-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Feb 4 2010, 08:05 PM
[b] [color=darkred]ליאור-
אתה יוצא החוצה,אתה הולך ואתה רואה מולך חבורה של 3 ילדים,הם נראים די דומים לך,
"שלום לך ליאורוס,קוראים לי סם ואלה הם צ'אנג וג'ון,אתה תישן בביתן שלנו"אומר הנער המבוגר בחבורה,
"אגב,זה מתנה מהביתן,אני בטוח שתגלה שזה עוזר ביותר,תדבר אל זה וזה יפתח מיד"הוא אומר לך בשמחה ומגיש לך מגן זעה ומשקפי שמש שחורות,
"קדימה,תנסה את זה"הוא מפציר בך.[/color] [/b][/quote]
אני מרים גבה. 'אוקיי כולם פה השתגעו לחלוטין' אני חושב לעצמי ומרכיב את משקפי השמש ומגן הזיעה
-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Feb 3 2010, 04:52 PM
[b] [color=gray]רועי-
לפני שאתה מספיק לצאת הרמס חוזר,
"חכה בני!,אל תשכח את אלה!,מתנה ממני"הוא אומר לך ,ומשום מקום הוא שולף פנס לייזר ושעון,
"אלה דברים קסומים,כדי לפתוח אותם עליך לדבר לחפצים אלה,הם יפתחו מעצמם"הוא מדריך אותך,
"נו!,תנסה את זה כבר!"הוא מפציר בך.[/color]
[/b][/quote]
"תודה הרמס" אני אומר ופונה אל החפצים
"היפתח בבקשה" אני אומר ומסתכל על הפנס .
-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Feb 4 2010, 08:05 PM
[b]
[color=orange]מור-
תומאס הוא לא המבוגר :XD: ,אני אתייחס אל זה כאילו תקפת את המבוגר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה בהחלט מצליח להפתיע את הנער המבוגר,אתה מצליח לשרוט אותו במרפק,אך זו לא שריטה עמוקה מדי,
הנער המבוגר מקיש בידיו ולפתע צומחת חיטה מן האדמה ותופסת את רגליך,
"תבין...אני בן של דמטר"הוא אומר בשחצנות שלפתע חברך לקבוצה לי מגיע ומעיף אותו הצידה בעזרת מכה עם חרב יד וחצי, ומשחרר אותך בקלות,
"קדימה,עדיין לו סיימנו לכתוש אותם"הוא מחייך אליך,ומחזיר לך את חרבך שנפלה.[/color] [/b][/quote]
שיהיה... :unsure:
----------------------
"תבין,לפניך בן הפייסטוס!" ארוץ אליו ואתקוף אותו. "קדימה לי,תפתיעו אותם מאחורה,אנחנו יותר מהם! אני אתקוף מהחזית!" אשאג ואתקוף את ג'יימס.
-
[color=orange]מור-
שני חבריך שומעים לעצתך,
הם תוקפים ביחד את תומאס ואת הנער המבוגר ונראה שידם על העליונה.
אתה מגיע אל ג'יימס,מניף את חרבך אבל הוא מצליח לחסום אותך,אתה מתגלגל הצידה ומצליח לתת לו מכה ברגליים עם המגן,הפלת אותו.
לפתע הוא נעלם מהיער,
"אלה הם החוקים,נפלת הפסדת!"צועק אליך קלארק בעוד הוא נלחם בתומאס.[/color]
[color=gray]סטיב-
אתה מדבר אל הפנס,נראה שכלום לא קורה,אבל בשנייה שלאחר מכן אתה מחזיק בידך חנית גדולה.
אתה מנסה גם את השעון והוא נפתח למגן עצום ואדיר,יש עליו עיטורים של אלים יוונים באולימפוס,המגן משרה עליך תחושה של ביטחון.
"אז,איך המתנות?"שואל אותך הרמס בחיוך.[/color]
[color=darkred]ליאור-
נראה שכלום לא קורה,אתה ממצמץ לרגע ושאתה פותח את עיניך מחזה מדהים נגלה לפניך,
על גבך נמצאת קשת זהובה,עם עיטורים של אפולו,לידה אשפת חיצים מדהימה,עשויה כולה מזהב טהור לגמרי.
"החיצים האלה אף פעם לא יגמרו,הם תמיד יאספו בכוחות קסם חזרה אל האשפה"אומר קול שמח בראשך,אתה מזהה שזה הרמס.[/color]
[color=green]יוסי-
הרמס מחייך,
"אתה יודע ניביוס,אתה מזכיר לי את אביך,ארס,שניכם קצת קשי קליטה"הוא אומר בגיחוך,
"אתה עוד תעשה ללוחם קטלני,שמך ינשא בפי כל הזמרים הנודדים שבעולם"הוא מעודד אותך,
"וכן,אולי בעבר ניצחנו את קרונוס,אך זה היה לפני אלפי שנים,ימים בהם יותר בני תמותה האמינו בנו,בהם היו לנו יותר בני ברית"הוא נאנח בעצב,
"וכבר הסברתי לך שישנה נבואה על שישתכם,והנבואה אף פעם לא טועה"הוא אומר,
"עוד משהו?"שואל.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Feb 5 2010, 09:39 AM
[b] [color=orange]מור-
שני חבריך שומעים לעצתך,
הם תוקפים ביחד את תומאס ואת הנער המבוגר ונראה שידם על העליונה.
אתה מגיע אל ג'יימס,מניף את חרבך אבל הוא מצליח לחסום אותך,אתה מתגלגל הצידה ומצליח לתת לו מכה ברגליים עם המגן,הפלת אותו.
לפתע הוא נעלם מהיער,
"אלה הם החוקים,נפלת הפסדת!"צועק אליך קלארק בעוד הוא נלחם בתומאס.[/color]
[/b][/quote]
"אלה החוקים? אם כך יש לי רעיון." אתכופף ואכה את הרגל של תומאס. "קלארק תסיח את דעתו! אני מפיל אותו עכשיו!" אצעק לו ואמשיך לתקוף את הרגל של תומאס.
-
[b] [color=green]יוסי-
הרמס מחייך,
"אתה יודע ניביוס,אתה מזכיר לי את אביך,ארס,שניכם קצת קשי קליטה"הוא אומר בגיחוך,
"אתה עוד תעשה ללוחם קטלני,שמך ינשא בפי כל הזמרים הנודדים שבעולם"הוא מעודד אותך,
"וכן,אולי בעבר ניצחנו את קרונוס,אך זה היה לפני אלפי שנים,ימים בהם יותר בני תמותה האמינו בנו,בהם היו לנו יותר בני ברית"הוא נאנח בעצב,
"וכבר הסברתי לך שישנה נבואה על שישתכם,והנבואה אף פעם לא טועה"הוא אומר,
"עוד משהו?"שואל.[/color] [/b][/quote]
''אל המלחמה....ארס? אני הבן שלו?'' אומר במבט מפתיע ואסתכל עליו.
''א..ו.ק.י. אני מוכן לאימונים!!'' אוסיף בנחישות.
-
[color=green]יוסי-
"עדיין לא הבנת את זה?!,ברור שאתה בנו של ארס!"הוא צועק בעצבנות,
"טוב...אני מניח שזהו ניביוס בן ארס,בחוץ מחכה לך מדריך מטעם המחנה,אני מקווה עוד ניפגש..."הוא אומר ונעלם משם.
אתה מתחיל להתקדם לכיוון הדלת,לפתע אתה שם לב כי בכיסך הימני יש משהו,אתה מפשפש בתוך הכיס,ומוצא שם טבעת עשויה זהב טהור,עם עיטור של 12 האלים בזמן משתה חגיגי ככל הנראה,ובתוך הכיס נמצאת גם כפפה אדומה כדם,ומצורף אליהם פתק -
"כדי לפתוח מתנות אלה הגד את שמך לתוך הפריטים,מקווה שתשתמש בזה בחוכמה,בברכה הרמס,אל המשלוחים"כתוב בפתק המוזר.[/color]
[color=orange]מור-
הנער המבוגר מבין את התכסיס שלכם ומפיל את קלארק ע"י הצמחת חיטה מן האדמה וקשירתה בקלארק,
"אחד נפל,נשארו עוד שתיים!"הוא צועק בשמחה, ומתקדם לעברך עם חרב מורמת,הוא תוקף אותך מלמעלה,
אבל אתה מצליח להתחמק ותוקף במכת חרב חזקה,לפתע תומאס קופץ עליך מאחורה אך לי מגיע במהירות,ומפיל את תומאס ביחד איתו,הוא הציל אותך,לפני שהוא נעלם הוא מספיק לצעוק אליך -
"קדימה קלארק,אם ננצח לא נצטרך לשטוף כלים הלילה!"הוא אומר בגיחוך.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Feb 5 2010, 12:25 PM
[b] [color=green]יוסי-
"עדיין לא הבנת את זה?!,ברור שאתה בנו של ארס!"הוא צועק בעצבנות,
"טוב...אני מניח שזהו ניביוס בן ארס,בחוץ מחכה לך מדריך מטעם המחנה,אני מקווה עוד ניפגש..."הוא אומר ונעלם משם.
אתה מתחיל להתקדם לכיוון הדלת,לפתע אתה שם לב כי בכיסך הימני יש משהו,אתה מפשפש בתוך הכיס,ומוצא שם טבעת עשויה זהב טהור,עם עיטור של 12 האלים בזמן משתה חגיגי ככל הנראה,ובתוך הכיס נמצאת גם כפפה אדומה כדם,ומצורף אליהם פתק -
"כדי לפתוח מתנות אלה הגד את שמך לתוך הפריטים,מקווה שתשתמש בזה בחוכמה,בברכה הרמס,אל המשלוחים"כתוב בפתק המוזר.[/color] [/b][/quote]
'אוקיי, להגיד את שמי?' אחשוב לעצמי ואז אגיד, ''ניביוס ארקנטוס בן ארס.'' אומר ואנסה לפתוח את הפריטים.
-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Feb 5 2010, 12:25 PM
[b] [color=orange]מור-
הנער המבוגר מבין את התכסיס שלכם ומפיל את קלארק ע"י הצמחת חיטה מן האדמה וקשירתה בקלארק,
"אחד נפל,נשארו עוד שתיים!"הוא צועק בשמחה, ומתקדם לעברך עם חרב מורמת,הוא תוקף אותך מלמעלה,
אבל אתה מצליח להתחמק ותוקף במכת חרב חזקה,לפתע תומאס קופץ עליך מאחורה אך לי מגיע במהירות,ומפיל את תומאס ביחד איתו,הוא הציל אותך,לפני שהוא נעלם הוא מספיק לצעוק אליך -
"קדימה קלארק,אם ננצח לא נצטרך לשטוף כלים הלילה!"הוא אומר בגיחוך.[/color] [/b][/quote]
"לא תשטפו כלים בכ-" אתחיל וארים את החרב,אחרי זה אתקוף ואשלים "..לל." ואז אנחית את המתקפה על ג'יימס.
-
כינוי בפורום: Grass- Man
שם במשחק: דניס ג'פרסון
אופי: דניס הוא דיי נחמד, אבל אין בו ממש את היכולת לשתף פעולה אם אחרים, יכול להיות שהוא ילמד את זה מאחרים.
פירוט מראה: עיניים שחורות, צבע שיער- כהה, צבע עור- בהיר למדיי. דניס הוא ממש רזה כאילו לא אכל 7000 שנה ולמרות שהוא ללא שרירים הוא בכושר מעולה!
רקע,לפחות 3 שורות: דניס לא מודה לעובדה שאימו היא אלת החכמה והיה בטוח שאימו מתה מתאונת דרכים, לפי סיפורי אביו, והוא נשאר רק עם אביו. כשקיבל את המכתב מהרמס, דניס היה בטוח לגמרי שמדובר במתיחה שאחד החברים של דניס עומד למתוח אותו וגם חשב כאופציה שניה שזוהי טעות אז הוא מחכה ליום למחרת כדי להגיד ל"הרמס" שמדובר בטעות. אך דניס לא מבין עד כמה הוא טועה!
הורה אל: אתנה
הערות,בקשות,סגידות לשה"ם: רעיון נחמד (גנב מפרסי ג'קסון שכמוך!)
-
דניס-
תקשיב,הופס בסדר חוץ מהרקע,יש לך איזה שתי שגיאות כתיב ותשנה ל3 שורות,מחכה :D .
[color=orange]מור-
ג'יימס לא נמצא,רק המבוגר :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה תוקף את הנער המבוגר,אבל הוא מוכן,אתה מצליח לפגוע בו ברגליים אבל בזמן שהוא נופל הוא מצליח לזרוק על רגליך את מגנו ואתה נופל בעצמך.
שנייה לאחר מכן אתה מוצא את עצמך בזירת האימונים שבה הייתם מקודם,
"יפה,נראה שגמרנו בשיוויון"אומר לי בשמחה.
"עכשיו אני הולך לביתן שלי,ניפגש מחר"אומר לי ומתסלק משם,כדאי שגם אתה תלך לישון.[/color]
[color=green]יוסי-
אתה מדבר אל החפצים הרגילים לכאורה,אבל בשנייה שלאחר מכן,אתה מוצא את עצמך אוחז ביד ימין חרב קצרה,בצבע של דם,עם עיטורים של ארס בזמן קרב,וביד שמאל אתה מחזיק מגן גדול גם כן בצבע דם,שמרוב שהוא אדום בלתי אפשרי לראות את העיטורים שעליו,אך הוא מקרין ממנו עוצמת כוח אדירה,כאילו המגן הזה נעשה בידי הפייטוס עצמו.
אתה מתפעל מהמתנות שלך,ולפתע מגיע אליך נער צנום,
"היי אתה!,רוצה לבוא להתאמן בחרב איתנו?"הוא שואל אותך ומצביע על עוד שני נערים אחרים שמחכים בזירת האימונים.[/color]
-
מצטער ניב אבל אין לי זמן כ"כ למשחק שלך ,
פרשתי .
-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Feb 5 2010, 02:37 PM
[b] [color=green]יוסי-
אתה מדבר אל החפצים הרגילים לכאורה,אבל בשנייה שלאחר מכן,אתה מוצא את עצמך אוחז ביד ימין חרב קצרה,בצבע של דם,עם עיטורים של ארס בזמן קרב,וביד שמאל אתה מחזיק מגן גדול גם כן בצבע דם,שמרוב שהוא אדום בלתי אפשרי לראות את העיטורים שעליו,אך הוא מקרין ממנו עוצמת כוח אדירה,כאילו המגן הזה נעשה בידי הפייטוס עצמו.
אתה מתפעל מהמתנות שלך,ולפתע מגיע אליך נער צנום,
"היי אתה!,רוצה לבוא להתאמן בחרב איתנו?"הוא שואל אותך ומצביע על עוד שני נערים אחרים שמחכים בזירת האימונים.[/color] [/b][/quote]
''אין שום בעיה.'' אומר באדישות ואלך להתאמן איתם, 'אם אני הבן של ארס, זאת אומרת שאני אוהב קרבות?' אחשוב לעצמי ואחייך.
-
[b] [color=darkred]ליאור-
נראה שכלום לא קורה,אתה ממצמץ לרגע ושאתה פותח את עיניך מחזה מדהים נגלה לפניך,
על גבך נמצאת קשת זהובה,עם עיטורים של אפולו,לידה אשפת חיצים מדהימה,עשויה כולה מזהב טהור לגמרי.
"החיצים האלה אף פעם לא יגמרו,הם תמיד יאספו בכוחות קסם חזרה אל האשפה"אומר קול שמח בראשך,אתה מזהה שזה הרמס.[/color] [/b][/quote]
"באמת?" אני אומר ומחליט לנסות. אני סופר את החצים ואז לקח את אחד מהם, מותך אותו על המיתר של הקשת ויורה בלי לכוון לשום מקום (אבל אני בכל זאת משתדל לא לפגוע באף אחד) ואז סופר שוב את החצים ומשווה.
-
[color=darkred]ליאור-
הרמס מגחך,
"אתה לא בוטח בי חצוי?,קדימה תבדוק..."הוא אומר לך,אתה בודק ורואה שהוא דיבר אמת.
לפני שאתה מסיים להתפעל בא אליך נער,בערך כבן גילך,
"היי,אתה!,רוצה לבוא להתאמן איתנו,חסר לנו קשת"הוא אומר לך ומצביע על עוד שני נערים שמחכים בזירת האימונים.[/color]
[color=green]יוסי-
אתה הולך אחרי הנער,תוך כמה שניות אתם מגיעים לרחבת האימונים.
"אני ג'ורג,ואלה הם פרסי,פרד,ג'ון,ורונאלד" הוא מסביר לך ומצביע על יתר הנערים שזירה.
"נשחק 3 על 3,אני ניביוס ורונאלד,על פרד ג'ון ופרסי"הוא אומר בקול.
לפני שאתה מספיק לחשוב על זה אתה מוצא את עצמך במדבר קרח ענקי,
"זירה מעניינת בחרו לנו...קדימה!,בואו נכתוש אותם!" אומר ג'ורג ואתם מסתערים ביחד על קבוצת האויב.[/color]
[color=blue]דניס-
אתה רשום,תגיב להתחלה:
היום זה היום הגדול,אימכם מעירה אתכם בבכי מהשינה,בדיוק ב7:30 בבוקר,אתם קמים,ופתאום זה מכה בכם,הידיעה שהיום אתם עוזבים את הבית אחת ולתמיד,אתם מנסים לנחם את אימכם הבוכה,ללא הצלחה רבה.
אתם חוטפים במהירות סנדוויץ מהמטבח ורצים החוצה,בדיוק ב8:00 ,נוחת בחצר ביתכם,יצור עצום,נוצות לבנות,מקור צהוב,וכנפיים שיותר רחבות ממכם.לאחר הפחד הרגעי אתם מבינים שהיצור הזה הוא ההסעה שלכם למחנה,אתם מתבוננים בפעם האחרונה למשך הרבה מאוד זמן על ביתכם,ועולים על ההיפוגריף.
תוך חצי שעה נגמר המסע המופלא בחייכם עד כה,אתם יורדים מן ההיפוגריף ומתבוננים סביב,אתם נמצאים על גבעה ירוקה,באמצע שום מקום,לפניכם נמצא שער מפואר,עשוי זהב,ועליו כתוב בגדול- "מחנה החצויים".[/color]
רועי-
חבל...אבל החלטה שלך.