[quote=DarkTiger;663297][COLOR=blue][B]מתן[/B]- מיאו מביטה בך בחשדנות ומתרחקת כמה צעדים, אך נראה שהיא מסכימה.[/COLOR][/quote]
אני מוציא את היד מהתיק כדי שלא תחשוד ונותן להם להתקרב.
Printable View
[quote=DarkTiger;663297][COLOR=blue][B]מתן[/B]- מיאו מביטה בך בחשדנות ומתרחקת כמה צעדים, אך נראה שהיא מסכימה.[/COLOR][/quote]
אני מוציא את היד מהתיק כדי שלא תחשוד ונותן להם להתקרב.
[COLOR=blue][B]מתן[/B]- *מצ'ופ לא בחוץ*[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מיאו מהססת ומתרחקת עוד כמה צעדים.[/COLOR]
[quote=DarkTiger;663312][COLOR=red][B]אלמוג[/B]- אתה רואה את השוטר נעצר ומסמן לך לבוא אליו.[/COLOR][/quote]
'מעניין איזה פוקימון קיבלתי...'אני חושב ומתאפק לא להוציא אותו והולך לכיוון השוטר.
[quote=DarkTiger;663322][COLOR=blue][B]מתן[/B]- *מצ'ופ לא בחוץ*[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מיאו מהססת ומתרחקת עוד כמה צעדים.[/COLOR][/quote]
אחי כבר התחלתי לאבד אותך. אמרת שהוא מתחמק מהניסיונות שלי להכניס אותו לפוקדור. אבל שיהיה...
--------
אני מוציא את מצ'ופ מהפוקדור כדי שידבר איתה
[COLOR=red][B]אלמוג[/B]- *קיבלת פוקדע, לא פוקדור*[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא מושיט לך פוקדור ומשאיר אותך לבד במקום, שאותו אתה מזהה כ"מקדש ארכאוס".[/COLOR]
[COLOR=blue][B]מתן[/B]- *פאק סליחה.. לא שמתי לב..*[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מצ'ופ יוצא מהפוקדור ומתקרב אליה, מיאו ממשיכה להתרחק.[/COLOR]
[quote=DarkTiger;663338][COLOR=red][B]אלמוג[/B]- *קיבלת פוקדע, לא פוקדור*[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא מושיט לך פוקדור ומשאיר אותך לבד במקום, שאותו אתה מזהה כ"מקדש ארכאוס".[/COLOR]
[/quote]
"צא..."אני אומר ומוציא את הפוקימון אשר נמצא בפוקדור.
[quote=DarkTiger;663338][COLOR=#ff0000]".[/COLOR]
[COLOR=blue][B]מתן[/B]- *פאק סליחה.. לא שמתי לב..*[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מצ'ופ יוצא מהפוקדור ומתקרב אליה, מיאו ממשיכה להתרחק.[/COLOR][/quote]
לא נורא
----
"אל תדאגי מיאו. אני לא הולך לעשות לך שום דבר רע" אני אומר לה בעדינות "וגם המצ'ופ שלי ממש נחמד, אין לך סיבה לדאוג"
[COLOR=red][B]אלמוג[/B]- אתה זורק את הפוקדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/298.png[/IMG] חמוד.[/COLOR]
[COLOR=blue][B]מתן[/B]-מיאו שולפת ציפורניים, נראה שהיא אינה סומכת עליך.[/COLOR]
[quote=DarkTiger;663384][COLOR=blue][B]מתן[/B]-מיאו שולפת ציפורניים, נראה שהיא אינה סומכת עליך.[/COLOR][/quote]
"טוב נו אם את כל כך מפחדת..." אני אומר לה ומתרחק כדי שתראה שאני לא עושה כלום ותוכל להתקרב אלי בעצמה.
[quote=DarkTiger;663384][COLOR=red][B]אלמוג[/B]- אתה זורק את הפוקדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/298.png[/IMG] חמוד.[/COLOR]
[/quote]
"שלום לך,אני יהיה המאמן שלך נעים להכיר...."אני אומר לו ומלטף את ראשו.
[COLOR=blue][B]מתן[/B]- מיאו לא מתקרבת ומצ'ופ מתחיל למשוך בחולצה שלך ולהצביע עליה.[/COLOR]
[COLOR=red][B]אלמוג[/B]- *אתה רוצה לקרוא לו בכינוי?*[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]השוטרת ג'ני לוקחת אותך טרמפ במסוק "אני ממליצה לך ללכת לדרך אחד או לבריכת פיאון" היא אומרת לך כשאתם נוחתים ונפרדת ממך "ביי, בהצלחה" וטסה משם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה נזכר אחרי שהיא טסה שקבעת לפגוש את לוסי ליד המעבדה.[/COLOR]
[quote=DarkTiger;663466][COLOR=red][B]אלמוג[/B]- *אתה רוצה לקרוא לו בכינוי?*[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]השוטרת ג'ני לוקחת אותך טרמפ במסוק "אני ממליצה לך ללכת לדרך אחד או לבריכת פיאון" היא אומרת לך כשאתם נוחתים ונפרדת ממך "ביי, בהצלחה" וטסה משם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה נזכר אחרי שהיא טסה שקבעת לפגוש את לוסי ליד המעבדה.[/COLOR][/quote]
*לא רוצה לקרוא לו בכינוי....*
*קלורי לא לוסי*
אני הולך למעבדה באיחור ומקווה למצוא שם את קלורי.
[quote=DarkTiger;663466][COLOR=blue][B]מתן[/B]- מיאו לא מתקרבת ומצ'ופ מתחיל למשוך בחולצה שלך ולהצביע עליה.[/COLOR]
[/quote]
"טוב בסדר" אני אומר לו "אתה יכול להתקרב אליה בילעדי"
[CENTER][quote=DarkTiger;663049]
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- גרי מתגלגל הצידה ובדיוק אתה רואה זנב אפור מכה את אמבריאון.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אמבריאון מתרסק והפוקימון תופס אותך ומשתמש בחניקה, כשאתה נחנק אתה קולט שזה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa095.png[/IMG].[/COLOR]
[/quote]
אני מנסה להחזיק מעמד בלי לנשום ומשטדל לא לזוז כדי לא להיפגע
[/CENTER]
[QUOTE=DarkTiger;663174][COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- "אתה צודק, אמבריאון הנו פוקימון נפלא" יד מושכת אותך למעבדה ואתה רואה שמי שמשך אותך הוא [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/lcmzzfwjybjj.png[/IMG] "לפוקימון הראשון שלך?" הוא שואל בנינוחות.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לפתע הגג נפתח וסיירוס טס משם בזריזות.[/COLOR][/QUOTE]
"אוי כן בשמחה קדימה!" אומר לו אולך איתו למעבדה בעודי מתידד ולומד על אמבריון כמה שאוכל