ג'ו בלאק-
"כל הכבוד" אתה שומע פתאום קול ואז משום מקום מופיע מולך הנער עם המסכה. "לך לשם ותראה לנו את השלל" הוא אומר לך ומצביע על במה קטנה למטה. אתה יורד למטה וכל הילדים מתחילים להסתכל עליך.
Printable View
ג'ו בלאק-
"כל הכבוד" אתה שומע פתאום קול ואז משום מקום מופיע מולך הנער עם המסכה. "לך לשם ותראה לנו את השלל" הוא אומר לך ומצביע על במה קטנה למטה. אתה יורד למטה וכל הילדים מתחילים להסתכל עליך.
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Oct 31 2009, 02:21 PM
[b] ג'ו בלאק-
"כל הכבוד" אתה שומע פתאום קול ואז משום מקום מופיע מולך הנער עם המסכה. "לך לשם ותראה לנו את השלל" הוא אומר לך ומצביע על במה קטנה למטה. אתה יורד למטה וכל הילדים מתחילים להסתכל עליך. [/b][/quote]
אני מראה את כל השלל חוץ מקופסאת הסיגריות.
ג'ו בלאק-
אתה מתחיל להוציא את כל הדברים שגנבת חוץ מקופסאת הסיגריות וכולם מתחילים להתלהב ממה שגנבת. הם מתחילים להסתכל על הדברים ובוחנים אותם. "יש פה כמה שלא שווים כל כך הרבה" אומר אחד הילדים. "אני אקח את זה יותר מאוחר לקונה שלנו" אומר ילד אחר ומסתכל על הנער במסכה. "מה יש בתוך המזוודה הזו?" שואל אותך הנער ומתקרב אליך ואל שאר הילדים.
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Oct 31 2009, 12:16 PM
[b] מקס סטרונג-
אתה מוצא קופסאת חשמל קטנה מחוץ לבניין ומתחיל לפרוץ למערות האבטחה. אתה מכבה את המערכות אחרי כמה דקות ואז במהירות נכנס פנימה. אתה רואה את שני הילדים בכניסה מחכים שתבוא להסיח את דעתם של השומרים. אתה רואה שיש שלושה שומרים עם פנסים ואז אתה מביים התעלפות. אחד מהשומרים שם לב אליך כי עשית קצת רעש והוא קורה לאחרים שיבואו לראות מה קרה לך. שלושתם סביבך ומסתכלים מה קרה לך עם הפנסים שמכוונים אליך. אתה מסמן לילדים האחרים להמשיך את המשימה אבל בלי שהשומרים ישימו לב. הילדים מתחילים ללכת במהירות ומגיעים למדרגות. הם מסמנים לך שאולי צריך הסחת דעת גם בקומה השנייה.
[/b][/quote]
אני מתחיל לקום באיטיות ואז שהם קרובים עלי אני בועט בהם ורץ בשיא המהירות לקומה השנייה ושם בזמן שלא מסתכלים עלי אני זורק משהו שיעשה רעש כדי שהמאבטחים יבדקו מה הוא
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Oct 31 2009, 02:29 PM
[b] ג'ו בלאק-
אתה מתחיל להוציא את כל הדברים שגנבת חוץ מקופסאת הסיגריות וכולם מתחילים להתלהב ממה שגנבת. הם מתחילים להסתכל על הדברים ובוחנים אותם. "יש פה כמה שלא שווים כל כך הרבה" אומר אחד הילדים. "אני אקח את זה יותר מאוחר לקונה שלנו" אומר ילד אחר ומסתכל על הנער במסכה. "מה יש בתוך המזוודה הזו?" שואל אותך הנער ומתקרב אליך ואל שאר הילדים. [/b][/quote]
"לא יודע אישתו של בעל החנות אמרה ששמה נמצא כל מה שיש להם בוא נבדוק" אני אומר ונותן לאחד הילדים לפתוח את המזוודה.
מקס סטרונג-
אתה מתחיל לקום ובמהירות בועט אבל מצליח לפגוע רק בשניים מהם והם מתעלפים כשעל פניהם דם. אתה מהר קם ומתחיל לברוח כאשר השומר השלישי רודף אחריך. אתה שם לב שבידו הוא מחזיק אלה דקנה ושחורה מברזל. "תפוס" אומר לך אחד הילדים וזורק אליך סכין. אתה תופס אותה ועוצר, מאיים על השומר שרודף אחריך. "ילד מפגר! בוא הנה!" הוא צועק ורץ לכיוונך.
ג'ו בלאק-
אחד מהילדים מחליף את מקומך מול החפצים ופותח את המזוודה. כולם מתחילים להיות לחוצים ואז הוא פותח את המזוודה לגמרי. בפנים אתה רואה פתק. הנער מתקרב למזוודה ולוקח משם את הפתק. "זה שיר" הוא אומר לכולם ומקמט את הפתק. "לפחות נוכל להרוויח קצת מהמזוודה" הוא מוסיף והולך החוצה מבית הקונלוע.
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Oct 31 2009, 02:53 PM
[b] ג'ו בלאק-
אחד מהילדים מחליף את מקומך מול החפצים ופותח את המזוודה. כולם מתחילים להיות לחוצים ואז הוא פותח את המזוודה לגמרי. בפנים אתה רואה פתק. הנער מתקרב למזוודה ולוקח משם את הפתק. "זה שיר" הוא אומר לכולם ומקמט את הפתק. "לפחות נוכל להרוויח קצת מהמזוודה" הוא מוסיף והולך החוצה מבית הקונלוע. [/b][/quote]
'אוף' אחשוב לעצמי ואדליק סיגרייה,אשב בצעד ואעשן אוצתה שחטה אחר שחטה בתיקווה להירגע.
אחר שאסיים לעשן אלך לילד בעל המסכה כדי לשאול אותו מה המשימה הבאה שלי.
ג'ו בלאק-
אתה מסיים לעשן את הסיגריה שלך ומתחיל ללכת לכיוון הנער בעל המסכה. אתה מגיע אליו ושואל אותו את השאלה. "בינתיים אין כלום, אני צריך לבדוק מה יש לעשות ואני יודיע לך" הוא עונה לך ורץ משם אל כיוון מזרח. ונעלם במהירות משדה ראיתך.
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Oct 31 2009, 03:25 PM
[b] ג'ו בלאק-
אתה מסיים לעשן את הסיגריה שלך ומתחיל ללכת לכיוון הנער בעל המסכה. אתה מגיע אליו ושואל אותו את השאלה. "בינתיים אין כלום, אני צריך לבדוק מה יש לעשות ואני יודיע לך" הוא עונה לך ורץ משם אל כיוון מזרח. ונעלם במהירות משדה ראיתך. [/b][/quote]
'טוב' אחשוב לעצמי ואלך לחנות ששדתתי מקודם כדי לראות אם המשטרה בא לשם או משו כזה.
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Oct 31 2009, 01:53 PM
[b] מקס סטרונג-
אתה מתחיל לקום ובמהירות בועט אבל מצליח לפגוע רק בשניים מהם והם מתעלפים כשעל פניהם דם. אתה מהר קם ומתחיל לברוח כאשר השומר השלישי רודף אחריך. אתה שם לב שבידו הוא מחזיק אלה דקנה ושחורה מברזל. "תפוס" אומר לך אחד הילדים וזורק אליך סכין. אתה תופס אותה ועוצר, מאיים על השומר שרודף אחריך. "ילד מפגר! בוא הנה!" הוא צועק ורץ לכיוונך.
[/b][/quote]
אני מסתכל על הרצפה ובודק אם קל להחליק עלייה
ג'ו בלאק-
אתה הולך לאותה החנות ששדדת ורואה מסביבה לפחות 3 ניידות ואמבולנס. אתה רואה שהמשטרות בודקות את כל הדירה מהקומה התחתונה עד העליונה. אתה גם רואה שהאנשים מבית החולים מנסים עוד להציל את הבעל החנות ואשתו אך ללא הצלחה.
מקס סטרונג-
אתה מתחיל לבחון את הרצפה במהירות ומחליק עליה. אתה מחליק בין הרגליים של השומר ועובר מאחוריו מרוב בלבול השומר מאבד שיווי משקל ונופל על הפנים. השומר מתעלף על המקום אבל אתה רואה ששני השומרים האחרים מנסים לקום.
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Oct 31 2009, 02:54 PM
[b] מקס סטרונג-
אתה מתחיל לבחון את הרצפה במהירות ומחליק עליה. אתה מחליק בין הרגליים של השומר ועובר מאחוריו מרוב בלבול השומר מאבד שיווי משקל ונופל על הפנים. השומר מתעלף על המקום אבל אתה רואה ששני השומרים האחרים מנסים לקום. [/b][/quote]
אני רץ במהירות ומחבל להם במכשרי הקשר ואז אני רץ שוב לקומה השנייה ומחביא את הסכין.
בקומה השנייה אני מתחיל לצעוק כמו משוגע ומחכה שהשומרים יבואו עלי.
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Oct 31 2009, 03:54 PM
[b] ג'ו בלאק-
אתה הולך לאותה החנות ששדדת ורואה מסביבה לפחות 3 ניידות ואמבולנס. אתה רואה שהמשטרות בודקות את כל הדירה מהקומה התחתונה עד העליונה. אתה גם רואה שהאנשים מבית החולים מנסים עוד להציל את הבעל החנות ואשתו אך ללא הצלחה.
[/b][/quote]
"מעניין מי הלשין" אני אומר לעצמי בראש והולך לחפש איזה עובר עורך בסמטה אפלה.
מקס סטרונג-
אתה מתקרב אליהם ומתחיל לחבל להם במכשירי קשר. אתה מסיים לחבל ומחביא את הסכין בכיס שלך ורץ לקומה השנייה. אתה מגיע לשם ומאחוריך שני הילדים האחרים. אתה מתחיל לצרוח והשומר היחיד שנמצא שם מתקרב אליך במהירות. אתה מסמן לשני הילדים ללכת להתחבא וזה מה שהם עושים.
ג'ו בלאק-
אתה מתחיל לחשוב מי היה יכול לדעת על זה ומתחיל ללכת לכיוון סמטה. אתה רואה שם איזה נער שנראה טוב. הנער נראה עשיר ולא כמו שאתה והילדים היתומים נראתם, מלוכלכים. אתה שם לב שהוא נכנס לתוך סמטה די חשוכה.
חבר'ה סליחה על העיקוב היינו אצל חברים!
אליס וואנדר -
"כן..." הוא מחייך בגאווה. "טוב.. בערך.." הוא משפיל מבטו, ומהר מחליף נושא. "אז איך היה?" הוא שואל אותך, ואתם מנהלים דיאלוג על מה שקרה כל הדרך חזרה לבית הקולנוע הישן. כאשר אתם מגיעים ונעמדים מול שער הסלעים הגדול, מלך הגנבים מזיז אבן יחסית גדולה וחושף מאחוריה אינטרקום. הוא לוחץ על כפתור הצלצול, ומהצד השני נשמע קול של ילד קטן "סיסמא בבקשה", אך מלך הגנבים מגיב לו באגרסיביות "מה סיסמא, מה אני עובד אצלך? קדימה קיפי, תפתח כבר!" הוא מתעצבן. "אהההה סליחה אדוני" הילד מהצד השני אומר בחוסר ביטחון. לפתע כל הסלעים שחסמו את הדלת זזים הצידה, וחושפים את מדרגות הפלדה שיורדות אל בית הקולנוע הישן. אתם נכנסים, והסלעים חוזרים למקומם. "זה היה קיפי, הוא המחליף של פרנסואה, השומר הקבוע שלנו. אך לצערי פרנסואה נורה במהלך פריצה, והוא פצוע במצב בינוני, אז קיפי הג'ינג'י בן ה10 מחליף אותו" הוא מסביר לך בזמן שאתם יורדים ומגיעים לבסיס, בו נמצאים כולם, לפחות 200 ילדים.
ג'ק רנדל -
"על החיים ועל המוות" אתה אומר לעצמך ודופק את הקפיצה של החיים שלך לתוך הריצפה, בדיוק איפה שהמנהרה נגמרת. אתה נוחת על רצפה אפורה, ברציף מספר 11. אף אחד לא נוסע ברציף הזה, כי טוענים שיש שם רוחות רפאים. ככה שאתה לבד שם, אף אחד לא ראה אותך. אתה עולה במדרגות הנעות מהרציף, ויוצא משם בצליעה, לתוך עיירה קטנה ולא מוכרת. אתה הולך ברחוב שומם, עד שלפתע אתה רואה בספסל שלידך נערה בוכה. רגע, אתה מכיר את הנערה הזאת... היא התאמנה איתך פעם בקורס הכייסות שהעביר לכם מלך הגנבים בבסיס!
ג'ייסון ריק -
אתה שולף את הסכין שלך ומצביע אל הבריון איתו. האיש נרתע לאחור, וניראה שהוא מהסס. הוא לוקח עוד צעד, אבל שאתה מתקרב אליו, הוא לוקח עוד כמה אחורה. "קח את הארנק, רק אל תפגע בי. אני עומד להתחתן בשבוע הבא, ובארנק הזה יש את הצ'קים לחתונה שלנו. בבקשה, אל תעשה את זה" הוא אומר ומזיל דמעה. "מעניין לי ת'תחת, ואותי ההורים שלי זרקו לבית יתומים כי הם לא רצו אותי. האם זה מזיז לך ת'אצבע הקטנה ברגל?" אתה שואל אותו שאלה רטורית. "לא!" אתה עונה לעצמך בצעקה. "עכשיו תסתובב ותתחיל לרוץ אחורה, אחרת אתה תחזור הביתה בתור גופה" אתה אומר והאיש מתחיל לרוץ לאחור.
"תוריד את הנשק מיד, ותרים ידיים" אתה שומע קול מאחורייך, ולאחר מכן צליל של טעינת אקדח. אוטומטית אתה עוזב את הסכין שנופל על הרחוב, ושאתה מסובב את ראשך, אתה רואה שוטר כושי ושמן, שמכוון לך אקדח לראש.