-
עומר
כח חבוי זה מתקפה כל כך לא טריוויאלית שאפילו בא לי לכנות אותה אנטי טריוויאלית. תסתכל מה השם אומר: "כח חבוי". כלומר הפוקימון צריך למצוא משהו שחבוי אצלו ולנסות לבצע עליו מניפלוציות מוזרות. זה מאוד לא טריוויאלי.
סטיבן
סינדקוויל קופץ מעלה, נוחת מאחורי הופיפ ודוחף אותו. הופיפ נעצר ואז מסתובב וקופץ אל סינדקוויל ודוחף אותו.
dor_rod
סקווירטל מביט בך, מבין מה שאתה אומר, אבל הוא לא ממהר להגיב בכל דרך שהיא על זה.
פלופי
הדת שולטת במשחק הזה, אבל זו דת מאוד חופשית. הכתבים העתיקים השאירו לך רק את הסיפורים, ללא הלכות. אז כל אחד מקיים את הדת באיזה אופן שהוא רוצה.
--
צ'ארמנדר יוצא מהפוכדור שומע את מה שאתה מספר לו, והוא לא הכי מגיב על זה. הוא לוקח את זה בשיוויון נפש.
דסו
להסיר ספק, פורט זה הפוקימון Furret
--
אתה נוחת על המיטה חושב מה שבא לך ונרדם. אתה מתעורר בבוקר, כשהשמש כבר בחוץ אבל עדיין די נמוכה, אבל יש אור.
-
[QUOTE=LordAbizi;822725]
סטיבן
סינדקוויל קופץ מעלה, נוחת מאחורי הופיפ ודוחף אותו. הופיפ נעצר ואז מסתובב וקופץ אל סינדקוויל ודוחף אותו.
[/QUOTE]
אני אומר לסינדקוויל "תחבוט בו עוד פעם אחת במטרה להשאיר אותו מעולף, אני רוצה ללכוד אותו!" ומכין אחת מהפוקירשת שקיבלתי.
-
[QUOTE=LordAbizi;822725]dor_rod
סקווירטל מביט בך, מבין מה שאתה אומר, אבל הוא לא ממהר להגיב בכל דרך שהיא על זה.
[/QUOTE]
"סקווירטל,אתה בסדר?" אני שואל אותו. "טוב,לא חשוב. תחזור לפוקרשת." אני אומר ומחזיר אותו לפוקרשת ולאחר מכן אני מתחיל ללכת לחפש פוקימונים באיזה שדה או משהו.
-
סטיבן
תראה, במשחק השני של קרבות עם דבר מאוד מייגע וארוך. במשחק הזה אני אנסה לתקן את זה ולעשות את זה קצר יותר, אבל עדיין לא רוצה שקרב יהיה קצר, אז אל תהיה כל כך בטוח שהקרב יגמר מהר.
--
סינדקוויל קופץ ודוחף את הופיפ. הופיפ טס אליו ומסתובב ומתחיל להכות בו מעט עם הזנב, אבל זה די חלש כי יש לו זנב קטן.
dor_rod
עכשיו אתה בתוך עיר, ולא תמצא בתוכה שדה, וגם לא אמרת שאתה יוצא מהעיר, אי לכך החיפוש שלך נכשל.
-
[QUOTE=LordAbizi;822870]
dor_rod
עכשיו אתה בתוך עיר, ולא תמצא בתוכה שדה, וגם לא אמרת שאתה יוצא מהעיר, אי לכך החיפוש שלך נכשל.[/QUOTE]
אני יוצא מהעיר ומחפש שם פוקימונים לקרב.
-
[quote=LordAbizi;822725]עומר
כח חבוי זה מתקפה כל כך לא טריוויאלית שאפילו בא לי לכנות אותה אנטי טריוויאלית. תסתכל מה השם אומר: "כח חבוי". כלומר הפוקימון צריך למצוא משהו שחבוי אצלו ולנסות לבצע עליו מניפלוציות מוזרות. זה מאוד לא טריוויאלי.
.[/quote]
אוקיי סליחה פשוט היה רשום בסרבי שהוא יכול ללמוד אותה
"לארויטר תשתמש בחבטת ראש על כל העצים באזור ותחפש פוקימוני םבהם נוכל להילחם ותיזהר מברים שייפלו עליך"
אני אומר ומגחך ואז מסתכל על חבטת הראש שלו ובודק אם היא חזקה
-
[QUOTE=LordAbizi;822870]סטיבן
תראה, במשחק השני של קרבות עם דבר מאוד מייגע וארוך. במשחק הזה אני אנסה לתקן את זה ולעשות את זה קצר יותר, אבל עדיין לא רוצה שקרב יהיה קצר, אז אל תהיה כל כך בטוח שהקרב יגמר מהר.
--
סינדקוויל קופץ ודוחף את הופיפ. הופיפ טס אליו ומסתובב ומתחיל להכות בו מעט עם הזנב, אבל זה די חלש כי יש לו זנב קטן.
[/QUOTE]
אני אומר לסינדקוויל "תתפוס לו את הזנב ותדחוף אותו הכי חזק שאתה יכול"
------
אני לא בטוח, אני מכין ליתר ביטחון...
-
[QUOTE=LordAbizi;822725]
פלופי
הדת שולטת במשחק הזה, אבל זו דת מאוד חופשית. הכתבים העתיקים השאירו לך רק את הסיפורים, ללא הלכות. אז כל אחד מקיים את הדת באיזה אופן שהוא רוצה.
--
צ'ארמנדר יוצא מהפוכדור שומע את מה שאתה מספר לו, והוא לא הכי מגיב על זה. הוא לוקח את זה בשיוויון נפש.
[/QUOTE]
"אוקי אז נתחיל במסע "אשאל אותו שאלה רטורית, ארים אותו ואתחיל ללכת ליציאה מהכפר.
-
[QUOTE]להסיר ספק, פורט זה הפוקימון Furret
--
אתה נוחת על המיטה חושב מה שבא לך ונרדם. אתה מתעורר בבוקר, כשהשמש כבר בחוץ אבל עדיין די נמוכה, אבל יש אור. [/QUOTE]
אני מעביר את עצמי למצב של ישיבה, הגיע הזמן לבצע את הבריחה שלי.
אני אוסף את כול חפצי הדלים שכוללים בעיקר את הפוקרשתות ויוצא מהחדר אל תוך הפונדק על קצות האצבעות
אני צריך לצאת כול עוד בעל הפונדק ישן אני אומר לעצמי והולך על קצות האצבעות לדלת הכניסה, פותח אותה לרווחה ויוצא החוצה.
-
dor_rod
אתה עובר בכיכר העיר, ואתה רואה את השלט של יציאה מהעיר (קוי מתאר של שלושה בניינים ומהם יוצא חץ מתעקל) אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט ואתה יוצא מהעיר. אתה יוצא לכיוון דרך פלאטיום ורדיוס - אנטום. אתה מסתובב שם זמן מה ופוגש נידורן זכר.
עומר
יש הבדל בין "פוקימון יכול ללמוד מתקפה מסויימת" ובין "מתקפה מסויימת היא טריוויאלית". אולי לרויטר [B]יכול[/B] ללמוד כח נסתר, אבל זה מתקפה מאוד לא טריוויאלית והיא דורשת הסבר.
--
לרוויטר רץ אל כמה עצים ונוגח בהם. לא נגרם נזק יותר מדי רב לעצים, אך נראה שלמתקפה יש כח סביר.
סטיבן
סינדקוויל קם על רגליו, תופס את הזנב של הופיפ ודוחף אותו. הופיפ מושלך קדימה ונופל על האדמה, אבל אז הוא קם ודוחף שוב את סינדקוויל.
פלופי
קצת קשה לי להבין איך אתה מרים אותו עם הזנב הבוער שלו.. לא משנה איך אתה מחזיק אותו הזנב איכשהו אמור לפגוע בך. חפיף
--
אתה חוזר לכיכר המרכזית, ואתה רואה את השלט של יציאה מהעיר: קוי מתאר של שלושה מבנים, שמהם יוצא חץ מתעקל. אתה הולך אחרי הכיוון של השלט ומוצא את עצמך בדרך פלטיום - ורדיוס אנטום.
דסו
התכנית עוברת בהצלחה: אתה אוסף את כל חפציץ ובדממה מוחלטת, שכל מורה ירצה בשיעור שלו, אתה בורח מהפונדק ואתה מוצא את עצמך ברחוב.
-
[QUOTE=LordAbizi;824011]
פלופי
קצת קשה לי להבין איך אתה מרים אותו עם הזנב הבוער שלו.. לא משנה איך אתה מחזיק אותו הזנב איכשהו אמור לפגוע בך. חפיף
--
אתה חוזר לכיכר המרכזית, ואתה רואה את השלט של יציאה מהעיר: קוי מתאר של שלושה מבנים, שמהם יוצא חץ מתעקל. אתה הולך אחרי הכיוון של השלט ומוצא את עצמך בדרך פלטיום - ורדיוס אנטום.
[/QUOTE]
רק קצה הזנב שלו בוער ~
זה כמו להחזיק לפיד ם:
--------------------
"אוקי נחפש לנו אימון ראשון בשבילך צארמנדר "אומר לו ואבדוק אם יש פוקימון בסביבה.
-
[quote=LordAbizi;824011]
עומר
יש הבדל בין "פוקימון יכול ללמוד מתקפה מסויימת" ובין "מתקפה מסויימת היא טריוויאלית". אולי לרויטר [B]יכול[/B] ללמוד כח נסתר, אבל זה מתקפה מאוד לא טריוויאלית והיא דורשת הסבר.
--
לרוויטר רץ אל כמה עצים ונוגח בהם. לא נגרם נזק יותר מדי רב לעצים, אך נראה שלמתקפה יש כח סביר.
.[/quote]
אני יוצא אל השביל וממשיך בו עד שאני רואה עוד עצים ואני מחפש שם פוקימונים פאיים אשר הוכל להילחם נגדם
-
[QUOTE=LordAbizi;824011]dor_rod
אתה עובר בכיכר העיר, ואתה רואה את השלט של יציאה מהעיר (קוי מתאר של שלושה בניינים ומהם יוצא חץ מתעקל) אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט ואתה יוצא מהעיר. אתה יוצא לכיוון דרך פלאטיום ורדיוס - אנטום. אתה מסתובב שם זמן מה ופוגש נידורן זכר.
[/QUOTE]
"נידורן הא?" אני אומר ומוציא את סקווירטל מהפוקרשת תוך כדי שאני צועק:"סקווירטל,צא ותראה לי את המתקפות שלך על הנידורן הזה!"
-
[quote]דסו
התכנית עוברת בהצלחה: אתה אוסף את כל חפציץ ובדממה מוחלטת, שכל מורה ירצה בשיעור שלו, אתה בורח מהפונדק ואתה מוצא את עצמך ברחוב. [/quote]
אני נושם נשימה עמוקה ומתחיל ללכת בדרכי לעיר צ'רוגלם. אומנם השודדים בדרכים יוצאים בדרך כלל בלילה
אך אני בכול תמיד יכול להיות שאיזה שודד שקם מוקדם מידי יקפוץ עלי מאיזה שיח בדרך לצ'רוגלם
ועל כן אני נוקט במשנה זהירות מרגע שאני יוצא מהעיירה
-
[QUOTE=LordAbizi;824011]
סטיבן
סינדקוויל קם על רגליו, תופס את הזנב של הופיפ ודוחף אותו. הופיפ מושלך קדימה ונופל על האדמה, אבל אז הוא קם ודוחף שוב את סינדקוויל.
[/QUOTE]
אני אומר לסינדקוויל "תפוס לו את הזנב ותדחוף אותו עוד פעם ואז אם הוא מנסה לתקוף אותך בחזרה תנסה להתחמק".