-
[quote=TheRealPimpRoma;629863]
[spoiler]
אתה יורק על השד ותועק עליו וככה אתה רק מכעיס אותו עוד יותר, בנוסף אתה מנסה ליבעוט בו ואתה גורם לו להיות עוד יותר כועס והוא צועק:"חתיכת יצור מטונף זה הסוף שלך" ובזמן הזה הוא מוציא חרב גדול ומתכוון לחוך אותך כלפתע נשמע קול חזק:"שד מטומטם עזוב אותו או שתיצטרך לעמוד מולי טיילר " ובאותו רגע שנגמר הקול השד נעלם משם. כמה רגעים אחר כך אתה מגיע איכשהוא לאדמה.
[/spoiler][/quote]
[spoiler]ככה?
----------------
'מה היה הקול הזה?' אני חושב לעצמי ומסתכל באיזור לראות אם יש שם מישהו.[/spoiler]
-
[COLOR=Red][B]שקד-
לא תעשה ככה:
[/B][/COLOR][spoiler]
[quote][spoiler]XXXXXXXXXXכדלגעיחידלמגדח[/spoiler][/quote]אני הולך ל.....
[/spoiler]
[spoiler]
אתה מסתכל סביבך כדי ליראות את מקור הקול אך לא רואה כלום.
אתה ממשיך לחפש כלפתע אתה שם לב אליו-[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d04/1640/55eb681.png[/IMG]והוא אומר לך:"יש לך מזל שעברתי פה בסביבה או שהיית כבר מת".
[/spoiler]
-
[spoiler]
[quote=TheRealPimpRoma;629934]
אתה מסתכל סביבך כדי ליראות את מקור הקול אך לא רואה כלום.
אתה ממשיך לחפש כלפתע אתה שם לב אליו-[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d04/1640/55eb681.png[/IMG]והוא אומר לך:"יש לך מזל שעברתי פה בסביבה או שהיית כבר מת".
[/quote]
ככה?
-------------
"תודה.. אבל, מי אתה בכלל?" אני שואל אותו מבולבל.[/spoiler]
-
[SPOILER][quote=Kratos;629950][spoiler]
ככה?כן זה בסדר
-------------
"תודה.. אבל, מי אתה בכלל?" אני שואל אותו מבולבל.[/spoiler][/quote]
"אתה צוחק אני הוא טיילר מנהיג מסדר מלאכי האור" אומר לך המלאך שמתגלה כטיילר.[/SPOILER]
-
[spoiler]
[quote]"אתה צוחק אני הוא טיילר מנהיג מסדר מלאכי האור" אומר לך המלאך שמתגלה כטיילר.[/quote]"ואני הייתי אמור לדעת כי? אני לא יודע הרבה על כל הקטע של השדים והמלאכים הזה" אני אומר לו ועושה פרצוף מבולבל (:um_face:)
[/spoiler]
-
[spoiler]אני מדמה עצמי עדיין ישן כדי שלא יקרא מצב שהם נכנסים ומוצאים ער..
כי יש סיכוי שהם דיברו על האסירים (אני והאחרים..)[/spoiler]
-
[spoiler][quote=Kratos;630199][spoiler]
"ואני הייתי אמור לדעת כי? אני לא יודע הרבה על כל הקטע של השדים והמלאכים הזה" אני אומר לו ועושה פרצוף מבולבל (:um_face:)
[/spoiler][/quote]
אהה תעשה את הציטוט שלך כמו שעשיתי הודעה קודמת...
"כולם יודעיים מימ אני במיוחד שאני מופיע מידי פעם בטלביזייה האנושית ומסביר על כללי היתנהגות בעת מתקפת שדים" הוא אומר לך ואז מוסיף:"טוב ילד אניי לא יבזבז יותר מידי זמן איתך, אני עף מכאן תשמור על אצמך" הואמ מסיים לאמר את דבריו ומתחיל לעוף ברגע שהוא מגיעה לגובה של 3 מטר הוא נעלם נראה כאילו הוא עף במהירות גבוהה כל כך שלא הצלחת לראות כלום.[/spoiler]
[COLOR=Gray][U][B]ג'ק-[/B][/U][/COLOR]חובה לצטטט X:
[spoiler]
אתה מעמיד פני ישן ומחכה בערך כ 30 דקות אך כלום לא קורה.
[/spoiler]
-
[spoiler][quote=TheRealPimpRoma;630207]
[spoiler]אהה תעשה את הציטוט שלך כמו שעשיתי הודעה קודמת...
"כולם יודעיים מימ אני במיוחד שאני מופיע מידי פעם בטלביזייה האנושית ומסביר על כללי היתנהגות בעת מתקפת שדים" הוא אומר לך ואז מוסיף:"טוב ילד אניי לא יבזבז יותר מידי זמן איתך, אני עף מכאן תשמור על אצמך" הואמ מסיים לאמר את דבריו ומתחיל לעוף ברגע שהוא מגיעה לגובה של 3 מטר הוא נעלם נראה כאילו הוא עף במהירות גבוהה כל כך שלא הצלחת לראות כלום.[/spoiler][/quote]
ככה? O:
----------------
'אני לא שמעתי עליו שום דבר עד עכשיו..' אני חושב לעצמי ביותר בלבול ואז מתחיל לחפש אם יש עוד אנשים באיזור שלי.
[/spoiler]
-
[quote=Kratos;630234][spoiler]
ככה? O:כןןןן D: מזל טוב סוף סוך הצלחת :L
----------------
'אני לא שמעתי עליו שום דבר עד עכשיו..' אני חושב לעצמי ביותר בלבול ואז מתחיל לחפש אם יש עוד אנשים באיזור שלי.
[/spoiler][/quote]
אתה מתחייל ללכת כשלפתע רואה משו מנצנץ במקום שבו שטיילר עמד.
-
[spoiler][quote=TheRealPimpRoma;630242][spoiler]אתה מתחייל ללכת כשלפתע רואה משהו מנצנץ במקום שבו שטיילר עמד[/spoiler][/quote]
'מעניין מה זה' אני חושב במהירות ואז הולך לשם להרים את הדבר ההוא ובוחן אותו.[/spoiler]
-
[SPOILER][quote=Kratos;630262][spoiler]
'מעניין מה זה' אני חושב במהירות ואז הולך לשם להרים את הדבר ההוא ובוחן אותו.[/spoiler][/quote]
אתה מרים את הדבר הזה ומגלה שזה מין אולר כסוף קטן ..[/SPOILER]
-
[quote=TheRealPimpRoma;629615][COLOR=darkorange][U][B]דניס-[/B][/U][/COLOR]
[spoiler]
תעשה את כל ההודעה בספווילר אחד ככה:
[spoiler]
אני הולך לכגכגכגכג
[/spoiler]
כן אפשר שיער כחול ...-[URL="http://tektek.org/avatar/37216860"][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d08/1117/0456592.png[/IMG][/URL]
אתה מחפש מראה ובזמן שאתה מחפש אותה אתה שם לב לחרב[היה לך סכין הפך לחרב] שיש לך ביד ושהיא יכולה להראות לך את ההישתקפות שלך.
[/spoiler][/quote]
[SPOILER]
אני מעדיף את התסרוקת שהייתה לי....
---
"אהההה!" אני נבהל בעודי מסתכל על החרב ורואה את השתקפותי "מ...מה קרה לי? לעזעזל!"
[/SPOILER]
-
[spoiler][quote=TheRealPimpRoma;630242][spoiler]אתה מרים את הדבר הזה ומגלה שזה מין אולר כסוף קטן..[/spoiler][/quote]
'מה הדבר הזה עושה?' אני חושב לעצמי ומנסה לפתוח אותו, לראות אם יש שם משהו מיוחד.[/spoiler]
-
שם:מור
כינוי:lacoste
שם במשחק:מאגנוס יורגנסן(Magnus Jørgensen)
תמונה:[url=http://tektek.org/avatar/37237368][img]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d09/0806/52d9182.png[/img][/url]
אופי:חכם,קשה לו לסמוך על אנשים,נוטר טינה,אמיץ,יהיר,יעשה הכל למען האנשים שחשובים לו.
מדינה\עיר:אורהוס,דנמרק
רקע:נולדתי בדנמרק בקופנהאגן, לאבא עורך דין ואמא רופאה, יום אחד תאונת דרכים קשה לקחה ממני אותם,הייתי רק בן 3. מאז גרתי אצל דודים שלי באורהוס,כשהגעתי לגיל 6 כבר הלכתי לבית הספר. בגיל 10 כשהייתי בבית הספר הציקו לי ביריונים. ואז הוא הופיע,קראו לו ג'ק,הוא היה חזק מאוד והגן עליי מהם. מאותו זמן הפכנו לחברים הכי טובים,הוא היה מעתיק ממני במבחנים,ואני הייתי מקבל ממנו הגנה. הכל עבד יופי עד גיל 16. שהמורה תפסה אותו מעתיק ולאחר מכן הוא עבר בית ספר. המשכתי להפגש איתו כל יום אבל זה לא היה אותו דבר בבית הספר בלעדיו,ואז הכרתי את חברתי אליסה,היא הייתה ממש יפה. הכוסית של השכבה. לימדתי אותה יום אחד מתמטיקה למבחן ושם התאהבנו, הפכנו להיות חברים ממש טובים אבל לא שכחתי את חברי ג'ק שגם הוא הכיר באותו זמן את חברתו מלאני. יום אחד הלכנו ארבעתנו לבלות בגלידריה,נשמעו רעשים חזקים פתאום ולא הבנו מה לעשות,הלכנו להתחבא מתחת לשולחנות כשאורחי הגלידריה רצו בפאניקה,נשמעו יריות לעבר השמים ואז לפתע השמיים השחירו מרוב שדים שירדו אט אט אל האדמה והתחילו לתקוף,אפשר היה לראות את השנאה בעיניים הכתומות המפחידות שלהם. התעלפתי מיד,וכשהתעוררתי מצאתי את עצמי חבול,ואת החברה שלי ואת החברה של ג'ק פצועות,הרחובות היו מלאים דם וג'ק עמד לידי מפוחד אבל לא היסס לרגע ואמר לי להרים את חברה שלי כשהוא הרים את חברה שלו,ומיד רצנו לבית החולים.
חפצים:
הערות:
-
[SPOILER][quote=TheRealPimpRoma;628882]
[COLOR=Green][U][B]אביעד-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה לא מצליח לאתר אותו הרי הכל מכוסה לבנים , אתה מסתכל פעם נוספת על ההריסות כשלפתע אתה רואה משו זז מתחת לערימת הלבנים שמולך.
[/spoiler][/quote]
ארוץ לשם ואנסה להזיז את האבנים. "היי! אתה שומע אותי מלמטה?" אצעק.[/SPOILER]