-
[quote][i]Originally posted by Another Brick in the Wall[/i]@Mar 22 2010, 03:50 PM
[b] [color=purple]ג'נסון - אתה זורק את האבן, שפוגעת בפוקדור שמתנפץ לרסיסים וממנו נופל מג'יקארפ על הרצפה.
ספירו מההלם הרב בורח. נשארת עם מג'יקארפ שמקפץ במקום לבדך, והוא לא נראה כל כך טוב.[/color] [/b][/quote]
ארוץ אל מרכז הפוקימונים במהירות.
-
[quote][i]Originally posted by Another Brick in the Wall[/i]@Mar 22 2010, 03:50 PM
[b]
[color=#FF1493]אייס - אתה מוציא את הנדוור ואומר לו שהוא ילחם מול קאטרפי. האנדוור מסתכל עליך ומתפקע מצחוק.
קאטרפי נמתעצבן בגלל תגובתו של האנדוור ומשתמש בירית חוט על האנדוור.
האנדוור מסתובב אל קאטרפי ושולח מתקפת גחלת חזקה במיוחד שמחסלת אותו על המקום. האנדוור נועץ בך מבט ציני וקר,כאילו הוא מנסה לומר לך 'אתה באמת רוצה שאני אבזבז את הזמן שלי על יצורים עלובים כמו אלה?'.[/color] [/b][/quote]
אני מחזיר אותו וממשיך לעיר הבאה SIGH
-
[b] [color=blue]תומר - טורטוויג מסתכל על ספינאראק ומזנק עליו עם מתקפת דחיפה.
ספינאראק משיב ויורה עוקץ רעל היישר מהקרן הקטנה שעל ראשון.
טורטוויג משתמש בנסיגה אך נפגע בכל זאת. טורטוויג מתעצבן ותוקף שוב בדחיפה שמעיפה את ספינאראק לאוויר.
הוא נוחת בקול חבטה ענקי על הרצפה כשהוא לא מגיב בכלל, ואתה תוהה לעצמך אם טורטוויג הרג אותו.[/color]
[/b][/quote]
"איזה קטע,הרגת אותו!" אני אומר,"יפה טורטוויג,בוא נמשיך"אני אומר לו ומסמן לו לבוא איתי ומתקדם לעבר העיר הבאה להשיג פוקדורים
-
[b]
[color=red]ברנדון - מאריפ משתמשת בנהמה שמושכת את תשומת הלב של הפידג'ים ולאחר מכן מחשמלת את כולם בעזרת שוק חשמלי חזק במיוחד.
כל הפידג'ים עפים חוץ מאחד שנראה כאילו הוא רוצה להלחם. בינתיים אתה רץ אל עבר באטרפרי ומרים אותו, אתה מרגיש שהוא בקושי נושם.[/color]
[/b][/quote]
לא רשמת ציוד בעמוד הראשי,יש לי פוקדור?
ועם אני זורק על פוקימון פוקדור והוא לא נתפס,אני לא יכול להשתמש בפוקדור שוב?
~~~
"פידג'ים ארורים,תגיד פידג'י אתה רוצה קרב?גם אני רוצה להראות לך מה זה על מה שקרה פה!בוא איתי למרכז ונלחם!" אומר לפידג'י הזה.
אתפוס את באטארפי חזק בידי ואתחיל לרוץ למרכז הקרוב.
-
[b]
[color=darkred]רוני - זה הדדי :D
-------------------
הורסי שולח בועות אל עבר העשן, אך לא קורה כלום. לפתע, שני הבידופים הנותרים מזנקים מתוך העשן אל עבר הורסי ומתחילים לנשוך אותו. הורסי זועק מכאבים והוא נראה חסר אונים, הוא לא מצליח בכלל להגיב ולברוח.[/color]
[/b][/quote]
אני יודע -_-
~~~~~~~~~~~~~~
"קדימה הורסי תשלח בועות כדי להדוף אותם ממך!" אקרא
-
[color=purple]ג'נסון - מרכז הפוקימונים הקרוב ביותר הוא בעיר מונטיריט, אתה לא תספיק לקחת את מג'יקארפ עד לשם, הוא ימות לפני שתספיק להגיע.[/color]
[color=#FF1493]אתה ממשיך ללכת ביער לכיוון העיר מונטיריט כשלפתע אתה רואה צללית רצה במהירות ונעלמת.
אתה מחליט לעקוב אחריה.
לפתע היא נעצרת, ואתה מזהה את הצללית כגאלייד ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/02/Spr_4p_475.png[/img]).
מפתיע אותך שפוקימון חזק ונדיר כל כך נמצא במקום שכזה.
גאלייד רואה אותך ומתכונן לשלוח מתקפה לעברך.[/color]
[color=blue]תומר - טורטוויג לא מבין מה כל כך משמח ברצח של פוקימון אחר, אך בכל זאת יש חיוך על פניו והוא עוקב אחריך.
אחרי כמה דקות הליכה אתה רואה אגם קטנטן ובו מלא פוליוואגים ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/00/Spr_4h_060.png[/img])[/color]
[color=red]ברנדון - עניתי לך בפרטי.
--------------------
אתה רץ עם הבאטרפרי בידך כשמאריפ דוהרת בעקבותיך והפידג'י עף אחריכם לכיוון מונטיריט. אחרי חצי שעה של ריצה מהירה אתה מתעייף ומרגיש שאתה ומאריפ חייבים לנוח.
אתה קוטף כמה תפוחים ומתחלק בהם עם מאריפ.
אתה מנסה להאכיל את באטרפרי בחתיכות קטנות של תפוחים. הוא נוגס בהם לאט ומחייך חיוך קלוש, נראה כי מצבו השתפר.
פידג'י בינתיים עף מולך כאילו הוא מנסה להגיד לך משהו, ולפי המבט בעיניו נראה כאילו הוא רוצה לסיים כבר את הקרב.[/color]
[color=darkred]רוני - חכם אתה.
------
הורסי לא מליח להשתמש בבועות, הבידופים מגבירים את כוחם והורסי ממשיך לצווח מכאבים.
אם לא תפריד בניהם מצבו של הורסי עלול להגיע למצבים בלתי-הפיכים.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Another Brick in the Wall[/i]@Mar 22 2010, 08:07 PM
[b] [color=purple]ג'נסון - מרכז הפוקימונים הקרוב ביותר הוא בעיר מונטיריט, אתה לא תספיק לקחת את מג'יקארפ עד לשם, הוא ימות לפני שתספיק להגיע.[/color]
[color=#FF1493]אתה ממשיך ללכת ביער לכיוון העיר מונטיריט כשלפתע אתה רואה צללית רצה במהירות ונעלמת.
אתה מחליט לעקוב אחריה.
לפתע היא נעצרת, ואתה מזהה את הצללית כגאלייד ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/02/Spr_4p_475.png[/img]).
מפתיע אותך שפוקימון חזק ונדיר כל כך נמצא במקום שכזה.
גאלייד רואה אותך ומתכונן לשלוח מתקפה לעברך.[/color] [/b][/quote]
" מה עשיתי ?! "
"מג'יקארפ עם אתה גבר תתפתח עכשיו ! "
-
[quote][i]Originally posted by Another Brick in the Wall[/i]@Mar 22 2010, 08:07 PM
[b]
[color=darkred]רוני - חכם אתה.
------
הורסי לא מליח להשתמש בבועות, הבידופים מגבירים את כוחם והורסי ממשיך לצווח מכאבים.
אם לא תפריד בניהם מצבו של הורסי עלול להגיע למצבים בלתי-הפיכים.[/color] [/b][/quote]
"תעופו ממנו פוקימונים מכוערים שכמוכם!" אקרא, אחזיר אותו לפוקדור ואז אבעט בכל הכוח בבידופים
-
[b] [color=green]אנג'ל - מאנצ'לקס משתמש בדחיפה על רטיקייט, אך ברגע שהוא נוגע בו רטיקייט נושך אותו ומעיף אותו לאוויר. רטיקייט מנתר עם מתקפת מהירות ומפיל אותו על הרצפה. מאנצ'לקס לא מוותר וקם, ממתין להוראות שלך.[/color]
[/b][/quote]
"מאנץ תחכה שהוא יתקרב אליך ואז תשתמש שוב בדחיפה !"אומר לו .
"אם הוא ינסה לנשוך אותך תיתן לו דחיפה לשיניים !"אומר לסיום .
-
[b]
[color=red]ברנדון - עניתי לך בפרטי.
--------------------
אתה רץ עם הבאטרפרי בידך כשמאריפ דוהרת בעקבותיך והפידג'י עף אחריכם לכיוון מונטיריט. אחרי חצי שעה של ריצה מהירה אתה מתעייף ומרגיש שאתה ומאריפ חייבים לנוח.
אתה קוטף כמה תפוחים ומתחלק בהם עם מאריפ.
אתה מנסה להאכיל את באטרפרי בחתיכות קטנות של תפוחים. הוא נוגס בהם לאט ומחייך חיוך קלוש, נראה כי מצבו השתפר.
פידג'י בינתיים עף מולך כאילו הוא מנסה להגיד לך משהו, ולפי המבט בעיניו נראה כאילו הוא רוצה לסיים כבר את הקרב.[/color]
[/b][/quote]
"בטארפי אתה בסדר?" אשאל אותו."אולי תרצה להצטרף אליי למסע?אני בטוח שנוכל להסתדר" אשאל את באטרפי,בתקווה שהוא יסכים.
"פידג'י,אני עוד אלחם בך רק תן לי לגמור משהו עם בטארפי בסדר?" אומר לפידג'י הזה.
-
[color=purple]ג'נסון - מאג'יקארפ מסתכל עליך וצועק "יא כוזר!%@!#$&#" ואז הוא מתפתח והעולם מתפוצץ וכולנו חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה.
:/
-------------
ג'נסון - מאג'יקארפ פשוט ממשיך לפרכס על הרצפה כשכלום לא קורה.[/color]
[color=darkred]רוני - אתה מחזיר את הורסי במהירות ובועט בבידופים שבורחים.
נשארת לבדך עם שני בידופים מעולפים באמצע היער.[/color]
[color=green]אנג'ל - מאנצ'לקס קופץ אל עבר רטיקייט עם דחיפה שמרתיעה אותו טיפה. רטיקייט מתעצבן ועומד להשתמש בנשיכה, אך מאנצ'לקס נותן אגרוף* הישר אל עבר שיניו ושובר אותן.
רטיקייט נשכב על הרצפה כשהוא צורח מכאבים.
מאנצ'לקס נראה קצת מודאג לגביו.
הערות:
*-אגרוף רגיל, זאת לא מתקפה והוא לא למד שום דבר.[/color]
[color=red]ברנדון - באטרפרי מהנהן בראשו כשאתה שואל אותו אם הוא בסדר. לאחר מכן הוא מזיז את ראשו לשלילה למשמע ההצעה להצטרפות למסע שלך.
באטרפרי מסתובב לעצמי במקום ונרדם, הוא כנראה תשוש.
פידג'י טס אליך ומנקר לך את הראש, אין לו עוד סבלנות בשביל לחכות לקרב.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Another Brick in the Wall[/i]@Mar 22 2010, 09:36 PM
[b] [color=purple]ג'נסון - מאג'יקארפ מסתכל עליך וצועק "יא כוזר!%@!#$&#" ואז הוא מתפתח והעולם מתפוצץ וכולנו חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה.
:/
-------------
ג'נסון - מאג'יקארפ פשוט ממשיך לפרכס על הרצפה כשכלום לא קורה.[/color]
נשארת לבדך עם שני בידופים מעולפים באמצע היער.[/color] [/b][/quote]
כוזר בן אלף אומר לו !
~~~~~~~~~~~~
" טמבל ! " אומר, אתפוס אותו בידי והזרוק אותו לאיזה נער שבסביבה.
-
[quote][i]Originally posted by Another Brick in the Wall[/i]@Mar 22 2010, 09:36 PM
[b]
נשארת לבדך עם שני בידופים מעולפים באמצע היער.[/color]
[/b][/quote]
"הורסי חזור" אומר ואחיזר אותו לפוקדור, אדלג מעל הבידופים ואמשיך ללכת.
-
[b] [color=green]אנג'ל - מאנצ'לקס קופץ אל עבר רטיקייט עם דחיפה שמרתיעה אותו טיפה. רטיקייט מתעצבן ועומד להשתמש בנשיכה, אך מאנצ'לקס נותן אגרוף* הישר אל עבר שיניו ושובר אותן.
רטיקייט נשכב על הרצפה כשהוא צורח מכאבים.
מאנצ'לקס נראה קצת מודאג לגביו.
הערות:
*-אגרוף רגיל, זאת לא מתקפה והוא לא למד שום דבר.[/color] [/b][/quote]
"מאנץ תחזור "אומר והחזיר אותו לפוכדור .
אחר כך הרים את רטיקייט ואקח אותו למרכז פוקימונים הקרוב .
----------
תגיד זה רק אני או שבערך חצי מהשחקנים פצעו אנושות פוקימונים XD?
-
[color=green]אנג'ל - אני סדיסט, תתמודד.
-------
אתה מחזיר את מאנצ'לקס ומנסה להרים את רטיקייט, אבל הוא נוהם עליך ומצליף בך עם זנבו. הוא לא רוצה שיקחו אותו.
[/color]
[color=purple]ג'נסון - אין אף מקור מים בסביבה.
אתה פשוט זורק אותו על הרצפה מעצבים כשלפתע הוא זוהר.
הוא מתחיל לגדול כשלבסוף הוא הופך לגארידוס ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/95/Spr_4h_130_m.png[/img])אימתני וזועם, ששובר בעזרת הצלפת זנבו עצים רבים. הוא הורס את היער ואם לא תעשה משהו בקרוב כל הפוקימונים ביער ימותו.[/color]
[color=darkred]רוני - החזרת כבר את הורסי מקודם.
--------
אתה מתחיל לרוץ אל עבר העיר מונטיריט כשלפתע אתה שומע קולות מאחוריך.
אתה מציץ ורואה שני בידופים שרודפים אחריך.[/color]