-
[quote=שלושה מחוזות 2;904361]
[B][COLOR=Blue]לוקאס
אתה מפעיל את יכולת הסטטי שלך על הקופסא.הקופסא מתחשמלת ומתפוצצת.אתה נפגע מן הלם שהיה הרגע.בתוך הקופסא נמצא מפתח שפותח לך את דלת הביס.אתה מתרגש נורא.קיבלת דרך להיכנס לבסיס[/COLOR][/B]
[/quote]
אני לוקח את המפתח שזוהר באור השמש מולי ופותח את הדלת לבסיס בזהירות ובריגוש,ואז אשאל בבסיס:"שלום,באתי להתחיל את המסע לשי,מישהו פה?" אחייך לעצמי ואתחיל לסרוק את המקום בבחינה ואחפש מכשירים חשמליים שיעזרו לי להיטען מחדש.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;904361][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה שם את המפתח בחור של המנעול.ופותח אותה באמצעות המפתח שהשגת בידך.לפתע הדלת נפתחת מולך.אתה מחליט להיכנס לבסיס בחחש רב.מן האופק יצור בשם באלבאזור [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/1d.png[/IMG] פוגש אותך באלבאזור שולח אליך עלי טער.אתה שומע"עליך להביס את באלבאזור עם הכוח שלך"[/COLOR][/B]
[/quote]
"מה?!" אגיד בזמן שאקפוץ אחורה ואתחמק מעלי התער
"טוב אם זה מה שאני צריך לעשות אז קדימה!" אגיד בנחישות ואעמוד מול באלבזור
"קדימה בוא נתחיל! מתקפת שליטת אש!" אצעק ואוציא מידיי אש רבה שמקיפה אותי
'אני מאוד מקווה שזה לא יעשה לך נזק בלבאזור...אבל אני חייב לנצח אותך' אחשוב בעצב
"קדימהה!" אצעק בזמן שאני שולח על באלבזור את מתקפת האש שלי
-
[QUOTE]PokerArt
אתה מתחיל לחשוב על מחשבות חמות וכך מפעילת יכולת המיוחדת שלך.לבסוף חום גופך מגיע לחום של 105 מעלות.אתה שם את ידך על הדלת.מרוב החום של הגוף שלך.דלת הביס מומססת לאל לאט.ולבסוף הדלת נעלמת.אתה יכול עכשיו להיכנס לבסיס.[/QUOTE]
*התגובות שלי טובות בינתיים?*
כאשר אני רואה את הדלת מתחילה לעט לעט להנמס אני נכנס דרך הדלת המומסת כאשר אני מעביר את כל אזורי האש לעבר רגלי וידי, כך שאם ינסו לתקוף אותי אני יהיה מוכן להגן, בעודי נכנס פנימה אני מתחיל להסתכל סביב, מתחיל לסרוק את כל המקום עד שאני מגיעה למרכז חלל החדר "אתם חושבים שאני מוכן לקבל את הפוקימון הראשון שלי?" אני מדבר לעבר חלל החדר בהתרגשות רבה, מקווה מאוד שמישהו שומע אותי ואז פשוט.... מחכה
-
[QUOTE=לוקאס;904291][COLOR=blue][B]איתי[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]מרק [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]*ראיתי מה המתקפה שלך היא חלשה מאוד בהתחלה.... אז תחשוב קצת [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]אתה מרים את הקופסא ופותח אותה בתוכה יש פוקדור עם פתק מתחתיו זה הפוקימון שלך נסה אותו! אתה מוציא את פוקימונך ובאותו זמן תוהה 'איך הם ידעו מי אני ושאני באתי עכשיו' ולפתע אתה רואה ליידך טורצ'יק חמוד :)[/COLOR][/B][/QUOTE]
"רק רגע! זה הטורצ'יק שלי!" אומר ואחבק אותו (להזכירך אני כבר מכיר אותו...) "איך אתה הגעת לכאן לעזאזל?" אשאל אותו בתהייה.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;904138]כול מי שרשום שיגיב לה
[B][COLOR="Red"]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל בסיס המחתרת.כעבור חמש דקות אתם מגיעים אל הבסיס.אתם שמים לב שעל הדלת יש פתוק ועליו כתוב"כדי להיכנס לבסיס עליכם להשתמש בכוח המיוחד שלכם"מה תעשו? [/COLOR][/B][/QUOTE]
ארכז אנרגיה באגרופיי עד שיווצרו 2 "כפפות" אנרגייה ואז ארה אותן על הדלת.
-
[RIGHT]שם משתמש: SysTem
שם במשחק: שחר
תיאור: שיער חום ,עיניים שחורות , 1.78 , לא שמן , שריטה קטנה בברך ומרפק
רקע: שחר נער בן 15 שריד עם משפחתו ממחוז העשב , שחר ומשפחתו הופנה לכיוון מחוז החשמל שם שחר פגש את חברו הטוב פיצ'ו !
אבל זה אחרי זה קודם כל שחר היה מאמן צעיר בערך בגיל 14 עם הפוקימונים טריקו ולוטד שהם נעלמו לאחר השתלטותו של לון על שלושת המחוזות הקיימים.
שחר החליט שהוא רוצה לנקום בשמו בשם הפוקימונים שהיו לו ובשם כל האנשים שנפגעו מהחורבן הגדול שנוצר.
שבוע לאחר שעברו שחר ומשפחתו למחוז החשמל הכיר שחר את פיצ'ו , בהתחלה הוא לא זיהה אותו מפניי שכל הפוקימונים עברו למצב "זהור" אבל זה חיזק אותם עוד יותר .
שבוע לאחר מכן שחר ופיקאצ'ו יצאו יחדם לנסות לתפוס פוקימון בר מזל , אבל אז נתקלו בסייטר "זהור" ועצבני שכמעט הרג את שניהם.
אך משום מקום שלא ידוע הזמן קפא לו ורק הדבר היחיד הקרוב לשחר הצליח להמנע מן ההקפאה הזאת , שחר ופיצ''ו היו בהלם וברחו לפני שהזמן יחזור לעצמו.
מאותו זמן לון החליט שהוא רוצה לחזור לעיניינים ולא הספיק לו כל מה שקרה עד עכשיו והא חזר כדי להקים צוות חזק מאיי פעם ושחר חשב לעצמו שזאת יכולה להיות ההזדמנות של החיים שלו להחזיר את הכל למצב הקדמותו , ביחד עם פיצ'ו לנקום ולנצח בגדול! והכי חשוב להראות לעולם בשבסוף הכל הולך עם הטובים כי הצדק ינצח !
כוח מיוחד: הקפאת הזמן
מתקפה מיוחדת: "הקפאת בזק" זוהי מתקפה אשר יוצאת דופן במינה והיא מתואמת לשחר בלבד , כאשר שחר נמצא במצב של סכנה או מצוקה ואו כל משהו אחר שקרוב אוליו , נוצר מידו גל ענק של כוח אנרגיה כחול שנראה כמו ברק אטומי והוא יכול להגיע לרדיוס של 30 מטר ואפילו יותר אם מתאמנים בו! המתקפה הזאת מקפיאה את כל מי שנמצא הטווח הזה אבל המתקפה היא לזמן מוגבל ביותר , היא עובדת על כל דבר מלבד עצמים אשר עוצרים את נשימתם לפני המתקפה , הקפאת הזק אינה עובדת על מי שהנשמה של שחר חושבת לנכון לא לפעול עליו!.
אחוזי שליטה במתקפה המיוחדת:
פוקימון התחלתי: פיצ'ו!
מחוז: מחוז החשמל.
תגים: [/RIGHT]
כסף:
שותף: שותפה
הפוקימון שלו: אייפום
ציוד: משרוקית ( לקריעה לפוקימונים ) , תיק עזרה ראשונה , אוכל , חליפת בגדים להחלפה , אופניים מתקפלות , משקפת ואקדח לייזר.
בערות/בקשות: שיהיה לנו בהצלחה =]
-
שם משתמש: BarMaster
שם במשחק: בר
תיאור: ילד נמוך עם חליפה ירוקה ועם כובע ירוק: [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/f7e400d1bd5f163deafe6e3029c8d122.png[/IMG][/URL]
רקע: בר נולד למשפחה עשירה בכפר קטן ונידח שלא חיו בו הרבה אנשים. שבר היה צעיר תמיד רצה לצאת למסע שלו ולהתקבל למכתרת ולעזור להציל את שלושת המחוזות החדשים.
גם רצה לחקור ולגלות את הפוקימונים האגדיים.
אחיו הגדול של בר יצא כבר למסע שלו והוא מצליח מאוד. בר קבע לעצמו אתגר שיתחיל את המסע והוא ואחיו הגדול יפגשו נערוך קרב ונראה באמת מי יותר טוב.
כוח מיוחד: "כוח הפחד" בר יכול להשתלט על הפחד ולהפוך אותו לכוח עצום
מתקפה מיחדת: "פיצוץ הפחד" אשר גורם לפיצוץ אדיר מסביב בר שגורם נזק מאוד רציני
אחוזי שליטה במתקפה המיוחדת:לא לגעת
פוקימון התחלתי: טרפינץ'(328 בפוקדע) אם אי אפשר אז מורקרו (198 בפוקדע)
מחוז: מחוז האופל
תגים: לא לגעת
כסף:לא לגעת
שותף: לא
ציוד: אוכל, כסף, אוהל, מפה, אופניים, פוכדורים.
בערות/בקשות: לתפוס בגון וכמובן להירשם
-
[quote=לוקאס;904291]
[B][COLOR=seagreen]מייקל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה ניגש בקופסא ופותח אותה בזריזות, אתה מריח ריח מוזר ורואה שיש שם בקבוקון שכתוב עליו: "אם אתה קורא את זה כנראה שאתה היית מספיק טיפש כדי לפתוח את הקופסא... כלל ראשון! לא מרימים סתם דברים מהריצפה" אתה גומר לקרוא ונרדם כנראה זה היה בקבוקון עם סם הרדמה... לאחר זמן לא ידוע אתה מתעורר בחדר בעודך מוקף אנשים.[/COLOR][/B]
[/quote]
חחחחחח D :
---------------
אני פותח את עיני ומסתכל סביב על כל האנשים.
'נראלי שאני חולם' אני חושב לעצמי ומשפשף את עיניי פעמים רבות בתקווה לגלות כי זהו חלום.
אני ממשיך וממשיך אך עדיין האנשים מופיעים אל מול עיני.
"איפ.. איפה... אני?" אני מוציא קול חלש ומופחד.
'הדבר האחרון שאני זוכר זה את הקופסא אני חושב לעצמי'
-
[quote=SysTem;904474][RIGHT]שם משתמש: SysTem[/RIGHT]
[RIGHT]שם במשחק: שחר
תיאור: שיער חום ,עיניים שחורות , 1.78 , לא שמן , שריטה קטנה בברך ומרפק
רקע: שחר נער בן 15 שריד עם משפחתו ממחוז העשב , שחר ומשפחתו הופנה לכיוון מחוז החשמל שם שחר פגש את חברו הטוב פיצ'ו !
אבל זה אחרי זה קודם כל שחר היה מאמן צעיר בערך בגיל 14 עם הפוקימונים טריקו ולוטד שהם נעלמו לאחר השתלטותו של לון על שלושת המחוזות הקיימים.
שחר החליט שהוא רוצה לנקום בשמו בשם הפוקימונים שהיו לו ובשם כל האנשים שנפגעו מהחורבן הגדול שנוצר.
שבוע לאחר שעברו שחר ומשפחתו למחוז החשמל הכיר שחר את פיצ'ו , בהתחלה הוא לא זיהה אותו מפניי שכל הפוקימונים עברו למצב "זהור" אבל זה חיזק אותם עוד יותר .
שבוע לאחר מכן שחר ופיקאצ'ו יצאו יחדם לנסות לתפוס פוקימון בר מזל , אבל אז נתקלו בסייטר "זהור" ועצבני שכמעט הרג את שניהם.
אך משום מקום שלא ידוע הזמן קפא לו ורק הדבר היחיד הקרוב לשחר הצליח להמנע מן ההקפאה הזאת , שחר ופיצ''ו היו בהלם וברחו לפני שהזמן יחזור לעצמו.
מאותו זמן לון החליט שהוא רוצה לחזור לעיניינים ולא הספיק לו כל מה שקרה עד עכשיו והא חזר כדי להקים צוות חזק מאיי פעם ושחר חשב לעצמו שזאת יכולה להיות ההזדמנות של החיים שלו להחזיר את הכל למצב הקדמותו , ביחד עם פיצ'ו לנקום ולנצח בגדול! והכי חשוב להראות לעולם בשבסוף הכל הולך עם הטובים כי הצדק ינצח !
כוח מיוחד: הקפאת הזמן
מתקפה מיוחדת: "הקפאת בזק" זוהי מתקפה אשר יוצאת דופן במינה והיא מתואמת לשחר בלבד , כאשר שחר נמצא במצב של סכנה או מצוקה ואו כל משהו אחר שקרוב אוליו , נוצר מידו גל ענק של כוח אנרגיה כחול שנראה כמו ברק אטומי והוא יכול להגיע לרדיוס של 30 מטר ואפילו יותר אם מתאמנים בו! המתקפה הזאת מקפיאה את כל מי שנמצא הטווח הזה אבל המתקפה היא לזמן מוגבל ביותר , היא עובדת על כל דבר מלבד עצמים אשר עוצרים את נשימתם לפני המתקפה , הקפאת הזק אינה עובדת על מי שהנשמה של שחר חושבת לנכון לא לפעול עליו!.
אחוזי שליטה במתקפה המיוחדת:
פוקימון התחלתי: פיצ'ו!
מחוז: מחוז החשמל.
תגים: [/RIGHT]
כסף:
שותף: שותפה
הפוקימון שלו: אייפום
ציוד: משרוקית ( לקריעה לפוקימונים ) , תיק עזרה ראשונה , אוכל , חליפת בגדים להחלפה , אופניים מתקפלות , משקפת ואקדח לייזר.
בערות/בקשות: שיהיה לנו בהצלחה =][/quote]
רשום מקום שמור V
הורדתי לך את אקדח הלייזר
[quote=BarMaster;904514]שם משתמש: BarMaster
שם במשחק: בר
תיאור: ילד נמוך עם חליפה ירוקה ועם כובע ירוק: [URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/f7e400d1bd5f163deafe6e3029c8d122.png[/IMG][/URL]
רקע: בר נולד למשפחה עשירה בכפר קטן ונידח שלא חיו בו הרבה אנשים. שבר היה צעיר תמיד רצה לצאת למסע שלו ולהתקבל למכתרת ולעזור להציל את שלושת המחוזות החדשים.
גם רצה לחקור ולגלות את הפוקימונים האגדיים.
אחיו הגדול של בר יצא כבר למסע שלו והוא מצליח מאוד. בר קבע לעצמו אתגר שיתחיל את המסע והוא ואחיו הגדול יפגשו נערוך קרב ונראה באמת מי יותר טוב.
כוח מיוחד: "כוח הפחד" בר יכול להשתלט על הפחד ולהפוך אותו לכוח עצום
מתקפה מיחדת: "פיצוץ הפחד" אשר גורם לפיצוץ אדיר מסביב בר שגורם נזק מאוד רציני
אחוזי שליטה במתקפה המיוחדת:לא לגעת
פוקימון התחלתי: טרפינץ'(328 בפוקדע) אם אי אפשר אז מורקרו (198 בפוקדע)
מחוז: מחוז האופל
תגים: לא לגעת
כסף:לא לגעת
שותף: לא
ציוד: אוכל, כסף, אוהל, מפה, אופניים, פוכדורים.
בערות/בקשות: לתפוס בגון וכמובן להירשם[/quote]
אין כבר מקום
[quote][B] Poker Art[/B] כאשר אני רואה את הדלת מתחילה לעט לעט להנמס אני נכנס דרך הדלת המומסת כאשר אני מעביר את כל אזורי האש לעבר רגלי וידי, כך שאם ינסו לתקוף אותי אני יהיה מוכן להגן, בעודי נכנס פנימה אני מתחיל להסתכל סביב, מתחיל לסרוק את כל המקום עד שאני מגיעה למרכז חלל החדר "אתם חושבים שאני מוכן לקבל את הפוקימון הראשון שלי?" אני מדבר לעבר חלל החדר בהתרגשות רבה, מקווה מאוד שמישהו שומע אותי ואז פשוט.... מחכה[/quote]
אתה מגיע לחלל חשוך וקר,
האש שעטפה את גופך נעלמת ואתה רואה צללים זזים
לפתע נדלקים האורות ואתה שומע אדם אומר לך...
"ברוך הבא לבסיס המחתרת, עברת את המבחן הראשון.
[quote=איתי.;904368]אני משתמש בכדור אש על הדלת בכל בכוח[/quote]
[COLOR=red][B]אתה מתאמץ ליצור כדור אש חזק [/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]אתה מצליח ליצור כדור אש אך הוא מתפוצץ לך ביד,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה נאנק מכאבים ופתאום מבחין במפתח זהב שבוהק באור השמש.[/COLOR][/B]
[quote=~Pika Chef~;904376]אני לוקח את המפתח שזוהר באור השמש מולי ופותח את הדלת לבסיס בזהירות ובריגוש,ואז אשאל בבסיס:"שלום,באתי להתחיל את המסע לשי,מישהו פה?" אחייך לעצמי ואתחיל לסרוק את המקום בבחינה ואחפש מכשירים חשמליים שיעזרו לי להיטען מחדש.[/quote]
[COLOR=blue][B]לוקאס אתה מבחין בצמד אנשים המחזיקים גנרטור[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הם אומרים לך "עברת את המבחן, הינה כך את זה כדי להיטען."[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]לאחר מכן אתה מובל לחדר גדול מלא במכשירים אלקטרוניים.[/B][/COLOR]
[quote=GeneralAdam;904381]"מה?!" אגיד בזמן שאקפוץ אחורה ואתחמק מעלי התער
"טוב אם זה מה שאני צריך לעשות אז קדימה!" אגיד בנחישות ואעמוד מול באלבזור
"קדימה בוא נתחיל! מתקפת שליטת אש!" אצעק ואוציא מידיי אש רבה שמקיפה אותי
'אני מאוד מקווה שזה לא יעשה לך נזק בלבאזור...אבל אני חייב לנצח אותך' אחשוב בעצב
"קדימהה!" אצעק בזמן שאני שולח על באלבזור את מתקפת האש שלי[/quote]
[COLOR=darkgreen][B]באלבאזור חומק מהמתקפה שלך [/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אך ברגע שהכדור פוגע באדמה הוא נפגע מהפיצוץ, [/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]באלבאזור לא מבזבז זמן ומשתמש בעלי תער.[/B][/COLOR]
[quote=Shikamaru Nara;904425]"רק רגע! זה הטורצ'יק שלי!" אומר ואחבק אותו (להזכירך אני כבר מכיר אותו...) "איך אתה הגעת לכאן לעזאזל?" אשאל אותו בתהייה.[/quote]
[COLOR=slategray][B]טורצ'יק מחייך אליך ומסתכל לכיוון איש אחד שנמצא בפינת החדר,[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]האיש פונה אליך "שלום, ברוך הבא לבסיס המחתרת הראשון"[/B][/COLOR]
[quote=Sulimania Knight;904443]ארכז אנרגיה באגרופיי עד שיווצרו 2 "כפפות" אנרגייה ואז ארה אותן על הדלת.[/quote]
[COLOR=purple][B]אתה מרכז את כל האנרגיה שלך באגרופך ומשגר כפות אנרגיה לעבר הקיר, [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הקיר משתפשף מעט אך לא קורא משהו מיוחד, [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]לפתע אתה מבחין בקופסה אדומה ליד הדלת.[/B][/COLOR]
[quote]אני פותח את עיני ומסתכל סביב על כל האנשים.
'נראלי שאני חולם' אני חושב לעצמי ומשפשף את עיניי פעמים רבות בתקווה לגלות כי זהו חלום.
אני ממשיך וממשיך אך עדיין האנשים מופיעים אל מול עיני.
"איפ.. איפה... אני?" אני מוציא קול חלש ומופחד.
'הדבר האחרון שאני זוכר זה את הקופסא אני חושב לעצמי'
[/quote]
[COLOR=darkorange][B]אתה מבחין בשלושה אנשים, [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הם מחייכים אליך והאדם הקרוב אליך אומר "ברוך הבא לבסיס המחתרת"[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מחייך ומבין שעברת את המבחן הראשון.[/B][/COLOR]
[QUOTE]
ניר
"מי אתם בדיוק?,מה אתם רוצים ממני?!" אצעק בחדר.
"שלגון!,אני יודע שעשית עלי היפנוזה,אבל לא הייתי מהופנט טוב?!,בוא תעזור לי ימעפן!,אפילו אתה אמרת שכולם ימותו,ככה אתה רוצה להרוג אותי?,שאמרת שתהפנט אותי במטרה שאני לא ימות.
[/QUOTE]
[RIGHT]אתה רואה שדמותו של שלגון נעלמת,
אתה מרגיש מין קור סביב הגוף שלך
אתה חוטף מכה בראש ומתעורר לאחר כמה דקות
אינך יודע מי אתה,מה אתה, ולמה אתה פה.
ולפתע אתה רואה מין מסך ומוצגות בו תמונות מסוימות
אתה מתעורר וזוכר רק מעט דברים:
[QUOTE]
שמך: ניר יחזקאלי
לידה: נולדת במחוז האופל לזוג הורים אנה ומייק
יש לך סטייה מוזרה לשניצלים
כוח מיוחד:בלתי-נראות. שניר מרים פעמיים את היד ומעלה אותם בחזרה אל הראש,הוא נהפך להיות בלתי נראה,כאשר הוא עושה את זה בחלק אחר של הגוף רק הוא נהיה בלתי נראה,וגם כל המתקפות עוברות דרך השטח הבלתי-נראה.
מתקפה מיחדת:פטיש רוחני. שניר בלתי נראה הוא יכול להוציא מהיד שלו פטיש רוחני,הוא תוקף בהפתעה וכך זה גם יותר חזק מפטיש רגיל.
[/QUOTE][/RIGHT]
[FONT=Segoe UI][SIZE=2][COLOR=#333333][FONT=Segoe UI][SIZE=2][COLOR=#333333][FONT=Segoe UI][SIZE=2][COLOR=#333333][RIGHT][/RIGHT]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=לוקאס;904804]
[COLOR=red][B]אתה מתאמץ ליצור כדור אש חזק [/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]אתה מצליח ליצור כדור אש אך הוא מתפוצץ לך ביד,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה נאנק מכאבים ופתאום מבחין במפתח זהב שבוהק באור השמש.[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][B]הם אומרים לך "עברת את המבחן, הינה כך את זה כדי להיטען."[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]באלבאזור חומק מהמתקפה שלך [/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אך ברגע שהכדור פוגע באדמה הוא נפגע מהפיצוץ, [/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]באלבאזור לא מבזבז זמן ומשתמש בעלי תער.[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]טורצ'יק מחייך אליך ומסתכל לכיוון איש אחד שנמצא בפינת החדר,[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]האיש פונה אליך "שלום, ברוך הבא לבסיס המחתרת הראשון"[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה מרכז את כל האנרגיה שלך באגרופך ומשגר כפות אנרגיה לעבר הקיר, [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הקיר משתפשף מעט אך לא קורא משהו מיוחד, [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]לפתע אתה מבחין בקופסה אדומה ליד הדלת.[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש למפתח ובודק עם הוא יכול לפתוח את הדלת
-
[QUOTE=לוקאס;904804]
[COLOR=purple][B][/B][/COLOR][/QUOTE]
OOG: וואו אתם מתואמים בכלל? אני לא בחדר, הקופסא הופיע מחוץ לדלת!
IG: "מה לעזאזל? איך הגעתי לחדר?" אומר בבהלה ואסתכל מסביב.
-
[quote=לוקאס;904804]
[/quote]
*יש לי כבר את פיצו?*
אני נוגע בגנרטור ולוחש לעצמי:"טעינה" ואז טוען את כוחי עד מלואו,ואז שואל אותם:"אז יש לכם עבודה בשבילי?,מה כל המכשירים האלה?" אחייך אל המדענים ואתחיל לחפש מכשירים מעניינים
-
[quote=לוקאס;904804]אתה מבחין בשלושה אנשים,
הם מחייכים אליך והאדם הקרוב אליך אומר "ברוך הבא לבסיס המחתרת"
אתה מחייך ומבין שעברת את המבחן הראשון.[/quote]
על פניי מופיע חיוך הנלווה לבהלה המוקדמת.
"תודה רבה" אני אומר להם ושואל:"מה יקרה עכשיו?"
-
[quote]אתה מגיע לחלל חשוך וקר,
האש שעטפה את גופך נעלמת ואתה רואה צללים זזים
לפתע נדלקים האורות ואתה שומע אדם אומר לך...
"ברוך הבא לבסיס המחתרת, עברת את המבחן הראשון.[/quote]
"מבחן ראשון?, אז אני מבין שיש עוד כמה... מה המבחן הבא?" אני מדבר אל האיש אשר את פרצופו או גופו איני רואה, מחליט כי אם כבר הגעתי עד כאן אני לא יפסיק "מה אני צריך לעשות?" אני מוסיף לדברי, מרגיש איך אנרגיה רבה מתחיל לעטוף את גופי, אותה אנרגיה אשר יוצרת את הלהבות, אך עכשיו היא פשוט מחממת את גופי
-
[B][COLOR="MediumTurquoise"]בן
אתה מבחין שבין אחד האנשים נמצא [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWRenbu.png[/IMG] סאי .הוא אומר לך"שלום שמי סאי.כדי שתוכל להמשיך במסע שלך עליך להגיע ל100 אחוז שליטה במתקפה המיוחדת שלך.כדי להצליח אנו פה המחתרת נעזור לך.אז בוא אחרי"סא מסיים לדבר והולך אל דלת ירוקה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לא
אתה נוגע בגרנטור ומטעין את כוחותיך.אתה נהיה חזק.אתה מבחין שאחד האנשים שנמצאים בחדר הוא אור[IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWKamitsure.png[/IMG].אור אומר לך"המכשרים האלו הם מכשירים מיוחדים מאוד.כדי שתוכל להמשיך במסע שלך עליך להגיע ל100 אחוז שליטה במתקפה המיוחדת שלך.כדי להצליח אנו פה המחתרת נעזור לך.אז בוא אחרי"אור מסיים לדבר והולך אל דלת ירוקה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]מרק
האיש שפתח לך את הדלת אומר לך"אופס לא שמתי לב שלחצתי על הכפתור שפותח את דלת הבסיס.לא נורא.עכשיו עליך את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/13d.png[/IMG] שזה שכן מולך"אתה מבחין בוידל קטן.הוידל תוקף אותך בדחיפה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
איתי
תשיקע בתגובות טוב
אתה מכניס את המפתח לחור של הדלת.לפתע דלת הבסיס נפתחת מולך.אתה נכס אל הבסיס.מולך עומד אודיש [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/43d.png[/IMG] קטן זוהר.קול אומר לך"עליך להביס את האודיש הקטן הזה בזכות כוחותיך ואז להמשיך"אודיש תוקף בעלי טער אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="YellowGreen"]פוקאראט
האיש אומר לך"המבחן השני שלך הוא להביס פוקימון בזכות כוחותיך המיוחדים.ולאחר שתביס תפוקימון תוכל להמשיך ללכת"מולך לפתע עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/152d.png[/IMG] צ'יקוריטה קטן וזהור.הצ'יקוריטה תוקף במהירות אותך בעלי טער[/COLOR][/B]
שחר תגיב להתחלה שבעמ' 3 או ארבע