[quote=Steve;963091]מה זה Kpq ??[/quote]
Kerning.... Party.... Quest....???
Printable View
[quote=Steve;963091]מה זה Kpq ??[/quote]
Kerning.... Party.... Quest....???
זה לרמות 21 ~ 30 לא ?
והdb שלי אני מזה מאוכזב ממנו , סקיל אחד התחלש לי כל השאר התחזקו אבל דווקא הסקיל הטוב התחלש זה מבאס !
[quote=Steve;963105]זה לרמות 21 ~ 30 לא ?
והdb שלי אני מזה מאוכזב ממנו , סקיל אחד התחלש לי כל השאר התחזקו אבל דווקא הסקיל הטוב התחלש זה מבאס ![/quote]
אם היית קורא טוב את ההודעה הראשונה שלי כאן, היית יודע שהורידו את החסמים העליונים לרוב ה-PQ-ים. לכן אתה יכול לבצע גם KPQ, וגם LPQ. (נראה לי שלקרניבל 1 לא הורידו את החסם העליון)
אבל מה זה שווה זה קצת Exp לא ?
[quote=Steve;963151]אבל מה זה שווה זה קצת Exp לא ?[/quote]
נכון, אבל למי אכפת, זה כיף. במילא עשיתי את זה רק כדי להעביר זמן עד שאני אקבל את הטבעת (וכמובן לא הצלחתי בגלל שהאינטרנט התנתק לעתים תכופות מדי, אז פרשתי מזה). אבל בוא לא נסטה מהנושא.
בכל מקרה .. שיחקתי כמה דקות המשחק התנתק ועכשיו זה לא עובד , איך מפעילים את זה ?
[quote=Steve;963159]בכל מקרה .. שיחקתי כמה דקות המשחק התנתק ועכשיו זה לא עובד , איך מפעילים את זה ?[/quote]
היה יותר ספיציפי, אחרת אני לא ממש אבין מה הבעיה...
אני מתקין את ה-ManuelPatchv93 וזה נתקע ב-3\3 (Base.Wz) זה כבר שעה ככה !
אבל.... כבר סיימת להתקין את הפאץ'...
כן אבל המשחק נסגר ובאתר כתוב להתקין עדכונים
[quote=Steve;963184]כן אבל המשחק נסגר ובאתר כתוב להתקין עדכונים[/quote]
אז אל תוריד את הManual Patch, נסה לפתוח את המשחק דרך האתר, ואם יש עדכון, אז זה יתקין לבד, לא?
אביזי, כשאני נכנס למשחק זה פותח לי את נקסון, למה?
אתה צריך לכתוב את השם משתמש ןסיסמא ואז ללחוץ על סטארט גיים....
[QUOTE=buizel שולט;963206]אתה צריך לכתוב את השם משתמש ןסיסמא ואז ללחוץ על סטארט גיים....[/QUOTE]
אהה דרך שם? שיט... כבר מחקתי ואני מוריד מחדש.
[quote=Barney Stinson;963210]אהה דרך שם? שיט... כבר מחקתי ואני מוריד מחדש.[/quote]
להסיר ספק: עליך להוריד את המשחק מהאתר שלהם, אבל להתחבר אתה יכול דרך האתר. (אפשר גם לא דרך האתר, אבל קל יותר דרך האתר)