-
[QUOTE=Viva La Resistance;1030466][u]לאנס[/u]
[u]טל[/u]
אתה מתיישב על הרצפה, מבואס, מושפל. אתה שומע המון קולות של צחוק מבחוץ. לפתע אתה רואה צל על הרצפה, צל בצורה של איש. "חה חה חה! תראו, זה האיש העלוב שהשפלתי קודם!" אתה שומע את קולו המוכר של האיש ממקודם. "רוצה קרב חוזר? עלוב נפש!" הוא מתגרה בך.[/QUOTE]
[B]'אוף!' אני חושב לעצמי,
" שוב אתה?, הפעם אתה תצטער!, אפילו עם זה יעלה לי במחיר חיי!" אני אומר בעצבים ויורק לאיש על היד[/B]
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1030466][u]לאנס[/u]
מולך אתה רואה איש בריון, הוא גבוה ושמן. יש לו שרירים מאוד גדולים. מאחוריו אתה רואה כל מיני אנשים, שמנים, רזים, גבוהים, נמוכים. אתה רואה את כל האנשים מסתתרים בתוך הבתים הקטנים שלהם.
[/QUOTE]
"מה קורה כאן מה זאת הצרחה הזאת שנשמעה מכאן" אני שואל את האנשים המסתתרים
-
[u]טוני[/u]
אתה יורק לו על היד ולפתע יש פיצוץ ענק, אתה לא נפגע ממנו בכלל. אתה מסתכל מולך ורואה את האיש מת וכל שאר האנשים בורחים משם במהירות ובצרחות. "זו מפלצת!" הם צורחים.
[u]לאנס[/u]
הם לא שמים לב אליך, העיקר להסתתר, זה כל מה שמעניין אותם.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1030526][u]
[u]לאנס[/u]
הם לא שמים לב אליך, העיקר להסתתר, זה כל מה שמעניין אותם.[/QUOTE]
"מה קורה כאן?" אני שואל בטיפשותי את הבריון הגדול
-
[quote=Viva La Resistance;1030526][U]טוני[/U]
אתה יורק לו על היד ולפתע יש פיצוץ ענק, אתה לא נפגע ממנו בכלל. אתה מסתכל מולך ורואה את האיש מת וכל שאר האנשים בורחים משם במהירות ובצרחות. "זו מפלצת!" הם צורחים.
.[/quote]
'מה?!, איך עשיתי את זה?!' אני חושב לעצמי,
'סך הכל ירקתי לו על היד...' אני חושב ותוך כדי יורק אל אחת האבנים שנמצאות שם.
-
[u]לאנס[/u]
"מה מה קורה כאן?! תשלם לי! עכשיו! 30 אלף ברי!" הוא צועק עליך ומוציא חרב מהנדן שעל המותן שלו.
[u]טוני[/u]
האבן מתפוצצת קליל, כנראה הרוק שלך יכול לפוצץ דברים. או אולי לא רק הרוק?
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1030544][u]לאנס[/u]
"מה מה קורה כאן?! תשלם לי! עכשיו! 30 אלף ברי!" הוא צועק עליך ומוציא חרב מהנדן שעל המותן שלו.
[/QUOTE]
איזה פיגור שיכלי...
[quote=Viva La Resistance;1030544]
[U]טוני[/U]
האבן מתפוצצת קליל, כנראה הרוק שלך יכול לפוצץ דברים. או אולי לא רק הרוק?[/quote]
[B]אני שם את היד שלי על אבן אחרת ומנסה לפוצץ אותה,[/B]
[B]אני מנסה להתרכז ולפוצץ אבן אחרת בעזרת המחשבה.[/B]
-
[u]לאנס[/u]
ברגע שאתה מוציא את החרב הוא וכל חבריו הפיראטים מתחיל להתפקע מצחוק. "אתה באמת חושב שאתה יכול לעשות לו משהו עם ה... ה... הכלי החלוד הזה?" צוחק עליך אחד מהפיראטים. ברגע שאתה מתחיל לתקוף הפיראט השמן דוחף אותך אחורה, אתה מאבד שיווי משקל ונופל. כל הפיראטים ממשיכים לצחוק עליך.
[u]טוני[/u]
אתה שם יד על אבן והיא מתפוצצת. אתה מנסה בכוח המחשבה שלך לפוצץ אבן אך זה לא מצליח.
-
[quote=Viva La Resistance;1031219]
[U]טוני[/U]
אתה שם יד על אבן והיא מתפוצצת. אתה מנסה בכוח המחשבה שלך לפוצץ אבן אך זה לא מצליח.[/quote]
[B]אני אצא בריצה לחוף וארוץ אל עבר האוניה של הפיראטים, כשאני יגיע אליה אני יגנוב אותה ויתחיל לשוט בים,בחיפוש אחר חברי צוות ומסעות חדשים.[/B]
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1031219][u]לאנס[/u]
ברגע שאתה מוציא את החרב הוא וכל חבריו הפיראטים מתחיל להתפקע מצחוק. "אתה באמת חושב שאתה יכול לעשות לו משהו עם ה... ה... הכלי החלוד הזה?" צוחק עליך אחד מהפיראטים. ברגע שאתה מתחיל לתקוף הפיראט השמן דוחף אותך אחורה, אתה מאבד שיווי משקל ונופל. כל הפיראטים ממשיכים לצחוק עליך.
[/QUOTE]
זה מזכיר לי את הלק שלופי עמד ולא עשה כלום כאשר בלאמי צחק עליו (אתה בסקפיה אז זה לא ספוילר)
[u]טוני[/u]
אתה מחפש במבטך את הספינה אך הפיראטים היו מהירים, הם כבר התחילו לשוט עם הספינה ואתה נשאר מאחור. אתה מחפש במבטך את הסירה שלך ורואה שהם גנבו אותה.
[u]אילן[/u] בלאמי זה שם קול O:
אתה קם ומנסה לתקוף אותו אך הוא ממשיך לדחוף אותך. "תקשיב ילד, אני עומד להרוג אותך ואתה לא רוצה שזה יקרה, אני אתן לך 10 שניות לברוח, אחרי זה אני ארדוף אחריך ואשחט אותך, האם זה ברור?!" צורח עליך האיש וכל הצוות צוחק.
-
[quote=Viva La Resistance;1032157][U]טוני[/U]
אתה מחפש במבטך את הספינה אך הפיראטים היו מהירים, הם כבר התחילו לשוט עם הספינה ואתה נשאר מאחור. אתה מחפש במבטך את הסירה שלך ורואה שהם גנבו אותה.
.[/quote]
[B]אני הולך לאורך החוף ומחפש ספינה גדולה, בדרך אני מסתכל לצדדים ומחפש חפצים שאני יוכל להשתמש בהם במסע.[/B]
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1032157][u]
[u]אילן[/u] בלאמי זה שם קול O:
אתה קם ומנסה לתקוף אותו אך הוא ממשיך לדחוף אותך. "תקשיב ילד, אני עומד להרוג אותך ואתה לא רוצה שזה יקרה, אני אתן לך 10 שניות לברוח, אחרי זה אני ארדוף אחריך ואשחט אותך, האם זה ברור?!" צורח עליך האיש וכל הצוות צוחק.[/QUOTE]
אפשר למות בזה? אפשר המלצה על מה לעשות במצב הזה?
-
[u]טוני[/u]
אתה מסתכל סביבך ומחפש ספינות, אתה רואה כמה. אתה הולך אליה ומסתכל לצדדים, אתה רואה כל מיני מקלות, אבנים. לא הדברים הכי שימושיים. "היי אתה!" אתה שומע צעקה. "כן כן, אתה!" אותו קול עמוק ממשיך לצעוק.
[u]אילן[/u]
אממ... לברוח?