-
[COLOR="Red"]עידו
כן בקשר לזה תקשיב האיש הוא אדם אני צריך שגם הוא יהיה מחובר תכננתי שתיפגשו כבר על תחילת המשחק... אבל הוא לא מחובר! אז אני מחכה...[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
כל הצוותים כבר הגיעו, חוץ מ3.
פתאום נשמעת דפיקה בדלת. אדם אחד שנראה כך:
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr114.png[/IMG]
נכנס. הוא אומר" הו הנה האזור של הטירונים האלה..."
אחריו נכנס אדם אחד שאומר לו:" זה לא מנומס, לוק! אתה יודע שלא מדברים אל תינוקות ככה!"
אותו אדם נראה כך: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr096.png[/IMG]
"כן כן, מר גאון" עונה לו לוק. " רק שתדע, מיזו, אתה סתם טיפש"
אחריהם נכנסו עוד אנשים, וביניהם שני אחים שנראו כך: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr046.png[/IMG]
שני בני דודים, לורה וקייל, שנראו מאוד נחמדים. הם אמרו לכם שלדעתם כל הקבוצה הם סתם סנובים טיפשים.
הם אמרו שהם מתמחים בסיורים וחקירות(כמוכם).[/COLOR]
-
[QUOTE=ealay;833862][COLOR="Red"]עידו
כן בקשר לזה תקשיב האיש הוא אדם אני צריך שגם הוא יהיה מחובר תכננתי שתיפגשו כבר על תחילת המשחק... אבל הוא לא מחובר! אז אני מחכה...[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
------------
אני לא רוצה להתלונן אבל זה לא טוב לעשות דברים כאלה,-זה יכול לתקוע שחקנים להרבה זמן...,ולכן עדיף שהאיש יהיה דמות שאתה יצרת...
-
[COLOR="Red"]עידו
כן אני יודע, עכשיו למדתי את הלקח אני מאוד מצטער אבל לפחות קיבלת טוגפי נקבה ברמה 15 כי פתחת את העמוד עכשיו תוכל להלחם בסאלאמנס אחרי שאדם יחזור :)
דרך אגב, אלו המתקפות שלו:
שיגור
איתור
צוות כפול
בלימה
משיכה
נשיקה מתוקה
היא באה מאומנת בצורה מיוחדת לEV לכן:
חיים: 60
התקפה: 40
הגנה: 100
התקפה מיוחדת: 80
הגנה מיוחדת: 100
מהירות: 40
[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]עידו
סורי נראה לי אני אפסיק ואמשיך אחרי שכולם יתחברו נראה לי היום אני אלך לישון ב11 11 וחצי ככה[/COLOR]
אולי עוד מישהו רוצה להירשם???
-
[quote]לוקאס
כל הצוותים כבר הגיעו, חוץ מ3.
פתאום נשמעת דפיקה בדלת. אדם אחד שנראה כך:
נכנס. הוא אומר" הו הנה האזור של הטירונים האלה..."
אחריו נכנס אדם אחד שאומר לו:" זה לא מנומס, לוק! אתה יודע שלא מדברים אל תינוקות ככה!"
אותו אדם נראה כך:
"כן כן, מר גאון" עונה לו לוק. " רק שתדע, מיזו, אתה סתם טיפש"
אחריהם נכנסו עוד אנשים, וביניהם שני אחים שנראו כך:
שני בני דודים, לורה וקייל, שנראו מאוד נחמדים. הם אמרו לכם שלדעתם כל הקבוצה הם סתם סנובים טיפשים.
הם אמרו שהם מתמחים בסיורים וחקירות(כמוכם).
[/quote]
אני פונה אל שאר צוות 3 ואומר להם: "אם כ"כ קשה לכם להיות פה אז אולי תלכו, זה יהיה טוב יותר לכולם"
-
[QUOTE=ealay;833269][COLOR="Black"]
[COLOR="Sienna"]דור
אתה רואה שיש ביער שקרוב למעבדה פיצוץ. השעה היא 12:51. אתה רואה בן אדם שנמצא שם עומד, ליד כל הפיצוצים[/COLOR][/QUOTE]
"תיזהר!" אני צועק אליו וקופץ עליו עם הגב לכיוון הפיצוצים. לאחר מכן אני אסתכל על האיזור שממנו הגיעו הפיצוצים כדי להבין מה קרה שם.
-
[quote=ealay;833566][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]' אין לך פוקדע, לא הלכת לפרופסור זוכר?'[/COLOR]
[COLOR=black]האיש פתאום מגיע לפני שסאלאמנס שולח קרן על וזורק אבן על הסאלאמנס, מה שגורם לו להפסיק את קרן העל כדי לחמוק.[/COLOR]
[COLOR=black]האיש צועק לך: " מהר תברח", אך פתאום האיש שולח ברונזור ואומר לו להשתמש בהיפנוזה עליך. אתה משותק.[/COLOR]
[/quote]
אני תופס את הפוקימון בידיים ומתחיל לרוץ לעבר המעבדה של הפרופסור
"היי תודה!" אצעק בזמן שאני רץ
-
[COLOR="Red"]עידו
תבדוק שוב את ההמשך הקודם שכתבתי שיניתי שם משהו וסידרתי את זה.
תגיב כשאתה גומר לראות את זה ותגיד מה אתה עושה. זכור שיש לך טוגפי.
ואז הפוקימון קופץ על האיש ומעיר אותו מההיפנוט.[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
הוא עונה לך: " אל תתחצף, טירון. וחוץ מזה, אני לא מדבר עם עלובים כמוך."
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]דור
אתה מגיע לשם ורואה איש ואשה על סאלאמנס ולידו ברוזור. אתה רואה איש מהופנט שלא זז ועוד איש עם פוקדור אחד בחגורה, ופוקימון כחול שחור, שפתאום קופץ על האיש המהופנט ומעיר אותו. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"]אדם
לאחר שברונזור השתמש עליך בהיפנוזה פתאום הפוקימון קופץ עליך ומעיר אותך.[/COLOR]
-
[quote=ealay;834058][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]לאחר שברונזור השתמש עליך בהיפנוזה פתאום הפוקימון קופץ עליך ומעיר אותך.[/COLOR][/quote]
אחי אבל אני זכיתי בכדור האור לא?
שפתחתי את עמ' 2
-------------
אני מסתכל סביב בבהלה ואז אומר...
"היי איפה אני? מה שלומך קטנצ'יק?" אשאל בחיוך
ואקום לאט לאט כדי לנסות ולברר איפה אני
-
[quote]לוקאס
הוא עונה לך: " אל תתחצף, טירון. וחוץ מזה, אני לא מדבר עם עלובים כמוך."
מה תעשה?[/quote]\
"טירון תקרא לאמא שלך" אני עונה לו בחוצפה.
"וחוץ מזה העלוב היחיד פה זה אתה! זה ממש כתוב לך על המצח."
-
[QUOTE=ealay;833566][COLOR="Black"]
[COLOR="Red"]עידו
כישורי הלחימה שלך הגיעו מהסיבולת שהגיעה מהמכות מאביך.
'ד"א, פתחת את עמוד חמש אתה מקבל כדור אור.'
הסאלאמנס חומק מהאבן אך מבטל את קרן העל בנוסף.
אתה רואה שליד האיש יש פוקימון קטן בצבע כחול שחור:[IMG]http://img829.imageshack.us/img829/9595/monozu.png[/IMG][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
--------------
"צאי טוגפי!,ותשתמשי בנשיקה מתוקה בכדי לגרום לסלאמנס להפסיק לתקוף!,ואז תשתמשי בשיגור אל מאחורי ברונזור ותתקפי אותו בבלימה!"אני אומר.
-
[COLOR="Black"]אדם
אתה רואה את הכל ולפתע הכל חוזר אליך. אתה רואה את אותו האיש שהגן עליך וברונזור מעליך.
מונוזו עונה לך בהנהון ואז קופץ עליך, כשלפתע סאלאמנס שולח עוד קרן על לכיוונכם. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
'יש לך יכולות לחימה מצויינות כי אתה פוקימון ריינג'ר'
הוא עונה לך:" אה כן? אז בוא נראה את האמת. אני מזמין אותך לקרב פוקרנג'ר(קרב ובו נעזרים בכל הפוקימונים שבסביבה כדי לעוף לתקוף והכול וגם בפוקימונים בהם אתה מחזיק.[/COLOR]
[COLOR="Red"]עידו
לאחר שהפוקימון מעיר את האיש אתה רואה שהוא קם לאט לאט ונזכר. ואז הפוקימון קופץ עליו ומחבק אותו כשלפתע סאלאמנס מתחיל לשלוח קרן על.
ההתקפה של טוגפי פוגעת בדיוק ואז היא משתגרת לברונזור ומעיפה אותו על הרצפה, אבל ברונזור מתחיל לקום בעוד שהבלבול מהנשיקה המתוקה גורם לסאלאמנס לפגוע בעצמו.
[/COLOR]
-
[quote=ealay;834079][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]אתה רואה את הכל ולפתע הכל חוזר אליך. אתה רואה את אותו האיש שהגן עליך וברונזור מעליך.[/COLOR]
[COLOR=black]מונוזו עונה לך בהנהון ואז קופץ עליך, כשלפתע סאלאמנס שולח עוד קרן על לכיוונכם. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=red].[/COLOR][/quote]
"תזהרו!" אצעק
ואחבק את מונוזו כדי להגן עליו
-
[quote]לוקאס
'יש לך יכולות לחימה מצויינות כי אתה פוקימון ריינג'ר'
הוא עונה לך:" אה כן? אז בוא נראה את האמת. אני מזמין אותך לקרב פוקרנג'ר(קרב ובו נעזרים בכל הפוקימונים שבסביבה כדי לעוף לתקוף והכול וגם בפוקימונים בהם אתה מחזיק.[/quote]
"כן אז בוא נצא לדרך ושלא תבכה לאמא..." אני עונה בליגלוג
'אני מוציא את סטיילוס וסורק את הפוקימונים בסביבה
-
[QUOTE=ealay;834079][COLOR="Black"]
[COLOR="Red"]עידו
לאחר שהפוקימון מעיר את האיש אתה רואה שהוא קם לאט לאט ונזכר. ואז הפוקימון קופץ עליו ומחבק אותו כשלפתע סאלאמנס מתחיל לשלוח קרן על.[/COLOR][/QUOTE]
"צא טוגפי!,ותשתמש בשיגור בכדי לשגר אותנו ואת האיש והפוקימון למקום אחר!"אני אומר ומקווה שנשתגר למקום מבטחים.