-
[quote=שניצל מרושע;638045]
עומר - לקרוא לך גולד או עומר? כי אני רגיל לעומר...
----
קלפה מנסה להירגע, אך הוא מתחיל לקפוץ במהירות במקום בשביל שסמוצ'אם לא יצליח לתפוס אותו במתקפת העל חושי שלו. הוא מחליט לציית לך, והוא מתקדם קדימה עם סטירה כפולה, ואז, שהוא מבין שאתה מאמין בו, הוא משתדל לעשות מה שאתה אומר - הוא סוגר את סטירותיו לאגרוף וחובט בסמוצ'אם פעמיים עם כל יד, אחת לכל לחי. סמוצ'אם המסכנה עפה אחורה עם הראש בתוך עץ, ושמת לב שבזמן שקלפה עשה את המתקפה, ידיו זהרו בצבע סגול. וזה אומר רק דבר אחד - קלפה למד מכה כפולה! דרך אגב, סמוצ'אם מחוסל, אז אם ברצונך לתפוס אותו, יש לך הזדמנות.
[/quote]
איך שבא לך (;
ד"א אני סוגד לך שהחזרת את המשחק!! D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"עבודה נהדרת קלפה!" אומר לו בחיוך גאה ואז אזרוק פוקדור על סמוצ'אם
-
[quote=שניצל מרושע;638045]קודי -
אתה מחזיר את טריקו לפוכדור, אתה כבר רגוע, למרות שטריקו מעדיף להישאר בחוץ. אתה מוציא עוד פוכדור, זורק אותו על נידורן, ומחכה... שהפוכדור נמצא באוויר קרוב לנידורן, הוא נפתח, וממנו יוצא אור אדום בהיר ומדוייק ששואב את נידורן פנימה. הפוכדור נסגר, נוחת על הקרקע, מתגלגל מעט, נעצר במקום כאשר הוא מתאזן, ומתחיל להתנדנד.
נדנוד ראשון...
נדנוד שני...
נדנוד שלישי...
ברכותיי, לכדת נידורן! פרטיו הוספו לכרטיס המשתמש שלך בעמוד הראשון.[/quote]
אני לוקח את הפוקדור של נידורין ז' ומחזיר את טרייקו, ואז אני רץ למרכז הקרוב לרפא את שניהם, אחרי זה אני מוציא את שניהם מיחוץ למרכז שיכירו אחד את השני.
-
קודי - אתה יודע, אתה יכול לקרוא לו רק "נידורן" לא צריך נידורן זכר.
----
אתה רץ מהר למרכז הפוקימונים הקרוב, שם לבד את שני הפוכדורים במכשיר ומחכה שהתהליך יגמר. לאחר כ2 דקות, המכשיר נכבה, והפוקימונים התרפאו. אתה לוקח את הפוכדורים, מודה לאחות ג'וי, יוצא החוצה למרחב פתוח ומשחרר את טריקו ונידורן, על מנת שיכירו ביניהם. טריקו ונידורן מכירים אחד את השני ואוהבים אחד את השני, ניראה שהם הולכים להיות חברים טובים. הם משחקים ומשתוללים, כאילו הם מכירים כבר שנים.
לפתע אתה שומע קול של נער, וזה בא מאחורייך: "נו, אז אתה המאמן שלכד את הזכר!" הוא אומר. אתה מסתובב ורואה נער בגילך עם שיער חום וכובע גרב, הוא ניראה כך [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/thumb/5/54/Jump.png/230px-Jump.png[/IMG]. "סליחה, אני יכול לעזור לך?" אתה אומר לך בנימוס. "בטח, כבר עזרת לי" הוא אומר ואתה לא מבין מה הוא רוצה. רק עכשיו אתה שם לב שיש אלקיד [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/cc/239.png[/IMG] לידו, הוא כניראה שלו. "כאשר תקפת את נידורן הזכר עם הטריקו שלך, הנקבה ברחה ישר לאזור בו אני ואלקיד התאמנו על מתקפות חשמל. היינו חייבים ללכוד אותה!" הוא הסביר. "ואז ראינו מאמן מרחוק, נלחם נגד הזכר. ועכשיו הכל מתברר" הוא אומר, ואז אתה מבין את הקשר ביניכם. אתה גם מבין, שהוא לכד את הנידורן נקבה. "דרך אגב, לי קוראים ג'אמפ" הוא אומר. "ואני קודי..." אתה מסביר בלי להתייחס אליו. "ואני מזמין אותך לקרב בזה הרגע!!!!" הוא אומר ואלקיד מתייצב לקרב.
עומר - אז עומר (:
דרך אגב, אני סוגד לך בגלל שאתה כזה סקסית.
----
אתה מחמיא לקלפה העייף אחרי קרב, וזורק פוכדור על סמוצ'אם. הפוכדור נפתח באוויר, וממנו יוצא אור אדום בהיר ומדוייק שפוגע בסמוצ'אם, ושואב אותו חזרה לתוך הפוכדור. הפוכדור נסגר באוויר, נוחת על האדמה, מתאזן ומתחיל להתנדנד.
נדנוד ראשון...
נדנוד שני...
נדנוד שלישי...
ברכותיי, לכדת סמוצ'אם! פרטיו הוספו לכרטיס השחקן שלך בעמוד הראשון.
ברנדון -
אתה מסכים לקריאת התיגר של האונדור, ומוציא מיד את גיבל לעזרתך. גיבל כבר חזק ומחושל מהקרב הקודם, וניראה כאילו אין דבר שיכול לעצור בעדו. האונדור פותח את הקרב במתקפת להביור שמשוגרת ישר אל גיבל.
מליפאן - אתה חכם, לא חשבתי שתזכור את היכולת של עלה קסום.
----
צ'ארמנדר נלחץ קצת שאתה צועק עליו, אבל הוא ממשיך לציית לך כי הוא סומך עלייך - ואז משגר מתקפת להביור ענקית שמכסה את כל העלים הקסומים, ובסופו של דבר בפוגעת בוויפינבל. ומעיפה אותו רחוק. נוצר פיצוץ קטן אך מתפזר הרבה מאוד עשן, שני הצדדים לא מצליחים ליראות כלום. שצ'ארמנדר מתקרב טיפה לעשן על מנת למצוא את וויפינבל, הוא חוטף ממנו מתקפת קצה כפול קטלנית יש לבטן, שמקפלת אותו ומעיפה אותו אחורה. וויפינבל עומד להשתמש שוב בעלה קסום...
-
[quote=שניצל מרושע;638098]
מליפאן - אתה חכם, לא חשבתי שתזכור את היכולת של עלה קסום.
----
צ'ארמנדר נלחץ קצת שאתה צועק עליו, אבל הוא ממשיך לציית לך כי הוא סומך עלייך - ואז משגר מתקפת להביור ענקית שמכסה את כל העלים הקסומים, ובסופו של דבר בפוגעת בוויפינבל. ומעיפה אותו רחוק. נוצר פיצוץ קטן אך מתפזר הרבה מאוד עשן, שני הצדדים לא מצליחים ליראות כלום. שצ'ארמנדר מתקרב טיפה לעשן על מנת למצוא את וויפינבל, הוא חוטף ממנו מתקפת קצה כפול קטלנית יש לבטן, שמקפלת אותו ומעיפה אותו אחורה. וויפינבל עומד להשתמש שוב בעלה קסום...[/quote]
'חלק מתהליך הקרב זה לדעת מתי הוא אבוד' אחשוב "צ'ארמנדר חזור, הקרב הזה נראה קשה מדי!" אחזיר את צ'ארמנדר ואברח מעט מוויפינבל ואקווה שאאבד אותו, תוך כדי שאני מנסה לשמור על כיוון כללי של מאיפה באתי ולאן צריך להגיע.
-
ברנדון -
אתה מסכים לקריאת התיגר של האונדור, ומוציא מיד את גיבל לעזרתך. גיבל כבר חזק ומחושל מהקרב הקודם, וניראה כאילו אין דבר שיכול לעצור בעדו. האונדור פותח את הקרב במתקפת להביור שמשוגרת ישר אל גיבל.
[quote]
"גיבל תישתמש מהר בחפירה" אני אומר לגיבל בתיקווה שהוא יצליח להתחמק מהלהביור
-
עומר - אז עומר (:
דרך אגב, אני סוגד לך בגלל שאתה כזה סקסית.
----
אתה מחמיא לקלפה העייף אחרי קרב, וזורק פוכדור על סמוצ'אם. הפוכדור נפתח באוויר, וממנו יוצא אור אדום בהיר ומדוייק שפוגע בסמוצ'אם, ושואב אותו חזרה לתוך הפוכדור. הפוכדור נסגר באוויר, נוחת על האדמה, מתאזן ומתחיל להתנדנד.
נדנוד ראשון...
נדנוד שני...
נדנוד שלישי...
ברכותיי, לכדת סמוצ'אם! פרטיו הוספו לכרטיס השחקן שלך בעמוד הראשון.
.[/quote]
קובי אתה סתם מחמיא לי...
תפסיק~
בעצם תמשיך (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"יופי קלפה תפסנו סמוצ'אם ועם כוח של קרח ועל חושי אנחנו מתקדמים בצורה מעולה!" אומר לו בחיוך וארים אותו לכתפי.
"עכשיו בוא נמשיך בדרכנו למצוא עוד פוקימון להילחם איתו" אומר לו בחיוך ואניח את הפוקדור של סמוצ'אם בכיסי.
-
[quote=שניצל מרושע;638098]קודי - אתה יודע, אתה יכול לקרוא לו רק "נידורן" לא צריך נידורן זכר.
----
אתה רץ מהר למרכז הפוקימונים הקרוב, שם לבד את שני הפוכדורים במכשיר ומחכה שהתהליך יגמר. לאחר כ2 דקות, המכשיר נכבה, והפוקימונים התרפאו. אתה לוקח את הפוכדורים, מודה לאחות ג'וי, יוצא החוצה למרחב פתוח ומשחרר את טריקו ונידורן, על מנת שיכירו ביניהם. טריקו ונידורן מכירים אחד את השני ואוהבים אחד את השני, ניראה שהם הולכים להיות חברים טובים. הם משחקים ומשתוללים, כאילו הם מכירים כבר שנים.
לפתע אתה שומע קול של נער, וזה בא מאחורייך: "נו, אז אתה המאמן שלכד את הזכר!" הוא אומר. אתה מסתובב ורואה נער בגילך עם שיער חום וכובע גרב, הוא ניראה כך [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/thumb/5/54/Jump.png/230px-Jump.png[/IMG]. "סליחה, אני יכול לעזור לך?" אתה אומר לך בנימוס. "בטח, כבר עזרת לי" הוא אומר ואתה לא מבין מה הוא רוצה. רק עכשיו אתה שם לב שיש אלקיד [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/cc/239.png[/IMG] לידו, הוא כניראה שלו. "כאשר תקפת את נידורן הזכר עם הטריקו שלך, הנקבה ברחה ישר לאזור בו אני ואלקיד התאמנו על מתקפות חשמל. היינו חייבים ללכוד אותה!" הוא הסביר. "ואז ראינו מאמן מרחוק, נלחם נגד הזכר. ועכשיו הכל מתברר" הוא אומר, ואז אתה מבין את הקשר ביניכם. אתה גם מבין, שהוא לכד את הנידורן נקבה. "דרך אגב, לי קוראים ג'אמפ" הוא אומר. "ואני קודי..." אתה מסביר בלי להתייחס אליו. "ואני מזמין אותך לקרב בזה הרגע!!!!" הוא אומר ואלקיד מתייצב לקרב.
[/quote]
*כמה מתקפות מותר להשתמש בתור?*
"אני מאוד מצטער שהנקבה ברחה לך, אבל אם אתה רוצה קרב אז כך יהייה, טרייקו אתה נלחם תשתמש בחבטה ואז תפוס אותו ותשתמש בשריטה על טרייקו."אני אומר לג'אמפ ולטרייקו
-
[quote=שניצל מרושע;638021]גיל - רשום, אתה כבר מכיר את ההתחלות של המשחק,
אתה יוצא מהמעבדה מבואס בגלל מות אביך ויוצא לנצח במחוז סינו. בלה בלה בלה. תתחיל מזה [;
[/quote]
איזו התחלה... מעניינת.
-------------------
אני יוצא מהמעבדה מבואס ומתחיל ללכת לכיוון העיר הבאה. בדרך אני מנסה להתעודד בכך שהיום סוף סוף קיבלתי פוקימון ועכשיו אני אוכל לנקום.
'עדיין לא בדקתי איזה פוקימון קיבלתי' לפתע אזכר, ואעצור מייד במקום, אשלוף את הפוכדור החדש ואביט בו מעט בחשש.
'טוב, עכשיו או לעולם לא' אחשוב לעצמי ואז אזרוק את הפוכדור גבוה לאוויר "פוכדור צא!"
-
[quote=שניצל מרושע;637841]
מונסטר -
צ'ימצ'אר רץ, מטפס עלייך וחוזר לשבת על כתפך בציפייה. אתה זורק את הפוכדור על נוספאס, מקווה שהוא יתפס. הפוכדור נפתח באוויר וממנו יוצא אור אדום לא זוהר מדי אך מדוייק שפוגע בנוספאס ושואב אותו בצורה מתוחכמת לתוך הפוכדור. לאחר שכל האור האדום ביחד עם נוספאס נכנס לתוך הפוכדור, הפוכדור נסגר בפתאומיות ונוחת על הריצפה, ומתחיל להתנדנד...
נדנוד ראשון..........
נדנוד שני........
נדנוד שלישי....... אך לפתע הפוכדור מפסיק להתנדנד.
אתה חושש שנוספאס משתחרר, אך להפך - נוספאס נתפס! ברכותיי, לכדת נוספאס, ופרטיו הוספו לכרטיס השחקן שלך בעמוד הראשון.[/quote]
אני מוציא את נוזפאס ואומר לו" שלום שמי ליאור אני המאמן החדש שלך והפוקימנון זה שלידי הוא צ'ימצ'אר אני מקווה שתחברו זה אל זה"
-
מונסטר -
אתה מוציא את נוספאס, מדבר אליו והוא מתחבר אלייך. אלרח מכן הוא סולח לצ'ימצ'אר ומתחיל לשחק איתו, ניראה כאילו הקשר בין השניים הוא מעולה, אתה מבין לבד שהם הולכים להיות חברים טובים. אתה ממשיך בדרכך ופוגש טיירוג [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/60/236.png[/IMG] חזק שמתאמן על גזע עבה של עץ עם בעיטות וחבטות קולניות, הוא ניראה כמו פוקימון ממש טוב.
גיל -
אתה זורק את הפוכדור, הוא נפתח באוויר וממנו יוצא אור לבן ובוהק שלאט לאט מתחיל להתגבש ולקבל צורה. בשלב מסויים האור מתפוגג והופך להיות פוקימון - זה סווינב! "וואו סווינב... זה אחד הפוקימונים האהובים עלי!" אתה אומר בשמחה. אתה מתחיל לטייל איתו לעבר העיר הבאה, אתם הולכים זה ליד זה, משחקים, וניראה כאילו אתם מכירים כבר שנים, למרות שהכרתם לפני 10 דקות בלבד. העובדה המצמררת שאביך איננו עוד, כאילו חלפה לה בעזרת יצור קסום זה, הוא משמח אותך, גורם לך להיות מאושר, וככה אתה לו. וככה הכל הולך בסדר, עד שאתם נכנסים ליער קטן, ורואים מחזה מזעזע בצד הדרך: אבסול [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/30/359.png[/IMG] פראי ורעב נובח על סנטרט [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/81/161.png[/IMG] פצוע, והוא מנסה לאכול אותו! אתה יכול ללכוד רק אחד מהם, כי ברגע שתנסה לתקוף אחד, השני יברח...
קודי - אין הגבלה, אבל אתה יודע, אל תגזים...
ודרך אגב, אין לך חבטה, יש לך חבטת זנב.
----
אתה נענה לקריאת התיגר של ג'אמפ, ושולף מיד פוכדור, וממנו אתה מוציא את טריקו. טריקו יוצא בטוח בעצמו אחרי מספר ניצחונות מוחצים, וניצב מול אלקיד בגאווה וללא פחד. אלקיד חושש מעט, אך ניצב ממנו ומחזיר לו מבט מפחיד. והקרב מתחיל! טריקו קופץ על אלקיד וחובט בו עם הזנב ישר בפרצוף, מהלך שמגלגל את אלקיד מספר מטרים אחורה ומרסק אותו לתוך האדמה, אך הוא קם מיד. טריקו מנסה לפגוע בו עם עוד אחת אך אלקיד מקדים אותו, מתחמק, ומכניס אגרוף רעם ישר לפרצופו של טריקו, ומעיף אותו אחורה. טריקו קם מיד, ורץ אל אלקיד עם מתקפת שריטה ביד, אך אלקיד מכין מתקפת נגד וטוען מכת ברק.
עומר - סבבה אני ימשיך ~ אתה דומה לפינגווין סורי. xD
----
אתה מחמיא לקלפה שלך על הניצחון ועל תפיסת החבר החדש בצוות, ממזער את הפוכדור של סמוצ'אם ומניח אותו בכיס. קלפה מטפס עלייך ומתיישב על כתפך. אתם מטיילים במטרה למצוא פוקימון חדש, אחד טוב. בדרך לעיר הבאה, אתה עובר ליד אגם לא גדול מדי. אתה מחליט לשלוח את קלפה לחפש בו פוקימוני מים, אך שקלפה מתקדם לעבר האגם, פוליוואג [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d2/060.png[/IMG]חמוד אך עצבני וניראה חזק יוצא מהמים וחובט בפניו של קלפה בעזרת זנבו. קלפה לא נופל אך נגרר על רגליו מספר מטרים אחורה, עם סימן אדום גדול על פניו. פוליוואג כניראה מגן על הטריטוריה שלו, אך הוא ניראה להוט מתמיד בשביל קרב.
ברנדון -
בשנייה האחרונה, ממש רגע לפני שהלהביור העוצמתי ששוגר מהפה של האונדור פוגע בגיבל, גיבל מספיק להתחבר באדמה, וככה ניצל מפגיעה שיכולה להיות קטלנית. אתה מבין שיש לך פה עסק עם פוקימון מהטובים ביותר. האונדור יורה גחלת על האדמה על מנת למצוא את גיבל ולהוציא אותו מהאדמה, אך גיבל מקדים אותו ויוצא ממש מאחוריו, וחובט בו בחוזקה. האונדור נופל, וכאשר הוא מנסה לקום, גיבל שורט אותו בעוצמתיות עם טפר דרקון ישר בפנים. האונדור אמנם על הריצפה, אבל זה לא מונע ממנו לירות עוד להביור שפוגע בגיבל בישירות ומרחיק אותו, ואז הוא מיד קם. גיבל עוד נישאר על הריצפה, והוא לא במצב כל כך טוב... אבל הוא רוצה להמשיך להילחם.
מליפאן -
תשמע, אני יודע שלמרות שזה המשחק שלי, אני לא אמור להתערב לך במעשים, אתה צודק ב100%, ואני לא מתכוון להתווכח איתך על זה. אבל אני נותן לך עצה, לחזור להילחם בוויפינבל. כי אני לא אשקר לך, במשחק שלי, בקרב הראשון תמיד מצליחים לתפוס את הפוקימון, ותמיד מנצחים אותו, ככה זה בקרב הראשון. פרגנתי לך בפוקימון מפותח ממש טוב, אל תהרוס את זה. אני נותן לך הזדמנות לחזור, אך אם אתה רוצה להמשיך בדרכך, אני מבין את זה ומכבד את זה.
-
[quote=שניצל מרושע;638184]
מליפאן -
תשמע, אני יודע שלמרות שזה המשחק שלי, אני לא אמור להתערב לך במעשים, אתה צודק ב100%, ואני לא מתכוון להתווכח איתך על זה. אבל אני נותן לך עצה, לחזור להילחם בוויפינבל. כי אני לא אשקר לך, במשחק שלי, בקרב הראשון תמיד מצליחים לתפוס את הפוקימון, ותמיד מנצחים אותו, ככה זה בקרב הראשון. פרגנתי לך בפוקימון מפותח ממש טוב, אל תהרוס את זה. אני נותן לך הזדמנות לחזור, אך אם אתה רוצה להמשיך בדרכך, אני מבין את זה ומכבד את זה.[/quote]
נו, אם אתה מגלה לי קצת מאחורי הקלעים, אז זה יהיה בושה לא להתחשב בזה.
--
"במחשבה שנייה, בוא נשמיד אותו!!" אומר עם טירוף קל " צ'ארמנדר השתמש שוב בלהביור על עלי הקסם, ולאחר מכן תקוף אותו בגלגל להבה!"
-
עומר - סבבה אני ימשיך ~ אתה דומה לפינגווין סורי. xD
----
אתה מחמיא לקלפה שלך על הניצחון ועל תפיסת החבר החדש בצוות, ממזער את הפוכדור של סמוצ'אם ומניח אותו בכיס. קלפה מטפס עלייך ומתיישב על כתפך. אתם מטיילים במטרה למצוא פוקימון חדש, אחד טוב. בדרך לעיר הבאה, אתה עובר ליד אגם לא גדול מדי. אתה מחליט לשלוח את קלפה לחפש בו פוקימוני מים, אך שקלפה מתקדם לעבר האגם, פוליוואג [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d2/060.png[/IMG]חמוד אך עצבני וניראה חזק יוצא מהמים וחובט בפניו של קלפה בעזרת זנבו. קלפה לא נופל אך נגרר על רגליו מספר מטרים אחורה, עם סימן אדום גדול על פניו. פוליוואג כניראה מגן על הטריטוריה שלו, אך הוא ניראה להוט מתמיד בשביל קרב.
[/quote]
אחותך פינגווין סורי XD
אני יותר כמו ג'ירפה איטלקי (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב קלפה, פוליוואג יכול להיות קרב מעניין" אומר לו ברצינות "הישתמש במכה כפולה ואז תרכז את כל הכוח שלך באגרוף אחד ותכה בפוליוואג בעוצה" אומר לו.
'אני אנסה ללמד אותו אגרוף מגה' אחשוב לעצמי 'מתקפה חזקה רק תעזור לנו עכשיו' אוסיף לחשוב לעצמי.
"קדימה קלפה אתה מסוגל!!"
-
גיל -
אתה זורק את הפוכדור, הוא נפתח באוויר וממנו יוצא אור לבן ובוהק שלאט לאט מתחיל להתגבש ולקבל צורה. בשלב מסויים האור מתפוגג והופך להיות פוקימון - זה סווינב! "וואו סווינב... זה אחד הפוקימונים האהובים עלי!" אתה אומר בשמחה. אתה מתחיל לטייל איתו לעבר העיר הבאה, אתם הולכים זה ליד זה, משחקים, וניראה כאילו אתם מכירים כבר שנים, למרות שהכרתם לפני 10 דקות בלבד. העובדה המצמררת שאביך איננו עוד, כאילו חלפה לה בעזרת יצור קסום זה, הוא משמח אותך, גורם לך להיות מאושר, וככה אתה לו. וככה הכל הולך בסדר, עד שאתם נכנסים ליער קטן, ורואים מחזה מזעזע בצד הדרך: אבסול [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/30/359.png[/IMG] פראי ורעב נובח על סנטרט [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/81/161.png[/IMG] פצוע, והוא מנסה לאכול אותו! אתה יכול ללכוד רק אחד מהם, כי ברגע שתנסה לתקוף אחד, השני יברח...
[/quote]
'אוי לא' אני אחשוב לעצמי 'איזה סנטרט מסכן! אני חייב להציל אותו! בואו נראה, אם אני אלחם באבסול, זה ייתן לו זמן לברוח לא? אוקי, אם ככה- אני אלך על זה' אהרהר ואז אלחש לסווינאב ברטוריות "אתה מוכן לקרב הראשון שלנו?", אקח צעד קדימה ואצווה על סווינאב "צא סווינב! תשתמש בקצה כפול על אבסול!"
-
[QUOTE=שניצל מרושע;638184]מונסטר -
אתה מוציא את נוספאס, מדבר אליו והוא מתחבר אלייך. אלרח מכן הוא סולח לצ'ימצ'אר ומתחיל לשחק איתו, ניראה כאילו הקשר בין השניים הוא מעולה, אתה מבין לבד שהם הולכים להיות חברים טובים. אתה ממשיך בדרכך ופוגש טיירוג [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/60/236.png[/IMG] חזק שמתאמן על גזע עבה של עץ עם בעיטות וחבטות קולניות, הוא ניראה כמו פוקימון ממש טוב.
[/QUOTE]
אני ומר לפוקימונים שלי " תתעלמו ממנו" ואני ממשיך בדרכי
-
[quote=שניצל מרושע;638184]קודי - אין הגבלה, אבל אתה יודע, אל תגזים...
ודרך אגב, אין לך חבטה, יש לך חבטת זנב.
----
אתה נענה לקריאת התיגר של ג'אמפ, ושולף מיד פוכדור, וממנו אתה מוציא את טריקו. טריקו יוצא בטוח בעצמו אחרי מספר ניצחונות מוחצים, וניצב מול אלקיד בגאווה וללא פחד. אלקיד חושש מעט, אך ניצב ממנו ומחזיר לו מבט מפחיד. והקרב מתחיל! טריקו קופץ על אלקיד וחובט בו עם הזנב ישר בפרצוף, מהלך שמגלגל את אלקיד מספר מטרים אחורה ומרסק אותו לתוך האדמה, אך הוא קם מיד. טריקו מנסה לפגוע בו עם עוד אחת אך אלקיד מקדים אותו, מתחמק, ומכניס אגרוף רעם ישר לפרצופו של טריקו, ומעיף אותו אחורה. טריקו קם מיד, ורץ אל אלקיד עם מתקפת שריטה ביד, אך אלקיד מכין מתקפת נגד וטוען מכת ברק.[/quote]
"טרייקו תפסיק את השריטה ותשתמש בקליע זרעים ואז אחרי שהוא מפסיק את הטעינה תשתמש עוד פעם שריטה."אני אומר לטרייקו.