-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 02:45 PM
[b] [color=orange]אדריאן-מני נראה חסר שקט, אבל לבסוף הוא אומר "אין בעיה. מה שאתה צריך." הוא מתיישב שוב. "אנחנו צריכים לארגן הלוויה עכשיו, אתה יודע. אין לג'יימס משפחה בארה"ב."[/color] [/b][/quote]
"אני לא כל כך מבין בהלוויות ואני אפילו לא יודע מאיזה דת הוא, אבל כשאני חושב על זה... לא. אנחנו לא מפרקים את הלהקה. אם ג'יימס היה פה ושומע שאני שוקל את פירוק הלהקה הוא היה מכסח לי ת'צורה. תארגן אתה את ההלוויה, אבל אל תדאג, אני אגיע"
-
[color=gray]מייקל- המלון נקרא "המשכן של גבריאל" הטיח במבנה כבר מתקלף ועל החלקים התחתונים יש עובש. בתוך הקבלה הקטנה יש ריח נורא של עכברים. הרצפה סדוקה בכמה מקומום, והנברשת בתקרה הרוסה. המקום אולי היה מפואר פעם, אבל עכשיו לא נשאר הרבה מהפאר הזה. אתה הולך לדוכן, שם נמצא גבר שמן ומוזנח, עם זקן ארוך ומלוכלך. "מה אתה רוצה?" הוא אומר לך בתקיפות[/color]
[color=orange]אדריאן- מני נראה יותר רגוע. "אם יש משהו שאתה צריך, מסאז', מלון, ספא, חופשה כלשהי?"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 02:52 PM
[b] [color=gray]מייקל- המלון נקרא "המשכן של גבריאל" הטיח במבנה כבר מתקלף ועל החלקים התחתונים יש עובש. בתוך הקבלה הקטנה יש ריח נורא של עכברים. הרצפה סדוקה בכמה מקומום, והנברשת בתקרה הרוסה. המקום אולי היה מפואר פעם, אבל עכשיו לא נשאר הרבה מהפאר הזה. אתה הולך לדוכן, שם נמצא גבר שמן ומוזנח, עם זקן ארוך ומלוכלך. "מה אתה רוצה?" הוא אומר לך בתקיפות[/color]
[/b][/quote]
"אתה יודע לא יזיק לך להיות קצת נחמד"אומר לו.
"אני יודע שכנראה אתה מופתע אבל אני רוצה חדר"אומר.
" עם אפשר שגם יהיה קצת נקי "הוסיף
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 02:52 PM
[b] [color=gray]מייקל- המלון נקרא "המשכן של גבריאל" הטיח במבנה כבר מתקלף ועל החלקים התחתונים יש עובש. בתוך הקבלה הקטנה יש ריח נורא של עכברים. הרצפה סדוקה בכמה מקומום, והנברשת בתקרה הרוסה. המקום אולי היה מפואר פעם, אבל עכשיו לא נשאר הרבה מהפאר הזה. אתה הולך לדוכן, שם נמצא גבר שמן ומוזנח, עם זקן ארוך ומלוכלך. "מה אתה רוצה?" הוא אומר לך בתקיפות[/color]
[color=orange]אדריאן- מני נראה יותר רגוע. "אם יש משהו שאתה צריך, מסאז', מלון, ספא, חופשה כלשהי?"[/color] [/b][/quote]
"מלון יהיה נחמד. לא משהו יקר או רחוק. פה בניו יורק, במחיר סביר. אני צריך קצת זמן עם עצמי, רחוק מהבית שלי בשביל לעכל את מה שקרה"
-
[color=gray]מייקל- נראה שהוא מצוברח עוד יותר. "זה 20 דולר ללילה. אין ארוחות, ואין לי חדרים פנויים עם מזגן." הוא אומר. "כמה זמן אתה נשאר?"[/color]
[color=orange]אדריאן- "בטח בכי..." דבריו נקטעים כשמכונית נעצרת קרוב לתחנה. פקח מזדמן מקרב אליה, כנראה כדי לתת חתיכת דו"ח למי שבפנים, אבל כשהבחורה שבפנים יוצאת ומראה לו את התג שלה הוא ממשיך ללכת באכזבה. היא מתקרבת אליכם ואתה רואה שזאת ליסה וונג. "שיחררו אותך" היא אומרת בהפתעה.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 03:01 PM
[b]
[color=orange]אדריאן- "בטח בכי..." דבריו נקטעים כשמכונית נעצרת קרוב לתחנה. פקח מזדמן מקרב אליה, כנראה כדי לתת חתיכת דו"ח למי שבפנים, אבל כשהבחורה שבפנים יוצאת ומראה לו את התג שלה הוא ממשיך ללכת באכזבה. היא מתקרבת אליכם ואתה רואה שזאת ליסה וונג. "שיחררו אותך" היא אומרת בהפתעה.[/color] [/b][/quote]
"כן, שחררו אותי. מה את רוצה ליסה? אנחנו מדברים על דברים חשובים"
-
[color=orange]אדריאן-"טוב..." היא אומרת, והולכת לכיוון התחנה, תוך כדי אומרת "אם ג'יימס הטפילד לא חשוב, אני אלך ואשאיר אתכם לדבר על... מלונות?"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 03:05 PM
[b] [color=orange]אדריאן-"טוב..." היא אומרת, והולכת לכיוון התחנה, תוך כדי אומרת "אם ג'יימס הטפילד לא חשוב, אני אלך ואשאיר אתכם לדבר על... מלונות?"[/color] [/b][/quote]
"מה קשור הסולן של מטאליקה?" אגיד ואסתכל על ליסה.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 03:01 PM
[b] [color=gray]מייקל- נראה שהוא מצוברח עוד יותר. "זה 20 דולר ללילה. אין ארוחות, ואין לי חדרים פנויים עם מזגן." הוא אומר. "כמה זמן אתה נשאר?"[/color] [/b][/quote]
"יומיים שלוש עד שאני אמצא עבודה ודירה אומר לו.
אשלם לו 40 דולר אקח את המפתח "טוב ביי " אומר והעלה לפרוק את החפצים שלי .
-
[color=orange]אדריאן-"טוב..." היא אומרת, והולכת לכיוון התחנה, תוך כדי אומרת "אם ג'יימס בונהם לא חשוב, אני אלך ואשאיר אתכם לדבר על... מלונות?"
[/color]
[color=gray]מייקל- אתה לוקח את המפתח והולך לחדר. אין במלון מעלית, אך מצד שני לא ממש צריך, כי יש רק שלוש קומות. החדר שלך בקומה השנייה. בפנים יש מיטה וחדר עם שירותים.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 03:12 PM
[b] [/color]
[color=gray]מייקל- אתה לוקח את המפתח והולך לחדר. אין במלון מעלית, אך מצד שני לא ממש צריך, כי יש רק שלוש קומות. החדר שלך בקומה השנייה. בפנים יש מיטה וחדר עם שירותים.[/color] [/b][/quote]
אשים שם את החפצים שלי ואצא מהמלון על מנת לחפש עבודה.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 03:12 PM
[b] [color=orange]אדריאן-"טוב..." היא אומרת, והולכת לכיוון התחנה, תוך כדי אומרת "אם ג'יימס בונהם לא חשוב, אני אלך ואשאיר אתכם לדבר על... מלונות?"
[/color]
[/b][/quote]
"היי היי היי! חשבתי שאמרת שאת רוצה לדבר על מטאליקה. בואי לכאן ותגידי מה הולך שם"
-
[color=gray]מייקל- מחוץ למלון אין כמעט אנשים בעיר. זה מפתיע אותך, כי אתה זוכר טוב מאוד שתמיד מסתובבים אנשים בניו יורק. העיר היא קצת עיר רפאים. אתה הולך ללוח המודעות הקרוב ומחפש מודעות. ליד הלוח יש חנות עיתונים. על כל העיתונים יש כותרות כמו [font=Courier]אסון נוסף![/font] או [font=Times]ניו יורק בלהבות![/font][/color]
[color=orange]אדריאן- היא מחייכת. "יופי." היא באה חזרה אליכם. "מה גילית על הגופה?" שואל אותה מני. ליסה מוציאה פנקס קטן ומתחילה להקריא "זכר, לבן, בן כ30. סימני חבלה קשים מאוד. נראה כאילו היכו אותו למוות." היא אומרת[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 03:22 PM
[b]
[color=orange]אדריאן- היא מחייכת. "יופי." היא באה חזרה אליכם. "מה גילית על הגופה?" שואל אותה מני. ליסה מוציאה פנקס קטן ומתחילה להקריא "זכר, לבן, בן כ30. סימני חבלה קשים מאוד. נראה כאילו היכו אותו למוות." היא אומרת[/color] [/b][/quote]
"אז? זה יכול להיות כמעט כל אחד. לא בטוח בכלל שזה ג'יימס"
-
[color=orange]אדריאן- ליסה נראית פתאום עצובה. "אתה צודק בעיקרון... אבל מהניסיון שלי, זאת אופטימיות מוגזמת. נדע יותר לאחר בדיקת השיניים, אבל כל הראיות מצביעות על כך שזה הוא. השיחה בפלאפון, החולצה ששייכת לו." היא סוגרת את הפנקס שלה. "ההודעה שהוא קיבל? כל הגופות שזיהינו הן של אנשים שקיבלו גם כן הודעה כזו.. אנחנו מחפשים עדיין מכנה משותף ביינהם... אבל עד עכשיו לא מצאנו."[/color]