקצב, אתה תנוח 10 דקות ואז תעשה את זה מהתחלה עד שתצליח"
מה תעשה?
[u][i][b]מייק:[/b][/i][/u]
אתה זז בשניה האחרונה ובועט לו באיזור שמתחת לברך, והוא נופל על החבלים ומההדף הוא נופל אחורה על הראש.
הוא מתחיל להתעצבן ואומר:"לעזאזעל איתך! מה קורה לי היום?!" ואז בלי שאתה מוכן הוא עם הרגליים שלו מפיל אותך והוא בא לתפוס אותך ונעול לך את הרגליים באחיזה כואבת.
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 01:53 AM
אתה הולך לחדר הסיבולת, ואתה רואה כל מיני מכשירים שונים, ואתה שומע את הקול ממקודם:"לך להליכון. תחליט או לעשות ריצה קלה במשך 30 דקות או לעשות ריצה בינונית במשך 15 דקות, אם אתה לא מצליח להחזיק מעמד בכל הזמן המוקצב, אתה תנוח 10 דקות ואז תעשה את זה מהתחלה עד שתצליח"
מה תעשה? [/b][/quote]
איך אני עושה את זה?
-------
אני בוחר 30 דקות-ריצה קלה
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 01:53 AM
[b] [u][i][b]מייק:[/b][/i][/u]
אתה זז בשניה האחרונה ובועט לו באיזור שמתחת לברך, והוא נופל על החבלים ומההדף הוא נופל אחורה על הראש.
הוא מתחיל להתעצבן ואומר:"לעזאזעל איתך! מה קורה לי היום?!" ואז בלי שאתה מוכן הוא עם הרגליים שלו מפיל אותך והוא בא לתפוס אותך ונעול לך את הרגליים באחיזה כואבת. [/b][/quote]
אני בועט לו בפנים ואז מנסה לקום אם אני מצליח אני בועט לו בפנים ובבטן באכזריאות.אם לא אני ממשיך ליבעוט לו בפנים ביותר אכזריאות.
-
לא ממש עושים משהו מיוחד פשוט תפרט קצת מה אתה עושה..
------
אתה מתחיל לרוץ ריצה קלה על ההליכון, ואחרי 20 דקות אתה מתחיל ממש להתעייף, ויש לך התכווצות שריר קטנה שגורמת לך לרדת מההליכון, והקול אומר ברקע:"נכשלת, תנוח 10 דקות, ואז תנסה שוב, או ריצה קלה במשך 30 דקות או ריצה בינונית במשך 15 דקות"
אתה בועט לו בפנים והוא משחרר אותך מהאחיזה שהתחיל לעשות, ואז אתה בועט לו בפנים והוא עוצר את זה.
אתה בועט לו בבטן בעוצמה, והוא נפגע ויוצא לו קצת דם מהפה.
אתה שומע קול ששמעת ממקודם (בהתחלה בחדר הדיוק):"זה מספיק"
האיש קם, מנג את הדם מהפה ולוחץ לך את היד ואומר:"יפה לך.. טוב זה היה מזל של מתחילים"
האיש מתחיל ללכת מהמקום ואז הוא מסתובב ואומר:"דרך אגב קוראים לי בן"
מה תעשה עכשיו?
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 03:05 AM
לא ממש עושים משהו מיוחד פשוט תפרט קצת מה אתה עושה..
------
אתה מתחיל לרוץ ריצה קלה על ההליכון, ואחרי 20 דקות אתה מתחיל ממש להתעייף, ויש לך התכווצות שריר קטנה שגורמת לך לרדת מההליכון, והקול אומר ברקע:"נכשלת, תנוח 10 דקות, ואז תנסה שוב, או ריצה קלה במשך 30 דקות או ריצה בינונית במשך 15 דקות"
[/b][/quote]
אני חושב ואמר לעצמי:" אני יכול!" ועלה על המתקן ומכוון ל15 דקות ריצה בינונית וכל הזמן מעודד את עצמי
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 03:05 AM
[b]
אתה בועט לו בפנים והוא משחרר אותך מהאחיזה שהתחיל לעשות, ואז אתה בועט לו בפנים והוא עוצר את זה.
אתה בועט לו בבטן בעוצמה, והוא נפגע ויוצא לו קצת דם מהפה.
אתה שומע קול ששמעת ממקודם (בהתחלה בחדר הדיוק):"זה מספיק"
האיש קם, מנג את הדם מהפה ולוחץ לך את היד ואומר:"יפה לך.. טוב זה היה מזל של מתחילים"
האיש מתחיל ללכת מהמקום ואז הוא מסתובב ואומר:"דרך אגב קוראים לי בן"
מה תעשה עכשיו? [/b][/quote]
אני יוצא והולך אל חדר המהירות .
-
אתה מאמין בעצמך שאתה יכול לעשות את זה, ואתה עולה על ההליכון, ומכוון ל15 דקות.
אתה מרגיש שזה יותר מהיר ממקודם, ואתה מתחיל לרוץ ריצה בינונית, אתה חושב לעצמך שאתה יכול לעשות את זה.
לאחר 15 אתה מצליח לעבור את הזמן וההליכון מפסיק והקול אומר:"כל הכבוד, עברת את שלב האימונים השלישי, עכשיו נותר לך רק עוד שלב אימונים אחד כדי לסיים את שלב האימונים ההתחלתי"
*הסיבולת עלתה לך ב2*
אתה נכנס לחדר המהירות ואתה רואה לפניך מסלול של 100 מטר, אתה שם לב שיש דברים שנראים קצת בולטים על הריצפה.
הקול ששמעת מקודם אומר שוב ברקע:"יש לך לעבור את כל המסלול ב30 שניות, אם לא תצליח תצטרך לעשות את כל המסלול מהתחלה עד שתצליח"
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 03:57 AM
אתה נכנס לחדר המהירות ואתה רואה לפניך מסלול של 100 מטר, אתה שם לב שיש דברים שנראים קצת בולטים על הריצפה.
הקול ששמעת מקודם אומר שוב ברקע:"יש לך לעבור את כל המסלול ב30 שניות, אם לא תצליח תצטרך לעשות את כל המסלול מהתחלה עד שתצליח" [/b][/quote]
אני מוציא נשק ליתר בטיחות ומתחיל לרוץ ומנסה שלא לידרוך על הדברים הבולטים
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 03:57 AM
אתה מאמין בעצמך שאתה יכול לעשות את זה, ואתה עולה על ההליכון, ומכוון ל15 דקות.
אתה מרגיש שזה יותר מהיר ממקודם, ואתה מתחיל לרוץ ריצה בינונית, אתה חושב לעצמך שאתה יכול לעשות את זה.
לאחר 15 אתה מצליח לעבור את הזמן וההליכון מפסיק והקול אומר:"כל הכבוד, עברת את שלב האימונים השלישי, עכשיו נותר לך רק עוד שלב אימונים אחד כדי לסיים את שלב האימונים ההתחלתי"
*הסיבולת עלתה לך ב2*
[/b][/quote]
"עוד אחד!" אני אומר ונכנס לחד העוצמה
-
אתה מוציא את הגלוק שלך ואתה מתחיל לרוץ ומנסה לרוץ כמה שיותר מהר, ופתאום מופיע מולך עמוד שלא שמת לב אליו, ואתה נתקל בו, אתה מבזבז כמה שניות מההתקלות, ואז ממשיך, ואתה מצליח להגיע בשניה האחרונה, ובתוצאה כתוב שעשית 29 שניות ו59 מאיות השניה.
הקול אומר ברקע:"כל הכבוד, הצלחת לעבוד את המסלול הראשון, עכשיו תעבור למסלול השני"
אתה נכנס לחדר העוצמה, ואתה רואה שם כל מיני אנשים מתאמנים וזירות של האבקות ודברים כאלו.
אתה רואה איש אחד עם סיגריה (בן, תסתכל על פרטים עליו בדף הראשי) בפה וקצת אדום מסביב לאף שלו והוא אומר לך:"אז אתה ג'וני? אוקיי אתה נגדי עכשיו, בוא נראה מה יש לך ג'וני בוי"
שניכם נכנסים לזירה והוא מתחיל לעמוד בצורה מזלזלת והוא נראה בטוח בעצמו והוא אומר לך:"קדימה תתחיל ג'וני בוי, בו נראה מה יש לך טירון"
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 04:12 AM
[b]
אתה נכנס לחדר העוצמה, ואתה רואה שם כל מיני אנשים מתאמנים וזירות של האבקות ודברים כאלו.
אתה רואה איש אחד עם סיגריה (בן, תסתכל על פרטים עליו בדף הראשי) בפה וקצת אדום מסביב לאף שלו והוא אומר לך:"אז אתה ג'וני? אוקיי אתה נגדי עכשיו, בוא נראה מה יש לך ג'וני בוי"
שניכם נכנסים לזירה והוא מתחיל לעמוד בצורה מזלזלת והוא נראה בטוח בעצמו והוא אומר לך:"קדימה תתחיל ג'וני בוי, בו נראה מה יש לך טירון" [/b][/quote]
"יש לי הרבה!"אני אומר ונותן לו אגרוף לפרצוץ ואז לבטן, ואז בעיטה למותניים שלו ומפיל אותו וקופץ עליו בכל הכח! (כמובן אני כל הזמן מגן על הפנים והבטן שלי)
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 12:57 AM
[b] [u][i][b]טוני:[/b][/i][/u]
הוא מסתובב אליך ואומר:"אתה לא נוגע בכלום" והוא מונע ממך לקחת דברים.
הוא אומר לך:"רק אני נוגע בציוד... וזה לא עניינך במה אני מתעסק... הנה כך את אלה שיהיה לך תמיד" והוא נותן לך מכשיר קשר וסכין.
הוא מסיים להרכיב את הנשק במהירות גדולה מאוד, ואז ניגש אליך ואומר:"אז עכשיו אתה הולך לעבור את האימונים, אז הנה כך את זה שיהיה לך גם" והוא נותן לך מין חגורה לאכסן שם ציוד כמו את הסכין ואת המכשיר קשר.
הוא אומר לך:"תבחר אחד מהאקדחים האלו" והוא מראה לך שני אקדחים:
הראשון - [img]http://www.enemyforces.net/firearms/glock17.jpg[/img]
השני - [img]http://img40.imageshack.us/img40/6637/km45tactical.jpg[/img]
הוא ממשיך להגיד לך:"תקבל את אחד מהנשקים ואיתו 4 מחסניות, והאקדח הזה ישמש אותך לאימונים כרגע"
מה תעשה? [/b][/quote]
"אני בוחר בראשון." אומר ואקח אותו ואז אשאל "מה מטרת הסוכנות הזאת? פשוט לא הסבירו לי את זה..."
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 04:12 AM
אתה מוציא את הגלוק שלך ואתה מתחיל לרוץ ומנסה לרוץ כמה שיותר מהר, ופתאום מופיע מולך עמוד שלא שמת לב אליו, ואתה נתקל בו, אתה מבזבז כמה שניות מההתקלות, ואז ממשיך, ואתה מצליח להגיע בשניה האחרונה, ובתוצאה כתוב שעשית 29 שניות ו59 מאיות השניה.
הקול אומר ברקע:"כל הכבוד, הצלחת לעבוד את המסלול הראשון, עכשיו תעבור למסלול השני"
[/b][/quote]
איזה מזל אני חושב לעצמי ילאאה בוא ניראה מה המשימה הבאה.