הוא קרא לדודי דויד! טאם טאם טאם.
אני הולך למייפל ביי
Printable View
הוא קרא לדודי דויד! טאם טאם טאם.
אני הולך למייפל ביי
עומר (ss)
ראית? סמוגון פירסמו את טייר Ou
תגיבו בספורט!
חזרתי. תגיבו בחידון שלי בבקשה.
תגיבי בספורט אנשים הבאתי וואחד השקעה!
דודי אתה מגיב אצלי בחידון אני מגיב אצלך? או לפחות תגיב לי בשני הדיונים.
[QUOTE=PikaRevulotion;1022883]דודי אתה מגיב אצלי בחידון אני מגיב אצלך? או לפחות תגיב לי בשני הדיונים.[/QUOTE]
בדיון שפתחת בדיבורים
גלישה הכונה שהגבת בפורום?
שהיית בו הרבה זמן כאילו לפחות 5 פעמים והשקעת פעם אחת וכו'. אני מאמין שאתה יודע למה אני מתכוון.
הדיון דיון טוב, אני אסתכל ואחשוב על תגובה טובה.
[QUOTE=PikaRevulotion;1022890]שהיית בו הרבה זמן כאילו לפחות 5 פעמים והשקעת פעם אחת וכו'. אני מאמין שאתה יודע למה אני מתכוון.[/QUOTE]
הפורומים היחידים שהקעתי בהם זה אנימה וחת''ם
אם ספאם זה השקעה אז דיבורים
תומר תגריע ומהר שאני לא ייצא עלייך כי יש לי הרבה מה להגיד עלייך. חח אני חופר,כפרע תרגיע וסתכל במראה.
אני יוצא משוגע? אני אומר לך את האמת וכמו שאמרתי , אתה לא מקבל ומחליט לצאת נגדי. אתה יצאת כמשוגע כי לא בזבזת 2 וחצי שניות בשביל לכתוב תקציר.
אני [b]בכיתי מכל דבר[/b] אני התבגרתי,לא כמוך.
[QUOTE=PikaRevulotion;1022921]תומר תגריע ומהר שאני לא ייצא עלייך כי יש לי הרבה מה להגיד עלייך. חח אני חופר,כפרע תרגיע וסתכל במראה.
אני יוצא משוגע? אני אומר לך את האמת וכמו שאמרתי , אתה לא מקבל ומחליט לצאת נגדי. אתה יצאת כמשוגע כי לא בזבזת 2 וחצי שניות בשביל לכתוב תקציר.
אני [b]בכיתי מכל דבר[/b] אני התבגרתי,לא כמוך.[/QUOTE]
מה זה תגריע?
תגיד את האמת איך שאתה רוצה אבל לא בצורה כמו של משוגע ישר קופץ...
אני לא בוכה מדברים שטותיים כמוך...
כמו שאתה ירדת מהניהול בפעם הראשונה והלכת לבכות לאימא שלך...
[QUOTE=PikaRevulotion;1022921]תומר תגריע ומהר שאני לא ייצא עלייך כי יש לי הרבה מה להגיד עלייך. חח אני חופר,כפרע תרגיע וסתכל במראה.
אני [b]בכיתי מכל דבר[/b] אני התבגרתי,לא כמוך.[/QUOTE]
מה תומר עשה? O.O
כנסו
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=36550[/url]
הזדמנות לגנוב קרסיליה
אילן לי כוח אליו עכשיו,שיעשה מה שבא לו. הייתי חבר טוב שלו והוא מפסיד חבר,בעיה שלו. מה קורה אופיר?