-
[quote=kretorrbwly;600119]כל פעם שאני פותח את המשחק הוא רושם את השחקן (ילד, שם וכו') ואז הילד מתכווץ ונהיה מסך חשוך. בדקתי הכל לפי ההגדרות שנתת וזה זהה. מה הבעיה?[/quote]
אתה לא עושה בשכל אחי אתה משנה הגדרות וזה דופק לך את המשחק תוריד מחדש את האימלטור ושים את הקוד הזה.
020DE16C E1A00000
020D3FA8 E1A00000
זה פותר את המסך השחור.
-
לך לעמוד הראשון ותסתכל במדריך המעודכן.
-
יש לי שאלה, המשחק עצמו זז לי יחסית לאט. מהירות בין 60-70%, אבל בתוך הקרבות היא טסה ל200% כמעט
יש אפשרות לסדר את העניין שהמהירות תשאר מהירה גם במשחק עצמו, ולא רק בקרבות?
ד"א, אני משתמש בwinds Pro לידע כללי
-
[quote=junding;600620]יש לי שאלה, המשחק עצמו זז לי יחסית לאט. מהירות בין 60-70%, אבל בתוך הקרבות היא טסה ל200% כמעט
יש אפשרות לסדר את העניין שהמהירות תשאר מהירה גם במשחק עצמו, ולא רק בקרבות?
ד"א, אני משתמש בwinds Pro לידע כללי[/quote]
תסתכל במדריך פה, איך מגיעים להגדרות.
שם, את ההגדרה הכי שמאלית למעלה תשנה ל-10%.
זה הכי מהר שאפשר.
חוץ מזה תצטרך להחליף מחשב.
אל תשכח רק לשמור את ההגדרות אחרי שאתה משנה אותן.
-
-
[quote=junding;600636]את מה לשנות ל10%?[/quote]
את ההגדרה למעלה בצד שמאל.
היא נקראת Emulation Speed
-
-
מישהו מוכן לעזור לי בקריסות?
בדקתי ולא הצלחתי באף אחת מהדרכים שכתובות בפורום... כתוב לי שיש בעיה בתמונה... the rom image has crashed מה זה אומר?
-
תנסה את זה:
[IMG]http://img163.imageshack.us/img163/8049/30471268.png[/IMG]
אם זה לא פתר את הבעיה עדיין,תנסה לבחור אחד מהאפשרויות האחרות בNDS-Cartidge Backup Media
תנסה שמה את כל האפשרויות עד שאחד מהם יעבוד לך...
-
יש לי שאלה ,
זה משנה אם אני יעשה את זה באימולטור WinDS 13 ולא 14?
כי אין לי ממש כוח ל14.
-
[quote=בר.;604827]יש לי שאלה ,
זה משנה אם אני יעשה את זה באימולטור WinDS 13 ולא 14?
כי אין לי ממש כוח ל14.[/quote]
ממש לא
-
אני לא יכול להפעיל את המשחק דרך המשחק דרך המשחק כאילו אני יכול להיכנס רק דרף הגיימבוי
-
[quote=pokeadir;606642]אני לא יכול להפעיל את המשחק דרך המשחק דרך המשחק כאילו אני יכול להיכנס רק דרף הגיימבוי[/quote]
אתה צריך לעשות "פתח באמצעות" ואז להגיע לתיקייה בה התקנת את האמולטור ולבחור בקובץ no$gba
-
עכשיו אנסה וערוך אחר כך תודה רבה!
עריכה: לחצתי על פתיחה באמצעות וזה לא פתח כלום יש בעיה במחשב זה גם לא נכנס להוספה או הסרה ואני יכול להיכנס רק פעם אחת לתוכנות ואם אני יוצא זה לא נכנס שוב אני אתחיל לגבות קבצים על דיסקים ואז אני יפרמט אחרי שאני יפרמט ( לא יודע מתי) אז אני יחזור ואומר לך עם זה עובד תודה רבה על העזרה שנתת (:
-
[quote=NIKO;600456]אתה לא עושה בשכל אחי אתה משנה הגדרות וזה דופק לך את המשחק תוריד מחדש את האימלטור ושים את הקוד הזה.
020DE16C E1A00000
020D3FA8 E1A00000
זה פותר את המסך השחור.[/quote]
אניחדש במשחק הזה ובאימולטור
איך אני מכניס פה קודים, איפה אני שם תקוד ואיזה סיגול אני מסמן מבין השתיים?