-
[quote][i]Originally posted by אינפרנט[/i]@Aug 18 2008, 01:44 PM
[b] אתה ראית איך היא נראית? אני ציפיתי למשהו הרבה יותר אדיר ואגב וכל מתקפה שצ'רמנדר צ'רמיליון או צ'ריזרד משתמשים בה הלהבה שלהם גדלה אם זאת התקפה חזקה בטירוף או שהם עצבניים ואתה חייב לבדוק לגבי BLAST BURN חייבים להשלים את ה150 של הסוגים ההתחלתים והאהובים עלי(אני עכשיו יתחיל לחפש) ולגבי FIRE BLAST אני מתפלא שאף אחד לא הראה או הזכיר את הפעם החדשה ביותר שהראו את זה עם גרפיקה יותר טובה בפרק 52 של יהלום ופנינה היא שומשה ע"י סנגזס בטורניר [/b][/quote]
אתה חייב לכתוב יותר ברור.
אני לא מבין מה אתה רוצה שאבדוק לך.
כל פעם שאתה מתחיל משהו חדש שאתה נקודה ותרד שורה שיהיה יותר ברור.
לגביי צרמנדר וצורותיו זה ממש לא נכון, למשל שהוא משתמש בכנפי ברזל או בלהביור הלהבה שלו ממש לא גדלה.
לגביי פרק 52, מי זה סנגגס? בפרק הזה הופיעו פוקימונים של הדמויות הראשיות והשותפים שלהם לקרבות.
אתה מתכוון לזיגזגון מפרק 51?
-
סנגנזס הפוקימון עם הציפרוניים החדות
BLAST BURN אתה יכול לבדוק?
יכול להיות שזה היה בפרק 51 תבדוק
אז תראה שבפרק 114 נראה לי כאשר צ'ריזרד נלחם נגד דרגונייט הוא השתמש בזעם דרקון והלהבה שלו מממש גדלה
-
הנה עוד מתקפות שאני רוצה לראות:
1. False Swipe
2. Super Fang
3. Posion Fang
4. Slash
-
[quote][i]Originally posted by אינפרנט[/i]@Aug 18 2008, 08:01 PM
[b] סנגנזס הפוקימון עם הציפרוניים החדות
BLAST BURN אתה יכול לבדוק?
יכול להיות שזה היה בפרק 51 תבדוק
אז תראה שבפרק 114 נראה לי כאשר צ'ריזרד נלחם נגד דרגונייט הוא השתמש בזעם דרקון והלהבה שלו מממש גדלה [/b][/quote]
זה זיגזגון ואני אני כמעט בטוח שהוא אכן השתמש במתקפה הזו כמו מגמר בקרב מכון 7 בקנטו.
אכן המתקפה שצריזרד השתמש בקרב הליגה בתפוז היא זעם דרקון. גם דרגונייט השתמש במתקפה הזו ו-2 המתקפות התנגשו וצריזרד לא עמד בזה.
אני לא יודע למה עשו שהמתקפה תראה ככה. תשאל את היוצרים :blink:
יוני:
1. False Swipe לא מצאתי שהיא שומשה.
2. Bibarel בפרק בעונת DP של אח של פול רג'י, Lost Leader Strategy! .
3. Poison Fang שומשה ע"י הסוויפר של ג'סי לעיתים נדירות. לצערי לא מצאתי פרק ספציפי.
4. המתקפה שומשה מספר לא נגמר של פעמים בסדרה. ע"י זיגזגונים, סניזלים ועוד ועוד. גם פה אני לא זוכר פרק ספציפי שאמרו בפרוש שהמתקפה הזו שומשה. עם זאת בכמה פרקים בעונת DP יש קטעים עם צ'ימצ'ר והפחד שלו מזיגזגונים, שהשתמשו במתקפה הזו עליו בעבר בעוד איזה פרק. לא אמרו בפלאשבקים ובפרקים עצמום שזו המתקפה אבל לדעתי זו אכן המתקפה.
-
שסע שומשה על ידי המיאו של טייסון כמה פעמים
ניב רעל אני חושב שומש על ידי סוויפר כמה פעמים
סופר ניב שומשה על ידי הביברל של ריג'י בפרק 66 ביהלום ופנינה
לגבי התקפת החרק לא מצאתי
-
באיזה התקפה דרקאי השתמש בסרט העשירי שאיבת חלום? או סיוט?
לפי התקפות הדרקון בסרבי להתקפת צעקת זמן של דיאלגיה יש 150 כוח ובעוד שלמימד מיוחד
(או משהו כזה) של פלקאיה יש רק 100 כוח וכאשר הם השתמשו בזה על המחשב של האיש הזה מהסרט(שחכתי את השם) הראה שהכוח שווה אז סרבי טועים שו שרק בסרט זה ככה?
ומהו הכדור הוורוד שפאלקיה השתמש בו? כנ"ל לגבי פיצוצי האנרגיה שיצאו מהראש של דיאלגיה(הופיע פעם אחת נראה לי)
ובבקשה אם פיצוץ שרפה הופיע בסדרה תוכלו למצוא לי?
-
[quote][i]Originally posted by אינפרנט[/i]@Aug 21 2008, 01:22 PM
[b] באיזה התקפה דרקאי השתמש בסרט העשירי שאיבת חלום? או סיוט?
לפי התקפות הדרקון בסרבי להתקפת צעקת זמן של דיאלגיה יש 150 כוח ובעוד שלמימד מיוחד
(או משהו כזה) של פלקאיה יש רק 100 כוח וכאשר הם השתמשו בזה על המחשב של האיש הזה מהסרט(שחכתי את השם) הראה שהכוח שווה אז סרבי טועים שו שרק בסרט זה ככה?
ומהו הכדור הוורוד שפאלקיה השתמש בו? כנ"ל לגבי פיצוצי האנרגיה שיצאו מהראש של דיאלגיה(הופיע פעם אחת נראה לי)
ובבקשה אם פיצוץ שרפה הופיע בסדרה תוכלו למצוא לי? [/b][/quote]
אתה צריך להבין שבין הסדרה למשחקים יש המון הבדלים, ומתקפות מאוד חזקות יכולות להיות פתאום חלשות יותר ולהפך.
לגביי דארקאי-הוא השתמש במתקפות Dark Void (כדור שחור שמרכזו ורוד), Dark Pulse ו Shadow Sneak , למרות שזה לא בטוח ב-100% שהוא השתמש בShadow Sneak. זה נראה שהוא השתמש בה(שהוא הולך כזה מתחת לאדמה), אבל הוא לא יכול ללמוד אותה במשחקים לכן זה לא בטוח.
פאלקיה-Spacial Rend, Aura Sphere וHyper Beam הם המתקפות שגורמות נזק שהוא השתמש בהם בסרט. Spacial Rend זו המתקפה שהיד שלו זוהרת בצבע ורוד.
דיאלגיה-Draco Meteor וRoar of Time וקרן על. Roar of Time זו המתקפה שהוא טוען מה שנראה כמו בועות כאלה.
-
רגע לפני כמה עמודים אמרת שלא נראה באנימה(כולל סרטים) מטאור דרקון ומה לגבי פיצוץ שריפה?ואם לא הופיע פיצוף שריפה לפחות תגיד
אפשר תמונות של:צמח משוגע
תותח הידרו(בשביל משהו)
ו WATER SPOUT ERUPTION נשתמשו בסידרה?(בטח על ידי כמפראפט גרדאודן קיוגר ווילורד)
ואגב לפוקימון קוראים זנגס זיגזגגון זה פוקימון אחר אתה מתבלבל כנראה שזה שומש בפרק 51 תבדוק
-
[quote][i]Originally posted by אינפרנט[/i]@Aug 21 2008, 11:39 PM
[b] רגע לפני כמה עמודים אמרת שלא נראה באנימה(כולל סרטים) מטאור דרקון ומה לגבי פיצוץ שריפה?ואם לא הופיע פיצוף שריפה לפחות תגיד
אפשר תמונות של:צמח משוגע
תותח הידרו(בשביל משהו)
ו WATER SPOUT ERUPTION נשתמשו בסידרה?(בטח על ידי כמפראפט גרדאודן קיוגר ווילורד) [/b][/quote]
תגיד את המתקפות באנגלית בשביל שנוכל לחפש.
ויכול להיות שאמרו כך וטעינו.
פשוט אני מחפש את המתקפות באופן כללי וזה לא תמיד רושם מתי המתקפה שומשה, ואני לא מתכוון לעבור פרק פרק לבדוק בכל אחד אם המתקפה הייתה.
צמח משוגע זה Frenzy Plant?
זה שומש ע"י ההתפתחות האחרונה של טרטוויג של פול בפרק נגד סינת'יה בעונת DP, לפרק קוראים Top-Down Training. גם וינזור השתמש במתקפה הזו בעונת האנדווס בפרק Weekend Warrior.
מה זה פיצוץ שרפה?
Hydro Cannon , כמו שכבר אמרתי, שומש ע"י הבלסטויז של גארי בפרק Ill-Will Hunting!.
ERUPTION לא ראיתי ששומש.
גם WATER SPOUT לא, למרות שWailord נראה באנימה הוא הרבה פעמים מוציא מים מהגב שלו (שכחתי איך קוראים לחור הזה), וזו יכולה להיות המתקפה הזו, אבל זה לא בטוח.
תמונות-כנס לסרבי לפרקים שאמרתי.
-
פיצוץ שרפה-BLAST BURN
והתקפת האש של גראודן שומשה בפרק אחד שכופטיר(הגמל הזה) השתולל
-
למה Sheer Cold Fissure כתוב שהמתקות לא עושות כלום אבל להפך Sheer Cold יותר חזק מסופה וFissure יותר חזק מרעידת אדמה תשובה?
וSTM מה לגבי B-L-A-S-T B-U-R-N
(BLAST BURN
-
[quote][i]Originally posted by אינפרנט[/i]@Aug 23 2008, 10:28 PM
[b] למה Sheer Cold Fissure כתוב שהמתקות לא עושות כלום אבל להפך Sheer Cold יותר חזק מסופה וFissure יותר חזק מרעידת אדמה תשובה?
וSTM מה לגבי B-L-A-S-T B-U-R-N
(BLAST BURN [/b][/quote]
איפה קראת שהמתקפות לא עושות כלום?
להפך, אלא מתקפות שמחסלות את הפוקימון ב-100% אם הן פוגעות.
BLAST BURN לא ראיתי ששומשה באנימה.
ותערוך את ההודעה בפעם הבאה במקום לכתוב דאבל.
-
[i][b]הגיע הזמן לקצת תמונות חח D:
[color=red]תודה רבה לך STM[/color][/b][/i]
[b](מה השם שלך?)[/b]
Frenzy Plant=
[url=http://archives.bulbagarden.net/w/upload/8/85/Torterra_FrenzyPlant3.jpg]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/8...renzyPlant3.jpg[/url]
BLAST BURN=
לא ראיתי ששומשה באנימה.
Hydro Cannon=
[url=http://www.serebii.net/anime/pictures/shinou/513ps3.shtml]http://www.serebii.net/anime/pictures/shinou/513ps3.shtml[/url]
פה אפשר לראות את התמונות.
[b]לא רואים את המתקפה בבירור[/b]
Eruption=
לא ראיתי ששומשה באנימה.
Water Spout=
לא ראיתי ששומשה באנימה.
-
אה אז ככה זה כל הHO-KO?איזה באסה BLAST BURN לא נראה באנימה אבל אני זוכר בעונת האדוונס בפרק שכופיור השתולל הוא השתמש בEruption זה יצא לו מהדבשת זה היה הרבה סלעים חמים עם לבה אתם יכולים לבדוק זאת?
-
[quote][i]Originally posted by אינפרנט[/i]@Aug 24 2008, 12:59 PM
[b] אה אז ככה זה כל הHO-KO?איזה באסה BLAST BURN לא נראה באנימה אבל אני זוכר בעונת האדוונס בפרק שכופיור השתולל הוא השתמש בEruption זה יצא לו מהדבשת זה היה הרבה סלעים חמים עם לבה אתם יכולים לבדוק זאת? [/b][/quote]
טוב בבררתי לעומק ואכן Eruption שומשה ע"י Camerupt בפרק בעונת האנדווס מספר 46, Candid Camerupt!.
מתקפות one-hit KO move הן המתקפות הכי חזקות שקימות. מכה אחת והיריב מתעלף. הבעיה היא שהדיוק שלהן מאוד נמוך, רק 30% אפשרויות פגיעה.