-
9/10 מכיר אבל מצחיק
גברת יפיפייה מתיישבת ברכבת ולידה מתיישב בחור צעיר, הוא רואה שהיא כל הזמן מעוותת את הפנים, ושואל אותה : למה את מעוותת את הפנים כל הזמן ? אז היפיפייה עונה לו : כי יש לי כאב שיניים, הוא ניגש אליה נותן לה נשיקה בלחי ואומר לה : אני רופא, זאת הייתה נשיקה מיוחדת, זה יירפא לך את הכאב. לא עברה דקה ואיזו זקנה מאחורה פונה אליו ואומרת לו : לי יש טחורים בתחת, אתה יכול לעזור גם לי ?
-
[quote=killerbee;695641]9/10 מכיר אבל מצחיק
גברת יפיפייה מתיישבת ברכבת ולידה מתיישב בחור צעיר, הוא רואה שהיא כל הזמן מעוותת את הפנים, ושואל אותה : למה את מעוותת את הפנים כל הזמן ? אז היפיפייה עונה לו : כי יש לי כאב שיניים, הוא ניגש אליה נותן לה נשיקה בלחי ואומר לה : אני רופא, זאת הייתה נשיקה מיוחדת, זה יירפא לך את הכאב. לא עברה דקה ואיזו זקנה מאחורה פונה אליו ואומרת לו : לי יש טחורים בתחת, אתה יכול לעזור גם לי ?[/quote]
10\10
שאלה: צב וארנב עושים תחרות מי יגיע ראשון לתיבת הדואר ממול. מי ניצח? תשובה: הצב - היתה לו מרצדס
-
[quote=אדון פריון;695647]10\10
שאלה: צב וארנב עושים תחרות מי יגיע ראשון לתיבת הדואר ממול. מי ניצח? תשובה: הצב - היתה לו מרצדס[/quote]
מכיר לא אוהב... 2/10
קרתה תאונה גדולה כשאיזה שיכור נכנס בתוך עץ, באים לשיכור ושואלים אותו, איך זה קרה לך ? אז הוא אומר שהייתה פרה על הכביש, אז אומרים לו, נו אז למה לא דרסת אותה וזהו ? השיכור הסתכל עליהם ואמר, תאמינו לי שניסיתי אבל היא ברחה לתוך היער.
-
[quote=killerbee;695658]מכיר לא אוהב... 2/10
קרתה תאונה גדולה כשאיזה שיכור נכנס בתוך עץ, באים לשיכור ושואלים אותו, איך זה קרה לך ? אז הוא אומר שהייתה פרה על הכביש, אז אומרים לו, נו אז למה לא דרסת אותה וזהו ? השיכור הסתכל עליהם ואמר, תאמינו לי שניסיתי אבל היא ברחה לתוך היער.[/quote]
8\10
שאלה: למה נרקומן לא הולך לבת ספר? תשובה: כי יש לו את כל חומר בבית...
-
[quote=אדון פריון;695666]8\10
שאלה: למה נרקומן לא הולך לבת ספר? תשובה: כי יש לו את כל חומר בבית...[/quote]
7/10
ערבי מגיע למשרד משפטים מכובד בתל אביב, וניגש למנכ"ל ואומר לו בראיון שהוא קיבלת תואר בהצטיינות של פרופסור באוניברסיטת הוורד, אומר לו המנכ"ל התקבלת, אתה רואה את הג'קוזי ? אומר לו הערבי, נו.. אומר לו המנכ"ל זה שלך, רואה את המזכירות הכוסיות ? גם הן שלך, גם האוטו למטה היגואר שחונה ליד הבניין שלך, והמשרד הגדול שם בפינה גם שלך, הערבי כולו מתלהב, אומר לו בשמחה, יאללה, אתה צוחק עליי ? אומר לו המנכ"ל, מה אתה רוצה, אתה התחלת..
-
10\8
שלושה צפרדעים ישבו בביצה.הראשונהאמרה:"קראבק"השני אמר:"קראבק" השלישי אמר:קראבק,קראבק"
מיד הצפרדע השני שלף אקדח וירה בו.הראשון לא מבין מה קרה ושאל אותו"למה ירית בו?"
הצפרדע אמר:"הוא יודע יותר מדיי!"
-
[QUOTE=elbaz2008;695676]10\8
שלושה צפרדעים ישבו בביצה.הראשונהאמרה:"קראבק"השני אמר:"קראבק" השלישי אמר:קראבק,קראבק"
מיד הצפרדע השני שלף אקדח וירה בו.הראשון לא מבין מה קרה ושאל אותו"למה ירית בו?"
הצפרדע אמר:"הוא יודע יותר מדיי!"[/QUOTE]
מכיר פעם אהבתי יותר עכשיו זה נראה פחות מצחיק אז 6/10
יהודי מטייל בחוף על שפת נהר ולפתע הוא רואה ילד שותה מהמים, ישר הוא רץ ומתחיל לצעוק : זה מים רעילים, אסור לך לשתות מהם, וכשהוא מגיע לילד הילד מסתובב אליו ואומר לו : שו ? (מה-בערבית), אז אמר לו היהודי : שום דבר שיהיה לך לבריאות.
-
[quote=killerbee;695682]מכיר פעם אהבתי יותר עכשיו זה נראה פחות מצחיק אז 6/10
יהודי מטייל בחוף על שפת נהר ולפתע הוא רואה ילד שותה מהמים, ישר הוא רץ ומתחיל לצעוק : זה מים רעילים, אסור לך לשתות מהם, וכשהוא מגיע לילד הילד מסתובב אליו ואומר לו : שו ? (מה-בערבית), אז אמר לו היהודי : שום דבר שיהיה לך לבריאות.[/quote]
חחח נחמד מאוד 9/10
מה ההבדל בין דריסה של חתול לדריסה של ערבי?
לפני דריסה של חתול יש סימני בלימה.
-
[QUOTE=SexStyle;695829]חחח נחמד מאוד 9/10
מה ההבדל בין דריסה של חתול לדריסה של ערבי?
לפני דריסה של חתול יש סימני בלימה.[/QUOTE]
חחח מצחיק אני מכיר 8/10
זקנה מגיע לבית אבות חדש, מתיישבת לה בכיסא ולפתע רואים המשגיחות במקום שהיא מתחילה לנטות עם הגוף לצד שמאל, ישר באים מחברים לה כרית עם מעקה בצד שמאל, לאחר מכן היא מתחילה לנטות לצד ימין ואז רצים אליה מהר ושוב מחברים לה ככה עם כרית שהיא לא תיפול, לאחר חצי שעה מתקשר אליה הבן שלה ושואל אותה נו איך זה בבית האבות החדש ? אומרת לו, האמת יפה כאן מאוד, אבל לא נותנים לי להפליץ !
-
10\7
מה ההבדל בין ישראלי שרואה חתול דרוס לתאילנדי שרואה חתול דרוס?
הישראלי אומר:"איזה חתול מטומטם!איככ"
התאילנדי:"מי זרק ת'פיצה?"
-
[QUOTE=elbaz2008;695837]10\7
מה ההבדל בין ישראלי שרואה חתול דרוס לתאילנדי שרואה חתול דרוס?
הישראלי אומר:"איזה חתול מטומטם!איככ"
התאילנדי:"מי זרק ת'פיצה?"[/QUOTE]
חחח 9/10
יום אחד התחולל רעש נוראי ליד דלת הבית בלילה של זוג ישראלים נשוי, לבסוף קם הבעל ופותח את הדלת, רואה מולו את השטן, והשטן מסתכל עליו ואומר לו : באתי לקחת את הנשמה שלך ! אז הבעל הסתובב לכיוון המדרגות וצעק : נשמה בואי תרדי, באו לקחת אותך.
-
[QUOTE=killerbee;695841]חחח 9/10
יום אחד התחולל רעש נוראי ליד דלת הבית בלילה של זוג ישראלים נשוי, לבסוף קם הבעל ופותח את הדלת, רואה מולו את השטן, והשטן מסתכל עליו ואומר לו : באתי לקחת את הנשמה שלך ! אז הבעל הסתובב לכיוון המדרגות וצעק : נשמה בואי תרדי, באו לקחת אותך.[/QUOTE]
מוכר. 6/10
שתי בלונדיניות חוזרות מהים ובלונדינית א' נכנסת להתקלח. באמצע המקלחת בלונדינית א' אומרת לבלונדינית ב': "תביאי לי שמפו"
בלונדינית ב': "אבל כבר יש שם שמפו"
בלונדינית א': "נכון אבל על השמפו שיש פה כתוב שזה לשיער יבש ואני צריכה שמפו לשיער רטוב"
-
[quote=אדון פריון;695636]10\10
שופט: "למה הרבצת לתובע?"
ערס: "כי לפני שלוש שנים הוא קרא לי היפופוטם".
שופט: "אז למה הרבצת לו רק היום?" נאשם: "כי אתמול הייתי פעם ראשונה בגן חיות וראיתי מה זה היפופוטם".[/quote]
5/10
סתם בדיחה חלשה....
איש אחד רץ בטירוף לרבי של בית הכנסת,הוא צועק לו
"רבי רבי"
והרבי ירה בו
-
[quote=ErWiN;695878]5/10
סתם בדיחה חלשה....
איש אחד רץ בטירוף לרבי של בית הכנסת,הוא צועק לו
"רבי רבי"
והרבי ירה בו[/quote]
נחמד 7/10
פולני אחד מגיע לחוף נודיסטים.הוא שואל את האחראי מה עושים
בחוף והאחרון עונה:"אנחנו מתפשטים כי כך אנו מרגישים יותר קרובים לטבע". הפולני מתפשט ומתחיל ללכת
על החוף. אחרי הליכה של מאה מטר, הוא רואה שלט עם הכיתוב: "היזהרו מהומואים". הפולני נבהל אך ממשיך ללכת. כעבור מאתיים מטר, הוא רואה
עוד שלט שגם עליו כתוב: "היזהרו מהומואים". הפעם הוא נבהל עוד יותר אך ממשיך ללכת. כעבור קילומטר הוא רואה שלט קטן מונח על הריצפה.
הפולני מתכופף כדי לקרוא אותו ורואה שעליו כתוב:"הזהרנו אתכם פעמיים... לא?"
-
[QUOTE=SexStyle;695955]נחמד 7/10
פולני אחד מגיע לחוף נודיסטים.הוא שואל את האחראי מה עושים
בחוף והאחרון עונה:"אנחנו מתפשטים כי כך אנו מרגישים יותר קרובים לטבע". הפולני מתפשט ומתחיל ללכת
על החוף. אחרי הליכה של מאה מטר, הוא רואה שלט עם הכיתוב: "היזהרו מהומואים". הפולני נבהל אך ממשיך ללכת. כעבור מאתיים מטר, הוא רואה
עוד שלט שגם עליו כתוב: "היזהרו מהומואים". הפעם הוא נבהל עוד יותר אך ממשיך ללכת. כעבור קילומטר הוא רואה שלט קטן מונח על הריצפה.
הפולני מתכופף כדי לקרוא אותו ורואה שעליו כתוב:"הזהרנו אתכם פעמיים... לא?"[/QUOTE]
מוכר אבל נחמד. 8/10
ברכבת אחת נוסעים אנגלי, אירי, אישה צעירה ואישה זקנה. הרכבת נכנסת לתוך מנהרה ונשמע קול נשיקה ולאחר מכן קול סטירה וכשהרכבת יוצאת מהמנהרה רואים שלאנגלי יש סימן של סטירה על הלחי.
הזקנה חושבת: "בטח האנגלי נישק את הצעירה והצעירה סטרה לו"
הצעירה חושבת: "בטח האנגלי ניסה לנשק אותי אבל בגלל החושך הוא התבלבל ונישק את הזקנה אז היא סטרה לו"
האנגלי חושב: "בטח האירי נישק את הצעירה והיא ניסתה לסטור לו אבל בגלל החושך היא התבלבלה וסטרה לי"
האירי חושב: "יופי, עוד מעט יש עוד מנהרה ואז אני שוב אוכל לנשק את היד שלי ולתת סטירה לאנגלי המעצבן הזה"