-
[QUOTE=מאסטר פלריון;820947][][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=]מיכאל 357[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה מחכה דקה,עוד דקה,אתה מחכה משהו קרוב לעשר דקות אבל הסקווירטל הזה לא יוצא מין המים,אתה מרגיש את טריקו על הכתף שלך נח מין הריצה הזו.[/FONT][/COLOR.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
״טוב״ אני אומר לטריקו ״זה לא עומד לעבוד אז נצטרך למשוך את תשומת לבו אז תשתמש באגרוף על המים כדי שהוא יצא!״
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;820512][B][U][COLOR=aqua][FONT=Arial]Hgss1234[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]אתה רואה את טסוטג'ה בורח איתך ועם הילד ואתה רואה את הפוקימון הפראי הולך לאגם העיירה מרופי והוא מתחיל לשתות ממנו,הילד אומר לך:"תודה לך,אני חייב לך".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו "אתה לא חייב לי כלום, כל אדם נורמלי היה עוזר לך שם" אומר לי "שמי סטיבן, איך קוראים לך? למה הפוקימון הזה תקף אותך בכלל?"
-
[B][U][COLOR=aqua][FONT=Arial]Hgss1234[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]הילד עונה לך בחוצפה:"אמרת שאני לא חייב לך כלום אז למה לי לענות לך",אתה רואה אותו מתחיל לרוץ לבית מסוים בעיירה מרופי,אתה רואה איש מוזר בעל שיער כחול כמו הים,עוד איש מוזר עם שיער אדום כמו אש ואיש מוזר אחרון בעל שיער ירוק כמו הדשא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי לוקחת במהירות את הצ'ימצ'אר והיא אומרת:"בליסי וצ'לסי קדימה לחדר מספר אחד!",אתה רואה את האחות ג'וי ועוד שני פוקימונים רצים במהירות עם אלונקה שעל האלונקה נמצא צ'ימצ'אר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה מחפש ברי אורן ואתה מוצא שלושה ברים שונים,אחד כחול טהור,אחד ירוק וחום והאחרון ירוק,הפוקדע אומר:"מצב סריקת ברים מופעל:הברי הכחול הוא ברי אורן,הירוק חום ברי ראז,הירוק הוא ברי בלאק".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את לירון של עומר משגר קרן-על שפוגעת באלקיד שבקושי מצליח להתאושש,עומר אומר לך:"נו ילד אתה מבין שאסור לפקפק באף אחד עד שמכירים אותו כמו שצריך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שהמהלך לא מצליח בגלל שטורוס התחמק מין צ'ימצ'אר שנפל על הפנים,אתה רואה אותו מובס,פרופסור איקרן מתקרב אל הצ'ימצ'אר שלך והוא נותן לו ברי כחול שמרפא את צ'ימצ'אר,פרופסור איקרן מחזיר את הטורוס שלו לפוכדור וחוזר למעבדה,אתה שומע קול שאומר לך:"נו אז הפסדת לפרופסור אני מבין",אתה מסתובב ואתה רואה שלושה נערים כול אחד עם שיער בצבע אחר,אחד בצבע אדום,השני בכחול והשלישי בירוק.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הפסדת לפרופסור איקרן![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]מיכאל 357[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]טריקו נותן מתקפת אגרוף על המים והוא נופל לתוכו,המהירות הבזק הוא גם יוצא,אתה רואה אותו מתנשף והוא ספוג מים,אתה מבין שתפיסת הסקווירטל הזה זה מקרה אבוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]תגיב להתחלה שבעמוד הראשון בסופו.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;821299][B][U][COLOR=aqua][FONT=Arial]Hgss1234[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]הילד עונה לך בחוצפה:"אמרת שאני לא חייב לך כלום אז למה לי לענות לך",אתה רואה אותו מתחיל לרוץ לבית מסוים בעיירה מרופי,אתה רואה איש מוזר בעל שיער כחול כמו הים,עוד איש מוזר עם שיער אדום כמו אש ואיש מוזר אחרון בעל שיער ירוק כמו הדשא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי לוקחת במהירות את הצ'ימצ'אר והיא אומרת:"בליסי וצ'לסי קדימה לחדר מספר אחד!",אתה רואה את האחות ג'וי ועוד שני פוקימונים רצים במהירות עם אלונקה שעל האלונקה נמצא צ'ימצ'אר.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה מחפש ברי אורן ואתה מוצא שלושה ברים שונים,אחד כחול טהור,אחד ירוק וחום והאחרון ירוק,הפוקדע אומר:"מצב סריקת ברים מופעל:הברי הכחול הוא ברי אורן,הירוק חום ברי ראז,הירוק הוא ברי בלאק".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את לירון של עומר משגר קרן-על שפוגעת באלקיד שבקושי מצליח להתאושש,עומר אומר לך:"נו ילד אתה מבין שאסור לפקפק באף אחד עד שמכירים אותו כמו שצריך".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שהמהלך לא מצליח בגלל שטורוס התחמק מין צ'ימצ'אר שנפל על הפנים,אתה רואה אותו מובס,פרופסור איקרן מתקרב אל הצ'ימצ'אר שלך והוא נותן לו ברי כחול שמרפא את צ'ימצ'אר,פרופסור איקרן מחזיר את הטורוס שלו לפוכדור וחוזר למעבדה,אתה שומע קול שאומר לך:"נו אז הפסדת לפרופסור אני מבין",אתה מסתובב ואתה רואה שלושה נערים כול אחד עם שיער בצבע אחר,אחד בצבע אדום,השני בכחול והשלישי בירוק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]טריקו נותן מתקפת אגרוף על המים והוא נופל לתוכו,המהירות הבזק הוא גם יוצא,אתה רואה אותו מתנשף והוא ספוג מים,אתה מבין שתפיסת הסקווירטל הזה זה מקרה אבוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]תגיב להתחלה שבעמוד הראשון בסופו.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תודה לאל" אני אומר ולוקח את הברי הכחול לפוקאבו.
"אני מקווה שתקשיב לי מעכשיו" אומר ומביא לו את הברי היישר לכיוון פיו.
-
[QUOTE]=מאסטר פלריון;821299]
[/QUOTE]
" אני מקווה שהוא יהיה בסדר" אני חושב לעצמי, אני מוציא את טרטוויג כדי לדבר איתו קצת,
"לא הספקנו להכיר אז.. נעים מאוד אני גיא המאמן שלך" אומר לטרטוויג
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;821299][B][U][COLOR=
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT].[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
״חבל...״ אני אומר לטריקו ואז עולה במוחי רעיון ואני מוציא את הפוקדע ומנסה לתקשר עם הסקווירטל ואז מוסיף ואומר לטריקו ״ניתן לזה הזדמנות אחרונה״
-
[quote=מאסטר פלריון;821299]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר להם"כן.ומי אתם לעזעל?אחים?"
-
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה שומע את טרטוויג אומר לך בשמחה:"טרטווי טרטוויג!",האחות ג'וי מגיעה אליך בהבעה מודאגת:"אתה במקרה המאמן של הצ'ימצ'אר הזה או שהוא פראי?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]פוקאבו אוכל את הברי בתיאבון רב והוא מתחיל לומר לך:"תודה לך הייתי רעב,עכשיו אני מוכן לקרב!",אתה מרגיש שנפלת על פוקאבו די מוזר,אבל אתה רואה הבעה רצינית בעיניו ואתה מבין שהוא לא צוחק.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שלושת האנשים אלה אומרים פה אחד:"כן אנחנו אחים,אנחנו שלישיה",האיש בעל השיער הירוק אומר:"נעים מאוד,דנטו",האיש בעל השיער האדום אומר:"נעים מאוד,פוד",האיש בעל השיער הכחול אומר:"נעים מאוד,קרון".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת את דנטו,פוד וקרון![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"מצב שפת פוקימון מתחיל פעולה,הנה הוראות קוליות,פתח את הפוקדע,תפעיל את המצב,דבר עם הפוקימון שאיתו אתה רוצה לדבר,כוון אליו קודם את המכשיר,מה שהפוקימון ישמע זה את שפת הפוקימון ושהוא יענה לך אתה תשמע את שפת בני-האדם,מצב שפת הפוקימון מושלם".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;821336][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה שומע את טרטוויג אומר לך בשמחה:"טרטווי טרטוויג!",האחות ג'וי מגיעה אליך בהבעה מודאגת:"אתה במקרה המאמן של הצ'ימצ'אר הזה או שהוא פראי?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]פוקאבו אוכל את הברי בתיאבון רב והוא מתחיל לומר לך:"תודה לך הייתי רעב,עכשיו אני מוכן לקרב!",אתה מרגיש שנפלת על פוקאבו די מוזר,אבל אתה רואה הבעה רצינית בעיניו ואתה מבין שהוא לא צוחק.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שלושת האנשים אלה אומרים פה אחד:"כן אנחנו אחים,אנחנו שלישיה",האיש בעל השיער הירוק אומר:"נעים מאוד,דנטו",האיש בעל השיער האדום אומר:"נעים מאוד,פוד",האיש בעל השיער הכחול אומר:"נעים מאוד,קרון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"מצב שפת פוקימון מתחיל פעולה,הנה הוראות קוליות,פתח את הפוקדע,תפעיל את המצב,דבר עם הפוקימון שאיתו אתה רוצה לדבר,כוון אליו קודם את המכשיר,מה שהפוקימון ישמע זה את שפת הפוקימון ושהוא יענה לך אתה תשמע את שפת בני-האדם,מצב שפת הפוקימון מושלם".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אבל אבל היו פה ו.. הלכו.. ו.." אני אומר מיואש בצורה מוזרה
"אוקיי אם אתה כל כך רציני בנוגע לזה בוא ונמצא קרב!" אני אומר לו ברוח המורל.
-
[quote=מאסטר פלריון;821336]
[/quote]
אניאומר להם"שלום נעים להכיר אותכם.שמי ליאור ואני מאמן.גם אתם מאמנים?
-
[quote=מאסטר פלריון;821299][B][U][COLOR=aqua][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
אני מגמגם:"כ..כן" ואז אומר:"בטרי חזור! מיגמרו צאי! עכשיו תשתמשי מהר בסטירה על ארון" ואז מחזיק בפוקדור של בטרי ואומר אל תידאג הייתה נהדר
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;819446][B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]התחלה:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן,הפוכדור שלך ביד שלך,אתה מרגיש את הרוח הנעימה של העיירה מרופי מתחילה לנשב לה,אתה רואה ילד קטן מותקף על ידי פוקימון פראי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE] אוציא את הפוכדור של טורצ'יק אזרוק אותו באוויר ואגיד: "טורצ'יק צאי ותשתמשי בניקור על הפוקימון הפראי"
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה מחפש קרב ואתה רואה מאמן יותר מבוגר ממך בעל שיער צהוב וחולצה כחולה,אתה רואה אותו מתבונן בשמיים הכחולים של המחוז היפה הזה,אתה שומע קול שחצני שאומר:"נו באמת וולקנר,קרב אחד של אחד על אחד בסדר",האיש ששמו וולקנר אומר:"לא פלינט עם קרבות נגדך אני סיימתי ביום שעזבתי את סאנישור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מיג'ומרו מתקרבת אל לירון בחשש ונותנת לו סטירות שרק משעממות אותו,עומר אומר ללירון שלו[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]"בוא נסיים את זה לירון יקירי פיצוץ מתכת!",אתה רואה כדור מתכת ענק מתקרב לעברה של המיג'ומרו שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שלישית האחים אומרים לך:"כן אנחנו מאמנים אנחנו היינו פעם מנהיגי מכון,אולי במחוז הכי רחוק בעולם,מחוז אישו,המחוז הכי מרוחק אנחנו פשוט לא מאמינים שתקעו אותנו בפינת העולם!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]טורצ'יק שלך רצה לכיוון הפוקימון הפראי שנותן לה מתקפת חבטה מדהימה בפנים,אתה רואה אותה מתרגזת מאוד והיא מתחילה ובלי הצלחה להתקיף את הפוקימון הפראי שקופץ אל עבר השמיים,אתה רואה את הפוקימון פורס כנפיים ומתחיל לעוף.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;821395]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שלישית האחים אומרים לך:"כן אנחנו מאמנים אנחנו היינו פעם מנהיגי מכון,אולי במחוז הכי רחוק בעולם,מחוז אישו,המחוז הכי מרוחק אנחנו פשוט לא מאמינים שתקעו אותנו בפינת העולם!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אמר להם"אז למה אתם נמצאים פה בכלל?אם אתם מאישוסע"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;821395][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה מחפש קרב ואתה רואה מאמן יותר מבוגר ממך בעל שיער צהוב וחולצה כחולה,אתה רואה אותו מתבונן בשמיים הכחולים של המחוז היפה הזה,אתה שומע קול שחצני שאומר:"נו באמת וולקנר,קרב אחד של אחד על אחד בסדר",האיש ששמו וולקנר אומר:"לא פלינט עם קרבות נגדך אני סיימתי ביום שעזבתי את סאנישור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מיג'ומרו מתקרבת אל לירון בחשש ונותנת לו סטירות שרק משעממות אותו,עומר אומר ללירון שלו[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]"בוא נסיים את זה לירון יקירי פיצוץ מתכת!",אתה רואה כדור מתכת ענק מתקרב לעברה של המיג'ומרו שלך.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]טורצ'יק שלך רצה לכיוון הפוקימון הפראי שנותן לה מתקפת חבטה מדהימה בפנים,אתה רואה אותה מתרגזת מאוד והיא מתחילה ובלי הצלחה להתקיף את הפוקימון הפראי שקופץ אל עבר השמיים,אתה רואה את הפוקימון פורס כנפיים ומתחיל לעוף.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל האיש הזר שלפי מה שהבנתי שמו וולקנר ואומר לו:
"סלח לי אדוני תהיתי אם נוכל לערוך קרב" אני פונה אליו בנימוס.
"תבין,הפוקאבו שלי להוט להלחם כבר" אני צוחק צחקוק קל.