-
[quote=adidas;620588][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אתה מגיע לבית הספר בשעת ההפסקה,אתה מחפש את המורה בכדי להסביר לה ובחדר מורים את רואה את אמך ואת מורתך משוחחות,כאשר אמך שמה לב שאתה שם הי מסתכלת עליך במבט כועס,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"היי אימא מה את עושה פה?"אני שואל אותה עם מבט מחייך, מנסה להסתיר את הפחד שלי ממנה.
-
[quote=adidas;620588][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"תן לי לבדוק מה זה" אומרת לך בכעס,היא ניגשת ופותחת את התיק וכולך לחוץ,הי מוציאה מהתיק את טוקומון שנראה כחפץ דומם,"חח זאת הבוה שלו!"צועק ילד אחד,פתאום כל הכיתה מתחילה לצחוק עליך ואתה רואה את טוקומון במבט עצוב שמראה חרטה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אני לא אתן להם לצחוק עלייך.." אני ממלמל בכעס.
אני רץ אל הילד שצעק את זה ונותן לו אגרוף, לוקח את טוקומון מן המורה ויוצא מן הכיתה.
"אני לא אתן לאף אחד לפגוע בך, אתה החבר שלי.." אני לוחש לו ביציאה.
-
[B][COLOR="DarkGreen"]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkGreen"][B]הילד שקיבל את המכה כועס,בעודך יוצא מהכיתה וגבך אליו הוא בא ומנסה להפיל אותך שלפתע,"פיצוץ בועות!" צועק טוקומון ומפיל אותו על הרצפה,הילד בורח שכולו מבועת ונראה שהוא הולך לספר על כך למורה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR="darkorange"][B]אתה מתקרב ובוחן את הביצה שלפתע היא זוהרת ונראית כאילו היא עומדת לבקוע,האור המסנוור מפיל אותך שוב,מהביצה מופיע [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/yzv2yeymwntm.gif [/IMG][/URL], מה תעשה? [/B][/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"איתך אני אדבר אחר כך אתה מרותק,לך הביתה ומחר תגיע לבית הספר שעתיים לפני הזמן שצריך!"אומרת לך בכעס,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]""אין בעיה" אומרת לך בקול חרוץ,אתה מגיע לבית הספר ומגלה שפרצה שריפה בכיתתך והילדה שאתה מחבב כלואה שם,מה תעשה?B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]הוא נכנס לתיק במהירות ונראה כאילו אף אחד לא שם לב,בעודך הולך עוצר אותך בריון בית הספר ואומר:"מה זה הדבר שיש לך בתיק" הוא אומר לך בקול מאיים,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]טושירו[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"חכה!" הוא צועק לך,"אולי כדאי שאבוא איתך" מיד אחר כך הוא קופץ לתיק,מה תעשה?[/B][/COLOR]
ל ranrevah -
[COLOR="DarkOrange"][B]אתם קמים לעוד יום שיגרתי,אמכם מעירה אותכם לבית הספר ואתם מתארגנים ויוצאים מן הבית.
בעודכם הולכים בפארק השכונתי אשר ריק מאנשים אתם רואים אור מבצבץ מאחורי המגלשה,מה תעשו?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"]שימו לב שהוספתי מידע על רמת ההתפתחות ועל כל צורה של הדיג'ימון,קראו את זה זה חשוב[/COLOR]
-
[quote=adidas;620618]
[COLOR=Blue][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא נכנס לתיק במהירות ונראה כאילו אף אחד לא שם לב,בעודך הולך עוצר אותך בריון בית הספר ואומר:"מה זה הדבר שיש לך בתיק" הוא אומר לך בקול מאיים,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
*פגם קטן במשחק שלך, לא ביקשת רקע... אתה לא יכול לדעת איזה מין דמות היא הדמות שלי, האם היא חזקה או חלשה, האם היא יכולה להגן על עצמה...*
"לא עניינך." אומר לו. "סתלק."
-
[quote=adidas;620618][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"איתך אני אדבר אחר כך אתה מרותק,לך הביתה ומחר תגיע לבית הספר שעתיים לפני הזמן שצריך!"אומרת לך בכעס,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Red]שימו לב שהוספתי מידע על רמת ההתפתחות ועל כל צורה של הדיג'ימון,קראו את זה זה חשוב[/COLOR][/quote]
*תשתף איתי פעולה בבקשה.*
"אבל אימא יש לי הסבר ממש טוב למה אחרתי."אני אומר לאימא ופותח את התיק,
"תתנהג כמו בובה ואל תזוז."אני לוחש למוטימון בזמן שאני פותח את התיק,
"קניתי להינטאה (אחותי הקטנה) בובה חדשה."אני אומר לאימא ומוציא את מוטימון מהתיק.
-
[quote=adidas;620618][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]""אין בעיה" אומרת לך בקול חרוץ,אתה מגיע לבית הספר ומגלה שפרצה שריפה בכיתתך והילדה שאתה מחבב כלואה שם,מה תעשה?B][/B][/COLOR]
[/quote]
'אני לא יכול לחשוף אותה אפילו בשביל,דבר כזה,אבל תמיד אפשר לנסות.'אני חושב לעצמי בהרהור רב. "אני יודע שהתשובה שלך תהיה לא אבל מה דעתך לעזור לנו כאן?"אני שואל את הדיג'ימון שלי ומחליט להתכונן למלחמה או לריצה.
-
[QUOTE=adidas;620618][B][COLOR="DarkGreen"]
[COLOR="Red"][B]"חכה!" הוא צועק לך,"אולי כדאי שאבוא איתך" מיד אחר כך הוא קופץ לתיק,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"]שימו לב שהוספתי מידע על רמת ההתפתחות ועל כל צורה של הדיג'ימון,קראו את זה זה חשוב[/COLOR][/QUOTE]
אני אסגור את התיק וישאיר פתח קטן שהוא יוכל לנשום, ויתחיל לרוץ בשיא המהירות לבית הספר
-
[quote=adidas;620618][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]הילד שקיבל את המכה כועס,בעודך יוצא מהכיתה וגבך אליו הוא בא ומנסה להפיל אותך שלפתע,"פיצוץ בועות!" צועק טוקומון ומפיל אותו על הרצפה,הילד בורח שכולו מבועת ונראה שהוא הולך לספר על כך למורה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"היא מילא לא תאמין שבועות תקפו אותו..." אני מגחח לעצמי.
"תודה טוקומון.. אתה ממש עזרת לי" אני מודה לו בצאתי מן הביניין.
"אז.. מה אתה אמור לעשות? לארח לי חברה או משהו?" אני שואל אותו.
-
למי שלא הגיב עדיין להתחלה-
[COLOR="DarkOrange"][B]אתם קמים לעוד יום שיגרתי,אמכם מעירה אותכם לבית הספר ואתם מתארגנים ויוצאים מן הבית.
בעודכם הולכים בפארק השכונתי אשר ריק מאנשים אתם רואים אור מבצבץ מאחורי המגלשה,מה תעשו?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"וואי זה נראה משו מעניין נלך לבדוק" אני אומר והולך לבדוק את מקור האור
-
[B][COLOR="DarkGreen"]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkGreen"][B]"אני השותף שלך",הוא אומר,אחר כך הוא אומר"אני עייף"וכולו מפהק,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR="darkorange"][B]אתה מתקרב ובוחן את הביצה שלפתע היא זוהרת ונראית כאילו היא עומדת לבקוע,האור המסנוור מפיל אותך שוב,מהביצה מופיע [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/yzv2yeymwntm.gif [/IMG][/URL], מה תעשה? [/B][/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"בובה?" אומרת אימך,"אוקיי אבל זה מונע ממך אתה העונש,אני אתן את זה כאשר היא תחזור מן הגן",היא מושכת אותך מהיד ושניכם יוצרים מבית הספר לבית.
אתה רואה את מוטימון מסתכל אליך בפרצוץ מוזר בעודכם הולכים,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]יוקומון עונה לך בחיוב,"אני אשתמש בפיצוץ בועות בכדי לכבות את השריפה",אתה רץ לעבר הבניין ואז כבאי עוצר אותך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]נראה כאילו בריון בית הספר כועס,כאשר הוא לעברך את שומע את דמיוימון מדבר מהתיק"מתקפת גגוף"דמיוימון מזיז אותך עם התיק בכוח ומפיל את הבריון,כולם צוחקים עליו ומרוב מבוכה הוא הולך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]אתה מגיע לבית הספר ומגלה שהוא בשביתה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B] [COLOR="DarkOrchid"]ranrevah [/COLOR][/B]
[B][COLOR="darkorchid"]האור מתחזק ואתה רואה ביצה שמתחילה לבקוע,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"]שימו לב שהוספתי מידע על רמת ההתפתחות ועל כל צורה של הדיג'ימון,קראו את זה זה חשוב[/COLOR]
-
[quote=adidas;620650][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"אני השותף שלך",הוא אומר,אחר כך הוא אומר"אני עייף"וכולו מפהק,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"בוא נחזור הביתה, ננוח שם" אומר לו ואלך הביתה.
בבית אקח 3 שמיכות, אסדר אותם בנוחיות על מיטתי, ואשכיב אותו לידי.
"נוח?" אשאל אותו.
-
[quote=adidas;620650]
[COLOR=Blue][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]נראה כאילו בריון בית הספר כועס,כאשר הוא לעברך את שומע את דמיוימון מדבר מהתיק"מתקפת גגוף"דמיוימון מזיז אותך עם התיק בכוח ומפיל את הבריון,כולם צוחקים עליו ומרוב מבוכה הוא הולך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"מה אתה עושה?!" אסנן לדמיוימון בזעם.
-
[QUOTE=adidas;620650][B][COLOR="DarkGreen"]
[COLOR="Red"][B]אתה מגיע לבית הספר ומגלה שהוא בשביתה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][/COLOR][/QUOTE]
"יש, טסונאמון אין לימודים היום... לא תכננתי ממש משהו לעשות עכשיו... מה אתה אוהב לעשות?" אני יגיד לו ואחייך.
-
[quote=adidas;620650][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"בובה?" אומרת אימך,"אוקיי אבל זה מונע ממך אתה העונש,אני אתן את זה כאשר היא תחזור מן הגן",היא מושכת אותך מהיד ושניכם יוצרים מבית הספר לבית.
אתה רואה את מוטימון מסתכל אליך בפרצוץ מוזר בעודכם הולכים,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Red]שימו לב שהוספתי מידע על רמת ההתפתחות ועל כל צורה של הדיג'ימון,קראו את זה זה חשוב[/COLOR][/quote]
*קראתי אבל שכחת רמה אחת.*
אני מסתכל עליו בפרצוף שאומר מצטער אבל היית חייב לי בגלל שאתה גרמת לי לאחר.
-
[B] [COLOR="DarkOrchid"]ranrevah [/COLOR][/B]
[B][COLOR="darkorchid"]האור מתחזק ואתה רואה ביצה שמתחילה לבקוע,מה תעשה?[/COLOR][/B]
"איזה מגניב" אנ י אומר בפליאה ומחכה שהיא תבקע