-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 5 2010, 01:23 PM
[b] סטיב-
"להילחם בצורה רגילה" אומר דוקטור סטיין ברגיעה, "השיעורים האלה נועדו שתלמד להסתדר בקרב גם ללא הנשק. אז אם אתה לא יודע אז את זה תלמד פה. להתחיל!" [/b][/quote]
ארוץ אליו , אחבר את שתי הידיים שלי לאגרוף אחד ואתן לו אגרוף צד ישירות לראש שלו , בידיוק לפני האוזן יחד עם צעקה של "האאאאאאאאאאאאאאא" (סופר סאיה XD)
-
גיל-
"תישארו כאן!" אומר האיש הכחול והולך לרגע, לאחר מספר דקות הוא חוזר עם אישה בבגדי אחות-עורה היה די שחום, היה לה שיער רסטה חום. היה ישר הלכה לפצוע והתחילה לטפל בו. "אתם בואו איתי" אמר האיש הכחול לך ולג'פר אשר הפך לאנוש. אתם התחלתם ללכת באיזה שביל ליד מבנה בית הספר, בשבילה היו מלא שערי גיליוטינה. בסופו של דבר אתם מגיע לקצה השביל בו מונחת מראה על במה. לפתע מופיע לו האל אדון-שיניגאמי בתוך המראה, רק שהוא לא נראה מרשים כמו שסיפרו עליו. "עכשיו" התחיל לומר הבחור הכחול, "ספרו למנהל מה קרה!"
איג'י-
אתה מנסה להשתמש בכפפות למטרה שונה, שוב נוצר סביבך הרס עוצמתי של כל שטח האדמה-אך אתה אפילו לא מרחף קלות. "אתה לא תצליח להשתמש בזה למטרה אחרת חוץ מקרב" מסבירה קלי, "ברדיוס של שלוש סנטימטר מסביבך שום דבר לא קורה לחלקת האדמה הזאתי כדי שאתה תהיה מוגן".
ברנדון-
XD, כל פרט לא מובן תשאל אותי על מנת לשפר את נוחות המשחק
----------------------------------------
כאשר אתם מגיעים לפתח הכיתה כמה בנות הולכות לכיתה השנייה, "בכיתה שלנו מתקיים שיעור רק לטכנאים ובכיתה המקבילה שיעור לנשקים" מעירה אחת הבנות. ובאמת כשאתה נכנס אתה רואה תלמידים שלא היובשיעור הקודם, כנראה מהכיתה המקבילה. לפתע נכנס לכיתה בחור כחול וגדול, לבחור היה גוף שרירי ומלא קעקועים, הוא לבש בגדים קצרים ופרצוף מצומק. "נעים מאוד, שמי הוא סיד ואני המורה שלכם לשיעור טכנאות. לפני שיתחילו שאלות כאלה אני אסביר קודם-גופו נראה חריג מפני שאני זומבי, הסיבות שאני כזה הם אישיות ולכן אין לשאול למה" מספר המורה. סיד צועד לו כמה צעדים וחטיבה ולפתע מצביע לכיוונך, "אתה! תסביר מה אנו נעשה בשיעור טכנאות!".
סטיב-
דוקטור סטיין מתיישב על כיסא העבודה בעל הגלגלים שלו בחיוך ואומר:"בואו נתחיל". ראשון יוצא אתה עם האגרוף המשולב, אתה מתקרב אליו ומשקיע את כל הכוח באגרוף, אך מטר מרחק ביניכם בתזוזה שלא נראית לעין מתגלגל סטיין עם הכיסא ומתחמק. אתה נופל על הריצפה ואומר מעיר:"זה כל מה שיש לך?" בזילזול.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 5 2010, 09:11 PM
[b]
איג'י-
אתה מנסה להשתמש בכפפות למטרה שונה, שוב נוצר סביבך הרס עוצמתי של כל שטח האדמה-אך אתה אפילו לא מרחף קלות. "אתה לא תצליח להשתמש בזה למטרה אחרת חוץ מקרב" מסבירה קלי, "ברדיוס של שלוש סנטימטר מסביבך שום דבר לא קורה לחלקת האדמה הזאתי כדי שאתה תהיה מוגן".
[/b][/quote]
"מעניין.. " אומר בסקרנות ואסתכל על הכפפות שעל ידי,
"האם יש לך עוד יכולות? " אשאל את קלי ואתחיל לעשות שאדוו בוקיסנג* כדי להתרגל אל הכפפות
*מה שעושים באיגרוף שפשוט נותנים אגרופים באוויר כאילו יש שם יריב*
-
[b] גיל-
"תישארו כאן!" אומר האיש הכחול והולך לרגע, לאחר מספר דקות הוא חוזר עם אישה בבגדי אחות-עורה היה די שחום, היה לה שיער רסטה חום. היה ישר הלכה לפצוע והתחילה לטפל בו. "אתם בואו איתי" אמר האיש הכחול לך ולג'פר אשר הפך לאנוש. אתם התחלתם ללכת באיזה שביל ליד מבנה בית הספר, בשבילה היו מלא שערי גיליוטינה. בסופו של דבר אתם מגיע לקצה השביל בו מונחת מראה על במה. לפתע מופיע לו האל אדון-שיניגאמי בתוך המראה, רק שהוא לא נראה מרשים כמו שסיפרו עליו. "עכשיו" התחיל לומר הבחור הכחול, "ספרו למנהל מה קרה!"
[/b][/quote]
"הא.....
לפני כמה דקות ג'פר אני חושב, רב עם ילד שהחזיק בחרבות מערביות....
הילד התחיל להתקיף אותו ואז ג'פר ביקש ממני לעזור לו....
בבקשה אל תעניש אותנו, אדוני.... אני ניסיתי לעזור לו כשהוא הותכף...."
אני אומר מבוייש כשהראש שלי פונה למעטה.
-
[b] =ברנדון-
XD, כל פרט לא מובן תשאל אותי על מנת לשפר את נוחות המשחק
----------------------------------------
כאשר אתם מגיעים לפתח הכיתה כמה בנות הולכות לכיתה השנייה, "בכיתה שלנו מתקיים שיעור רק לטכנאים ובכיתה המקבילה שיעור לנשקים" מעירה אחת הבנות. ובאמת כשאתה נכנס אתה רואה תלמידים שלא היובשיעור הקודם, כנראה מהכיתה המקבילה. לפתע נכנס לכיתה בחור כחול וגדול, לבחור היה גוף שרירי ומלא קעקועים, הוא לבש בגדים קצרים ופרצוף מצומק. "נעים מאוד, שמי הוא סיד ואני המורה שלכם לשיעור טכנאות. לפני שיתחילו שאלות כאלה אני אסביר קודם-גופו נראה חריג מפני שאני זומבי, הסיבות שאני כזה הם אישיות ולכן אין לשאול למה" מספר המורה. סיד צועד לו כמה צעדים וחטיבה ולפתע מצביע לכיוונך, "אתה! תסביר מה אנו נעשה בשיעור טכנאות!".
[/b][/quote]
מה שאני אמור לאמר עכשיו לא מובן XD
~~~
"נלמד על טכנאות?"אומר לו.
-
איג'י-
"את האמת, יש עוד משהו" לוקחת קלי נשימה ארוכה וממשיכה, "בחוסר שליטה אני הופכת מדי פעם לכפפות מרעידות האדמה או לקטאנת רוח, אני לא שולטת לאיזה נשק אהפוך. אבא שלי מספר שעם הטכנאי שלי אלמד לשלוט בזה". קלי הופכת בחזרה למצב אנושי ושוב הופכת לנשק, רק הפעם כמו שהיא אמרה היא הפכה לאחד אחר-היא הפכה להיות מין בסיס של קטאנה(חרב יפנית) אך ללא להב. "עכשיו ככל שתסרבל את הלהב באוויר כך ייווצר להב רוח גדול יותר, לרוב אני משתנה לנשק אחר פעם פעם אבל יש קטעים בהם זה לא סדיר".
גיל-
"טוב" מתחיל לומר אדון שיניגאמי, "הפעם אני אסלח לכם". "כעת, לכו לכיתה שלכם" אומר בקול כועס האיש הכחול. אתה וג'פר נכנסים לבית הספר, לבסוף ג'פר מוביל אותך לכיתה B4 ונכנס, אתה מיד אחריו. כאשר אתם נכנסים לשיעור אתם רואים את הכיתה-היא הייתה מורכבת משורות שורות של שולחנות מחוברים כמו כיתה אקדמית. לא הספקתם למצמץ ובפתאומיות הופיע לפניכם עם כיתה, לאיש היה שיער אפור, מסמר בראשו וטפרים רבים על עורו-כנראה עבר הרבה ניתוחים. "מדוע איחרתם?" שאל בקול רגוע ועוקצני.
ברנדון-
איך עלית על זה? ><
----------------------------
כל הכיתה מתפרצת בצחוק גדול ואחיד, "אתה אמור להיות בדרן הכיתה אומר?" אומר סיד בעצבים."[b]הדבר האמיתי[/b] שנלמד בטכנאות זה איך להסתדר בלי הנשק, מלחימה רגילה עד שיטות נשמה". "ואתה, בוא לכאן" קורא לך סיד לבוא אליו. אתה יורד אליו והוא אומר:"בוא ניראה עם אתה חזק כמו שאתה מצחיק, אנחנו נערוך קרב הדגמה לקהל, תתקוף אתה ראשון".
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 6 2010, 09:54 AM
[b]
גיל-
"טוב" מתחיל לומר אדון שיניגאמי, "הפעם אני אסלח לכם". "כעת, לכו לכיתה שלכם" אומר בקול כועס האיש הכחול. אתה וג'פר נכנסים לבית הספר, לבסוף ג'פר מוביל אותך לכיתה B4 ונכנס, אתה מיד אחריו. כאשר אתם נכנסים לשיעור אתם רואים את הכיתה-היא הייתה מורכבת משורות שורות של שולחנות מחוברים כמו כיתה אקדמית. לא הספקתם למצמץ ובפתאומיות הופיע לפניכם עם כיתה, לאיש היה שיער אפור, מסמר בראשו וטפרים רבים על עורו-כנראה עבר הרבה ניתוחים. "מדוע איחרתם?" שאל בקול רגוע ועוקצני.
[/b][/quote]
"היינו אצל אדון שיניגאמי....."
אומר לג'פר בלחש עצבני.
"תזכיר לי לא לעזור לך לעולם"
-
[b] איג'י-
"את האמת, יש עוד משהו" לוקחת קלי נשימה ארוכה וממשיכה, "בחוסר שליטה אני הופכת מדי פעם לכפפות מרעידות האדמה או לקטאנת רוח, אני לא שולטת לאיזה נשק אהפוך. אבא שלי מספר שעם הטכנאי שלי אלמד לשלוט בזה". קלי הופכת בחזרה למצב אנושי ושוב הופכת לנשק, רק הפעם כמו שהיא אמרה היא הפכה לאחד אחר-היא הפכה להיות מין בסיס של קטאנה(חרב יפנית) אך ללא להב. "עכשיו ככל שתסרבל את הלהב באוויר כך ייווצר להב רוח גדול יותר, לרוב אני משתנה לנשק אחר פעם פעם אבל יש קטעים בהם זה לא סדיר". [/b][/quote]
*מה זה תסרבל? *
"אוקיי, אני אנסה את החרב " אומר לקלי
ואנסה לגרום לאוויר לצאת מבסיס הקטאנה כדי ליצור להב גדול ככל האפשר
-
[b] סטיב-
דוקטור סטיין מתיישב על כיסא העבודה בעל הגלגלים שלו בחיוך ואומר:"בואו נתחיל". ראשון יוצא אתה עם האגרוף המשולב, אתה מתקרב אליו ומשקיע את כל הכוח באגרוף, אך מטר מרחק ביניכם בתזוזה שלא נראית לעין מתגלגל סטיין עם הכיסא ומתחמק. אתה נופל על הריצפה ואומר מעיר:"זה כל מה שיש לך?" בזילזול. [/b][/quote]
"לא" אני אומר ברוגע ובועט בכסא כדי שייפול ממנו , מיד אחר-כך אבעט בו בכל הכוח שלי !
-
[b]
ברנדון-
איך עלית על זה? ><
----------------------------
כל הכיתה מתפרצת בצחוק גדול ואחיד, "אתה אמור להיות בדרן הכיתה אומר?" אומר סיד בעצבים."[b]הדבר האמיתי[/b] שנלמד בטכנאות זה איך להסתדר בלי הנשק, מלחימה רגילה עד שיטות נשמה". "ואתה, בוא לכאן" קורא לך סיד לבוא אליו. אתה יורד אליו והוא אומר:"בוא ניראה עם אתה חזק כמו שאתה מצחיק, אנחנו נערוך קרב הדגמה לקהל, תתקוף אתה ראשון". [/b][/quote]
להלחם רגיל?כיאלו מכות?XD
~~~
ארוץ אליו עם אגרוף,כיאלו אני עומד לתת לו אגרוף לבטן אבל אז במקום לבטן אני ארים את היד מלמטה ללמעלה במהירות ואתן לו את האגרוף בסנטר.
-
גיל-
"הוא הותקף על ידי ילד מכיתה גבוהה יותר" מתחיל לספר ג'פר, "מרוב מכות הוא היה במצב אנוש, ואני מחובתי האישית הצלתי אותו מהילד בכך שפצעתי את הבחור-לכן הייתי אצל המנהל וגיל רק ליווה אותי". כל הכיתה מריעה לג'פר על מעשה הגבורה שזייף. "טוב, כעת חיזרו למקומותיכם" אומר המורה. "כמו שאמרתי מקודם, שמי הוא פרנק סטיין ואני אהיה המחנך שלכם" מסביר המורה. "אתה" מצביע סטיין לכיוונך, "תסביר לי מה מטרת התלמידים בבית ספר שיבוסן".
איג'י-
מהמילה סירבול, כאשר אתה מערבב את המקל בשערות הסבתא ועורם אותם על המקל זה סירבול. דמיין שלחרב יש מקל מתכת במקום להב, ערבב את המקל הדימיוני באוויר כמו מקל בשיערות סבתא וככל שתבבצע את הפעולה יותר כך ייווצר להב אוויר גדול יותר.
עכשיו תגיב מחדש D:
סטיב-
מניף את הרגל בכל הכוח, כאילו מרוכז בה כל הזעם על הזילזול. אך בהרף עין מתגלגל הדוקטור מהכיסא, אתה לא מספיק להבין מה קורה והנער השמן שגם הוא בקרב מעיף אגרוף לכף הרגל שלך, כנראה שהאגרוף היה מכוון לסטיין. מעוצמת האגרוף אתה עף לאחור. סטיין מופיע לידך ואומר כאשר הוא מסתכל עליך מלמעלה:"אחחח... לא טוב, לא טוב".
ברנדון-
כן, כשאתה אומר את זה זה נשמע מוזרXD
-----------------------------------
אתה רץ לסיד עם האגרוף מכוון לבטן, סיד מכין את היד בבטן כדי להגן עליה. אך בהפתעה אתה מרים את האגרוף למעלה ופוגע לו בסנטר-ניראה שהצלחת לפגוע בו רציני, אך סיד מוריד את הראש למטה בלי שום סימני פגע ואומר:"כנראה אתה לא בכושר, זה בכלל לא כאב". הוא מרים את רגלו ובועט בבטנך, אתה עף באוויר למעט זמן ואחר כך נגרר עם הריצפה עד שאתה נעצר.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 6 2010, 10:01 PM
[b]
איג'י-
מהמילה סירבול, כאשר אתה מערבב את המקל בשערות הסבתא ועורם אותם על המקל זה סירבול. דמיין שלחרב יש מקל מתכת במקום להב, ערבב את המקל הדימיוני באוויר כמו מקל בשיערות סבתא וככל שתבבצע את הפעולה יותר כך ייווצר להב אוויר גדול יותר.
עכשיו תגיב מחדש D:
[/b][/quote]
אחזיק את הידית של החרב ביד אחד
ואתחיל בתנועות קטנות ומעגליות לערבב אותה באוויר בשיא המהירות
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 6 2010, 10:01 PM
[b] גיל-
"הוא הותקף על ידי ילד מכיתה גבוהה יותר" מתחיל לספר ג'פר, "מרוב מכות הוא היה במצב אנוש, ואני מחובתי האישית הצלתי אותו מהילד בכך שפצעתי את הבחור-לכן הייתי אצל המנהל וגיל רק ליווה אותי". כל הכיתה מריעה לג'פר על מעשה הגבורה שזייף. "טוב, כעת חיזרו למקומותיכם" אומר המורה. "כמו שאמרתי מקודם, שמי הוא פרנק סטיין ואני אהיה המחנך שלכם" מסביר המורה. "אתה" מצביע סטיין לכיוונך, "תסביר לי מה מטרת התלמידים בבית ספר שיבוסן".
. [/b][/quote]
"מטרת הלימודים בשיבוסן היא לאמן בני נוער להיות לוחמים בצבא של אדון שיניגאמי, מטרת הצבא היא להגן על העולם מפני הישות המרושעת, אך איני בטוח שמותר לומר את שמה...."
-
גיל-
זה לא הארי פוטר!!!!!!!!!!!!!!!! אין שום שם אסור
------------------------------------------
"הסבר די לא נכון" מתפרץ ג'פר, "אמנם מדי פעם פוגשים בקישינים אך המטרה העיקרית היא לחסל נשמות חוטאות". "הסבר מצויין ג'פר" ענה סטיין. כל השיעור חלפו להם דיבורים על חוקי בית הספר, מתברר שהם כמו בכל בית ספר רגיל: בלי אלימות לא משנה מאיזו סוג, ללא ונדליזם, לבצע משימות ולהגיע לכל השיעורים. בסופו של דבר הפעמון צילצל והשיעור נגמר, כל מהתלמידים יצאו להפסקה הקצרה, רק ג'פר בא אליך והתחיל לומר:"זה שהחזקת בי פעם או פעמיים לא אומר שאני מרשה לך היות הטכנאי שלי, עליך להוכיח את עצמך בשביל זה".
איג'י-
אתה מסובב בכל הכוח במשך חמש דקות, בסופו של דבר להב הרוח מגיע כמעט לאורכה של קטאנה רגילה. "כעת אתה מחזיק בידך חרב כמעט כמו כל קטאנה אך זאת בעלת להב חד יותר מהרגיל. קיים טריק מסויים בו אם אתה דוחף את הכוח הרוחני שלך אל תוך החרב אז כל האוויר יתפרץ כסופה קטלנית וחותכת-ככל שהלהב ארוך יותר כך הסופה חזקה ותתקוף לטווח ארוך יותר, אך ההתקפה מפזרת את כל להב הרוח ומאלצת אותך לסרבל אותו מחדש, נסה את ההתקפה" אומרת קלי.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 6 2010, 10:22 PM
[b]
איג'י-
אתה מסובב בכל הכוח במשך חמש דקות, בסופו של דבר להב הרוח מגיע כמעט לאורכה של קטאנה רגילה. "כעת אתה מחזיק בידך חרב כמעט כמו כל קטאנה אך זאת בעלת להב חד יותר מהרגיל. קיים טריק מסויים בו אם אתה דוחף את הכוח הרוחני שלך אל תוך החרב אז כל האוויר יתפרץ כסופה קטלנית וחותכת-ככל שהלהב ארוך יותר כך הסופה חזקה ותתקוף לטווח ארוך יותר, אך ההתקפה מפזרת את כל להב הרוח ומאלצת אותך לסרבל אותו מחדש, נסה את ההתקפה" אומרת קלי. [/b][/quote]
אתחיל לנשום עמוקות,
ארגיע את עצמי ואסדר את האנרגיה שלי.
לאט לאט בנשימות עמוקות אתחיל להזרים את האנרגיה שלי לקלי,
אנסה לתת לה את האנרגיה שלי כדי שתפיק ממנה את המתקפה החזקה הזאת