-
[quote=יגאל;811419][COLOR=green]לוני[/COLOR]
[COLOR=green]פיפלאפ משתמש בגשם אבל הוא לא מצליח לבטל את היום בהיר של רוזליה [/COLOR]
[COLOR=green]הוא לחמוק מכדור האנרגיה ולכן נפגע קשה אבל הוא מחזיר לה בהתמדה חזקה שגומרת את רוזליה מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אומר לפיפלאפ בהתרגשות ובהתלהבות גדולה: "כל הכבוד פיפלאפ, ניצחנו בקרב הפוקימונים הראשון שלנו", אני אומר ללוקאס: "נתת קרב טוב, היה כיף לעשות קרב מולך".
-
[COLOR="DarkRed"]סטיבן
היא אומרת לך שעכשיו היא תפסה צ'ימצ'אר וטרטויג בשדות שכאן ושהיא צריכה לרפה אותם
מה תעשה?
לי
טרטויג מתחמק מהבועות של פוללויאג ומשתמש ביום בהיר שמחזק אותו ומתקיף את פוללויאג בחבטה שפוגעת בו אבל הוא לא מוותר ושולח אקדח מים חזק שפוגע בטרטויג מה תעשה?
לוני
פיפלאפ שמח ורץ אלך ולוקאס אומר שגם אתה נתת קרב טוב והולך מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=יגאל;811419]
[COLOR=Green]
לוקאס
עוד פעם אחת תכתוב כאן ''שכחת אותי'' אפילו שזה נכון אתה בחוץ אתה צריך לשלוח לי הודעה בפרטי
----------------------------------------------------------------------
אתה זורק פוקדור על הונדור נידנוד ראשון נידנוד שני נידנוד שלישי תפסתה הונדור מה תעשה?
יעודכן בקרוב
[/COLOR][/quote]
אני יוציא אותו מהפוקדור וייתן לו ולטרטוויג להיתחבר בזמן שאני ממשיך בדרך מספר 1
-
[QUOTE=יגאל;811437][COLOR="DarkRed"]סטיבן
היא אומרת לך שעכשיו היא תפסה צ'ימצ'אר וטרטויג בשדות שכאן ושהיא צריכה לרפה אותם
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אני אשאל אותה "את צריכה עזרה?" ואבקש מצ'ימצ'אר גם לעזור.
-
התחלה את/ה מגיע למעבדה של הפרופסור ודופק בדלת הפרופסור פותח ואומר לך להיכנס את/ה נכנס/ת
את/ה שואלים אותו למה הוא רוצה שאת/ה תחיי את הציפורים ולא מאמנים אחרים ואחר כך הוא אומר לך שכל המאמנים פוחדים ולכן הוא שלח את המכתבים לכל האנשים בסינו אבל רק שלושה נערים באו ואתה רואה שאחוריו יש נער ונערה
פרופסור אוק אומר לכם שהאגדה מספרת שבשביל להחיות שוב את הציפורים צריך שלושה כדורים אשר נמצאים בשלושה מקומות שונים בסינו שאף אחד לא יודע איפה הם ואחרי שיש לך את שלושת הכדורים אתה צריך להשים אותם בשלושת האיים שכל אי נמצא באמצע אגם אחר בסינו המשימה שלכם היא למצוא את הכדורים ולהחיות את הציפורים
בשביל זה אתם צריכים פוקימונים אז אני מביא לך את אחד הפוקימונים שתבחר אתה בוחר ראשון פוקימון(כולל 5 פוכדורים רגילים ופוקידע) ויוצא מהמעבדה ואתה שומע את הקול שקורא בשמך
מה תעשה?
״מי זה?!״ אני אצעק ואבדוק מי קרא לי.
-
[quote=יגאל;811437][COLOR=darkred]לוני[/COLOR]
[COLOR=darkred]פיפלאפ שמח ורץ אלך ולוקאס אומר שגם אתה נתת קרב טוב והולך מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אומר לפיפלאפ: "כל הכבוד שוב על הקרב", אני אומר לפרופסור: "טוב אז נלחמתי בקרב הראשון שלי כבר, מה עכשיו?".
-
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
אתה מוציא את הונדור מהפוכדור ואתה רואה שהוא מחבב את הטרטויג שלך מה תעשה?
סטיבן
אתה שואל את דון הם היא צריך עזרה היא אומרת לך שלא ונכנסת למרכז פוקימונים מה תעשה?
לוני
הוא אומר לך שאתה צריך למצוא את שלושת הכדורים ולנצח בליגה והולך מה תעשה?
מיכאל 357
אתה מועק מי זה והוא אומר לך שהוא בן אתה מסתובב ורואה אותו מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=יגאל;811463][COLOR="DarkGreen"]סטיבן
אתה שואל את דון הם היא צריך עזרה היא אומרת לך שלא ונכנסת למרכז פוקימונים מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
ממשיך במסעי ואומר לצ'ימצ'אר "בוא נלך לחפש חבר חדש לתפוס" והולך לחפש פוקימונים.
-
[QUOTE=יגאל;811463][COLOR="DarkGreen"]לוקאס
סטיבן
לוני
הוא אומר לך שאתה צריך למצוא את שלושת הכדורים ולנצח בליגה והולך מה תעשה?
מיכאל 357
אתה מועק מי זה והוא אומר לך שהוא בן אתה מסתובב ורואה אותו מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
״או שלום בן״ אני אומר ״אתה צריך עזרה במשהו?״
-
[quote=יגאל;811463][COLOR=DarkGreen]לוקאס
[/COLOR][/quote]
המשיך בדרך 2 יחד עם הפוקימונים שלי עד שאמצע עוד פוקימון.
-
[quote=יגאל;811463][COLOR=darkgreen]לוני[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא אומר לך שאתה צריך למצוא את שלושת הכדורים ולנצח בליגה והולך מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני יוצא מין המעבדה ואז אני אומר לעצמי: "לאן אנחנו נלך עכשיו בתחילת המסע?, בוא נלך לדרך 1 ונתחיל במסע" ואז אני הולך לדרך 1.
-
לוקאס
אתה ממשיך בדרך ורואה פרחים יפים אתה רואה את הונדור קוטף כמה פרחים ומביא לטרטויג שלך מה תעשה?
מיכאל 357
אתה אומר שלום לבן וגם הוא לך אתה שואל אותו עם הוא צריך עזרה והוא אומר כן הוא מספר לך שאחרי שתפס צ'ימ'אר וטרטויג בשדות הם ברחו לו והוא שלח את הרקרוס שיחפש אותם מהאוויר אבל גם הוא נעלם מה תעשה?
סטיבן
אתה מחפש פוקימונים ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb090.png[/IMG] מה תעשה?
לוני
אתה הולך לדרך מספר 1 ואתה רואה זחזרתה הבית ואתה מבין שהתבלבלת בין דרך 1 לדרך 2 מה תעשה?
-
[QUOTE=יגאל;811481]סטיבן
אתה מחפש פוקימונים ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb090.png[/IMG] מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אשאל את צ'ימצ'אר "מה דעתך עליו בתור חבר? הוא ננראה לי בסדר, ננסה לתפוס אותו!", ואז אומר לו "תעשה לו את מה שעשית לצ'ימצ'אר של אש אבל אל תביס אותו אנחנו רוצים לצרף אותנו אלינו הרי, לא?".
-
[quote=יגאל;811481]לוקאס
אתה ממשיך בדרך ורואה פרחים יפים אתה רואה את הונדור קוטף כמה פרחים ומביא לטרטויג שלך מה תעשה?
[/quote]
אני יבין שהונדור זו בעצם בת והיא מאוהבת בטרטוויג אז אני יקטוף פרח אחד ויזרוק אותו בשביל ליראות את כיוון הרוח ולצד של כיוון הרוח אני ממשיך ללכת
-
[QUOTE=יגאל;811101][COLOR="Red"]לוני
כדור האנרגיה של רוזליה פוגע בפיפלאפ והוא נופל על הריצפה
פיפלאפ שלך קם ומשתמש בהתמדה שפוגעת ברוזליה ואחרי זה הוא משתמש גם בגשם
לוקאס אומר לרוזליה לקום ולהישתמש ביום בהיר ואחרי זה שוב בכדור אנרגיה
רוזליה משתמש ביום בהיר שמבטל את הגשם של פיפלאפ ומחזק את רוזליה
רוזליה משגר גם כדור אנרגיה שעומד לפגוע בפיפלאפ מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateGray"]לוקאס
אתה רואה בדרך 1 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/77.png[/IMG] ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/228.png[/IMG]
נלחמים מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
לי
הפרופסור מביא לך את הפוקימון הראשון שלך והוא אומר לך זה בחירה מצוינת והוא הולך למעבדה שלו
מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="Purple"]
סטיבן
צ'ימצ'אר של אש מתחמק מהשריטות של הפוקימון שלך ומתקיף אותו בלהביור עוצמתי בבטן שלו אתה רואה שהוא נפגע מהלהביור של צי'מצ'אר של אש מה תעשה?
בר
אתה שאול אותו מי זה ואתה רואה את הפרופסור שאומר לך שהוא שמע שלאחד ממנהיגי הזירה יש את אחד הכדורים שאתה צריך מה תעשה?
רון
אתה שואל מי זה והיא עונה לך שהיא דון ושואלת אותך עם אתה רוצה קרב
מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="Red"]שון
אתה מוציא את צ'ימצ'אר ודון מוציאה את פיפלאפ
צ'ימצ'אר מתקיף את הסטרלים בשריטות ופיפלאפ מתקיף אותם בגלישה
אתה רואה שהסטרלים מובסים ושדות זורכת על אחד מהם פוכדור נידנוד ראשון נידנוד שני נדנוד שלישי והפוכדור נעצר אתה מבין שדון תפסה סטרלי מה תעשה?[/COLOR]
אני מצטער שאני מגיב לאט אני פשוט לא מצליח לכתוב לכולם מהר אני מבטיח לכם שעם הזמן זה ישתנה[/QUOTE]אומר: "תודה" לפרופסור על המידע והמשיך לדרכי