-
[quote][b][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]היא נאנחת ונותנת לך לחזור לעבודה , אתה רואה שבחוץ יש שני לקוחות שממתינים לשירות , אתה פונה מיד
לאחד מהם שמבקש שתלביש אותו לאירוע חשוב של הבוס שלך . "התשלום לא מעניין אותי כ"כ , תקבל גם טיפ אם אתלהב במיוחד מהסחורה" . הוא אומר ומחייך אליך , ומחכה לשירות .[/color][/b]
[/quote]"אוקיי!"אומר בשמחה וחיוך מהאיש הנדיב.
מיד אפנה אל מתלה החליפות היקרות שבחלון הראוה ואוציא לו חליפה בצבע שחור מט,מכנס גינס כחול כהה ועניבה כחולה ומהודרת בורדים שחורים במהירות.
"מה דעתך על החליפה הזאת?"אשאל אותו בחיוך וחן בתקוה שימצא חן בעינייו החליפה.
-
[B][COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
"היא נחמדה מאוד אהבתי את הג'ינס הזה ! בקשר לחליפה הייתי רוצה חליפה בצבע שחור~אפור עם פס לבן בשרוול או משהו דומה .. משהו קלאסי ולא עתיק , עניבה אני רוצה יותר עדינה , וחולצה מתחת אני מתלבט באיזה צבע.."
[/COLOR]
[/B]
-
[/size][/u]"היא נחמדה מאוד אהבתי את הג'ינס הזה ! בקשר לחליפה הייתי רוצה חליפה בצבע שחור~אפור עם פס לבן בשרוול או משהו דומה .. משהו קלאסי ולא עתיק , עניבה אני רוצה יותר עדינה , וחולצה מתחת אני מתלבט באיזה צבע.."[/color][/b]
[/quote]
"אוקיי.."אומר בחצי יאוש
"בוא ננסה למצוא את החליפה ואז כבר נתאים את העניבה והחולצה ממתחת"אסביר בפשטות תוך כדי רפרוף במתלה החליפות כשאני מוצא חליפה בצבע כחול כהה אשר מתאים לגינס.
"הנה!"אקרא אליו בקול."מצאתי משהו שיתאים"אחזור על דברי שוב.
"נראה לי שיתאים חולצה תכלת מתחת ועניבה לבנה"אתלבט איתו בקשר לפריטים הנוספים.
-
האק
[B][COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
"ואוו ! רעיון מעולה ! רק את החליפה הזאת אני רוצה בשחור עם פס לבן , את החולצה מתחת אקח באמת תכלת
עם עניבה לבנה , זה מדהים תודה רבה !" הוא אומר ושם לך משהו בכיס , הולך לקופה ומשלם למוכר שעומד שם
"להתראות בחור צעיר" הוא אומר ויוצא מהחנות , הגיעה הפסקת הצהריים שלך שנמשכת כ-1:00 שעות .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;928330][B]
[COLOR=Magenta]
[/COLOR]
[COLOR=Indigo][SIZE=3][U]אלן[/U][/SIZE]
אתה מסתכל על המכתב המוזר ורואה שהכתובת היא בכלל כתובת אחרת , כתובת של מישהו אחר שאתה לא מכיר בכלל , לא של הוריך ולא של אף אחד שקרוב אליך 'זה מוזר' אתה חושב לעצמך ושם את המכתב בתיק שלך ..
אתה ממשיך למיין ורואה מכתב שצריך להגיע לבית שלך , אין שם על המעטפה החומה .. כלום לא כתוב עליה .
גם אותה אתה שם בתיק שלך וממשיך למיין , סיימת את החלוקה , כל שאר המכתבים לא היו מוזרים
ואתה יוצא להפסקת צהריים .
[/COLOR]
[COLOR=DarkGrey]
[/COLOR]
[/B][/quote]
' וואי אלא מכתבים ממש מוזרים ' אחשוב לעצמי תוך כדי הליכה לכיוון מין מרכז כזה של אוכל וחנויות ' אולי אני אפתח את המכתב שלי ?.. כן אני אפתח אותו עכשיו' אחשוב לעצמי ואענה לעצמי תוך כדי פתיחת המכתב
-
[quote=Steve;928330]
[B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה מתחיל בצעידה לרחוב הכינור ומגלה שזה לא רחוק מביתך , ואז אתה גם נזכר במשפט האחרון של[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הסוכן ניק "הוא נמצא לא רחוק מאיפה שאתה נמצא עכשיו , רחוב הכינור 31..." אתה מבליג וממשיך ללכת לביתו של ניק , לבסוף אתה מגיע לרחוב ומחפש את בית 31 , אתה בתחילת הרחוב ובאופק אתה רואה הרבה בתים יפים , חלקם מחרידים כמו הטירה שנמצאת בסוף הרחוב , אתה מתחיל לחפש את בית 31 ומגלה שזאת הטירה המפחידה עליה הסתכלת בהתחלה .[/COLOR][/B]
[/quote]
'אני לא מאמין כמה שהבית האפל הזה מספק השארה ומציג את האופל בצורה ברורוה וישרה! זה נוח כל כך ומספק הרבה השראה ולדעתי זה יכול להיות חוויה לחיות בבית כזה.'אני חושב ונהנה מהחשבות על כמה יצרתי יכול להיות ניק.
אני מחפש ובודק האם הדלת פתוחה אם היא סגורה אני בודק האם יש מערכת צלצולים בבית עם כן אחפש את ניק והתקשר עם אין פשוט אדפוק בדלת ביתו.
-
[/size][/u]"ואוו ! רעיון מעולה ! רק את החליפה הזאת אני רוצה בשחור עם פס לבן , את החולצה מתחת אקח באמת תכלת
עם עניבה לבנה , זה מדהים תודה רבה !" הוא אומר ושם לך משהו בכיס , הולך לקופה ומשלם למוכר שעומד שם
"להתראות בחור צעיר" הוא אומר ויוצא מהחנות , הגיעה הפסקת הצהריים שלך שנמשכת כ-1:00 שעות .[/color][/b]
[/quote]"תוודדהה ררבבהה!"אצעק אליו כדי שיספיק לשמוע.
אגש אל הבוסית כשאני גווה ברעב ואומר לה בצער:"אני מצטער על מה שהלך פה קודם.אני מוותר על האפסקה שלי רק לפני זה תני לי לאכול משהו קטן""אני פשוט רעב מצ"אוסיף תוך כדיי יצאה מהחנות
-
[quote][b][u]מאגנוס[/u][/b]
זהו בוקר חדש , אתה קם במיטתך וחדרך הזוהר ומסנוור מאור השמש ניראה מבולגן להפליא
'הלכתי לישון מאוחר' אתה חושב לעצמך בעייפות ומתחיל לסדר את החדר , שוטף את פניך ומסתכל
על השעון (8:30) 'השעה לא כל כך מאוחרת , מה אעשה ? אחזור לישון או ..' אתה חושב לעצמך
ולא יודע איך לפתוח את הבוקר שלך [/quote]
אקום,אשטוף פנים ואצחצח שיניים אתלבש ואתקשר לסגן שלי "תגיד,היום אתם מתכננים איזה משהו לעשות?" אשאל אותו מעט מנומנם.
-
[QUOTE=Steve;928330][B]
[COLOR="Orange"][SIZE="3"][U]מייק[/U][/SIZE]
יוצא מהמבנה הקטן של השומר שומר אחר , לא זה שהיה בבוקר
"מה אמרת בחור צעיר ? למה אתה בחוץ ? אתה לומד כאן ..?" שואל השומר הזקן
ופותח את השאר בכדי להיות קרוב יותר אליך שהוא מדבר איתך .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
׳זה מוזר...׳ אני חושב לעצמי ׳מעניין מי היה המאבטח בבוקר׳ ואז פונה לשומר ואומר לו ״ כן, אני לומד פה. אתה במקרה שמת לב לשומר שהיה פה בבוקר?״.
-
[quote=Steve;928330][B]
[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][U]ג'וש[/U][/SIZE]
תוך שתי דקות מרגע הצלצול מגיעה ניידת ומיד אחריה גם אמבולנס , החובשים נכנסים לזירת הפשע ומהר לוקחים
את החשוד ברצח והגופה "אתה בוא איתנו" אתה שומע קול של מישהו שעומד מאחוריך ואז מרגיש מתכות שננעלות מסביב לידיך , אתה מבין שגם אתה חשוד ברגע שאתה רואה שהשוטר מוציא אותך החוצה ומכניס אותך לניידת .
אתה מגיע לתחנת המשטרה , מחכה בחדר החקירות ונכנס החוקר "אז אתה רצחת את שני האנשים האלה , איך עשית את זה ?" הוא אומר בישירות .[/COLOR]
[/B][/quote]
"למה ישר האשמות אה מנייאק'? " אומר לו בזעם בעוד קם ודופק את אגרופי בשולחן .
לאחר מכן אתיישב שוב אומר L: הבחור השני שהיה חתוך לשתיים היה בחנות כשהגעתי למשמרת הוא והבעלים , הזקן שנדקר רבו על משו , אני רואה את הריבים האלה עם מיליון לקוחות שונים ככה שלא חשבתי שזה אירוע קריטי . בעודי משחק בPS עד שיגיעה גל הלקוחות לפתע נשמעת זעקה ואני רואה את הבעל הבית שלי נטף דם מבטנו כשלידו הבחור עם סכין המלאה בדם בידיו . בלי הרבה מחשבה לקחתי את הPS וזרקי על הבחור , פגעתי אך זה לא ממש עצר אותו מלנסות ליתקוף אותי , הכיתי אותו בעזרת כיסא אך גם זה לא עזר , ניסיתי לדבר איתו אך לפתע האור נכבא ולאחר שהוא נדלק ראיתי ת'בחור על הרצפה משוסע לשתיים. אם אינך מאמין לי תיבדוק את הטביעות אצבעות מהסכין ותבדוק את כל החנות והאזור שבקרוב במטרה למצוא תחרב או הנשק שחתך תבחור , זה אינו מעשה ידי ואתה תידע את זה במוקדם או במאוחר."
-
[B] [SIZE="6"]מקום פנוי אחרון התפנה ![/SIZE]
[COLOR="Orange"][SIZE="3"][U]מייק[/U][/SIZE]
השומר לא חושב פעמיים ומכניס אותך לביתן שלו "תקשיב טוב תעזור לי ואני אשלם לך ! קמתי טיפה מסומם בשעה 9 וחצי .. איך היה ניראה השומר שהיה פה בין השעות 8~9 וחצי ? זה שראית .. הוא סימם אותי ! אתה זוכר איך הוא היה ניראה ?" הוא שואל ומוציא שטרות מהכיס ..
[/COLOR]
[COLOR="Red"][SIZE="3"][U]ריו[/U][/SIZE]
אתה מחוץ למשחק
Game Over !
[/COLOR]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
"זאת הכוונה של הפסקת צהריים" אומרת המנהלת ומחייכת "זה בשביל שתלך לאכול .."
היא אומרת ונותנת לך לצאת מהחנות , יש גשם בחוץ .. ונהיה קצת קר .
[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]ג'וש[/U][/SIZE]
"מה אתה אומר ..שים לב חביבי" הוא אומר , ופותח את הטלוויזיה שבחדר החקירות .
נפתחת הטלוויזיה ורואים את הקטטה בין הלקוח למנהל , המצלמה מכוונת אליהם
"לא רואים אותך כאן .." .. "זה בגלל שהמצלמה לא מכוונת עליי , שים לב .." אתה אומר לו ברגע שהסוני נזרק עליו והוא מתחיל להתקדם לכיוונך , הוא מכוון עליך את הסכין ואז האורות נכבים . הוא עוצר "שים לב הבהרנו את החלק החשוך" הוא אומר וממשיך , ופתאום משום מקום אתה מופיע ! עם בגדים שחורים מוזרים שבחיים לא ראית , אתה משסף את הלקוח העצבני ונעלם ! זה מי שהיה מאחוריו .. זה ששמעת את קול החרב שלו , זה היית .. אתה..?
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
יותר מידי שגיאות כתיב , תקן זאת בבקשה אם אתה יכול ..
---
אתה מתקתק בדלת במחשבה על כל הנפלאות שיכולות לקרות בתוך הבית הזה , הדלת מיד נפתחת
אתה מתקרב קצת לפתח לראות מי פתח אותה , לא ברור מי פתח אותה .. אין שם אף אחד ,
אתה לא יודע אם להיכנס או לא , הריהוט מבפנים ניראה עתיק אך יוקרתי במיוחד !
[/COLOR]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
תפרט קצת יותר שי , לא הבנתי איזה מכתב החלטת לפתוח קודם ?
[/COLOR]
[COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
אתה ממתין שהבוס יענה לשיחה , ממתין .. ממתין .. ואין עונים
'מוזר מאוד , בד"כ הוא משאיר הודעה לפני שאני מתעורר , הפעם הוא לא השאיר
וגם לא עונה' אתה חושב לעצמך בהרגשה מאוד מוזרה לגבי הבוקר הזה .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;929800][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]יותר מידי שגיאות כתיב , תקן זאת בבקשה אם אתה יכול ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה מתקתק בדלת במחשבה על כל הנפלאות שיכולות לקרות בתוך הבית הזה , הדלת מיד נפתחת [/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה מתקרב קצת לפתח לראות מי פתח אותה , לא ברור מי פתח אותה .. אין שם אף אחד ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה לא יודע אם להיכנס או לא , הריהוט מבפנים ניראה עתיק אך יוקרתי במיוחד ![/COLOR][/B]
[/quote]
*ערכתי מקווה שזה יותר טוב.
'לא יכול לקרות כלום מקצת רוחות רפאים קטנות,זה לא יזיק לאף אחד עם הכנס לשם.'אני חושב
ונכנס בזריזות לדלת הבית,אני מחפש את דירת של ניק בכך שאני עובר מדירה לדירה ובודק את השמות הכתובים עליהם.
כאשר אני מוצא את דלת ביתו אני דופק בנקישות קצרות אך חזקות וממתין.
-
אני יכול לחזור למשחק אם התפנה מקום?
אם כן:
[B]הנה ההודעה האחרונה שלי:[/B]
[quote][b][u]לוראנס[/u][/b]
זהו בוקר חדש , אתה קם במיטתך וחדרך הזוהר ומסנוור מאור השמש ניראה מבולגן להפליא
'הלכתי לישון מאוחר' אתה חושב לעצמך בעייפות ומתחיל לסדר את החדר , שוטף את פניך ומסתכל
על השעון (8:30) 'השעה לא כל כך מאוחרת , מה אעשה ? אחזור לישון או ..' אתה חושב לעצמך
ולא יודע איך לפתוח את הבוקר שלך .
[/quote]
אני חושב לעצמי 'אולי אני יטייל ברחוב - אבל לפני זה, יש דברים חשובים לפתוח את הבוקר!'. אני הולך לשטוף פנים ולצחצח שיניים, אני מחליף בגדים ואז אני הולך לראות אם ראנדי ער.
[B]
והינה ההרשמה שלי כדי שתרשום ברשומים:[/B]
שם בפורום : PokeJo
שם במשחק : לוראנס ריינסטון
מראה : בעל שיער בלונדיני חלק, מאחרה משיער מסתלסל סיבוב קל. קעקוע של דרקון על הכתף. בעל ג'ינס שחור וחולצה אדומה. כמעט תמיד מסתובב עם סכין באחד הכיסים.
יש לו עיניים ירוקות - זית וצבע עור לבן שחום קצת, עם שרירי ידים מפותחים יחסית, לא מחייך הרבה ובעל צלקת קטנה בחזה שחטף משוטר אחד שהכה אותו.
רקע: לוראנס, שנולד וגדל בניו-יורק, גדל כילד רגיל, הוא למד בבית ספר האיזורי עד גיל 17 וחצי כמו כל ילד רגיל באמריקה וגם חיי חיי-משפחה רגילים, הוא הלך לחוגים רבים והיה ילד מועשר מאוד, אחד החוקים האהובים עליו היה "אהבת הטבע", שבוא כל סף-שבוע יצאו לטבע ולמדו עליו, אך מה שאהב במיוחד היה אריכאולוגיה, הוא היה פשוט מטורף על זה ואפילו חשב ללמוד על זה באוניברסיטה, אך אביו דחק בו לעבוד כשכיר ולקבל משכורת רגילה כבר בגילו כדי שיוכל לחיות חיים רגילים, לוראנס עשה את מה שאביו רצה, בגלל שאביו תמיד השפיע עליו, אך תמיד חלם להיות אריכולוג שחופר באדמה כדי למצוא מאובנים. אבל עד אז, עבד במפעל משקאות קלים, הוא היה זה שאחראי שכל הבקבוקים יהיו על ס היצור ולא יקרה שום דבר. הוא עבד וקיבל משכורת טוב, ואפילו קנה דירה מס' רחובות ליד בית אביו עם חבר שלו, ראנדי, הם היו שותפים, וכך עברו מספר שנים ולוראנס הגיע לגיל 19, הוא רצה ללמוד, לגדול ולהתפתח, אך בנתיים הוא מסתפק במה שיש לו.
חיה : דוב גריזלי
-
[QUOTE=Steve;929800][B] [SIZE="6"]מקום פנוי אחרון התפנה ![/SIZE]
אתה ממתין שהבוס יענה לשיחה , ממתין .. ממתין .. ואין עונים
'מוזר מאוד , בד"כ הוא משאיר הודעה לפני שאני מתעורר , הפעם הוא לא השאיר
וגם לא עונה' אתה חושב לעצמך בהרגשה מאוד מוזרה לגבי הבוקר הזה .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
'מוזר למה הוא לא עונה הפעם...' אהסס,אבל אתאושש ואנסה להתקשר למישהו אחר בכנופיה..
-
[B]
[COLOR="Red"][SIZE="3"][U]לוראנס[/U][/SIZE]
אתה קם בבוקר , שוטף את הפנים שלך , ומרגיש שזהו יום מיוחד , אבל אתה מובטל 'מה כבר יכול להיות מיוחד'
אתה חושב לעצמך , מתלבש וצועד לביתו של ראנדי .. אתה דופק בדלת , ואף אחד לא עונה לך .
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
חח אלמוג , זה הבית של ניק , רק של ניק .. ולא של אף אחד אחר ,
--
הבית ריק .. אתה מתחיל להסתובב בבית ולחפש מי נמצא שם , ופתאום אתה שומע יצירה בפסנתר ..
הנשמעת מהאגף הימני של הבית , היצירה המצמררת כל כך אומנותית ויפה שאת לא יכול שלא להקשיב לה ,
עושה לך חשק לשיר עכשיו , או לכתוב יצירה שמתאימה ללחן המרגש הזה .
[/COLOR]
אתה מתקשר לחבר בכנופייה היחיד שיש לך במספרי הטלפון , וגם הוא לא עונה
'זה כבר מתחיל להדאיג' אתה חושב לעצמך תוך כדי אכילת ארוחת הבוקר ..
אף אחד לא עונה , וגשם מתחיל לרדת בחוץ .. אחרי רעם אחד מהשמיים כל האיזור מוצף !
[/COLOR]
[/B]