-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 4 2010, 10:22 AM
[b] [color=red][SIZE=1][b]תומאס בלאק-
אתה נפרד מן הפרופסורים, הם מחייכים אליך ומנופפים לך לשלום, כאשר הם מאחלים לך הצלחה במסע שלך.
אתה מתקדם לך לעבר היציאה מן העיר פאלט וכשאתה מגיע ליציאה, אתה נושם נשימה עמוקה, אתה מתחיל את המסע שלך עכשיו.
אתה יוצא מהעיר פאלט וממשיך להתקדם, אתה מגיע לאזור פתוח ומחליט להוציא את טורצ'יק, טורצ'יק יוצא מאושר מהפוקדור ומחייך אליך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"ברוך הבא טורצ'יק, אני תומאס המאמן שלך. ביחד אנחנו הולכים לזכות באליפות הליגה!" אני אומר לו בהתלהבות "אז קדימה, בוא נצא לדרך!" אני אומר לו בחיוך, נותן לו ללכת לידי בינתיים, בחיפוש אחר אתגר כמול מאמן או פוקימון פראי.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 4 2010, 07:57 PM
[b]
[color=green][SIZE=1][b]אדם מייקלז-
אתה הולך לעבר הקהל הגדול שעומד בהיסטריה ואתה לא מבין למה.
אתה עובר בכוח בין האנשים, דוחף כמה, ומגיע להתחלה, אתה רואה נערה יפה בערך בגיל שלך עם פיקאצ'ו מנצחת בחור אחד עם באטרפריי.
הקהל שואג למראה הניצחון, והנערה מחייכת לכולם.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"זאת ההזדמנות שלנו..נוכל כבר עכשיו לבנות לעצמנו שם כצוות חזק! " אומר לפיפלאפ ואגש למרכז המעגל
ואכריז:"אני מוכן להילחם נגדך! " ואצביע על הנערה המנצחת
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 4 2010, 07:57 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]אליס וואנדרלנד-
את מוציאה את הופיפ, הופיפ מיד ניצב ושומר על הבורמים מקופינג, קופינג מוציא רעל מהגוף שלו וזאנגוס מיד משתמש בציפורן על, הוא מתנגש בקופינג ומעיף אותו, קופינג נפגע אך חוזר לעצמו. זאנגוס נפגע קשה מהרעל ולא מצליח להתעשט.
לפתע, מופיע אותו בחור עם הצ'ימצ'אר שנישק אותך, ''אני לא אוותר עליך.'' הוא אומר בחיוך ומוציא את צ'ימצ'אר שלו.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"לא נימאס לך להציק לי?"אשאל בעצבים "סלאש תנסה להיתגבבר על זה ותישתמש בציפורן על!"
-
[color=red][SIZE=1][b]תומאס בלאק-
אתה מציג את עצמך בפני טורצ'יק, שנראה ממש מאושר להיות הפוקימון הראשון שלך.
אתה מעודד אותו והוא הולך אחריך, אתם הולכים דרך שדות יפים, אתה רואה אגם ממש יפה מצד שמאל, לפתע! נשמע פיצוץ ענק ביער שמולך, אתה רץ לשם עם טורצ'יק ורואה מגבי עצבני ביותר~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/240.png[/img] נלחם בכל הכוח נגד אלקיד עצבני~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/239.png[/img] שניהם יוצרים פיצוצי ענק, אלקיד עם החשמל ומגבי עם האש החזקה שלו.[/b][/color][/SIZE]
אתה נכנס אל זירת הקרב, אתה מודיע שאתה רוצה להיות הלוחם הבא שילחם נגד הנערה, וכולם צוחקים למראה הפיפלאפ הקטן שלך.
הנערה עוצרת את כולם ואומרת, ''למה לא? הרי..בכל מאמן חדש יש פוטנציאל גדול.'' היא אומרת וקורצת לך.
''קדימה פיקאצ'ו, תשתמש במכת ברק ואז במהירות!'' אומרת הנערה ופיקאצ'ו משתמש במכת ברק אל פיפלאפ המסכן ופוגע בו, פיקאצ'ו מתחיל בריצה מהירה אל פיפלאפ![/b][/color][/SIZE]
[color=blue][SIZE=1][b]אליס וואנדרלנד-
הנער צוחק ואומר, ''לא..לא נימאס לי..אני מחבב אותך.'' אומר הנער ומחייך אליך, זאנגוס מנסה להתגבר על הרעל אך לא מצליח, קופינג משתמש מיד במסך עשן וזאנגוס לא רואה איפה הוא, לפתע את שומעת את המאמן, ''צ'ימצ'אר, גלגל להבה!'' וצ'ימצ'אר מיד מזנק אל קופינג בהפתעה עם גלגל להבה, הוא פוגע בו ומעיף אותו.
צ'ימצ'אר מפזר את מסך העשן, אך זאנגוס עדיין במצב לא טוב.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 5 2010, 12:30 PM
[b]
הנער צוחק ואומר, ''לא..לא נימאס לי..אני מחבב אותך.'' אומר הנער ומחייך אליך, זאנגוס מנסה להתגבר על הרעל אך לא מצליח, קופינג משתמש מיד במסך עשן וזאנגוס לא רואה איפה הוא, לפתע את שומעת את המאמן, ''צ'ימצ'אר, גלגל להבה!'' וצ'ימצ'אר מיד מזנק אל קופינג בהפתעה עם גלגל להבה, הוא פוגע בו ומעיף אותו.
צ'ימצ'אר מפזר את מסך העשן, אך זאנגוס עדיין במצב לא טוב.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"סלאשי תתחלף עם בלוסום" אומר "בלוסום דחיפה על קופינג!"
-
[b]
אתה נכנס אל זירת הקרב, אתה מודיע שאתה רוצה להיות הלוחם הבא שילחם נגד הנערה, וכולם צוחקים למראה הפיפלאפ הקטן שלך.
הנערה עוצרת את כולם ואומרת, ''למה לא? הרי..בכל מאמן חדש יש פוטנציאל גדול.'' היא אומרת וקורצת לך.
''קדימה פיקאצ'ו, תשתמש במכת ברק ואז במהירות!'' אומרת הנערה ופיקאצ'ו משתמש במכת ברק אל פיפלאפ המסכן ופוגע בו, פיקאצ'ו מתחיל בריצה מהירה אל פיפלאפ![/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אוקיי פיפלאפ אני סומך עליך! "
"תשתמש בדחיפה כדי לפגוע בפיקאצ'ו לפני שיפגע בך ואז בזמן שאתה קרוב אליו תתקוף בניקור ומיד לאחר מכן בבועות כדי ליצור מרחק ביניכם "
-
אתה מציג את עצמך בפני טורצ'יק, שנראה ממש מאושר להיות הפוקימון הראשון שלך.
אתה מעודד אותו והוא הולך אחריך, אתם הולכים דרך שדות יפים, אתה רואה אגם ממש יפה מצד שמאל, לפתע! נשמע פיצוץ ענק ביער שמולך, אתה רץ לשם עם טורצ'יק ורואה מגבי עצבני ביותר~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/240.png[/img] נלחם בכל הכוח נגד אלקיד עצבני~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/239.png[/img] שניהם יוצרים פיצוצי ענק, אלקיד עם החשמל ומגבי עם האש החזקה שלו.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"מהר טורצ'יק השתמש בגחלת לעבר הקרקע שביניהם כדי להפריד ביניהם!" אני קורא במהרה.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 4 2010, 10:22 AM
[b] [color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
הילד מהנהן לשלילה ואומר, ''אני חושב שאני אשאר כאן, אני מעדיף לאמן את הפוקימון שלי קודם.'' הוא אומר ומחייך אליך.
המערה נראית חשוכה ומפחידה מאוד, הילד מאחל לך הצלחה במסע שלך ואתה מתקדם אל המערה, אתה ניצב בפתח המערה ונושם נשימה עמוקה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אומר "אוקיי, אני נכנס" ואכנס למערה, בעודי מחזיק את הפוקדור של טריקו למקרה הצורך
-
את מחליפה בין זאנגוס להופיפ, זאנגוס הפצוע מנסה בכל כוחו לשמור על הבורמים והופיפ מזנק אל קופינג עם דחיפה, קופינג משיב בדחיפה והוא והופיפ עפים אחורה. לפתע, צ'ימצ'אר מזנק אל קופינג עם להבה עצומה שפוגעת קשה בקופינג, ואז צ'ימצ'אר מעלף את קופינג עם גלגל להבה.
''מעולה!'' אומר הנער וזורק פוקדור על קופינג, הוא לוכד את קופינג ומחייך אליך, ''טוב.. אז... בהצלחה בהמשך.'' אומר הנער ורץ משם.
הופיפ והבורמים דואגים לזאנגוס, זאנגוס סובל הרבה, הופיפ לא נפגע ממש והבורמים במצב מצויין.[/b][/color][/SIZE]
שתי מתקפות בכל תגובה (:
-----
פיפלאפ מיד משתמש בדחיפה ופוגע בפיקאצ'ו, פיקאצ'ו נפגע אך מזנק לאחור במקצועיות ומשתמש במכת ברק! פיפלאפ מיד מזנק לצד ומתחמק ממכת הברק, פיקאצ'ו מיד רץ אל פיפלאפ והזהב שלו זוהר, ''פיקאצ'ו, קדימה בכל הכוח! זנב ברזל!!!!'' אומרת הנערה ופיפלאפ גם הוא משתמש בניקור, שניהם מתנגשים ועפים אחורנית בכאבים.[/b][/color][/SIZE]
יש לטורצ'יק גיצים, לא גחלת.
----
טורצ'יק מפחד לעשות זאת, אתה מעודד אותו וטורצ'יק משתמש בגיצים אל שדה הקרב, אלקיד עף אחורה אך מגבי מזנק למעלה והגיצים לא פוגעים בו.
מגבי ואלקיד מתעצבנים על טורצ'יק וטורצ'יק מתחיל לפחד, אלקיד אוגר אנרגיית רעם בידו ומגבי משתמש בלהבה, אך לפתע אלקיד מנחית אגרוף רעם במגבי שמתעלף.
אלקיד מחייך ופונה אליכם, הוא מתחיל לאגור אנרגיית רעם ומתקדם אל טורצ'יק המפוחד.[/b][/color][/SIZE]
[color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה נכנס למערה עם ביטחון מלא, מחזיק ביד שלך את הפוקדור של טריקו למקרה שיהיו בעיות.
אתה ממשיך להתקדם, אך אתה לא יודע לאיפה אתה מתקדם, המערה חשוכה לגמרי ואין לך משהו להאיר איתו את הדרך, אתה מתקדם ומגיע לכניסה שממנה נכנסת, בהלם מוחלט.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 5 2010, 07:41 PM
[b]
שתי מתקפות בכל תגובה (:
-----
פיפלאפ מיד משתמש בדחיפה ופוגע בפיקאצ'ו, פיקאצ'ו נפגע אך מזנק לאחור במקצועיות ומשתמש במכת ברק! פיפלאפ מיד מזנק לצד ומתחמק ממכת הברק, פיקאצ'ו מיד רץ אל פיפלאפ והזהב שלו זוהר, ''פיקאצ'ו, קדימה בכל הכוח! זנב ברזל!!!!'' אומרת הנערה ופיפלאפ גם הוא משתמש בניקור, שניהם מתנגשים ועפים אחורנית בכאבים.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"פיפלאפ רק עוד קצת! "
"תתקוף בבועות על הרצפה כדי לעוף לגובה, ותנחת בניקור בשיא הכוח על פיקאצ'ו! "
-
[b] [color=blue][SIZE=1][b]אליס וואנדרלנד-
את מחליפה בין זאנגוס להופיפ, זאנגוס הפצוע מנסה בכל כוחו לשמור על הבורמים והופיפ מזנק אל קופינג עם דחיפה, קופינג משיב בדחיפה והוא והופיפ עפים אחורה. לפתע, צ'ימצ'אר מזנק אל קופינג עם להבה עצומה שפוגעת קשה בקופינג, ואז צ'ימצ'אר מעלף את קופינג עם גלגל להבה.
''מעולה!'' אומר הנער וזורק פוקדור על קופינג, הוא לוכד את קופינג ומחייך אליך, ''טוב.. אז... בהצלחה בהמשך.'' אומר הנער ורץ משם.
הופיפ והבורמים דואגים לזאנגוס, זאנגוס סובל הרבה, הופיפ לא נפגע ממש והבורמים במצב מצויין.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אוי לא!" אקרא וארוץ לזאנגוס "תחזיק מעמד עוד קצת" אומר לה בדאגה ואחזיר אותו לפוקדור. "הופיפ בוא ננסה ללכוד בורמי אחד, אומר לו בחיוך "בורמים!" אקרא "אני מחפשת אחד זכר שאחד מכם יתגלה!" אוסיף בקריאה ואחכה עד שאחד מהם יצעד קדימה.
-
[b] [color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה נכנס למערה עם ביטחון מלא, מחזיק ביד שלך את הפוקדור של טריקו למקרה שיהיו בעיות.
אתה ממשיך להתקדם, אך אתה לא יודע לאיפה אתה מתקדם, המערה חשוכה לגמרי ואין לך משהו להאיר איתו את הדרך, אתה מתקדם ומגיע לכניסה שממנה נכנסת, בהלם מוחלט.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
חושב לעצמי 'מה קורה פה? אני מקווה שיש עוד דרך לעבור' ואז מסתובב ומנסה להתקדם דרך המערה, שוב
-
יש לטורצ'יק גיצים, לא גחלת.
----
טורצ'יק מפחד לעשות זאת, אתה מעודד אותו וטורצ'יק משתמש בגיצים אל שדה הקרב, אלקיד עף אחורה אך מגבי מזנק למעלה והגיצים לא פוגעים בו.
מגבי ואלקיד מתעצבנים על טורצ'יק וטורצ'יק מתחיל לפחד, אלקיד אוגר אנרגיית רעם בידו ומגבי משתמש בלהבה, אך לפתע אלקיד מנחית אגרוף רעם במגבי שמתעלף.
אלקיד מחייך ופונה אליכם, הוא מתחיל לאגור אנרגיית רעם ומתקדם אל טורצ'יק המפוחד.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אל תפחד טורצ'יק, השתמש במתקפת מבט היישר אל תוך עיניו! לאחר מכן, רוץ אליו והשתמש בשריטה!" אני מצווה עליו.
-
פיקאצ'ו נראה ממש מותש, הנערה אומרת לו מה לעשות אך הוא לא יכול, הוא ממש עייף מכל הקרבות.
פיפלאפ מנצל את ההזדמנות, הוא קופץ גבוה בעזרת קרן הבועות ונוחת עם ניקור ופוגע חזק מאוד בפיקאצ'ו, פיקאצ'ו מתעלף!
''אני לא מאמינה, הוא ניצח אותי?!'' אומרת הנערה וכל הקהל מתפזר באכזבה, היא מחזירה את פיקאצ'ו ומתקרבת אליך, ''אני לא יודעת מי אתה, אבל כל הכבוד.. ניצחת אותי.'' אומרת הנערה ומסתכלת עליך, לאחר כמה שניות היא מקרבת את השפתיים שלה אליך.[/b][/color][/SIZE]
זאנגוס נראה ממש פגוע, את מחזירה אותו לפוקדור, הופיפ מנסה לאתר אצל הבורמים זכר, ולבסוף מוצא אחד.
אך הבורמי לא רוצה להילחם, הוא נראה ממש עצוב.
את רואה שמישהו בא אליך, זה כנראה אותו נער, ''הי..אז את צריכה עזרה?'' אומר הנער ומביט בך.[/b][/color][/SIZE]
טורצ'יק משתמש במבט על אלקיד, אלקיד משתתק וטורצ'יק משתמש בשריטה, אלקיד המבולבל עף הצידה אך מפרק המון עוצמה על טורצ'יק כשהוא מנחית בו אגרוף רעם.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 5 2010, 09:05 PM
[b]
זאנגוס נראה ממש פגוע, את מחזירה אותו לפוקדור, הופיפ מנסה לאתר אצל הבורמים זכר, ולבסוף מוצא אחד.
אך הבורמי לא רוצה להילחם, הוא נראה ממש עצוב.
את רואה שמישהו בא אליך, זה כנראה אותו נער, ''הי..אז את צריכה עזרה?'' אומר הנער ומביט בך.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אני רוצה את הבורמי הזה" אומר ואצביע על הבורמי הנ"ל.
"בורמי אני באמת רוצה שתתן קרב טוב, כי אתה פוקימון חזק ואתה תיהיה מושלם אצלי!" אומר לו ואז "הופיפ תתחיל על דחיפה עליו!"