-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הירו אומר לך בקול סדוק:"אני ניסיתי לצאת מפה,אבל אני זקן ועייף מדי בשביל כול זה,תשתמש במתקפת חפירה שפוקאבו אמור לדעת,התחלתי לחפור בעזרת הפוקאבו שלי אבל הוא נעלם לי,כנראה לעד בהצלחה ליאור".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]King of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב עם הפוקדע לפוקימון והפוקדע אומר לך:"ג'יאודוד,פוקימון הסלע,סוגו אבן-אדמה,מחוזו קנטו,ג'יאודוד מסתובב במערות,במכרות ובאזורי סלעים,נדיר למצוא אותו מחוץ לאזורים כאלה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה גסטלי מסתובב בזירה האיש המסתורי אומר לך:"אני לא הייתי ממליץ על להילחם מולו,ראיתי אותך יוצא מין המעבדה,הצ'ימצ'אר שלך לא אמור להילחם מול פוקימוני רוח בינתיים,וגם כנגד מעופפים מסוימים ואני אימנתי כמה וכמה צ'ימצ'ארים לדוגמא הצ'ימצ'אר המפורסם שהיה של פול ואחרי זה של אש קאצ'ם שהפך להיות האינפרנייפ הכי חזק במחוז האורטלון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=3]Poke chef[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאש מגיעה מין פוקימון מסוג אש אדום כולו בעל פוני מיוחד עם שלושה תלתלים,זנבו עם שישה תלתלים,אתה רואה שזה וולפיקס ולא סתם וולפיקס אלה וולפיקס זוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]טריקו מקפץ במהירות לכיוונו של מג'יקרפ הוא משתמש במתקפת אגרוף מספר פעמים,כול פעם נראה שהמתקפה חזקה יותר ויותר,כעבור חמש דקות מג'יקרפ מובס וטריקו מקפץ עם אגרופים[/SIZE] מוכנים כמו מתאגרף מקצועי.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;976330][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]King of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב עם הפוקדע לפוקימון והפוקדע אומר לך:"ג'יאודוד,פוקימון הסלע,סוגו אבן-אדמה,מחוזו קנטו,ג'יאודוד מסתובב במערות,במכרות ובאזורי סלעים,נדיר למצוא אותו מחוץ לאזורים כאלה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אתלם מהג'יודוד ואחפש פוקימונים טובים.
שאני אמצא פוקימון טוב אני אגיד לפיפלאפ שלי:"תפתיעי אותו בצעקה"
-
[QUOTE=הארי פוטר;976169]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מסתובב בעיירה ואתה רואה שלושה סוגים של פוקימונים,רטטה שהוא רגיל,סידוט שהוא עשב ולוטאד שהוא מים ועשב,אתה רואה שני מאמנים נלחמים זה בזה שניהם משתמשים בשפטריי שהוא עשב אופל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"שיפטרי הוא פוקימון מאוד חזק ולפי מה שאני יודע סידוט הוא התת התפתחות שלו אז קדימה טרטוייג נלך על סידוט תשתמש בנשיכה על סידוט" אגיד לטרטוייג
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*שני פוקימוני עשב בשישה? [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]טרטוויג מניד את ראשו באי הסכמה לדבריך אתה רואה שבינתיים סידוט בורח ממך ומטרטוויג,אתה רואה שהקרב בין שני המאמנים הסתיים,ילד אחד אומר לשני:"השפטריי שלך מעולה,שלי לא יודע להביור,איך לימדת אותו?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה מחזה מאוד מוזר,אתה רואה צל בלי איש מתקרב אליך אתה רואה שהצל מתרומם וממנו יוצאת דמות שחורה כחולה בעלת עין אחת במצח,העין משנה את הצבעים שלה כול שנייה ושנייה הדמות אומרת לך:"הג'יאודוד הזה הוא הפוקימון הכי חזק שתוכל למצוא באזור הזה,יש לך הזדמנות לתפוס אותו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;976340]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה מחזה מאוד מוזר,אתה רואה צל בלי איש מתקרב אליך אתה רואה שהצל מתרומם וממנו יוצאת דמות שחורה כחולה בעלת עין אחת במצח,העין משנה את הצבעים שלה כול שנייה ושנייה הדמות אומרת לך:"הג'יאודוד הזה הוא הפוקימון הכי חזק שתוכל למצוא באזור הזה,יש לך הזדמנות לתפוס אותו".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טוב...אני אתפוס אותו!"אני אומר לצל המוזר.
ואחרי זה אני אגיד לפיפלאפ שלי לעשות צעקה על הג'יאודוד הזה בהפתעה.
-
[QUOTE=הארי פוטר;976340][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*שני פוקימוני עשב בשישה? [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]טרטוויג מניד את ראשו באי הסכמה לדבריך אתה רואה שבינתיים סידוט בורח ממך ומטרטוויג,אתה רואה שהקרב בין שני המאמנים הסתיים,ילד אחד אומר לשני:"השפטריי שלך מעולה,שלי לא יודע להביור,איך לימדת אותו?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
* חח למה לא? ננסה דברים חדשים
אגיד לילד: "להביור?, שיו זה בטח רמת אימונים גבוהה מאוד אפשר גם להקשיב להסבר כי טרטוייג גם מסוג עשב יכול להיות שגם הוא יכול ללמוד להביור" ואחכה לתשובה
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן השני אומר למאמן הראשון בתמימות:"נו אתה יודע,מאסטר אודון לימד אותי את תורת האש,תורת המים ותורת העשב עכשיו השפטריי שלי יודע את יסודות הטבע,מעשב ומים יוצרים אדמה,מאש ועשב יוצרים חרק,ומאש ומים יוצרים חשמל אי אפשר לנצח אותי!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]ג'יאודוד מסתובב ומנחית על פיפלאפ שלך אגרוף ממוקד חזק מאוד שמפיל אותה על הרצפה אתה רואה את הצל אומר לך:"אני אעזור לך ללכוד אותו,צאי הצל של פיפלאפ!" אתה רואה את הצל של פיפלאפ שלך מתרומם יוצר דמות כמו פיפלאפ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;976360][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן השני אומר למאמן הראשון בתמימות:"נו אתה יודע,מאסטר אודון לימד אותי את תורת האש,תורת המים ותורת העשב עכשיו השפטריי שלי יודע את יסודות הטבע,מעשב ומים יוצרים אדמה,מאש ועשב יוצרים חרק,ומאש ומים יוצרים חשמל אי אפשר לנצח אותי!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/QUOTE]
"ממ אוקי, ואתה יכול להגיד לי איפה נמצא מאסטר אודון?" אשאל בתמימות את הילד
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הילד אומר לך:"מאסטר אודון נמצא במעמקים הכי עמוקים של יער החרקים,הוא מכניס לשם רק את אלה הראויים לכך,אסור שמאמנים צעירים וחסרי יכולות וכישורים להעמיק כול-כך ביער המסוכן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;976360][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]King of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]ג'יאודוד מסתובב ומנחית על פיפלאפ שלך אגרוף ממוקד חזק מאוד שמפיל אותה על הרצפה אתה רואה את הצל אומר לך:"אני אעזור לך ללכוד אותו,צאי הצל של פיפלאפ!" אתה רואה את הצל של פיפלאפ שלך מתרומם יוצר דמות כמו פיפלאפ.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תודה!"אני אומר לרוח.
ואז הוסיף:"פיפלאפ צעקה שתשתק את ג'איודוד"
-
[QUOTE=הארי פוטר;976370][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הילד אומר לך:"מאסטר אודון נמצא במעמקים הכי עמוקים של יער החרקים,הוא מכניס לשם רק את אלה הראויים לכך,אסור שמאמנים צעירים וחסרי יכולות וכישורים להעמיק כול-כך ביער המסוכן".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
" טוב אם כך אנסה לשכנע את האדון, אז הלך ליער החרקים, תודה רבה לך להתראות" אגיד לילד והלך לליער החרקים
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הילדים מבטים בך באימה ואומרים:"אם תקרא למאסטר אודון,אודון הוא ייקח לך את כול הפוקימונים ובשביל להשיג אותם בחזרה תצטרך לעבור את שבעת מדוריי המוות של היער הרשע!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הצל של פיפלאפ משתמש במתקפות שפיפלאפ הרגילה לא יודעת כגון,ניקור מקדחה,משאבת הידרו,קרן בועות,סופה,לאחר מאמצים קשים,הצל של פיפלאפ נופל ארצה וחוזר לפיפלאפ,אתה רואה את הדמות המסתורית מסמנת לך לתפוס את ג'יאודוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=הארי פוטר;976330]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#800000][/COLOR]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה גסטלי מסתובב בזירה האיש המסתורי אומר לך:"אני לא הייתי ממליץ על להילחם מולו,ראיתי אותך יוצא מין המעבדה,הצ'ימצ'אר שלך לא אמור להילחם מול פוקימוני רוח בינתיים,וגם כנגד מעופפים מסוימים ואני אימנתי כמה וכמה צ'ימצ'ארים לדוגמא הצ'ימצ'אר המפורסם שהיה של פול ואחרי זה של אש קאצ'ם שהפך להיות האינפרנייפ הכי חזק במחוז האורטלון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=green]אומר לאיש:"בסדר, הבנתי, תודה על כל העזרה!" והתרחק מאוד מהאיש ואחפש יחד עם הצ'ימצ'אר שלי פוקימונים להלחם נגדם בכדי לחזק את הצ'רימצ'ר שלי, עם דגש על ההגנה, וכם בשביל לנסות ללכוד פוקימון.[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=הארי פוטר;976384][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הילדים מבטים בך באימה ואומרים:"אם תקרא למאסטר אודון,אודון הוא ייקח לך את כול הפוקימונים ובשביל להשיג אותם בחזרה תצטרך לעבור את שבעת מדוריי המוות של היער הרשע!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/QUOTE]
"אם ככה אז כנראה שלא הלך לשם אני לא מוכן להסתכן בטרטוייג, הלך להתאמן איתו בדרך מספר 1 להתראות ותודה על העצות" אגיד לילדים והלך לדרך מספר אחת להתאמן עם טרטוייג.
-
[QUOTE=הארי פוטר;976384][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]King of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הצל של פיפלאפ משתמש במתקפות שפיפלאפ הרגילה לא יודעת כגון,ניקור מקדחה,משאבת הידרו,קרן בועות,סופה,לאחר מאמצים קשים,הצל של פיפלאפ נופל ארצה וחוזר לפיפלאפ,אתה רואה את הדמות המסתורית מסמנת לך לתפוס את ג'יאודוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אזרוק את הפוקדור על הג'יאודוד
ואז אומר לרוח:"תודה רבה שעזרת לי!"