סיפור מדהים!!!
Printable View
סיפור מדהים!!!
סיפור ממש יפה,אבל הבעיה היא שאתה לא עושה את זה מותח,הכל כל כך צפוי...
[QUOTE=Mr. Charizard;863879]סיפור ממש יפה,אבל הבעיה היא שאתה לא עושה את זה מותח,הכל כל כך צפוי...[/QUOTE]
תודה,תוכלי לתת אולי דוגמאות למשהו שהיה צפוי? כדי שאתקן את עצמי?
סיפור יפה אהבתי שעשית "האנשה" לפוקימונים
[QUOTE=shlomii4;864217]תודה,תוכלי לתת אולי דוגמאות למשהו שהיה צפוי? כדי שאתקן את עצמי?[/QUOTE]
גם אני חושב שזה טיפה צפוי, נגיד שיהיה משהו עם טוטודייל (בפרק 6)
אוקיי,אבל תכננתי לשלב גם עוד דמויות אבל בפרקים יותר מאוחרים,תודה על התגובות
אני בן לא בת :s
למשל היית יכול לעשות שבייליף הייתה עושה תיקו ותכנס לדיכאון עש שתעשה קרב חוזר.
או שאפשר לעשות את בייליף נגד הרקרוס
אחי,באמת משהו ששמתי לב אליו.
בייליף עושה תמיד את אותה שיטה,ואותם מתקפות,צריך לגוון במתקפות שלה (כלומר,להוסיף לה)
ולשנות כל הזמן את האסטרטגיה שלה.
אוקיי,סבבה
תודה לכם
מתי הפרק הבא?
סליחה שלא פירסמתי את הפרק,רציתי להכין אותו טוב לפני שאני מפרסם אותו
פרק 6:קשה באימונים,קל בקרב!
פקחתי את עיניי לבוקר חדש,כולם היו בחוץ,כרגיל התעוררתי מאוחר,קמתי באיטיות תוך כדי שגופי העייף מנסה להתעורר גם הוא,עמדתי על רגליי והסתכלתי סביב,המעבדה הייתה ריקה,הדלת הייתה סגורה אך שהסתכלתי טוב שמתי לב שנשארה קצת פתוחה,הלכתי באיטיות,דחפתי עם ראשי את הדלת ופתחתי אותה,הייתה שמש,הרגשתי את חום השמש נספג בעור שלי וסופג אותו,התמלאתי באנרגייה ותוך כמה שניות התלאתי באנרגייה מחודשת לאימונים לקרב האחרון והמכריע.
"איפה הרקרוס? הוא הבטיח שנתאמן ביחד" מלמלתי לעצמי וירדתי במדרגות,משום מה החצר הייתה ריקה,התחלתי לרוץ,חיפשתי את הרקרוס,התחלתי בחיפושים וסרקתי את האזור בארבע עיניים,כעבור 10 דקות של חיפושים ראיתי את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] משתזף על סלע גדול, "הרקרוס בוקר טוב" קראתי לעברו וחייכתי,הוא הסתובב וחייך גם הוא "אוו בייליף,חיכיתי לך,הבטחתי לך שאנחנו נתאמן ביחד,מוכנה?" שאל אותי באתגריות,חייכתי אליו חיוך תחרותי, "יותר מוכנה מתמיד" עניתי לו,הרגשתי חזקה באמת.
"אוקי,נתחיל באימונים בסיסים,לפני שנתחיל קרב אמיתי,תנסה להכות את המכות הכי חזקות שלך על העץ,ככה אני מתאמן" אמר והסביר לי תוך כדי שהצביע על עץ שעמד מולי,זה היה עץ גדול שהיה נראה יציב וחזק "אוקיי" אישרתי לו והתחלתי לשגר עליי טער במהירות,הו פגעו בעץ וחתכו קצת את צדדיו, "אני חושב שכדאי שתתאמני על הדיוק,את צריכה לפגוע באמצע ולא בצדדים,יעזור לך יותר בקרב" הסביר לי הרקרוס,אישרתי בהנהון וניסיתי להתרכז.
יריתי את עלי הטער והפעם הם פגעו במדויק באמצע העץ,חייכתי חיוך שמח והסתכלתי על הרקרוס, הוא הנהן "למה את מחכה? תמשיכי,תנסי לשנות מתקפות" אמר לי, הנהנתי והפעם הוצאתי את הגפנים שלי ופגעתי בעץ בחוזקה,ראיתי שהעץ רעד,בלי לחכות שוב שיגרתי עלי טער ושוב הם פגעו במדויק וחתכו עוד קצת את העץ,בערך 5 דקות רצופות של אימון על עלי הטער והגפנים שלי,העץ היה נראה חבול "אוי,חבל על העץ" מלמלתי להרקרוס, "צריכים להתאמן על סלעים" אמרתי לו, "אולי את צודקת" אישר לי הרקרוס, "טוב,הקרב שלי מתחיל עוד חצי שעה,נתחיל עכשיו בחימום לקרב שלנו" הסביר הרקרוס וכרגיל, הנהנתי לו.
התחלנו לרוץ,לפחות אני,הרקרוס התעופף לידי,וכך התחלנו לעשות את החימום שלנו,לאורך הנחל שמקיף את המעבדה ולאט לאט הגענו גם למקומות שלא הייתי בהם,ראינו גדר לבנה,עברנו לידה ואז ראיתי כבר עיר שלמה.
"וואו הרקרוס מה זה המקום הזה?" שאלתי אותו מתנשמת, "זה העיר שבו אש גדל,אני חושב שהבית שלו לא רחוק מכאן" ענה לי הרקרוס והמשיך לעוף ואחר כך עבר לריצה כמוני.
"באמת? אז הבית של אש בטוח לא רחוק מכאן! צריכים לבקר שם פעם אחת" אמרתי להרקרוס,העלתי חיוך.
"כן,צריכים לעשות משהו כזה" אמר הרקרוס.
ואז התרחקנו מהגדר וחזרנו אל חצר המעבדה,אחרי ריצה של 10 דקות,עצרנו ונחנו.
"היה מעולה,עכשיו לקרב!" הרקרוס קרא, חייכתי "קדימה!" קראתי אליו.
*"התחלתי" אמר לי הרקרוס, הוא עף לעברי במהירות עם מתקפת קרן חזקה,היא פגעה בי, 'וואו,הגיע הזמן שנראה לו גם כמה תכסיסים שלי' חשבתי לי.
"אז בסדר?" שאל אותי הרקרוס, "אני מצוין,קדימה תמשיך!" עניתי לו.
הרקרוס הפעם עף והשתמש בשבירת לבנים,הפעם רצתי אליו ושיחררתי את הגפנים שלי שיתפסו את קרנו,וזה אכן הצליח,תפסתי בחוזקה את הקרן הגדולה שעל ראשו, "מהלך נחמד" החמיא לי הרקרוס,חייכתי, לא נתתי לזה להסיח את תשומת ליבי.
ראיתי שהקרן שלו מתחילה לזהור,זה היה קרן מגה,כל עוד אני תפסתי אותו,הכאב של המכה עבר אלי דרך הגפנים והייתי חייבת לעשות משהו,לכן במהירות התחתי אותו על הרצפה ומיד קפצתי והשתמשי במכת גוף אבל הרקרוס התחמק ממנה ברגע האחרון "אוף" מלמלתי.
הוא רץ אלי,מבטו היה ממוקד ומרוכז בי,ושוב קרנו הייתה מכוונת עלי,הוא התחיל לעוף והתחיל להטיח עלי את הקרן שלו,קיבלתי כמה מכות ממתקפת הזעם שלו אבל מהר לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי להניע את ראשי באלגנטיות תוך כדי שאני מתחמקת,ראיתי את מבטו של הרקרוס שמעוצבן מהטקטיקה החדשה שלי ולכן הניע יותר מהר את הקרן שלו,עדיין התחמקתי אבל הגברתי מהירות,לאחר דקה של התחמקויות כבר התחלתי להתעייף ועירבתי את הגפנים שלי בעניין,השחלתי את הגפנים שלי במהירות מאחוריו שלא יראה ואז תפסתי את הקרן שלו שוב אבל הפעם מאחורה והפכתי אותו באוויר וחבטתי את גופו שוב באדמה,הפעם השארתי את האחיזה של הגפנים וקפצתי קפיצה גבוה ופגעתי בו במכת גוף חזקה.
שיחררתי את הגפנים,הוא היה נראה מותש "יפה בייליף,אני רואה שלמדת כמה תכסיסים חדשים" החמיא לי הרקרוס וחייך,למרות שהיה עייף, "כן,אתה יודע,צריכים לשנות דברים כדי שהיריב לא יתרגל ואחר כך יפתיע אותך" עניתי לו, ובראש החמאתי לעצמי על הדברים שאמרתי עכשיו.
"טוב" ענה לי הרקרוס והמשיך את הקרב, הוא עף לאוויר,גבוה וצלל לעברי,יריתי עליו עלי טער,מהירים וחזקים,הם עפו אל הרקרוס שהשתמש בקרן שלו בשביל לעדוף אותם,אחד אחד,אחר כך הוא הפעיל את קרן המגה שלו ופגע בי ישירות ובחוזקה,מתקפה שהייתה חזקה על הסוג שלי,אכן פגעה בי קשה.
הפעלתי את הראש,ניסיתי לחשוב על טקטיקות חדשות שהרקרוס לא מכיר ובכך אפתיע אותו,לאחר כמה שניות חייכתי,עלה לי רעיון.
הרקרוס הבחין בחיוך אבל המשיך את הקרב, הוא רץ אלי ותוך כדי ידו התחילה לזהור,המתקפה הייתה שבירת לבנים,חייכתי "מושלם" מלמלתי לי בשקט,שהוא בה לפגוע בי במכה,הוצאתי את הגפנים שלי,אבל לא כדי לפגוע בו,שידו הייתה כבר מושטת לרווחה מולי,תפסתי את רגלו הימינית של הרקרוס,ובקלות מאוד סובבתי אותו במן לאסו באוויר,והפעם הטחתי אותו על הרצפה בעוצמה באמת חזקה,הוא היה כבר מעולף.
"אני מניחה שזהו זה,אבל אני חייבת להודות לך,האימון היה מצוין" אמרתי לו והלכתי אליו,הוא קם באיטיות, "אוקיי,אני חושב שאנוח,זה היה אימון טוב,הקרב שלי מתחיל עוד 10 דקות" אמר לי הרקרוס.
לפתע,לא ידעתי מאיפה נזכרתי בזה פתאום,אבל טוטודייל עלה לי בראש "טוטודייל!" קראתי בקול, "אני חייבת לחפש אותו! ביי הרקרוס,אני אחזור לקרב שלך עם סנורלאקס" אמרתי לו במהירות,לא חיכיתי לתשובה וכבר רצתי בחיפושים,בעודי עוד עייפה מהקרב,עצרתי באמצע כדי לנוח,ניסיתי לחשוב איפה טוטודייל יכול להיות.
לפתע נזכרתי במקום שפגשתי אותו שעוד היינו בריב,מול הנחל,פרצתי בריצה לשם.
ראיתי אותו,את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/158.png[/IMG] אבל הפעם הוא ישב ודיבר עם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/99.png[/IMG] "טוטודיל" אמרתי והלכתי אליו כדי לראות אותו בבירור,הוא הסתובב ופניו היו מחויכות, "שלום בייליף,בוקר טוב" אמר לי, "בוקר טוב בייליף,מקווה שהתאמנת" אמר לי אחרי כמה שניות קינגלר, "יותר מתמיד" עניתי לו.
"טוטודייל,אני מקווה שאתה כבר לא מצוברח על מה שקרה אתמול" אמרתי, "הוא הסתובב,שמר על החיוך "אה,אני בסדר,דיברתי עם קינגלר,הוא עזר לי,הוא אמר שגם הוא בכל הקרבות שלו לא ניצח,ואפילו סיפר על ההפסד שלו בפסטיבל המים בג'וטו,שהוא הפסיד לפסיידק,שלא נלחם אבל הפתיע אותו במכה ישירה וניצח אותו,עזר לי להרגיש יותר טוב" ענה לי,התפעלתי,קרצתי לקינגלר והוא חייך אלי.
"טוב,אני מניח שהקרב של הרקרוס מתחיל" אמר קינגלר, "כן כדי שנלך" אמרתי לשניהם והתחלנו ללכת אל חצר המעבדה,כרגיל,הפוקימונים התאספו סביב,הזירה,היה שם הרקרוס,שהיה נראה בריא יותר מתמיד,כנראה הפרופסור ריפא אותו במכונה,ומולו עמד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/143.png[/IMG]],היה נראה מוכן לקרב שלו, "הפרופסור הגיע,לבש כרגיל את בגדי המעבדה שלו, "ועכשיו,הקרב מתחיל!" קרא הפרופסור.
"בהצלחה!" צעקתי,הרקרוס הסתכל אלי וקרץ,קרצתי לו בחזרה.
סנורלאקס רץ לעבר הרקרוס עם אגרוף קרח אבל הרקרוס התחמק באלגנטיות ועף באוויר,הוא התחיל לעוף בזיגזגים בניסיון לבלבל את סנורלאקס,הוא עף סביבו ולפתע פגע בצד הימיני של גופו עם שבירת לבנים,הפגיעה עשתה לסנורלאקס נזק, סנורלאקס החמיץ פנים והפעם הוא טען קרן על, "קרן על? בשלב כל כך מוקדם של הקרב?" תהיתי , "אני חושב שסנורלאקס אין סיכוי לפגוע בהרקרוס בגלל המהירות שלו,אז מנסה מתקפה שיש לה סיכוי לפגוע בו" ענה לי קינגלר.
הקרן על שוגרה אל הרקרוס,קרן של אנרגייה כתומה שוגרה אל הרקרוס,הרקרוס התחמק מהקרן גם.
והרקרוס התחיל להתקיף את סנורלאקס במתקפות זעם,זה הזיק לסנוראלקס ולסיום הרקרוס פגע בו בקרן מגה,אבל ברגע שזה פגע בסנורלאקס,סנורלאקס פגע בו עם אגרוף קרח.
הרקרוס עף לאוויר,ניער את ראשו ונראה שהוא לא ניזוק מהמתקפה יותר מדי, "דווקא ציפיתי מסנורלאקס לקצת יותר נזק" אמרתי, "כן הוא לא התאמן הרבה,הוא ישן או אכל,אולי התאמן קצת אבל לא יותר מדי" ענה לי טוטודייל,מיד ידעתי שהסיכויים של הרקרוס לנצח גבוהים.
ידו של הרקרוס שוב זהרה ושבירת הלבנים יצאה אל סנורלאקס במהירות,הפעם סנורלאקס קפץ והתחמק, "יפה" מלמלתי.
הרקרוס הסתכל על סנורלאקס וראה שהוא עומד לפגוע בו עם חבטת גוף,הרקרוס עף וניסה ברגע האחרון להתחמק,אבל סנורלאקס ראה שהוא עומד להתחמק ופגע בהרקרוס עם אגרוף קרח,אגרוף הקרח הפעם עשה יותר נזק,הוא העיף את הרקרוס לרצפה ואז פתאום הרקרוס עמד דומם בזירה.
"אני לא מאמין! הרקרוס קפוא!" קרא קינגלר בעודו נדהם, 'אוי זה לא טוב!' חשבתי לי.
סנורלאקס חייך,הוא קפץ ופגע בהרקרוס עם חבטת גוף,ראיתי את עיניו של הרקרוס זזות,ראיתי שהוא מנסה בכל כוחו לזוז,אבל הוא לא מצליח,סנורלאקס פגע בו שוב עם אגרוף קרח והעיף אותו עוד כמה מטרים אחורה, פתאום נראה שסנורלאקס טוען קרן על!.
"אם הרקרוס יחטוף את המכה,הוא יפסיד" מלמלתי.
"הרקרוס! קדימה! אתה יכול לנצח את זה!" קראתי לעברו,הוא עדיין היה קפוא,עיניו נעצמו, 'לא יכול להיות שאחרי כל האימונים האלה והוא יפסיד,פשוט לא מגיע לו' חשבתי לי.
"הרקרוס! בבקשה!" צעקתי,סנורלאקס שיגר את קרן העל,היא הייתה נראית חזקה מהרגיל,הרקרוס עדיין עצם את עיניו,חשבתי שזה ככבר הסוף אבל אז בנס,עיניו של הרקרוס נפקחו והוא עף למעלה במהירות והתחמק ברגע האחרון מהקרן,עיניי זרחו, "יש!" קראתי.
הרקרוס עכשיו התקיף את סנורלאקס בקרן מגה חזקה ביותר שהעיפה את סנורלאקס אחורה, ואחר כך,הרקרוס עף לאוויר,ותוך כדי שעף לסנורלאקס הטעין שבירת לבנים ואז הרקרוס פגע בסנורלאקס והמכה העיפה אותו אחורה.
סנורלאקס לא היה יכול להילחם יותר, "הרקרוס הוא המנצח!" קרא הפרופסור,הקהל הריע להרקרוס,לא יכולתי להתאפק ורצתי אליו, "כל הכבוד!" אמרתי לו, "וואו,בנס השתחררתי מהקיפאון הזה,אם הייתי חוטף את הקרן,הייתי כבר מפסיד אבל ששמעתי אותך קוראת לי,פשוט הצלחתי להתגבר!" אמר לי הרקרוס בחיוך, "אתה הראית לו מה זה,ואתה יודע מה זה אומר,אנחנו נהיה היריבים בגמר" אמרתי לו.
"כן כנראה" אמר לי, "תהיה בטוחה שאני אנצח" חייך אלי חיוך תחרותי, "אל תהיה בטוח בעצמך כל כך" אמרתי לו ובכך בערב חזרנו למעבדה והלכנו לישון.
פרק ענקקקקקקקקק!!!!!
אתה ניסית לעשות בכוונה שהקרב בגמר יהיה בין הרקרוס לבייליף?
[QUOTE=MyNameTamir2;870806]פרק ענקקקקקקקקק!!!!!
אתה ניסית לעשות בכוונה שהקרב בגמר יהיה בין הרקרוס לבייליף?[/QUOTE]
לא,החלטתי את זה לפי דברים אחרים,עוד תגובות?
תודה לך
פרק ממש יפה! כל הכבוד!
אבל אחרי שיגמר הקרב בין הרקרוס לבייליף הסיפור יגמר?
[QUOTE=Mr. Charizard;870976]פרק ממש יפה! כל הכבוד!
אבל אחרי שיגמר הקרב בין הרקרוס לבייליף הסיפור יגמר?[/QUOTE]
מה פתאום! אחרי קרב הגמר,המנצח יזכה לבלות עם אש כמה ימים במחוז הואן,אחרי זה כבר יהיו דברים אחרים.
תודה רבה,עוד תגובות?