-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 2 2009, 10:46 AM
[b] אתה מרים את סקווירטל ולאט לאט הוא מפסיר לרעוד, אתה שם אותו ליד האח והוא יוצא ופשוט עומד שם לכמה דקות אבל לאחר מכן הוא מוצא את האח מציק ומתחיל לטייל לך בבית, בהתעלמות מוחלטת מזה שאתה מסתכל עליו
מה תעשה? [/b][/quote]
"שלום לך ?"אשאל במטרה לגרום לו להסתכל עליי .
"אז אני מניח שאני הבעלים שלך "אומר לו בחביבות ואז הלך למטבח להביא לו פרי .
-
[b]שם משתמש:[/b] War Norg
[b]שם דמות:[/b] ניב שלמון
[b]גיל:[/b] 15
[b]פוקימון התחלתי:[/b] גסטלי
[b]ספרייט[/b] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr190.png[/img]
[b]רקע:[/b] למרות שלא הייתי הכי מקובל בבית הספר, היה לי חבר אחד, חבר אמיתי, ממש קרוב. תמיד שיחקנו ביחד, עשינו שיעורי בית ביחד, הסתבכנו בצרות ביחד וגם יצאנו מהן ביחד. היינו שותפים לכל. לפני שלוש שנים, כשנפרדנו אחד מהשני אחרי הלימודים, נשמע רעש מוזר מתוך בית הספר. רצנו ביחד פנימה לנסות להבין מה קרה. ראינו שם יצור מוזר, לא היה לו גוף, הוא היה שחור לגמרי וריחף באוויר, שולח שתי ידיים קדימה, עם מבט מטורף על הפנים. הוא יצר כדור שחור מוזר בין הידיים שלו ושחרר אותו במהירות. לא יכולתי לזוז. הרגשתי את הפחד משלטת עלי כשהכדור כמעט פגע בי. החבר שלי דחף אותי הצידה ברגע האחרון ונפגע מהכדור. היצור המוזר ברח דרך החלון קצת לפני שאמבולנס הגיע, אבל זה היה מאוחר מדי, הא מת. הרגשתי נורא, שבועות לא יצאתי מהחדר שלי. כל העולם שלי קרס, והרגשתי את כל השמחה שלי נעלמת. כחודשיים אחרי שהוא מת החלטתי להימנע מעוד קשרים כאלה, כדי למנוע עוד אבדות כאלה, כדי להימנע מההרגשה הנוראית הזאת, וכשהחלטתי את ההחלטה הזאת, שכחתי את שמו של החבר היחיד שאי פעם היה לי, החבר שבגללו במשך שבועות לא רציתי לחיות, ואיבדתי כל מה שהיה לי.
[b]אופי:[/b] ניב הוא ילד מתבודד שלא מתחבר עם אנשים, וקשה מאוד ליצור אצלו רגש עמוקץ למרות זאת, אנשים שמצליחים להתקרב אליו ולהתחבר איתו הם הדבר החשוב ביותר בשבילו, והוא יעשה הכל בשביל חבר.
[b]הערות\בקשות:[/b] אין
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 2 2009, 10:10 AM
[b] [b]דיוויס[/b]
אתה קופץ על צ'ארמנדר והוא מתחיל להתפתל במקום, בהתחלה אתה חושב שהוא צוחק, אבל אחרי זה נראה שהוא ממש סובל, הוא שורט את ידייך ואתה מרים אותן בכאב, אין דימום אבל אפשר לראות את השריטות, צ'ארמנדר משתחרר מאחיזתך ובורח לאחד החדרים בבית
[/b][/quote]
"מה הבעיה שלו לעזאזל?!" אצעק וארדוף אחריו.
"אם ככה אתה רוצה להתנהג, אין בעיה!" אני צועק ומחזיר אותו שוב אל הפוקדור, יורד אל הסלון ושואל את אמא מה היא אמרה מקודם, כי לא שמעתי.*
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 2 2009, 10:10 AM
[b] [b]מייק[/b]
אתה מוציא את האפרסק מהתיק ומנסה לחתוך אותו, אבל מסתבר שקשה מאוד לחצות אותו, אחרי חצי דקה בערך של מאמץ אתה מצליח לחצות אותו ומנסה לתת אותו לנידורן, אבל החלק התחתון של גופך שעוד קשור מונע ממך לזוז ואתה נשאר במקום, נידורן שמבחין בפרי חותך עם קרנו את החוט בפתאומית ורם לך ליפול, הוא לוקח את שתי החצאים ומתחיל לכרסם אותם בהנאה
מה תעשה? [/b][/quote]
אני מברר איזה מתקפות יש לנידורן, ואיזה סוגים חלשים וחזקים עליו בעזרת הפוקדע.
-
[b]אנג'ל[/b]
הוא יורה לך בועה על הפרצוף ורץ משם מצחקק, אתם נשאר לעמוד שם רטוב ומסתכל עליו נכנס לחדרך שלך
[b]ניב[/b]
לא מסתדרים לי קצת דברים, גמרת ללמוד בגיל 9?!
והפוקמונים הופיעו לפני ארבע-חמש שנים בערך, תערוך את זה ותהיה רשום
[b]דיוויס[/b]
צ'ארמנדר מבחין בפוכדור ומתחיל לברוח ממך לאורך המדרגות, את לוחץ על הכפתור אבל בכל פעם יוצאת קרן אדומה שמפספסת אותו, לפתע הוא נעלם בקומה התחתונה ואתה מחפש אותו בסלון כשלפתע אתה שומע את אימך "הוא שלך, דיוויס?" היא שואלת ומרימה את צ'ארמנדר כאילו הוא איזסה תינוק קטן, נראה כאילו הוא נהנה מזה
[b]מייק[/b]
"מתקפות: דחיפה, נהמה ומכת קרן" אומר הפוקדע ועושה על נידורן סריקה קצרה
מתקפות עם נזק מרובע:אין.
מתקפות עם נזק כפול: אדמה ואל-חושי
מתקפות עם נזק רגיל: רגילות, אש, מים, חשמל, קרח, מעופף, אבן, מעופף, דרקון ואופל
מתקפות שעושות חצי נזק: עשב, לחימה, רעל וחרק
מתקפות שעושות רבע נזק: אין." הפוקדע אומר
מה עכשיו?
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 2 2009, 11:43 AM
[b] [b]ניב[/b]
לא מסתדרים לי קצת דברים, גמרת ללמוד בגיל 9?!
והפוקמונים הופיעו לפני ארבע-חמש שנים בערך, תערוך את זה ותהיה רשום [/b][/quote]
מה?
יום הלימודים נגמר, המשכתי ללמוד גם אחרי.
ובנוגע לזמן, אז שלוש שנים, לא כזה הבדל גדול.
חוץ מזה אמרת לפני מספר שנים ברקע, אז הסקתי שזה לפחת לפני שש שנים
-
[b]
[b]דיוויס[/b]
צ'ארמנדר מבחין בפוכדור ומתחיל לברוח ממך לאורך המדרגות, את לוחץ על הכפתור אבל בכל פעם יוצאת קרן אדומה שמפספסת אותו, לפתע הוא נעלם בקומה התחתונה ואתה מחפש אותו בסלון כשלפתע אתה שומע את אימך "הוא שלך, דיוויס?" היא שואלת ומרימה את צ'ארמנדר כאילו הוא איזסה תינוק קטן, נראה כאילו הוא נהנה מזה
[/b][/quote]
"כן. אני כבר שעה מנסה להרגיע אותו, אבל הוא רק בורח ממני, וכשהוא לא הוא שורט אותי, ולאחר מכן בורח ממני" אני אומר ומתקרב. "איך הרגעת אותו בקלות רבה שכזו?"
-
[b] [b]אנג'ל[/b]
הוא יורה לך בועה על הפרצוף ורץ משם מצחקק, אתם נשאר לעמוד שם רטוב ומסתכל עליו נכנס לחדרך שלך [/b][/quote]
"מה קרה פה "אחשוב לעצמי ואז ארוץ לעברו שאני מגיע אליו אני ארים אותו ככה שהוא לא יוכל לעשות את זה שוב (שהראש לו ליד הראש שלי כמו שמחזיקים תינוק )"תקשיב אנחנו נהיה הרבה מאוד זמן ביחד אז כדי שנהיה חברים נכון "אומר לו בחביבות "אז אתה רוצה לאכול ?"אשאל אותו .
-
[b]ניב[/b]
רשום.
תגיב להתחלה שבעמוד השני בזמנך הפנוי
[b]דיוויס[/b]
"הוא בסך הכל מפוחד... אתה ראית מה הם עושים לפוקמונים שם, ברור שהוא יברח ממך, אחרי הכל אתה דומה מאוד לאביך" היא אומרת ומסתכל עלייך, אתה עושה פרצוף זעוף למשמע המילים האחרונות "אני מתכוונת, במראה" היא אומרת וצוחקת במבוכה
[b]אנג'ל[/b]
אתה נכנס ומתפלא לגלות את חדרך מלא בבועות, על בועה מרחפת גדולה במיוחד אתה רואה את סקווירטל יושב, הוא מסתכל עליך ומפנה אליך את גבו, נראה שהוא לא רוצה להקשיב לך
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Sep 29 2009, 08:18 PM
[b] התחלה לרשומים:
אתם מחכים על דשא ביתכם, מסתכלים על תיבת הדואר ולא מורידים ממנה את עיניכם לשניה 'הדוור מאחר' כולכם חושבים בעצב, השעות עוברות ועוברות שכבר מתחיל להחשיך, אתם שמים לב שהשעה היא כבר 9 בלילה ואתם חוזרים אל דלת ביתכם כשלפתע אתם שומעים את הדוור על אופניו "מצטער על האיחור, הייתה היום כמות חבילות לא רגילה" הוא אומר ומגיש לכם חבילה גדולה שעליה מונח פתק בו רשומה כתובתכם וכתובת השולח, בדיוק הכתובת שלה חיכיתם, אתם הופכים את החבילה בידיכם ומגלים פתק קטן "הפוקימון שלך, נהג בו בחוכמה, ממני, פרופסור אוק" [/b][/quote]
חושב לעצמי 'יופי, קיבלתי את הפוקימון שלי, ועכשיו זה כבר הזמן לארוחת ערב'
אני נכנס לבית ואוכל ארוחת ערב, ואז עולה למעלה ופותח את החבילה
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 2 2009, 12:05 PM
[b]
[b]דיוויס[/b]
"הוא בסך הכל מפוחד... אתה ראית מה הם עושים לפוקמונים שם, ברור שהוא יברח ממך, אחרי הכל אתה דומה מאוד לאביך" היא אומרת ומסתכל עלייך, אתה עושה פרצוף זעוף למשמע המילים האחרונות "אני מתכוונת, במראה" היא אומרת וצוחקת במבוכה
[/b][/quote]
"ניסיתי להסביר לו שאני לא אפגע בו, הוא לא מקשיב לי ורק בורח. אולי תגידי לו את? נראה כאילו הוא אוהב אותך והוא יקשיב לך..."
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 2 2009, 12:05 PM
[b] [b]אנג'ל[/b]
אתה נכנס ומתפלא לגלות את חדרך מלא בבועות, על בועה מרחפת גדולה במיוחד אתה רואה את סקווירטל יושב, הוא מסתכל עליך ומפנה אליך את גבו, נראה שהוא לא רוצה להקשיב לך [/b][/quote]
"כנראה שאני לא אצטך לשטוף את החדר שלי "אחשוב לעצמי .
"סקווירטל תחזור !"אומר בקול ואלחץ על הכפתור בפוכדור .
-
[b]ניב[/b]
אתה אוכל ארוחת ערב ואז לוקח את החבילה ורוץ לחדרך, אתה פותח את החבילה ומגלה בתוכה: כדור הגדול במעט מכדור טניס בצבע לבן בחציו ובצבע אדום בחציו השני שמופרדים על ידי פס לבן שבאמצעו יש כפתור, ליד הכדור יש מכשיר הדומה לגמבוי במעט, הוא מכשיר אדום נפתח שבתחתיתו יש כמה כפתורים לבנים ובחלקו העליון ישנו מסך
'זה הכל?' אתה חושב באכזבה ומחפש פוקימון, אבל אין שם, לפתע אתה מבחין בחוברת שכתוב עליה באותיות גדולה "לקרוא לפני השימוש!" ואתה פותח אותה, בתוכה מוסבר שהכדור הוא בעצם פוכדור ובתוכו מתאכסן הפוקימון, לחיצה על הכפתור תשחרר את הפוקימון ולחיצה נוספת תחזירו, מוסבר שם שפוכדורים ריקים יכולים ללכוד פוקימון אם הוא חלש או רוצה להיכנס לכדור מסיבה כלשהי.
כמו כן, מוסבר שם על הפוקדע שלו יש חיישן שמזהה פוקמונים, אתה מסתכל שוב על הפוקדע ובחלקו העליון אתה אכן רואה חיישן, מוסבר שהכפתור העליון יסרוק את הפוקימון ויכניס את המידע לפוקדע, ושאם שאר הכפתורים תוכל להשתמש בפונקציות שונות כגון: איתור איזוריי הרבייה של הפוקימון, בדיקת מתקפותיו, ואיסוף מידע על סוגו ועל סוגים שחזקים\חלשים עליו.
[b]דיוויס[/b]
"אני יודעת שזה ידרוש ממך מאמץ, אבל אני חושבת שכדאי שתהיה עדין איתו יותר" היא אומרת ומניחה את צ'ארמנדר, בהתחלה הוא עוקב אחריה ואז היא מתקופפת אליו ואומרת לו משהו, ואז הוא הולך לידך באי רצון ומסתכל על אימך בעצב
[b]אנג'ל[/b]
אתה מנסה לתפוס את סקווירטל אבל הוא מתחיל לקפץ על הבועות והקרן האדומה שיוצאת מהפוכדור תמיד מפספסת, לבסוף הוא בא מתחתיך ועושה פרצוץ כל כך חמוד שאתה פשוט לא מסוגל להכניס אותו לפוכדור ואתה מחזיר אותו לחגורתך, סקווירטל קופץ עליך ומתחיל לחבוט לך על הגב, נראה שהוא רוצה שתסחב אותו
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 2 2009, 12:35 PM
[b]
[b]דיוויס[/b]
"אני יודעת שזה ידרוש ממך מאמץ, אבל אני חושבת שכדאי שתהיה עדין איתו יותר" היא אומרת ומניחה את צ'ארמנדר, בהתחלה הוא עוקב אחריה ואז היא מתקופפת אליו ואומרת לו משהו, ואז הוא הולך לידך באי רצון ומסתכל על אימך בעצב
[/b][/quote]
"צ'ארמנדר, אני אמרתי לך שאני לא רוצה לפגוע בך, אני יודע שאבי עשה לך דברים נוראיים, ואני שונא אותו על זה. אני רק רוצה לגרום לך לאושר" אלחש לו ואטפח על ראשו קלות ואחכה לתגובה שלו.
-
[b]דיוויס[/b]
הוא מרים את ראשו מעט ושולח בך מבט מלא תקווה, נראה שהוא מוכן להקשיב לך בזכות אמך, הפוקדע נופל לך מהתיק ונפת על בדיקת השמחה, אתה רואה על המסך "270\50, ביטחון"