-
[QUOTE=SexStyle;1339523][SPOILER]חחח הדאטאבוק נכתב על ידי ג'אמפ תוך כדי התייעצות עם אודה.
הם עוברים על הSBS, רושמים פרטים ברורים וזה... בדרך כלל לא מחדשים.
אודה בסוף רק עובר על זה...
אין מצב שהוא יהרוס טוויסט ענק(וצפוי) בעלילה בגלל הדאטאבוק[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]טוב בגלל שאני מקווה שאתה צודק ואני סתם אידיוט שהאמין לספר מטומטם אני אפסיק להתווכח XD
בכל מקרה אם סאבו חיי הוא לא אמור להיות עם המהפכה ?[/SPOILER]
תחדש את התמונות בתגובה הראשית :O
-
[spoiler]לא יודע מה איתכם אבל קצת מוזר לי להבין איך סאבו קשור לסיפור הזה נראה לי שזאת דמות שלא רעינו בכלל וכנראה בצ'אפטר הבא נגלה מה הקשר שלה ללאו נראלי זה אבא שלו או משהו או אם כבר דמות שיודעים עליה אז אני בכלל לא פוסל את ואגאפאנק(מקווה שכתבתי תשם שלו נכון)[/spoiler]
-
תגידו זה לא נורמלי איך 6 עמודים מ2010 Xd
לי נראה שזה ג'וקר כי עליו דיברו כבר הוא נראה לי רשע ראשי...
מעניין איך לופי יצליח להביס את סיזאר.
-
[QUOTE=Askeladd;1340394][spoiler]לא יודע מה איתכם אבל קצת מוזר לי להבין איך סאבו קשור לסיפור הזה נראה לי שזאת דמות שלא רעינו בכלל וכנראה בצ'אפטר הבא נגלה מה הקשר שלה ללאו נראלי זה אבא שלו או משהו או אם כבר דמות שיודעים עליה אז אני בכלל לא פוסל את ואגאפאנק(מקווה שכתבתי תשם שלו נכון)[/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]אני לא חושב שזה ווגהפאנק.
קיבלנו תמונה שלו בדאטאבוק והוא בחור שמן~[/SPOILER]
-
[QUOTE=Askeladd;1340394][spoiler]לא יודע מה איתכם אבל קצת מוזר לי להבין איך סאבו קשור לסיפור הזה נראה לי שזאת דמות שלא רעינו בכלל וכנראה בצ'אפטר הבא נגלה מה הקשר שלה ללאו נראלי זה אבא שלו או משהו או אם כבר דמות שיודעים עליה אז אני בכלל לא פוסל את ואגאפאנק(מקווה שכתבתי תשם שלו נכון)[/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]מה אבא שלו מה אנחנו בטלנובלה XP?
סביר להניח שזאת דמות שאנחנו מכירים....
[/SPOILER]
-
[QUOTE=Flupy;1340438][SPOILER]מה אבא שלו מה אנחנו בטלנובלה XP?
סביר להניח שזאת דמות שאנחנו מכירים....
[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]חחחחחחח טלנובלה אבל אל תפסול לך תדע מה אבא שלו בעולם החדש זה כמו שאבא של לופי הוא דראגון, זה גם יכול להיות כי בפאנל האחרון כתוב איך גדלת משהו כזה כאילו הוא הכיר את לאו כשעוד היה קטן[/SPOILER]
עומר-
[SPOILER]כן אבל בתאכלס כמו שאמרת כתוב בדאטבוק שסאבו מת ואי אפשר להסתמך על זה בכלל ובדאטבוק שראו את התמונה שלו זה היה לפני הוא אחריי הטייםסקיפ? כי יכול להיות שהוא השתנה מאז[/SPOILER]
-
-
[URL="http://mangastream.com/read/one_piece/78469081/1"]הפרק החדש יצא.[/URL]
[COLOR="Yellow"]או יה סוף סוף האליל שלי הופיע(קיד), חח מענין עוזריה של ביג מאם וקיד צופים במה שמתרחש ועוד 2דמויות שאין לי מושג הם.[/COLOR]
באסה שאין פק שבוע הבא:(
-
-
[quote=מלך השטיחים;1354811]למה אין פרק שבוע הבא? ):[/quote]
כרגיל אודה יוצא להפסקה.:(
-
קיד הופיע ? אז זה הוא בסוף..
-
נראה לי שההוא עם החרב על הגב זה [COLOR=yellow]הוקינס [/COLOR]ויש לי תחושה כזאת שההוא עם הסיגריה זה [COLOR=yellow]אפו[/COLOR]
מגניב ש[COLOR=yellow]קיד [/COLOR]הופיע P:
למה הפרק יצא היום ולא ביום רביעי?
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1354828]נראה לי שההוא עם החרב על הגב זה [COLOR=yellow]הוקינס [/COLOR]ויש לי תחושה כזאת שההוא עם הסיגריה זה [COLOR=yellow]אפו[/COLOR]
מגניב ש[COLOR=yellow]קיד [/COLOR]הופיע P:
למה הפרק יצא היום ולא ביום רביעי?[/QUOTE]
הבחור עם החרב נראה כמו בת ולא בן אז לא נראה לי שהוא [COLOR="Yellow"]הוקינס( למרות שבהתחלה חשבתי שהוא כן)[/COLOR].
ג'אמפ יוצא מוקדם השבוע- הפרקיים יצאו מוקדם.
-
כן ראיתי גם נארוטו (היה פרק MEH) ובליץ' (המשעמם) יצאו
באמת באסה שאין פרק..
חצי פרק היה ידוע מראש.. לא יודע למה מרחו את זה.. חוץ מהקטע ש[COLOR="Yellow"]סיזר יכול להפוך לאיזה גז שירצה[/COLOR] לא היה שום דבר מעניין
-
[QUOTE=Ilan;1354848]כן ראיתי גם נארוטו (היה פרק MEH) ובליץ' (המשעמם) יצאו
באמת באסה שאין פרק..
חצי פרק היה ידוע מראש.. לא יודע למה מרחו את זה.. חוץ מהקטע ש[COLOR="Yellow"]סיזר יכול להפוך לאיזה גז שירצה[/COLOR] לא היה שום דבר מעניין[/QUOTE]
[COLOR="Yellow"]ראו את קיד...זה גם משו =][/COLOR]
ואני לא יודע למה דנים על הפרק הזה ולא על זה שלפניו גם:
[COLOR="yellow"]דופלמינגו הוא הג'וקר O:::: בנוסף לכך גילינו על הוויס אדמירל הזה מG5(שכחתי תשם שלו) שהיה אחראי על החקירה של חטיפת הילדים[/COLOR]