-
[IMG]http://pokesho.com/img_chara/poke1/i_koiru.gif[/IMG] [B][U][SIZE=3]פרק 8 - גחלת[/SIZE][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Calibri]"מגנומיט תתחמק!"[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אמר בילי. מגנומיט התחמק מהתקפתו של סנדשרו. "דחיפה!" אמר בילי. מגנומיט עף במהירות לכיוון סנדשרו ופגע בו בעוצמה. סנדשרו התעשת מהר, הוא עדיין עמד על שתיים ויכל להלחם. "לסנדשרו יש הגנה מיוחדת שכשהוא הופך לכדור, תנצל את זה!" אמר בילי. "בסדר!" אמר רד. "סנדשרו סליל הגנה ואז שריטות!" סנדשרו השתמש בשריטות אך מגנומיט התחמק שמאלה. "עכשיו תשתמש עוד פעם בשריטות!" סנדשרו השתמש בשריטות והפעם פגע במגנומיט. "כל הכבוד" העיר בילי לרד. "עכשיו מגנומיט צליל מתכתי!" מגנומיט לפתע השמיע צליל מתכתי שהכאיב לאוזניו הזעירות של סנשרו. "מה היתה ההתקפה הזו?" שאל רד בפליאה. "זו התקפה שנקראת צליל מתכתי, הפוקמון משמיע צליל מתכתי ובכך מחליש את הגנתו של האויב." אמרה בלו. "טוב, אנחנו לא ניתן לכזה דבר להפריע לנו, סנדשרו שריטות!" "סנדשרו רץ [/FONT][/COLOR][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]לעבר המגנומיט במהירות, פגע בו ומההלם מגנומיט השתתטח על הרצפה. "מגנומיט תנסה לקום!" מגנומיט ניסה לקום אך ללא הצלחה. מגנומיט התעלף. "ניצחנו!" אמר רד בשמחה. "לא כל כך מהר!" אמר בילי. "חזור מגנומיט, צא מגנט!" כשהפוכדור נפתח יצא פוקמון זהה בדיוק למגנומיט הקודם. "אם גם זה מגנומיט, למה קוראים לו מגנט ולא מגנומיט?" שאל רד. "בגלל שנתתי לו שם חיבה" "נשמע נחמד, סנדשרו אתה רוצה שם חיבה?" של רד. "סנדשרו!" השמיע הפוקמון בשמחה. "אם ככה אני אקרא לך סנד, אתה אוהב את השם הזה, סנד?" "סנדש" השמיע. "יופי אז סנד תשתמש בשריטות!" סנד השתמש בשריטות ופגע במגנט. "כל הכבוד, אבל עכשיו נראה אותך! צליל מתכתי ואז מיד דחיפה" אמר בילי. מגנט השתמש בצליל המתכתי שהכאיב לסנד ומיד אחר כך פגע בו עם דחיפה עוצמתית. "זה לא טוב . . ." מלמל לעצמו רד. "עכשיו עוד פעם!" פקד בילי. מגנט השתמש בצליל מתכתי ועף לכיוון סנד לדחיפה. "סנד תתחמק מהר!" סנד התעשת מהר והתחמק. "עכשיו שריטות!" "מגנט תתחמק ואז דחיפה" גם [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]סנד פיספס את התקפתו ועוד לפני שהבחין קיבל מכה ממגנומיט מאחור. סנדשרו חוסל. "חזור סנדשרו" רד הוציא מכיסו את הפוכדור של צ'רמנדר וחשב לעצמו שכבר עברה בטח חצי שעה. "צא צ'רמנדר!" צ'רמנדר יצא מהפוכדור. "צ'רמנדר נהימה!" צ'רמנדר נהם על מגנט והפחית את עוצמת התקפתו. "מגנומיט דחיפה" "צ'רמנדר תקפוץ מעליו ואז תשתמש בשריטות!" צ'רמנדר הצליח לקפוץ בהצלחה ושרט את מגנומיט אך מגנומיט החזיר בצורה אוטומטית בדחיפה. צ'רמנדר נפל חזק על הרצפה ויצר שקע בצורת גופו. נראה שצ'רמנדר עמד להתעלף בכל רגע. "כנראה שצ'רמנדר עדיין לא בסדר לגמרי מהקרב נגד סרג" מלמלה בלו. צ'רמנדר התאמץ לקום ואחרי שניות ארוכות הצליח. צ'רמנדר החל להתרגז והתנשף בכבדות. הוא שאף הרבה אוויר וצעק "צ'ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", כדורי אש קטנים נפלטו מפיו לעבר מגנט.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]"זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז" מגנט נפל וחוסל. "רד, צ'רמנדר למד גחלת!" אמרה בלו בשמחה. "נכון" השיב רד. "צ'רמנדר כל הכבוד!" "צ'רמן" אמר צ'רמנדר והתעלף. "חזור צ'רמנדר, מגיע לך לנוח, עשית עבודה [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]טובה." "אתה לא צריך לקחת אותם לאחות, הם רק התאמצו יותר מדי, תן להם לנוח עד מחר והם יהיו בסדר" אמר בילי. "בסדר" אמר רד. "טוב אני הייתי אומרת שכל אחד מאיתנו ילך לחדרו, ומחר תלחם שוב בסרג'" אמרה בלו. "לא" "למה לא?" שאלה בלו את רד. "אחרי האימון עכשיו, הבנתי שצדקת, עדיף לי קודם להתנסות במכון שאנחנו מוכנים לקראתו ורק אז לעבור לשלב הבא" "אין בעיה, אז מחר נחזור לפיוטר." "בסדר" שני החברים חזרו למרכז, כל אחד לחדרו. כשנכנס רד לחדרו הוציא את שני הפוכדורים שבהם צ'רמנדר וסנד והתבונן בהם. 'עשיתם עבודה טובה, אתם פוקמונים מצוינים, אבל אני בטיפשותי נתתי לכם מאמצים קשים מדי. להבא אני אתחשב בגבולות שלכם.' רד החזיר את שני הפוכדורים לכיס מכנסיו.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT]
[RIGHT][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]עבר לו היום והחושך הגיע, רד הלך לישון כדי להיות מוכן לדרך עד פיוטר. הוא חשב על הפוקמונים שלו, על מאמן המכון סרג' על בלו שעזרה לו עד עכשיו, ועל גרין, יריבו. בפעם הבאה שניפגש, אני אנצח! חשב לעצמו.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][/RIGHT]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Calibri]*[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[RIGHT][COLOR=black][FONT=Arial]עלה השחר ושני החברים יצאו מהמרכז. "אז הולכים עכשיו לפיוטר?" שאלה בלו. "כן!" השיב רד. "בואי נזוז" רד החל לפסוע לכיוון חזרה לעיר פיוטר ובלו לידו. הם הלכו בשביל אחד עשרה ונכנסו למערת הדיגלטים. "כל כך חשוך פה, חבל שאין לנו מקל הפעם" אמר רד. "אבל עכשיו צ'רמנדר יודע גחלת!" אמרה בלו. "נכון!" רד הוציא את צ'רמנדר והופק מיד אור. "רגע איך זה ייתכן שיש אור מצ'רמנדר בלי שהוא משתמש בגחלת?" שאלה בלו. "זה בטח בגלל הלהבה בזנב שלו" אמר רד. ואז נפל לו האסימון. בלו הסתכלה עליו במבט כועס עד מטורף וצעקה עליו. "זאת אומרת שבפעם הראשונה שהיינו במערת הדיגלטים במקום להדליק מקל במשך שעה היית פשוט יכול להוציא את צ'רמנדר!?"[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[IMG]http://img101.imageshack.us/img101/8115/episode8.png[/IMG][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT]
-
מחכה לפרק הבא ,סיפור מדהים .
-
תודה רבה. ואשמח אם תגיבי יותר בעקביות, מאד חשוב לי לשמוע את חוות הדעת של הקוראים.
-
אני אגיב ...
ופעם שלישית שאני אומרת את זה היום -
אני בת .
-
מצטער, ערכתי את התגובה הקודמת אם זה גורם לך להרגיש טוב יותר :p
-
פרק הכי יפה עד עכשיו!!
זה היה ברור שהוא ילמד גחלת, מחכה לפרק הבא!
-
-
תודה רבה
ההקדמה לפרק הבא:
[COLOR=white]כשרד ובלו נכנסים שוב למערת הדיגלטים פרט אחד השתנה, אדם מסתורי פלש פנימה. הם הסתתרו כדי לגלות מה הוא רוצה, אך לרוע המזל גילה אותם. מה יעשו רד ובלו עכשיו? ומי האיש המסתורי הזה?[/COLOR]
-
לפי ההקדמה הפרק הבא עומד להיות ממש יפה!
אני רוצה כב ליקרוא אותו!
-
תודה רבה, הפעם גם יצא לי לדעתי את ההקדמה באמת מותחת :p
עדכנתי את בילי במדריך הדמויות!
-
כן ההקדמה באמת מתחת אני מת כבר ליקרוא את הפרק הבא!!
-
-
תודה, ובבקשה תגיב לעיתים קרובות יותר, חשוב לי לשמוע את חוות דעת הקוראים על הסיפור.
-
מעניין אותי לדעת מה אם גרין, אם הוא תפס כבר עוד פוקימונים? ואם כן איזה?, אם הוא השיג כבר תג אחד? ועוד
-
[IMG]http://pokesho.com/img_chara/poke1/i_zenigame.gif[/IMG] [B][U][SIZE=3]פרק 9 - סווירטרל נגד זובט[/SIZE][/U][/B]
[RIGHT][COLOR=black][FONT=Arial]בשעות הבוקר של היום השלישי למסעם של רד ובלו. רד, בלו וצ'רמנדר נכנסו למערה הדיגלטים בדרכם לעיר פיוטר, שם השניים יוכלו להלחם במנהיג המכון ולהרוויח את תגיהם הראשונים. "כמעט סיימתי" נשמע קול. "מה זה היה?" שאלה בלו. "אני לא יודע" שלושתם רצו ריצה קלה לכיוון הקול וראו גב של איש במדים שחורים. "כדאי שנתחבא" לחשה בלו לעבר רד. הם התחבאו מאחורי סלע קרוב והסתכלו. "תראי מה קורה פה!?" רד הצביע לכיוון רצפת המערה. רק שבמקום רצפה היו המוני תעלות עמוקות. "כשאגמור פה אקבל קידום לחייל מתקדם." "מה הוא רוצה?" שאל רד את עצמו. לפתע הבחין האדם החשוד באור שבקע מלהבתו של צ'רמנדר שבקצה זנבו. "מי שם?" אמר האדם. שלושתם יצאו מאחורי הסלע "מי אתה? ולמה אתה הורס את המערה הזו?" שאלה בלו. "אני חייל טירון בצוות רוקט ואקודם לחייל מתקדם אם אצליח במשימה הזו אז אל תפריעו לי!" "חייל [/FONT][/COLOR][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]טירון? על מה אתה מדבר?" שאל רד. "אסור לי לדבר על זה ולכם אסור להיות פה" "לא משנה לנו אם אסור לנו, אנחנו לא ניתן לך להרוס את המערה הזו!" צעקה בלו. "צא סקווירטרל!" סקווירטרל בקע מהפוכדור וישר התמקד במבטו אל עבר האויב. "שניים יכולים לשחק במשחק הזה! צא זובט!" מתוך הפוכדור יצא פוקמון דמוי עטלף כחול שכנפיו סגולות ללא עיניים. "זובט נשיכה!" זובט נשך את רגלו של סקווירטרל וסקווירטרל צעק מכאב ולאחר כשלוש שניות עזב זובט את אחיזתו. "סקווירטרל דחיפה!" סקווירטרל דחף את זובט אך ללא השפעה רבה מדי. "זובט תשתמש בבום קולי." זובט שיחחר קול גבוה במיוחד שסחרר את סקווירטרל וצ'רמנדר שכבר היה בחוץ ולרד ובלו רק כאב באוזניים. "סקווירטרל דחיפה!" אך סקווירטרל החמיץ בשל הסחרור. "זובט נשיכה!" זובט נשך את סקווירטרל. סקווירטרל צעק ויצא מהסחחרור. "סקווירטרל דחיפה!" אך זובט עף כמה סניטמרים גבוה יותר באוויר וכתוצאה מכך סקווירטרל החמיץ שנית. 'סקווירטרל צריך ללמוד התקפה מטווח רחוק אחרת זובט ימשיך להתחמק. רגע, [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]אני זוכרת שסקווירטרלים יודעים בועות, אבל סקווירטרל שלי מספיק חזק בשביל זה? טוב יש רק דרך אחת לבדוק' חשבה לעצמה בלו ואמרה: "סקווירטרל תנסה להשתמש בבועות!" סקווירטרל שאף אוויר רב לריאותיו כדי לממש את ההתקפה, פתח את פיו ועצם את עיניו. לאחר כשניה או שתיים פתח אותן. הוא ראה שבועות יוצאות מפיו לעבר זובט. "כל הכבוד סקווירטרל" אמרה בלו בשמחה רבה. הבועות התנגשו בגופו של זובט, זובט נפגע ונפל על הארץ. "ניצחנו!" אמרה בלו לסקווירטרל. "סקוויר, סוויר" השמיע סקווירטרל וחייך. "לעזאזל . . ." אמר החייל. "זובט חזור" החייל לחץ על הכפתור. זובט הפך לאנרגיה אדומה ונכנס לכדור. "אולי ניצחתם אותי הפעם, אבל אני אחזור לפה ואמשיך את משימתי, כי כמו שאתם רואים התעלות לא נהרסו!" אמר ורץ משם עד שכבר לא נראה. "תחזור סקווירטרל" סקווירטרל חזר לפוכדור. "בכל זאת כדאי להגיד על זה משהו למישהו" אמר רד. "אנחנו נגיד, אבל צריך להגיע קודם כל להגיע לעיר פיוטר." הסבירה בלו. [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]שניהם פסעו לעבר היציאה של המערה וכשיצאו סוף סוף זכו לראות [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]את האור של האזור הפתוח. "הגענו סוף סוף לשביל 2" אמר רד לרווחה. "טוב צ'רמנדר אתה יכול לחזור עכשיו" רד החזיר את צ'רמנדר לכדורו והשניים החלו לצעוד. כשהגיעו סוף סוף לעיר פיוטר הגיעו גם השעות בהן השמש מתחילה לשקוע והשמים מלאים בגוונים רבים. "כדאי שנלון במרכז הפוקמונים הזה לזמן מה." הציעה בלו. "רעיון טוב" הם הלכו למרכז הפוקמונים שם השכירו מן האחות שני חדרים וכל אחד הלך לישון בחדרו. [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[CENTER][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Calibri]*[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][/CENTER]
[RIGHT][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]למחרת בבוקר ירד רד מחדרו שבקומה השניה לקומת הקרקע. הפעם בניגוד לפעם הקודמת הקדים את בלו ולכן ישב על אחת הכורסאות וחיכה שתבוא. לאחר כעשר דקות החל כבר רד להשתעמם והלך לעבר האחות ג'וי שהיתה מאחורי הדלפק ושאל אותה: "האחות ג'וי, את יודעת אולי באיזה ימים ובאיזה שעות המכון פתוח?" "הוא פתוח בימים ראשון עד חמישי בשעות 11:00 עד השעה [/FONT][/COLOR][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Calibri]18:00. בימי שישי הוא גם נמצא שם אבל רק כדי להתאמן והוא לא יקבל מאמנים." "טוב אז היום יום רביעי, אז אני יכול לגשת היום, מה השעה?" "10:40" השיבה. "יופי, אז אני אוכל עוד להספיק!" חזר רד למקום ישיבתו ולאחר כחמש דקות ירדה בלו מוכנה ליציאה. "אז אתה מוכן לקרב המכון?" שאלה בלו. "ועוד איך!" שניהם יצאו מתוך המרכז לכיוון המכון.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Calibri]"אז הנה זה" אמרה בלו כשלפניהם בנין גדול שקירותיו מאבן. רד פתח את הדלתות [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]ושם היתה זירת אבן ומאחוריה בן אדם שלפי שיעורו של רד היה מנהיג המכון ברוק.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[FONT=Arial][COLOR=black][IMG]http://img191.imageshack.us/img191/8429/episode9.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT]