-
[quote=Barney Stinson;1012094][U][I]מלפיאן[/I][/U]
אתה הולך לישון ונרדם כמעט מיד, אתה מתעורר מפגיעה קשה בקרקע, כל הנאמקים מוחאים כפיים בהתלהבות רבה, אתה לא מבין למה.[/quote]
'מה בשם הגרסא הנאמקית של תרנגולות החושך קורה כאן..?' אתמה, ובינתיים אסתכל סביבי ואחפש חלון להסתכל ממנו על משהו שהיה יכול לגרום לפגיעה.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1012094]
[u][i]סל[/i][/u]
אתה נכנס לעבר העיר ואתה רואה המון אנשים, כולם בוהים בך וצוחקים מהמראה המוזר שלך.
[/QUOTE]
"טיפשים" אני אומר להם בבוז ושולח כדורי אנרגיה אל האנשים, בעודי שואב את האנרגיה של האנשים שנהרגים.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011966][u][i]
[u][i]ליאור[/i][/u] תשקיע יותר בתגובות
אתה יורד מהזירה ומתחיל לצפות בקרבות, הם מאוד משעממים ואתה מרגיש רצון לעזוב את המקום.[/QUOTE]
אוקי
--------------
מרוב שעמום בצפיה בקרבות משעממים אני הולך ביאוש אל היציאה.וכאשר אני מגיע ליציאה אני יוצא דרקך היציאה ואז מתחיל להתהלך בדרך ומחפש מסעדה שיש לה צ'יפס במחיר מוזל
-
[quote]רוקי
אתה עולה לזירה, מולך עומד גבר זקן, הוא כבר לא נראה כלכך מפחיד, נראה שאותו אולי אתה כן תצליח לנצח. האיש מחייך ועובר לעמדת לחימה.
[/quote]
*אתה שם לב שכולם פה שחצנים ואומרים לכל אחד במשחק(דמויות דב"ש-דמות בלי שחקן) שהם ינצחו אותו פתאום קולטים שקורעים להם את התחת ><"* "ל....לחימה?... אני?" מדבר לעצמי מפוחד שבכל זאת אצטרך להלחם כנגד איש זה, אומנם הוא זקן אבל זה לא אומר כלום...
ברגע שהוא מתחיל לצאת נגדי אני מתחיל לרוץ לצד השני מפוחד-מת, אך בסופו של דבר מבין שאני צריך להלחם ולכן אני מנסה להשתמש בהתקפותיו של האיש נגדו
-
[QUOTE=Barney Stinson;1012094]
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה נכנס לחדר הכושר ורואה שני אנשים מרביצים לאיש אחר. ברגע שאתה נכנס אתה מרגיש הדף עצום שמעיף אותך אחורה על הקיר.
[/QUOTE]
אני מנסה להגן על עצמי ולהתקרב לשני האנשים שנלחמים, אם אצליח, אשאל אותם,"אפשר... אפשר להצטרף אליכם?" בגמגום, אבל עדיין בהתרגשות
-
[quote]בו
"כן, אנחנו עומדים להשמיד את הכוכב הזה!" הוא צועק לך ועולה על הגב שלך "תתחיל לעוף!" הוא ממשיך לצעוק.[/quote]
אני אומר לאדון של בו: "קדימה, לחסל לחסל לחסל כפר אנשים בעזרת אני לאדון של בו!" ואני מתחיל בתעופה.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1012094][u][i]דנטה[/i][/u] תכנית, זה די קצת ביחס למה שיהיה לכולם אחרי אימונים אמיתיים
אתה מצליח להגן מהבעיטה ותוקף את בבטנו של של תומאס במהירות, הוא מגן מהבעיטה ואז קופץ לאחור. "יש לך עוד הרבה מה ללמוד איש צעיר" הוא מתגרה בך וצוחק.
[/QUOTE]
אילו יכולות יש לי רק תעופה ושיגור אין שום התקפות אנרגייה וכאלה?
-
[u][i]בון[/i][/u] כבר יצאת...
"או שום דבר בו..." עונה לך האדון שלך "אתה מעדיף להתאמן או להרוס את הכוכב?" הוא ממשיך בדיבור.
[u][i]27[/i][/u]
"מצטער, אין לי זמן" אומר לך האיש במהירות ורץ אחרי האחים שלך.
[u][i]מלפיאן[/i][/u]
"הגענו... זהו..." אומר לך אחד מהנאמקים חללית, אתה יוצא יחד עם כולם החוצה ומולך נגלה נוף מוזר: דשא ירוק, שמיים כחולים ושמש. "וואו, מה זה לעזאזל המקום הזה?" אומר אחד הנאמקים שלא היה אף פעם בכדור הארץ.
[u][i]ליאור[/i][/u]
אתה רואה מולך מסעדת מזון מהיר, האם תיכנס?
[u][i]רוקי[/i][/u] מה לעשות? הם בוחרים את האופי שלהם :/
האיש הזקן רץ אליך ומנסה לתקוף אותך, אך אתה רץ לצידה השני של הזירה. הוא ממשיך בהתקפותיו ואתה מתחיל להתחמק מהמתקפות שלו. לבסוף הוא מנסה לתקוף אותך אך אתה זז והוא נופל מהזירה. "רוקי הוא המנצח!" צועק הכרוז. יש לך שעה עד לקרב הבא שלך.
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה נכנס אך מועף עוד פעם, הפעם יותר רחוק, אתה מוצא את עצמך בפארק ירוק.
[u][i]ניר[/i][/u]
אתה מתחיל לעוף אך כשהוא מטפס עליך אתה נופל. "או... נראלי נצטרך להתאמן קצת..." הוא אומר לך בעצבים.
[u][i]אילן[/i][/u] בדף הראשי בטופס שלך כתוב מה יש לך, יש לך מתקפות קי.
אתה עולה לאוויר ומשתגר מאחורי גבו. אך הוא מסתובב ומתחיל לתקוף אותך, אתה מצליח לחסום אותו אך הוא ממשיך.
-
[quote]ניר
אתה מתחיל לעוף אך כשהוא מטפס עליך אתה נופל. "או... נראלי נצטרך להתאמן קצת..." הוא אומר לך בעצבים.[/quote]
"בו אומר בסדר אדון של בו." אגיד לו
"איך אתאמן אני אדון של בו?" אשאל אותו
-
[QUOTE=Barney Stinson;1012332][u][i]אומר אחד הנאמקים שלא היה אף פעם בכדור הארץ.
[u][i]ליאור[/i][/u]
אתה רואה מולך מסעדת מזון מהיר, האם תיכנס?
[/QUOTE]
'כדאי לי להיכנס או לא.טוב אני אכנס'. אני נכנכס למסעדת המזון המהיר שמולי בשמחה רבה.כשאני נכנכס למסעדת המזון המהיר אני מחפש את אחד העובדים במסעדה ואומר לו"אפשר בבקשה צ'יפס?"
-
[QUOTE=Barney Stinson;1012332][u][i]בון[/i][/u]
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה נכנס אך מועף עוד פעם, הפעם יותר רחוק, אתה מוצא את עצמך בפארק ירוק.
.[/QUOTE]
אני אסתכל מסביב ואראה אם יש שם משהו רציני ומעניין לעשות, אם לא, אנסה לעשות מידטציה
-
[quote=Barney Stinson;1012332][U][I]בון[/I][/U] כבר יצאת...
"או שום דבר בו..." עונה לך האדון שלך "אתה מעדיף להתאמן או להרוס את הכוכב?" הוא ממשיך בדיבור.
.[/quote]
[B]" להתאמן קצת, צריך להתחזק אני " אני אומר בקול תינוקי.[/B]
[B]"כוכב אחרי זה להרוס, טוב אדון?" אני שואל אותו[/B]
-
[QUOTE=Barney Stinson;1012332][u][i]בון[/i][/u]
[u][i]אילן[/i][/u] בדף הראשי בטופס שלך כתוב מה יש לך, יש לך מתקפות קי.
אתה עולה לאוויר ומשתגר מאחורי גבו. אך הוא מסתובב ומתחיל לתקוף אותך, אתה מצליח לחסום אותו אך הוא ממשיך.[/QUOTE]
'אבל איך? הוא בן אדם פשוט ואני מגזע הסייאנים מאיפה יש לו כל כך הרבה כוח?' אני חושב לעצמי
אחר כך אני משתמש ביכולת השיגור שלי , כדי להגיע לקצה הזירה, שמרוחקת מתומאס ומתחיל לטען
קרן אנרגייה בעזרת הקי שלי לכיוון תומאס
"תתחיל בתקיפת האבן הזאת, זה אמור לחזק אותך מאוד לבינתיים" אומר לך האדון שלך ומצביע על סלע ענק, הרבה יותר מהקודם.
[u][i]לי[/i][/u]
"בוודאי!" הוא אומר לך ולאחר 5 דקות מגיעה אליך קערת צ'יפס גדולה מאוד.
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה מסתכל סביבך ואתה חפץ כתום, מנצנץ, בצורת עיגול. לא ברור מה זה.
[u][i]בון[/i][/u]
"כן כן..." הוא אומר לך בחוסר סבלנות. "אני רוצה שתשבור את הסלע הזה לרסיסים" אומר לך אדונך בעודו מצביע על סלע ענק.
[u][i]אילן[/i][/u]
אתה קופץ לסוף הזירה שלך ומתחיל לטעון קרן אנרגיה, לאחר 10 שניות אתה יורה את הקרן על האיש, הוא מופתע מהעוצמה של הקרן ועף מחוץ לזירה.
אנשים, בבקשה תגוונו [u]קצת[/u] באופי שלכם, לא כל אחד מכם צריך להיות שחצן מגעיל אתם יודעים...
-
[QUOTE=Barney Stinson;1012530][u][i]בו[/i][/u]
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה מסתכל סביבך ואתה חפץ כתום, מנצנץ, בצורת עיגול. לא ברור מה זה.
.[/QUOTE]
אני הולך לכדור ומסתכל אם זה משהו מעניין, אולי פריט שאוכל לקחת בתור קמע