[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 7 2010, 07:16 PM
[b] [b]DAStyle[/b]
"בעיר התחתית, אלא מה..." היא אומרת, "במחילות ותעלות הייצוב שמתחת לשוק..." [/b][/quote]
" אוקי, קדימה בואי נילך, ניצתרך להגיע יותר מהר " אומר לה.
Printable View
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 7 2010, 07:16 PM
[b] [b]DAStyle[/b]
"בעיר התחתית, אלא מה..." היא אומרת, "במחילות ותעלות הייצוב שמתחת לשוק..." [/b][/quote]
" אוקי, קדימה בואי נילך, ניצתרך להגיע יותר מהר " אומר לה.
[b]yossi[/b]
"אדי, עברו שש שעות מאז שאכלת איתו." ליז אומרת, "כנראה לא רק הוא השתכר אם אתה נרדמת ככה באמצע היום."
היא מתיישבת ואתה מביא לה כוס מים.
"אתה מבין, אדי," היא אומרת, "הוא ניסה לשכר אותך כדי לתפוס אותך ולהכריח אותך להישאר. אני לא יודעת מה קרה לו אבל מאז שהתפטרת הוא מתנהג כמו מטורף. אני בעצמי חושבת לעזוב, אני לא יכולה לעבוד איתו יותר."
[b]DAStyle[/b]
"טיפשון, קצת מוקדם מידי להגיע לשם, לא נצליח להשיג כלום. אנחנו יכולים בנתיים ללכת לקניותשל שאר הדברים, יש לך כסף נכון?"
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 7 2010, 10:14 PM
[b] [b]DAStyle[/b]
"טיפשון, קצת מוקדם מידי להגיע לשם, לא נצליח להשיג כלום. אנחנו יכולים בנתיים ללכת לקניותשל שאר הדברים, יש לך כסף נכון?" [/b][/quote]
" כן נותרו לי 985 דולר " אומר לה בחיוך
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 6 2010, 08:38 PM
[b] [b]the-l[/b]
"יש לך סירה במזח, עכשיו ראינו אותה!" הוא מצחקק, "אני מקווה שקנית אוכל, ציוד דייג ונשק..."
[/b][/quote]
"או בקשר לזה שכחתי ליקנות אוכל אבל יש לי נשקים"אומר בכול עיף ואחיך.
[b]DAStyle[/b]
"אז בוא לשוק," היא אומרת ומתחילה ללכת.
[b]the-l[/b]
"אל תחרטט אותי, אני יודע שאין לך נשק. אתה ילד טוב כזה ואין לך מושג איפה לקנות נשק..." הוא אומר, "בוא אבל נלך לקנות אוכל בשוק."
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 8 2010, 04:06 PM
[b]
[b]the-l[/b]
"אל תחרטט אותי, אני יודע שאין לך נשק. אתה ילד טוב כזה ואין לך מושג איפה לקנות נשק..." הוא אומר, "בוא אבל נלך לקנות אוכל בשוק." [/b][/quote]
אני מתעצבן מוריד אותו מגבי מפיל אותו על האדמה מוצי איזה אקדח שבניתי ואומר "אתה רוצה ליבדוק אם האקדח אמיתי" <_< .
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 8 2010, 04:06 PM
[b] [b]DAStyle[/b]
"אז בוא לשוק," היא אומרת ומתחילה ללכת. [/b][/quote]
אני הלך אחריה
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 7 2010, 10:14 PM
[b] [b]yossi[/b]
"אדי, עברו שש שעות מאז שאכלת איתו." ליז אומרת, "כנראה לא רק הוא השתכר אם אתה נרדמת ככה באמצע היום."
היא מתיישבת ואתה מביא לה כוס מים.
"אתה מבין, אדי," היא אומרת, "הוא ניסה לשכר אותך כדי לתפוס אותך ולהכריח אותך להישאר. אני לא יודעת מה קרה לו אבל מאז שהתפטרת הוא מתנהג כמו מטורף. אני בעצמי חושבת לעזוב, אני לא יכולה לעבוד איתו יותר." [/b][/quote]
'ממ..מעניין, אולי אקח אותה איתי למסע?' אחשוב לעצמי ואחייך.
''ליז, אני יוצא למסע כדי לחפש את הארץ האבודה, אולי תרצי להצטרף אליי? זה יהיה כיף.'' אומר בחיוך ואפנה אליה.
[b]the-l[/b]
"בסדר, בסדר..." הוא אומר, "שכחתי מהדברים שאתה ואבא שלך הייתם בונים לפני החטיפה... אז מה אתה מציע לעשות עכשיו? ים? קניות? אוכל?"
[b]DAStyle[/b]
אתם הולכים אל השוק, מסתובבים ונהנים מצעקות המוכרים וריחות פירות הים והדגים.
"אז, ג'נסון, מה אתה רוצה שנקנה קודם? שימורים או ציוד דייג?" אוליביה שואלת.
[b]yossi[/b]
"אני אשמח! אני מתה לצאת למסע ימי, ועוד עם חבר כמוך אז יהיה ממש כיף!" היא קוראת בשמחה.
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 9 2010, 07:01 PM
[b] [b]yossi[/b]
"אני אשמח! אני מתה לצאת למסע ימי, ועוד עם חבר כמוך אז יהיה ממש כיף!" היא קוראת בשמחה. [/b][/quote]
''גם לי יהיה כיף, עם חברה כמוך.'' אומר בחיוך, ''אז לאיפה נלך עכשיו?'' אוסיף.
[b] [b]the-l[/b]
"בסדר, בסדר..." הוא אומר, "שכחתי מהדברים שאתה ואבא שלך הייתם בונים לפני החטיפה... אז מה אתה מציע לעשות עכשיו? ים? קניות? אוכל?"
[/b][/quote]
אחי מיצתער בגלל שהשבוע אלי לא ההיה כול כך פעיל.
-------
אני אומר לו "ניראה לי נלך לישתות קצת משהוא שיחמם לי את הגרון"ו אני ארים אותו ויתחיל ליצעוד.
[b] [b]DAStyle[/b]
אתם הולכים אל השוק, מסתובבים ונהנים מצעקות המוכרים וריחות פירות הים והדגים.
"אז, ג'נסון, מה אתה רוצה שנקנה קודם? שימורים או ציוד דייג?" אוליביה שואלת. [/b][/quote]
"ציוד דייג " אומר לה
[b]yossi[/b]
"אתה בדיוק ישנת..." אומרת ליז, "כבר לילה ואני לא רוצה להפריע אבל אני יכולה לישון כאן הלילהף בכל מקרה ממחר נהיה כל הזמן ביחד במסע נכון? אז מה אתה אומר?"
[b]the-l[/b]
אתה ואייב שעל גבך מגיעים אל מסבאת כלב הים הזקן ואתם שומעים משם צרחות ואתם רואים נערה שבורחת במהירות מהמקום. אתם מנסים להיכנס אבל אדם בגובה בינוני וקירח עם סינר מוכתם בשמן חוסם את דרככם ואומר: "אני מצטער אבל המקום סגור בנתיים..."
"איזה באסה, זה המקום הכי טוב..." אומר אייב, "כנראה שנצטרך לחזור לבית שלך או לחפש בית קפה באזור השוק..."
[b]DAStyle[/b]
"בסדר, אז אני אלך לחפש אוכל ובנתיים אתה תסתובב ותחפש ציוד דייג." אולביה אומרת, מתרחקת ממך כמה צעדים, מפריחה נשיקה לאוויר ורצה בין נהר האנשים.
'טוב, אז עכשיו אל דוכן הדייג...' אתה אומר לעצמך ומתחיל להסתובב ובסוף מוצא דוכן שמוכר חכות בפינה של השוק המשקיפה אל הים.
"שלום אבאל'ה," אומר המוכר, "רק היום שתי חכות במחיר מוזל! מה אתה אומר, אבאל'ה?"
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 11 2010, 02:02 PM
[b] [b]DAStyle[/b]
"בסדר, אז אני אלך לחפש אוכל ובנתיים אתה תסתובב ותחפש ציוד דייג." אולביה אומרת, מתרחקת ממך כמה צעדים, מפריחה נשיקה לאוויר ורצה בין נהר האנשים.
'טוב, אז עכשיו אל דוכן הדייג...' אתה אומר לעצמך ומתחיל להסתובב ובסוף מוצא דוכן שמוכר חכות בפינה של השוק המשקיפה אל הים.
"שלום אבאל'ה," אומר המוכר, "רק היום שתי חכות במחיר מוזל! מה אתה אומר, אבאל'ה?" [/b][/quote]
" תראה לי אותם קודם, אני רוצה ליבדוק מה המצב שלהם. "
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 11 2010, 02:02 PM
[b] [b]yossi[/b]
"אתה בדיוק ישנת..." אומרת ליז, "כבר לילה ואני לא רוצה להפריע אבל אני יכולה לישון כאן הלילהף בכל מקרה ממחר נהיה כל הזמן ביחד במסע נכון? אז מה אתה אומר?" [/b][/quote]
''אין בעיה.'' אומר בחיוך ואפנה לה מקום לישון, אלך בעצמי לישון ואנסה להירדם.