-
[quote=Lanvin;621132][U]קיוגר[/U]
[COLOR=red]חח סליחה, לא ראיתי שהגבת.[/COLOR]
אתה יורד למטה לכיוון השער של בית הספר, ורואה את השער סגור.
"אתה רוצה לצאת?" שואל אותך השומר בקוצר רוח.
"כן בבקשה." אתה עונה לו.
"בסדר גמור, אבל כבר מאוחר עכשיו, אז תחזור מהר כי אני צריך לסגור תוך חצי שעה. ברור?!" הוא גוער בך.
השער נפתח, ואתה יוצא החוצה.
טתה משוטט ביער זמן ממושך, מנסה לא להתרחק יותר מדי. החושך התחיל לרדת מזמן, השעה הייתה שעת דימדומים.
לפתע, אתה רואה מרחוק פוקימון קטן בצבע שמנת, ההולך על ארבעת רגליו בעדינות. זה היה מיאו.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/52.png[/IMG]
מה אתה עושה?[/quote]
"סקווירטל קדימה תשתמש בבועות ואז בדחיפה!"אגיד לסקווירטל "אני חייב ללכוד את מיאו כדי להגדיל את הצוות שלי"אלחש לעצמי
-
[quote=Lanvin;621163][U]chimcharboy[/U]
ריולו מכוון את אגרופו כלפי הליקטיטונג, אבל שנייה לפני שפגע בו, הוציא ליקטיטונג את לשונו ופגע
בריולו בעוצמה. ריולו נחבט שוב, וניסה לקום בכל כוחו.
"ליקטיטונג, תשתמש במתקפת כריכה!" קראה ויויאן.
לשונו הארוכה של ליקטיטונג התפתלה סביב גופו של ריולו וחנקה אותו באיטיות.
מה תעשה?
[/quote]
אני יכנס ללחץ ואז אני יגיד לריולו להשתמש בהגבה ואז במתקפת מהירות
-
[U]shayrahamim[/U]
וולביט נראה מתאמץ למספר שניות, ואז ירה מכיוונונו קרן חצי ירוקה חצי אדומה שפגעה בוינונט בעוצמה אדירה. וינונט עף עשרות מטרים לאחור.
קשה היה להאמין שאיזשהו פוקימון עשוי היה לשרות מתקפה שכזו. אולם הוינונט גם על רגליו ומתח את מחושיו.
וולביט החל לעוף בטיסה אדירה לכיוון וינונט על מנת לסיים את הקרב, אך נראה היה כאילו קארל לא התכוון להפסיד כל כך בקלות. "וינונט, נגיחת זן (Zen Headbutt)!" קרא קארל במהירות, וקולו הצרוד נשמע תקיף מתמיד.
וינונט זהר באור סגלגל ובוהק, בעוד וולביט מתקרף אליו במהירות אדירה. שני הפוקימונים התנגשו, ופיצוץ זוהר וסגול האיר את השטח.
וולביט נחת על הרצפה בחבטה חזקה, ווינונט נחת על שתי רגליו במיומנות.
וולביט התקשה לקום, אך התאמץ מאוד.
מה תעשה?
[U]קיוגר[/U]
פיו של סקווירטל נפער, וזרם של בועות יצא מפיו לכיוונו של המיאו. המיאו שם לב לזרם הבועות, והתמק מהן בקלילות תוך כדי טיפוס על אחד העצים. הבועות פגעו באדמה והתפוצצו ללא גרימת נזק.
סקווירטל רצה להשתמש במתקפת דחיפה, אולם המיאו היה גבוה מידי עבורו.
מה תעשה?
[U]chimcharboy[/U]
ריולו ניסה ככל יכולתו להשתמש במתקפת הגבה, אבל זה כבר היה מאוחר מידי. עיניו של ריולו נעצמו. היה ברור שהוא התעלף.
ליקטיטונג שיחרר את ריולו ששכב על הרצפה מעולף.
"לא נורא," אמרה ויויאן. "זה היה קרב מעולה. האמת, לא ציפיתי שתנצח אותי כלל, הרי אני מורה בבית הספר הזה. לא סתם אני מורה, אני גם מאמנת מאוד טובה. בכל מקרה, לריולו שלך יש התקפה פיזית מדהימה. הפתיע אותי מאוד שהוא הצליח להפיל את הליקטיטונג על הרצפה."
ויויאן הכניסה את הפוקימון שלה לתוך הפוקדור.
"עכיו אני רוצה ששניכם תלכו לחדרי המגורים, כבר מאוחר." היא אמרה והצביע לכיוון הבניין הגבוה ביותר. "השעור הראשון שלכם מחר יהיה לימוד מתקפות. אני אלמד אתכם את המקצוע הזה, אז בואו עירניים!"
-
[quote=Lanvin;621288][U]shayrahamim[/U]
[U]chimcharboy[/U]
ריולו ניסה ככל יכולתו להשתמש במתקפת הגבה, אבל זה כבר היה מאוחר מידי. עיניו של ריולו נעצמו. היה ברור שהוא התעלף.
ליקטיטונג שיחרר את ריולו ששכב על הרצפה מעולף.
"לא נורא," אמרה ויויאן. "זה היה קרב מעולה. האמת, לא ציפיתי שתנצח אותי כלל, הרי אני מורה בבית הספר הזה. לא סתם אני מורה, אני גם מאמנת מאוד טובה. בכל מקרה, לריולו שלך יש התקפה פיזית מדהימה. הפתיע אותי מאוד שהוא הצליח להפיל את הליקטיטונג על הרצפה."
ויויאן הכניסה את הפוקימון שלה לתוך הפוקדור.
"עכיו אני רוצה ששניכם תלכו לחדרי המגורים, כבר מאוחר." היא אמרה והצביע לכיוון הבניין הגבוה ביותר. "השעור הראשון שלכם מחר יהיה לימוד מתקפות. אני אלמד אתכם את המקצוע הזה, אז בואו עירניים!"[/quote]
אני יגיד לה שזה היה קרב פשוט מדהים ואני אלך לכיוון ביניין המגורים
-
[quote=Lanvin;621288][U]shayrahamim[/U]
וולביט נראה מתאמץ למספר שניות, ואז ירה מכיוונונו קרן חצי ירוקה חצי אדומה שפגעה בוינונט בעוצמה אדירה. וינונט עף עשרות מטרים לאחור.
קשה היה להאמין שאיזשהו פוקימון עשוי היה לשרות מתקפה שכזו. אולם הוינונט גם על רגליו ומתח את מחושיו.
וולביט החל לעוף בטיסה אדירה לכיוון וינונט על מנת לסיים את הקרב, אך נראה היה כאילו קארל לא התכוון להפסיד כל כך בקלות. "וינונט, נגיחת זן (Zen Headbutt)!" קרא קארל במהירות, וקולו הצרוד נשמע תקיף מתמיד.
וינונט זהר באור סגלגל ובוהק, בעוד וולביט מתקרף אליו במהירות אדירה. שני הפוקימונים התנגשו, ופיצוץ זוהר וסגול האיר את השטח.
וולביט נחת על הרצפה בחבטה חזקה, ווינונט נחת על שתי רגליו במיומנות.
וולביט התקשה לקום, אך התאמץ מאוד.
מה תעשה?[/quote]
'או לא וולביט תחזור' אומר 'צא אלקיד מהר תיתקרב לוינומט במתקפת מהירות ותשתמש בזריזות עכשיו'.
-
[quote=Lanvin;621288]
[U]קיוגר[/U]
פיו של סקווירטל נפער, וזרם של בועות יצא מפיו לכיוונו של המיאו. המיאו שם לב לזרם הבועות, והתמק מהן בקלילות תוך כדי טיפוס על אחד העצים. הבועות פגעו באדמה והתפוצצו ללא גרימת נזק.
סקווירטל רצה להשתמש במתקפת דחיפה, אולם המיאו היה גבוה מידי עבורו.
מה תעשה?[/quote]
"סקווירטל תשתמש בבועות על הענף שמיאו נמצא בו ותפיל אותו אחר כך תשתמש בדחיפה ועוד פעם בבועות מטווח 0"אנחה את סקווירטל
-
[U]chimcharboy[/U]
אתה הולך לכיוון בניין המגורים ונכנס. אתה מחפש את חדרך מספר דקות. אתה נפרד מאנה, ונכנס לחד. החדר לא כל כך גדול, אבל יש בו מיטה, שולחן, וארון בגדיוק. כל מה שאתה צריך כדי להעביר את השנה.
השעה כבר מאוחרת והעייפות מכבידה עליך.
מה תעשה?
[U]shayrahamim[/U]
ווילביט חוזר לפוקדור שלו במהירות. פוקדור חדש נזרק לאווויר ויוצא ממנו אלקיד, מוכן ומזומן להלחם. אלקיד מתקרב כלכל שניתן לכיוונו של וינונט.
כוכבים קטנים ובוהקים יוצאים מידיו של אלקיד ופוגעים בוינונט בעוצמה. וינונט נראה סובל וחתכים קטנים הופיעו בפרוותו.
"וינונט, אל תוותר לו!" קרא קארל. "תשתמש באבקת שינה!"
למשמע הפקודה, וינונט הוציא מפרוותו זרם אדיר של אבקה ירקרקה שהציפה את כל האוויר. האבקה התקרבה לכיוונו של אלקיד, והיה ברור שעליך לפעול במהירות על מנת שאלקיד לא ירדם.
מה תעשה?
[U]קיוגר[/U]
בועות בעוצמה חזקה פרצו מפיו של סקווירטל ופגעו בענף עליו נמצא המיאו. הענף אחל להיסדק, אולם המתקפה של סקווירל=טל לא הייתה חזקה מספיק להפיל את הענף. מיאו קפץ במהירות מהענף לכיוונו של סקווירטל, שלף את ציפורניו, ושרט את פניו של סקווירטל ההמום.
מה תעשה?
-
[quote=Lanvin;621324][U]chimcharboy[/U]
אתה הולך לכיוון בניין המגורים ונכנס. אתה מחפש את חדרך מספר דקות. אתה נפרד מאנה, ונכנס לחד. החדר לא כל כך גדול, אבל יש בו מיטה, שולחן, וארון בגדיוק. כל מה שאתה צריך כדי להעביר את השנה.
השעה כבר מאוחרת והעייפות מכבידה עליך.
מה תעשה?
[/quote]
אני אלך לישון
-
[quote=Lanvin;621324]
[U]shayrahamim[/U]
ווילביט חוזר לפוקדור שלו במהירות. פוקדור חדש נזרק לאווויר ויוצא ממנו אלקיד, מוכן ומזומן להלחם. אלקיד מתקרב כלכל שניתן לכיוונו של וינונט.
כוכבים קטנים ובוהקים יוצאים מידיו של אלקיד ופוגעים בוינונט בעוצמה. וינונט נראה סובל וחתכים קטנים הופיעו בפרוותו.
"וינונט, אל תוותר לו!" קרא קארל. "תשתמש באבקת שינה!"
למשמע הפקודה, וינונט הוציא מפרוותו זרם אדיר של אבקה ירקרקה שהציפה את כל האוויר. האבקה התקרבה לכיוונו של אלקיד, והיה ברור שעליך לפעול במהירות על מנת שאלקיד לא ירדם.
מה תעשה?[/quote]
'או לא אבקת שינה' אני חושב לעצמי 'אלקיד תיסתובב מהר והשתמש בזריזות' אולי ככה זה יעיף את אבקת השינה של וינומט אחשוב לעצמי.
-
[quote=Lanvin;621324]
[U]קיוגר[/U]
בועות בעוצמה חזקה פרצו מפיו של סקווירטל ופגעו בענף עליו נמצא המיאו. הענף אחל להיסדק, אולם המתקפה של סקווירל=טל לא הייתה חזקה מספיק להפיל את הענף. מיאו קפץ במהירות מהענף לכיוונו של סקווירטל, שלף את ציפורניו, ושרט את פניו של סקווירטל ההמום.
מה תעשה?[/quote]
"סקווירטל בוא נראה לו מי שולטים כאן!"אגיד לסקווירטל "תשתמש בדחיפה ואז בועות מטווח 0"אנחה את סקווירטל
-
[U]chimcharboy[/U]
אתה נכנס למיטה ונרדם בקלות.
אתה מתעורר בבוקר למשמע קול השעון המעורר. אתה קם מהמיטה, ומגלה על השולחן שני דברים:
חמישה פוקדורים ומכתב. אתה פתח את המכתב וקורא: "שלום וברוכים הבאים לפנימיית סילברלינג. אנו שמחים לאחל לך דרך צלחה בשנת הלימודים הנוכחית. השיעור הראשון בלימוד מתקפות יחל בשעה תשע בחצר בית הספר. אנא, אל תאחר. בתודה, הנהלת הפנימייה."
אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה היא שמונה וחצי בבוקר.
מה תעשה?
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד מסתובב, ומשתמש במתקפת מהירות בכל עוצמתו. התנופה החזקה גרמה לאוויר לזוז ולאבקה לעוף לכיוונו של וינונט. וינונט ניסה להתחמק, אך חלק מהאבקה פגעה בו בכל זאת. הוא התנדנד מספר שניות, כשעיניו מתחילות להעצם.
מה תעשה?
[U]קיוגר[/U]
סקווירטל דחף את המיאו בעוצמה, והמיאו הועף לאחור תוך יללת כאב. המיאו בא לתקוף את הסקווירטל, אך לפתע, אור אדום הופיע סביב המיאו, והמיאו נעלם.
"למה אתה תוקף את הפוקימון שלי?" שאל אותך ילד נמוך ותסרוקת בלונדינית עם שביל לצד. הילד לבש חולצת כפתורים משובצת ומשקפיים גדולים ועבים.
מה תעשה?
[COLOR=red]תגובה אחרונה שלי להיום. נתראה מחר![/COLOR]
-
[quote=Lanvin;621358]
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד מסתובב, ומשתמש במתקפת מהירות בכל עוצמתו. התנופה החזקה גרמה לאוויר לזוז ולאבקה לעוף לכיוונו של וינונט. וינונט ניסה להתחמק, אך חלק מהאבקה פגעה בו בכל זאת. הוא התנדנד מספר שניות, כשעיניו מתחילות להעצם.
מה תעשה?
[COLOR=red]תגובה אחרונה שלי להיום. נתראה מחר![/COLOR][/quote]
'יופי זה עבד' אחשוב לעצמי 'עכשיו אלקיד השתמש בזריזות עוד הפעם אבל הפעם בשיא הכח שלך' אגיד לאלקיד.
-
[quote=Lanvin;621358]
[U]קיוגר[/U]
סקווירטל דחף את המיאו בעוצמה, והמיאו הועף לאחור תוך יללת כאב. המיאו בא לתקוף את הסקווירטל, אך לפתע, אור אדום הופיע סביב המיאו, והמיאו נעלם.
"למה אתה תוקף את הפוקימון שלי?" שאל אותך ילד נמוך ותסרוקת בלונדינית עם שביל לצד. הילד לבש חולצת כפתורים משובצת ומשקפיים גדולים ועבים.
מה תעשה?
[COLOR=red]תגובה אחרונה שלי להיום. נתראה מחר![/COLOR][/quote]
"אוי סליחה לא ידעתי שהוא שייך למישהו"אגיד לילד "טוב אני וסקווירטל צריכים ללכת לפני שנשאר מחוץ לפנימייה"אגיד ויקח את סקווירטל בידיים ואתחיל לרוץ כדי לא לאחר
-
[quote=Lanvin;621358][U]chimcharboy[/U]
אתה נכנס למיטה ונרדם בקלות.
אתה מתעורר בבוקר למשמע קול השעון המעורר. אתה קם מהמיטה, ומגלה על השולחן שני דברים:
חמישה פוקדורים ומכתב. אתה פתח את המכתב וקורא: "שלום וברוכים הבאים לפנימיית סילברלינג. אנו שמחים לאחל לך דרך צלחה בשנת הלימודים הנוכחית. השיעור הראשון בלימוד מתקפות יחל בשעה תשע בחצר בית הספר. אנא, אל תאחר. בתודה, הנהלת הפנימייה."
אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה היא שמונה וחצי בבוקר.
מה תעשה?
[/quote]
אני יקום והתארגן ואז אני אצא מהחדר כדי לחפש את אנה
-
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד כיוון את ידיו כלפי הוינונט, וכוכבים קטנים וזוהרים יצאו מהן במהירות. הכוכבים פגעו בוינונט, ויצרו חתכים קטנים בגופו. וינונט לא הצליח להתנגד להתקפה של אלקיד כתוצאה מהעייפות שהוא שרר בה. וינונט התנדנד מספר פעמים, ואז נחת על הרצפה.
קארל החזיר את וינונט לתוך הפוקדור. "יפה מאוד ילד. וינונט שלי הוא פוקימון מאומן היטב, ולא ציפיתי שתצליח לנצח אותו. השימוש באבקת השינה שוינונט ייצר לטובתך הייתה מאוד מרשימה. אין ספק שאתה מאמן מוכשר מאוד." הוא אמר לך בקולו הצרוד שנשמע הרבה יותר ידידותי ממיקודם.
השעה כבר התחילה להיות מאוחרת. "אני חושב שכדאי שתתחיל לחזור לכיוון הפנימייה."
[U]קיוגר[/U]
"חכה רגע!" צועק לך הילד לפני שאתה מתחיל לרוץ לכיוון הפנימייה. "אם כבר אנחנו נפגשים, אולי אתה רוצה להלחם איתי. הרי כבר התחלת להלחם מול המיאו שלי... מה דעתך?"
[U]chimcharboy[/U]
אתה יוצא מהחדר ויורד לכיוון חצר בית הספר. הבוקר היה אוורירי ושטוף שמש, ועשרות תלמידים צעירים יצאו החוצה מוקדם כדי להנות ממנו. חיפשת את פרצופה של אנה בין כל האנשים, ומצאת אותה בקלות רבה. היא ישבה בין חברות ופיטפטה, כשיערה הארוך והמטולטל קופץ יחד עם תנועות ראשה.
[COLOR=red]הודעה לכולם: מעכשיו אני לא מתכוון לרשום יותר "מה תעשה?" בסוף כל תגובה. זה פשוט מיותר... אני מרגיש שזה קצת מונע ממכם לעשות דברים ביותר חופשיות. פשוט תזרמו עם מה שבא לכם לעשות באותו רגע :big_wink:[/COLOR]