-
[QUOTE=afikafik1999;741173][I][COLOR="Blue"]~מייק~
הסיחרור המהיר ואגרוף ההמוקד עובדים פוגעים בחוזקה בה שטרפטארו והוא מחוסל לגמרי.לפתע שטרפטאור קם לרגע ועף באטיות לכיון בלסטויז אך בדיוק ברגע שהוא עומד לפגוע בבלסטויז וא פשוט נופל ומתעלף.
מה תעשה?[/COLOR][/I][/QUOTE]
״יש בלאסטויז! ניצחנו את הפוקימון הראשון שלנו״ אני אומר ומוציא פוקדור ״ ועכשיו גם הגיע הזמן לתפוס את הפוקימון הראשון שלנו, צא םוקדור!״ אני אומר וזורק את הפוקדור אל עבר הסטראפטור.
-
[QUOTE=afikafik1999;741166][I][COLOR="Lime"]~מינה~
הקרן הסלוארית של מגניום פשוט צולה את אביפום לגמרי והוא מתעלף.לפתע הוא מיטעורר במהירות לוקח כמה פירות מין העצים ומביא לך ולמגניום.
מה תעשי?[/COLOR][/I]
[/COLOR][/I][/QUOTE]
"תודה אמביפום ." אני אומרת לה .
"אמביפום ,תרצי להיות חברת צוות שלי ושל מגניום?" אני שואלת ומוציאה פוקדור להראות לה.
-
[COLOR="Blue"][I][COLOR="Blue"]~מייק~
אתה זורק את הפכדור על שטרפטאור והוא נתפס.*כל הכבוד תפסה שטרפטארו יעודכן מיד*.מייק אתה רואה שכבר מתחיל להחשיך ואתה עדיין קרוב לעיר.
מה תעשה?[/COLOR][/I][/COLOR]
[I][COLOR="Lime"]~מינה~
אביפום מסכימה ולוקחת את הפכדור.*תפסת אביפום יעודכן מיד*.לפתע את רואה שכבר מתחיל להחשיך אך את רואה שהעיר רחוקה.לאחר מכן אביפום יוצאת מין הפכדור וממראה לכם אם אחת הזנבות שלה בית עץ ישן.
מה תעשי?[/COLOR][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;741197][COLOR="Blue"][I][COLOR="Blue"]~מייק~
אתה זורק את הפכדור על שטרפטאור והוא נתפס.*כל הכבוד תפסה שטרפטארו יעודכן מיד*.מייק אתה רואה שכבר מתחיל להחשיך ואתה עדיין קרוב לעיר.
מה תעשה?[/COLOR][/I][/COLOR]
[I][COLOR="Lime"]~מינה~
אביפום מסכימה ולוקחת את הפכדור.*תפסת אביפום יעודכן מיד*.לפתע את רואה שכבר מתחיל להחשיך אך את רואה שהעיר רחוקה.לאחר מכן אביפום יוצאת מין הפכדור וממראה לכם אם אחת הזנבות שלה בית עץ ישן.
מה תעשי?[/COLOR][/I][/QUOTE]
אני מוציא את ״סטראפטור להכרות קצרה ואז הולך אל העיר ומחפש מקום לשינה.
-
[QUOTE=afikafik1999;741197][COLOR="Blue"][I][COLOR="Blue"]
[I][COLOR="Lime"]~מינה~
"טוב בואו ניכנס מהר ...לפני שאיזה פוקימונים יבואו !" אני נכנסת מהר לבית .
"תודה אמביפום " אני אומרת וממשיכה "בואו נבדוק אם יש כאן מיטה ."
-
[I][COLOR="Blue"]~מייק~
אתה רואה מרכז פוקימונים בתוך העיר.לפתע טרפטאור יוצא מין הפקדור ונכנס לשם.לאחר מכן גם בלסטויז יוצא מין הפקדור ונכנס לשם.פיתאום אתה מתנגש במישהו ואתה רואה שזה ג'ון."היי מייק,מה קורה? אני רואה שגם אתה תפסתה את הפוקימון הראשון שלך הא?" אומר ג'ון.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Lime"]~מינה~
את מוצאת שלושה מיטות וישר שאת מוצאת אותם מגניום ואביפום נרדמים על שנהם מהם.לאחר מכן אתה מרגיה עיפות ונרדמת על המיטה.מגיעה הבוקר ואת רואה שכל הפוקימונים כבר יוצאו החוצה.לפתע את מריחה ריח מוזר ואת רואה שמגניום ואביפום לא במיטות.
מה תעשי?[/COLOR][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;741219][I][COLOR="Blue"]
[I][COLOR="Lime"]~מינה~
את מוצאת שלושה מיטות וישר שאת מוצאת אותם מגניום ואביפום נרדמים על שנהם מהם.לאחר מכן אתה מרגיה עיפות ונרדמת על המיטה.מגיעה הבוקר ואת רואה שכל הפוקימונים כבר יוצאו החוצה.לפתע את מריחה ריח מוזר ואת רואה שמגניום ואביפום לא במיטות.
"מגניום ,אמביפום,איפה אתן ?" אני צועקת והולכת לכיוון הריח.
-
[QUOTE=afikafik1999;741219][I][COLOR="Blue"]~מייק~
אתה רואה מרכז פוקימונים בתוך העיר.לפתע טרפטאור יוצא מין הפקדור ונכנס לשם.לאחר מכן גם בלסטויז יוצא מין הפקדור ונכנס לשם.פיתאום אתה מתנגש במישהו ואתה רואה שזה ג'ון."היי מייק,מה קורה? אני רואה שגם אתה תפסתה את הפוקימון הראשון שלך הא?" אומר ג'ון.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Lime"]~מינה~
״כן, עכשיו״ אני אומר לו ״ ומה איתך ועם הפוקימונים שלך? איך אתה מתקדם?״*
-
[I][COLOR="Lime"]~מינה~
אתה מחפשת אותם בתוך בית העץ אבל לא מצואת לפתע את שומעת שהדל נפתחת.פיתאום את רואה שאביפום ומגניום נכנסים אם שק מלא בפירות שצמו שיש על העצים.לאחר מכן אביפום לוקחת כמה מהם ועושה איתם ג'גלין.
מה תעשי?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]~מייק~
"עכשיו אני רק מאמן את הפוקימונים שלי טוב כבר מתחיל להיות מאוחר איפה אתה יושן?" שואל ג'ון בסקרנות.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;741234][I][COLOR="Lime"]~מינה~
אתה מחפשת אותם בתוך בית העץ אבל לא מצואת לפתע את שומעת שהדל נפתחת.פיתאום את רואה שאביפום ומגניום נכנסים אם שק מלא בפירות שצמו שיש על העצים.לאחר מכן אביפום לוקחת כמה מהם ועושה איתם ג'גלין.
מה תעשי?[/COLOR][/I]
[/COLOR][/I][/QUOTE]
"אמביפום מגניום,תפסיקו !זה יכול להיות של מישהו שעבד קשה בשביל להוריד את הפירות האלו " אני אומרת להן.
"תקשיבו ,תפסיקו לאכול ובואו נסתלק מכאן ,לפני שמי שקטף את זה יבוא !"
-
[QUOTE=afikafik1999;741234][I][COLOR="Lime"]~מינה~
מה תעשי?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]~מייק~
"עכשיו אני רק מאמן את הפוקימונים שלי טוב כבר מתחיל להיות מאוחר איפה אתה יושן?" שואל ג'ון בסקרנות.
מה תעשה?[/COLOR][/I][/QUOTE]
״האמת היא שאני לא יודע״ אני אומר ״אבל חשבתי ללכת למרכז הפוקימונים ולישון שם בחדר״.
(אני אגיב עוד מעט הלכתי להתפללל)
-
[COLOR=lime]~מינה~[/COLOR]
[COLOR=lime]את מחזירה את אימביפום ומגנמיום לפוקדורים שלהם ובשניה שאת באה לצאת את רואה את ג'וני מוח החזית [/COLOR][URL="http://www.israup.net"][COLOR=lime][IMG]http://www.israup.net/images/06fe27fe3d7407328633f1e02214dcdc.png[/IMG][/COLOR][/URL]
[COLOR=lime]"היי את מינה נכון? אני רוצה להגיד לך שמאוד התרשמתי מאמביפום ומגנמיום שלך הם הצליחו לקחת לי את הפירות"[/COLOR]
[COLOR=lime]וג'וני מתחיל לצחוק[/COLOR]
[COLOR=lime]"אני מאוד ישמח לעשות איתך קרב מסכימה?"[/COLOR]
[COLOR=lime]מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=blue]~מייק~[/COLOR]
[COLOR=blue]"מה למרכז הפוקימונים בוא אלי הביתה יש לי מיטה פנויה מה אתה אומר?ומחר נערוך גם קרב פוקימונים אוקיי?" שואל ג'ון בחיוך[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=PokeStyle;741266][COLOR=lime]~מינה~[/COLOR]
[COLOR=lime]את מחזירה את אימביפום ומגנמיום לפוקדורים שלהם ובשניה שאת באה לצאת את רואה את ג'וני מוח החזית [/COLOR][URL="http://www.israup.net"][COLOR=lime][IMG]http://www.israup.net/images/06fe27fe3d7407328633f1e02214dcdc.png[/IMG][/COLOR][/URL]
[COLOR=lime]"היי את מינה נכון? אני רוצה להגיד לך שמאוד התרשמתי מאמביפום ומגנמיום שלך הם הצליחו לקחת לי את הפירות"[/COLOR]
[COLOR=lime]וג'וני מתחיל לצחוק[/COLOR]
[COLOR=lime]"אני מאוד ישמח לעשות איתך קרב מסכימה?"[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"פעם שנייה הלחמות נגד מוח חזית פעם שלישית גלידה " אני אומרת בצחוק ."בקיצור אני מסכימה .
"צאי אמביפום !" אני אומרת ושואלת "במי אתה תשתמש?"
-
[quote=בר.;741274]"פעם שנייה הלחמות נגד מוח חזית פעם שלישית גלידה " אני אומרת בצחוק ."בקיצור אני מסכימה .
"צאי אמביפום !" אני אומרת ושואלת "במי אתה תשתמש?"[/quote]
[COLOR=lime]~מינה~[/COLOR]
[COLOR=lime]"אנחנו לא נערוך את הקרב פה" אומר ג'ון[/COLOR]
[COLOR=lime]"אנחנו נערוך אותו בדוג'ו שלי מסכימה?" שואל ג'ון בחיוך[/COLOR]
-
[QUOTE=PokeStyle;741275][COLOR=lime]~מינה~[/COLOR]
[COLOR=lime]"אנחנו לא נערוך את הקרב פה" אומר ג'ון[/COLOR]
[COLOR=lime]"אנחנו נערוך אותו בדוג'ו שלי מסכימה?" שואל ג'ון בחיוך[/COLOR]
[COLOR=lime]מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי " אני אומרת ובאה אחריו לדוג'ו .