-
[QUOTE=SnitchKick;644969][B][U][COLOR=navy]
[B][U][COLOR=darkred]קני - פרו' אוק' : " פיקאצ'ו נכון , קח הנה הפוקדור שלו והנה גם 5 פוקדורים ופוקדע , שיהיה לך הרבה בהצלחה מאמן צעיר! " מה תעשה?[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#8b0000][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#8b0000][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=blue]טום - נוסף :D[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#556b2f][/COLOR][/U][/B][/QUOTE]
"תודה" אומר לפרופסור ואצא מהמעבדה ואוציא את פיקאצ'ו מהפוכדור ואומר "היי אני קני ואני המאמן שלך ומעכשיו אני לא רוצה שתהיה בפוכדור אתה תהיה כל הזמן בחוץ" אומר ואורה לו לעלות על כתפי ואשים את הפוכדור הריק בתיק שלך ואמשיך ביחד עם פיקאצ'ו בדרך 1
-
[quote=SnitchKick;644969][B][U][COLOR=navy]ג'קסון - אתה קם בבוקר מתחיל להתמתך מתארגן מסתכל החוצה מן החלון ורואה מלא פוקימונים באגם ובאוויר , אתה מתרגש יוצא מהבית והולך לכיוון המעבדה של פרופסור אוק' , אתה מגיע לדלתות איך כנס מה תעשה?[/COLOR][/U][/B]
[/quote]
אכנס למעבדה של הפרופסור כי אני כבר יודע איזה פוקימון אני רוצה בלבזור
-
[quote=SnitchKick;644969]
[B][U][COLOR=blue]טום - נוסף :D[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=blue]------------------------[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=blue]טום - צ'ארמנדר לפתע עוצר לוקח נשימה ארוכה ומשתמש בכל כוחו המד מגיע ל60 , ואז המאמן של הצ'רמיליון " ואוו הצ'ארמנדר שלך כל כך חזק! שלי שהיה צ'ארמנדר הגיע ל51 ממש חזק , בטח אתה ממש נהנה ממנו "[/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=darkolivegreen][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"להגיד את האמת רק קיבלתי אותו מהפרופסור.." אומר לילד ואז אומר לצ'רמנדר:"עכשיו אחרי שהצלחת להיגע לרמת כוח כזאת תנסה לשלב את כל הגיצים מהגלחת ללהביור אחד גדול" .
-
[QUOTE]
[B][U][COLOR=royalblue]לרן - " שלום לרן חיכתי לך בקוצר רוח , ראית עכשיו את גרי נכון? כדי שתזהר ממנו יש לו פוקימונים מאוד חזקים , רק תזכיר לי באיזה פוקימון מדובר? "[/COLOR][/U][/B][/QUOTE]
"אני בוחר בפוקימון סקווירטל יש עוד משו שאני צריך לדעת לפני המסע?"
-
[B][COLOR=blue]טום - המאמן : " צ'ארמנדר לא יצילח בשלב בזה לעשות להביור אפילו עם חזק , תן לו לעלות כמה רמות ולהתחזק יותר ואז תנסה בשלב כזה חבל סתם לעייף אותו "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]ג'קסון - " שלום ג'קסון מה שלומך? אתה בטח מוכן לקראת האתגרים שלפניך אני מקווה מאוד שתצליח הנה באלבזור ו5 פוקדורים ופוקדע , שיהיה בהצלחה " מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]קני - פיקאצ'ו שמח וקופץ לך על הקטף , אתה מתקדם לכיוון דרך מס' 1 שלפתע אמא שלך עוצרת אותך ומביאה לך נעלי ריצה , אתה ממשיך לכיוון דרך מס' 1 שפתאום עוצרת אותך שוטרת ג'ני בטענה שאתה לא רשאי לעבור כי אתה לא מאמן פוקימונים , מה תעשה איך תוכיח לה שאתה מאמן פוקימונים ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=gray]דארקון - צ'ארמנדר משתמש בגחלת והאבן הופכת לאדומונת קלה , מה תעשה עכשיו? ( תוכל להעזר במפה שבעמ' 1 )[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]בויזל - " או פיקאצ'ו בחירה נבונה , הנה קח את הפוקדור של פיקאצ'ו ואיתו גם 5 פוקדורים ופוקדע , שיהיה לך בהצלחה " , מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]דסו - פרו' אוק' : " שלום דסו חיכיתי לך , אמך אמרה לי שתגיע עכשיו אתה בטח מה זה מתרגש לקראת המסע הקרוב במחוז קנטו , שיהיה לך הרבה בהצלחה עכשיו תזכיר לי באיזה פוקימו ןהיה מדובר ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]לי - המדריך : " הרמה הראשונה דיי קלה לכל הצ'אמנדרים שפה צריך לשרוף 150 עלים ב10 שניות " , כל הצ'ארמנדרים מצליחים את זה בקלות והגיע התור של הצ'אמנדר שלך ואתה רואה שהוא רועד מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]לרן - " את כל שאר דברים תוכל לגלות בעצמך הנה קח את הפוקדור של סקוירטל וגם 5 פוקדורים ופוקדע שיהיה בהצלחה " מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=SnitchKick;645013]
[B][COLOR=navy]ג'קסון - " שלום ג'קסון מה שלומך? אתה בטח מוכן לקראת האתגרים שלפניך אני מקווה מאוד שתצליח הנה באלבזור ו5 פוקדורים ופוקדע , שיהיה בהצלחה " מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
'תודה לך פרופסור ' אומר ואקח את בלבזור ואת הפוכדורים ואצא
-
[quote]דסו - פרו' אוק' : " שלום דסו חיכיתי לך , אמך אמרה לי שתגיע עכשיו אתה בטח מה זה מתרגש לקראת המסע הקרוב במחוז קנטו , שיהיה לך הרבה בהצלחה עכשיו תזכיר לי באיזה פוקימו ןהיה מדובר ? "[/quote]
"בפיקאצ'ו אני חושב" אני אומר לו.
-
[QUOTE]
[B][COLOR=royalblue]לרן - " את כל שאר דברים תוכל לגלות בעצמך הנה קח את הפוקדור של סקוירטל וגם 5 פוקדורים ופוקדע שיהיה בהצלחה " מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE][/QUOTE]
"תודה רבה לך" אני אומר לו ויוצא מהמעבדה ומתחיל את המסע שלי
"קדימה סקוירטל צא החוצה אני רן ואני המאמן החדש שלך" אני אומר לו ומוסיף
"אם אנחנו רוצים להיות המאמנים הכי טובים אנחנו חייבים עוד חברים בצוות שלנו קדימה בוא נלך לחפש פוקימונים פראיים " אני אומר לו ומתחיל לחפש פוקימונים פראיים.
-
[QUOTE=SnitchKick;645013][B][COLOR=blue
[B][COLOR=black]לי - המדריך : " הרמה הראשונה דיי קלה לכל הצ'אמנדרים שפה צריך לשרוף 150 עלים ב10 שניות " , כל הצ'ארמנדרים מצליחים את זה בקלות והגיע התור של הצ'אמנדר שלך ואתה רואה שהוא רועד מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר" אל תדאג אני מאמין בך שתצליח לעשות את זה כמו כל הצ'ארמנדרים ובנוסף אני בטוח שתצליח יותר טוב מהשאר. אז מה אתה אור שתלך לנסות"
-
[quote=SnitchKick;645013][B][COLOR=blue]טום - המאמן : " צ'ארמנדר לא יצילח בשלב בזה לעשות להביור אפילו עם חזק , תן לו לעלות כמה רמות ולהתחזק יותר ואז תנסה בשלב כזה חבל סתם לעייף אותו "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue][/COLOR][/B][/quote]
"טוב ביי אני הולך לאימון של רמות" אומר לילד ואלך לכיוון של המקום בו אימונים פיזים הולכים..
-
[QUOTE=SnitchKick;645013][B][COLOR=blue]
[B][COLOR=darkred]קני - פיקאצ'ו שמח וקופץ לך על הקטף , אתה מתקדם לכיוון דרך מס' 1 שלפתע אמא שלך עוצרת אותך ומביאה לך נעלי ריצה , אתה ממשיך לכיוון דרך מס' 1 שפתאום עוצרת אותך שוטרת ג'ני בטענה שאתה לא רשאי לעבור כי אתה לא מאמן פוקימונים , מה תעשה איך תוכיח לה שאתה מאמן פוקימונים ? "[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"השוטרת ג'ני את צריכה להבין הפיקאצ'ו הזה הוא שלי ואני קיבלתי אותו הרגע את אפילו יכולה לשאול אותו ואם את לא מאמינה לי את יכולה להתקשר לפרופסור אוק ולשאול אותו" אומר לה ואנסה שתאמין לי
-
[B][COLOR=blue]טום - " אתה מתקדם לאזור הקרבותויש שם בחור שעוצר אותך ושאול : " שלום רוצה קרב של 1 על 1 לאימון ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]לי - צ'ארמנדר מהנהן עם הראש לוקח נשימה ארוכה ומשתמש בגחלת שמשימדה את העלים ה7 שניות , צ'אמנדר מסתכל עליך ומחייך , בשלב בשני צריך לשרוף 185 ב10 שניות כולם שוב הצליחו ו'צארמנדר שלך מצליח ב8 שניות לעשו תאת זה , השלב השלישי והאחרון בשבלי המתחילים לשרוף 210 ב11 שניות , כמעט כולם לא הצליחו בזה צ'ארמנדר שלך לוקח נשימה ארוכה ומסיים בדיוק בשנייה ה11 צ'ארמנדר שלך מסתובב עם חיוך ענקי על פניו מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]לרן - תעבוד לפי המפה בעמ' 1 אתה יכול ללכת לאגם אגמון יש שם אימוני פוקימוני מים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]דסו - " פיקאצ'ו אה? בחירה מצוינת הנה קח את הפוקדור שלו ואיתו קח גם 5 פוקדורים ופוקדע שיהיה לך בהצלחה מאמן צעיר." מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#556b2f][COLOR=navy]ג'קסון - אתה יוצא החוצה מריח את האוויר בחוץ , מה תעשה עכשיו ? תוכל לעזר במפה שבעמ' 1[/COLOR] [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#556b2f][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]קני - שוטרת ג'ני " יש לך פוקדע שמציינת שזה שלך ? "[/COLOR][/B]
-
אני הולך עם צ'רמנדר לכיוון פלטיניום (המקום של הפוקימוני אש.)
-
[QUOTE=SnitchKick;645068][B][COLOR=blue]
[B][COLOR=darkred]קני - שוטרת ג'ני " יש לך פוקדע שמציינת שזה שלך ? "[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן הנה כאן תראי" אומר לה ואראה לה את הפוקידע כהוכחה
-
[QUOTE=SnitchKick;645013][B][COLOR=blue]
[B][COLOR=teal]בויזל - " או פיקאצ'ו בחירה נבונה , הנה קח את הפוקדור של פיקאצ'ו ואיתו גם 5 פוקדורים ופוקדע , שיהיה לך בהצלחה " , מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני יצא מהמעבדה וישאל את פיקצ'ו "אתה רוצה לחזור לפוכדור או להישאר בחוץ איתי?"
ואני אני יתקדם לעבר אגם אגמון כדי למצוא אימון.