-
[quote=KillerBee;1037934]
[B][COLOR=sandybrown]טוני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]"אין זמן להתחנפויות דביל!" הוא צועק עלייך בעצבנות, הוא נראה מדוכדך "מה כמוך? אתה אפילו לא יודע מה אתה!" הוא אומר עדיין בעצבנות ופתאום רעם חזק נשמע מהנהר שמאחורייכם "סליחה אבא!" הוא אומר לנהר "אוקי בסדר אני אסביר לך מה אנחנו אנחנו בני האדס ולך יש מזל גדול כנראה הכוח הזה שלך ישאר לך להמון זמן" הוא רוטן ואז אתה רואה שהוא מזמן מלא זומבים מהרצפה הפגיון שלך לא עלייך אתה רואה שהוא ממש רחוק ממך לא איפה שהנחת אותו "הנשק תמיד ביד דביל!" הוא אומר לך ואתה מתחיל במירוץ לפגיון[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]' מעניין איך הוא עשה את זה?..' אני חושב לעצמי תוך כדי ריצה לפיגיון,[/B]
[B]'אולי אני יכול גם? הרי הוא אמר שיש לי כוח כמו שלו ושהכוח שלי אפילו מחזיק יותר זמן..' אני חושב בעצבנות וממשיך לרוץ,[/B]
[B]לבסוף אני מגיע לפיגיון ומרים אותו "עכשיו בואו! יזמובים מגעילים!" אני אומר בנחישות ומחכה להם במקום ' עכשיו שיבואו ואני יחסל אחד אחד מהם או את כולם ביחד!' אני חושב.[/B]
-
[COLOR="Blue"][B]טוני מזל טוב השקעת![/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]הזומבים באים אלייך והם מאוד מתעצבנים אתה תופס את הפגיון וחושב איך לנצח, אבל אין זמן אחד בא אלייך קופץ אלייך ואתה קופץ ממנו ברגע האחרון, אתה דוקר אותו עם הפגיון ואתה שם לב שהוא מת בשניה שהמתכת נוגעת בו.
'מעניין מאוד' אתה חושב לעצמך ומבין שאם תהיה מספיק מדויק תוכל לזרוק על כולם את הפגיון והם ימותו במכה אחת אבל זה סיכון גדול!
מה תחליט?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=KillerBee;1037934][B][COLOR="Green"]סוקרלוס
"מה רק לבנות!" בא מישהו ודוחף את הילדה שמולך עלייך אבל אתה זז הצידה "ממש ג'נטלמן" היא אומרת וזה שדחף אותה מגחך.
הוא נראה בדיוק כמוהה רק בזכר השיער החום העיניים החומות והבגדים המלוכלכים אתה פתאום שם לב שגם אתה די דומה להם, אתה ממשיך לחשוב מספר שניות ואז הילד אומר לך "בא לך לעזור לנו קצת?" ומתחיל ללכת לאחד השדות שאתה רואה שמגדלים שם עגבניות
אתה לא יכול להתנגד וטס אחריו.[/COLOR]
אני מבקש קצת יותר השקעה! אני משקיע בכם![/QUOTE]
שאני אגיע לשדות אגיד לילד:"מתי אני אלמד לעשות את מה שהילדים עושים?הכוונה את איך עושים הגדלה של עגבניות"
-
[QUOTE=KillerBee;1037942][COLOR="Blue"][B]טוני מזל טוב השקעת![/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]הזומבים באים אלייך והם מאוד מתעצבנים אתה תופס את הפגיון וחושב איך לנצח, אבל אין זמן אחד בא אלייך קופץ אלייך ואתה קופץ ממנו ברגע האחרון, אתה דוקר אותו עם הפגיון ואתה שם לב שהוא מת בשניה שהמתכת נוגעת בו.
'מעניין מאוד' אתה חושב לעצמך ומבין שאם תהיה מספיק מדויק תוכל לזרוק על כולם את הפגיון והם ימותו במכה אחת אבל זה סיכון גדול!
מה תחליט?[/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]' באמת זה מאוד מעניין ' אני חושב לעצמי,
" בואו זומבים מטומטמים! " אני אצעק בקול וחיוך רחב ימתח על פני,
' א..אמ... נחכה שהם יתקרבו ואז אני יתקוף את כולם ביחד! ' אני חושב,
כשהזומבים מתקרבים אלי אני קופץ עלאחד ותוקע לו את הפיגיון בפנים לשני אני תוקע את היפגיון ביד ולשלישי בבטן.
' עכשיו נראה אותם קמים מזה! ' אני חושב לעצמי תוך כדאי שאני דוקר והורג אחד אחד מהם.
" אז? איך אני בקרב?! " אני שואל את ניקו עם חיוך ערמומי ודי עצבני אליו שהוא נתן לי להילחם נגדם בלי אזהרה מוקדמת.[/B]
-
[QUOTE=KillerBee;1037934][B]
[COLOR="Blue"]ליאו
בסדר
------
"אני מדריך ביתן שתיים ביתן פוסידון, למעשה אני היחיד שגר שם בינתיים" הוא אומר לך בשמחה מאוד גלויה "זאת קלאריס" הוא ממשיך ומצביע על המדריכה הרטובה וחסרת ההכרה שמטפלים בה כמה ילדים רטנוניים (כן אני המצאתי את המילה הזאת!)
"אתה הצלחת להחזיק את קלאריס לכמה שניות ואתה נראה לי חדש! נחמד, מה דעתך לבוא איתי לבחור נשק" הוא אומר
מה תעשה?[/COLOR]
[/B]
אני מבקש קצת יותר השקעה! אני משקיע בכם![/QUOTE]
מתן אני מוכן להשקיע,אני אוהב את המשחק הזה אבל מה לעשות שאתה מגיב 2-3 פעמים ואז נעלם ליומיים זה לא עובד ככה אחי..
--------------------------------
אלך איתו "אז תגיד לי בבקשה,איך אני אדע לאן אני שייך?" אשאל אותו בזמן שאלך.. 'חחח הוא הראה לקלאריס הזו.. מגיע לה,לא ככה מתנהגים לחדשים חח' אחשוב ואחייך לעצמי.
-
[B][COLOR="DarkGreen"]סוקרלוס
"מה זה הגדלה של עגבניות?" אומר לך הילד "אה! גידול עגבניות! אם לא תדבר כמו עילג אז אולי אני אבין אותך יותר" הוא ממשיך בזלזול
"בכל מקרה אין הרבה מה ללמוד פשוט שותלים את הזרעים ומשקים, אנחנו לו יודעים אם אתה בן דמטר (גם אתה לא יודע) אז אי אפשר לדעת אם יש לך כוחות של גידול צמחים" הוא אומר ואתם מגיעים לחלקת הצמחים של החבר החדש שלך "אה לא אמרתי לך איך קוראים לי אני מייק" הוא אומר אבל אתה לא ממש מקשיב לו, אתה מתפאר מהיופי של החלקה שלו! יש שם ענבים, ורדים, עגבניות, פירות יער מה שרק תרצה! "וואו!" אתה פולט ואתה מתחיל לזהור באור ירוק...[/COLOR][/B]
[B]טוני
אתה קופץ על אחד ותוקע לו את הפיגיון בפנים, לשני אתה תוקע את היפגיון ביד ולשלישי בבטן. אתה ממשיך בסדר הזה את ההתקפה על כל הזומבים ולבסוף הורג את כולם "איך הייתי?" אתה שואל את ניקו והוא עונה לך "אתה מעדיף ללכת על בטוח יותר מדי... אל תדאג אחרי הדבר הבא אתה כבר תשתחרר יותר" הוא אומר ואתה פתאום לא רואה אותו.
לפתע אתה רואה שהוא חזר עם כלב ענק ושחור הכלב רץ עלייך ומלקק לך את הפנים "הוא ילמד אותך את מסע הצללים" הוא אומר להכלב מקשקש בזנב[/B]
[B][COLOR="Black"]ליאו
סליחה אני אנסה להגיב יותר אבל יש לי לחץ של מבחנים, שבוע הבא הבא הכל יהיה יותר טוב :D
--------------------------------------------------------------------------
"אממ... לא אני לא יכול להגיד לך מסיבה פשוטה אני לא יודע אבל אל תדאג אני כמעט בטוח שאני יודע" הוא אומר לך ואתם הולכים לביתן עם פטיש גדול בפתח שלו "זה ביתן הפייסטוס כאן תבחר נשק" הוא אומר לך ואתם נכנסים, אתה רואה כלבים מכנים חרבות חניתות מתפצלות ולפתע אתה רואה שלוש נשקים שמושכים את עינייך וגם אחד נראה מאוד מוזר, אתה רואה חרב זהב, חנית זהב ומטבע במה תבחר?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=KillerBee;1038167]
[B][COLOR="Black"]ליאו
סליחה אני אנסה להגיב יותר אבל יש לי לחץ של מבחנים, שבוע הבא הבא הכל יהיה יותר טוב :D
--------------------------------------------------------------------------
"אממ... לא אני לא יכול להגיד לך מסיבה פשוטה אני לא יודע אבל אל תדאג אני כמעט בטוח שאני יודע" הוא אומר לך ואתם הולכים לביתן עם פטיש גדול בפתח שלו "זה ביתן הפייסטוס כאן תבחר נשק" הוא אומר לך ואתם נכנסים, אתה רואה כלבים מכנים חרבות חניתות מתפצלות ולפתע אתה רואה שלוש נשקים שמושכים את עינייך וגם אחד נראה מאוד מוזר, אתה רואה חרב זהב, חנית זהב ומטבע במה תבחר?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אממ שמע.." אגיד למדריך.. את השתיקה אדגיש ובכך אנסה לרמוז לו שאין לי מושג מה שמו. "הייתי לוקח את החרב כי זה הכי מעניין אותי.. אבל מה הכוונה במטבע? מלבד לזרוק אותו על אנשים במה הוא מתבטא כנשק?" אשאל אותו בפליאה.
-
[quote=KillerBee;1038167]
[B]טוני[/B]
[B]אתה קופץ על אחד ותוקע לו את הפיגיון בפנים, לשני אתה תוקע את היפגיון ביד ולשלישי בבטן. אתה ממשיך בסדר הזה את ההתקפה על כל הזומבים ולבסוף הורג את כולם "איך הייתי?" אתה שואל את ניקו והוא עונה לך "אתה מעדיף ללכת על בטוח יותר מדי... אל תדאג אחרי הדבר הבא אתה כבר תשתחרר יותר" הוא אומר ואתה פתאום לא רואה אותו.[/B]
[B]לפתע אתה רואה שהוא חזר עם כלב ענק ושחור הכלב רץ עלייך ומלקק לך את הפנים "הוא ילמד אותך את מסע הצללים" הוא אומר להכלב מקשקש בזנב[/B]
[/quote]
[B]"קוראים לו ריינו, נכון?" אשאל עם חיוך גדול על פני,[/B]
[B]"עלה לי בראש השם הזה..." אני אומר ומחכה לתשובה מניקו.[/B]
[B]"הי! כלבלבי! אתה הולך ללמד אותי קצת?" אני אומר ומסתכל על הכלב שניקו עוד לא אמר לי את שמו.[/B]
-
[B][COLOR="DarkRed"]ליאו
"את האמת, אני לא ממש יודע" אומר לך המדריך "אבל אם זה לא היה כלי נשק אז זה לא היה נכנס לכאן, שהמראה של זה לא יטעה אותך!" הוא אומר ומוציא עט נחושת מהכיס שלו, לוחץ על הקצה המעוגל שלו ולפתע מתגלה מולך חרב נחושת מרהיבה "ראית את זה? אולי המטבע על אותו העיקרון!" הוא אומר לך ואתה ממשיך להרהר, לפתע יש לך קול מוזר בראש שאומר "למטבע יש שני צדדים, למטבע יש שני צדדים!" אתה יורד על הברכיים ופרסי צועק "חובש! אני צריך חובש!" ואתה מתרומם שוב ואומר לו "לא אני בסדר" והוא נרגע.
מה תעשה?[/COLOR]
טוני
"לא, אין לו שם מצידי תיתן לו שם בעצמך" ניקו אומר לך בטון מזלזל
ושאתה אומר לכלב כלבלבי הוא נוהם עלייך בעצבנות "לא כדי שתקרא לו ככה!" ניקו אומר לך
הכלב רץ ואז קופץ לתוך הצל של ניקו ויוצא משלך הוא מסמן לך שתנסה...[/B]
-
[quote=KillerBee;1038207]
[B]טוני[/B]
[B]"לא, אין לו שם מצידי תיתן לו שם בעצמך" ניקו אומר לך בטון מזלזל [/B]
[B]ושאתה אומר לכלב כלבלבי הוא נוהם עלייך בעצבנות "לא כדי שתקרא לו ככה!" ניקו אומר לך[/B]
[B]הכלב רץ ואז קופץ לתוך הצל של ניקו ויוצא משלך הוא מסמן לך שתנסה...[/B][/quote]
[B]"טוב..., משתגיד" אומר לניקו,[/B]
[B]'טוב ננסה מה כבר יכול להיות' אני חושב לעצמי וקופץ אל תוך הצל של ניקו[/B]
-
[QUOTE=KillerBee;1038207][B][COLOR="DarkRed"]ליאו
"את האמת, אני לא ממש יודע" אומר לך המדריך "אבל אם זה לא היה כלי נשק אז זה לא היה נכנס לכאן, שהמראה של זה לא יטעה אותך!" הוא אומר ומוציא עט נחושת מהכיס שלו, לוחץ על הקצה המעוגל שלו ולפתע מתגלה מולך חרב נחושת מרהיבה "ראית את זה? אולי המטבע על אותו העיקרון!" הוא אומר לך ואתה ממשיך להרהר, לפתע יש לך קול מוזר בראש שאומר "למטבע יש שני צדדים, למטבע יש שני צדדים!" אתה יורד על הברכיים ופרסי צועק "חובש! אני צריך חובש!" ואתה מתרומם שוב ואומר לו "לא אני בסדר" והוא נרגע.
מה תעשה?[/COLOR]
.[/B][/QUOTE]
"אממ... המטבע הזה מעניין אותי מאוד.. שמעתי קול פרסי.. שאמר לי שלמטבע יש שני צדדים." אסתכל על המטבע וארים אותו,אנסה להפוך אותו ואז ללחוץ על הצד אליו הפכתי את המטבע "אולי זה באמת פועל כמו העט."
-
[QUOTE=KillerBee;1038167][B][COLOR="DarkGreen"]סוקרלוס
"מה זה הגדלה של עגבניות?" אומר לך הילד "אה! גידול עגבניות! אם לא תדבר כמו עילג אז אולי אני אבין אותך יותר" הוא ממשיך בזלזול
"בכל מקרה אין הרבה מה ללמוד פשוט שותלים את הזרעים ומשקים, אנחנו לו יודעים אם אתה בן דמטר (גם אתה לא יודע) אז אי אפשר לדעת אם יש לך כוחות של גידול צמחים" הוא אומר ואתם מגיעים לחלקת הצמחים של החבר החדש שלך "אה לא אמרתי לך איך קוראים לי אני מייק" הוא אומר אבל אתה לא ממש מקשיב לו, אתה מתפאר מהיופי של החלקה שלו! יש שם ענבים, ורדים, עגבניות, פירות יער מה שרק תרצה! "וואו!" אתה פולט ואתה מתחיל לזהור באור ירוק...[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"מה קורה?!"אצעק בקול חזק לעבר מייק ואז אוסיף:"מה קורה כאן?למה אני מתחיל לזהור באור ירוק מייק?!"
-
[B][COLOR="Sienna"]טוני
אתה קופץ לצל של ניקו ואתה מרגיש כאילו אתה קופץ למים, אתה שוחה בעולם של צללים אבל משהו בו נראה מוכר... למעשה הכל מוכר! עצי הרימון השחורים הורדים השחורים הנהר המוזר הכל אותו דבר רק הפוך ולא זז.
באותו זמן שאתה רואה את זה אתה מרגיש את האנרגיה של יוצאת החוצה במהירות מסתחררת אתה מרגיש שאתה חייב לצאת ואתה יוצא דרך הצל של ניקו, בדיוק מאחוריו "יפה יפה" ניקו אומר לך "אבל השתמשת ביותר מידי אנרגייה! נסה שוב והפעם פשוט תיפול ואל תתאמץ תצוף לך בעולם הצללים" אתה רואה בטונו הרבה יותר שמחה, כנראה הוא התרגל אלייך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Purple"]ליאו
"מעניין" פרסי אומר לך ואתה מתחיל ללכת לעבר המטבע, באופן מוזר אתה מרגיש חזק יותר כשאתה מתקרב אליו כשאתה מתקרב יותר אתה רואה שיש לידו פתק 'לא לגעת! רכושו של ג'ייסון! להביא את המטבע הקיסרי אך ורק לנבחר!'
אתה מתעלם מהפתק היות ואין לך עניין לקרוא אותו ואתה זורק אותו למאחורייך ופוגע בראש של פרסי בטעות "היי!" הוא אומר ונפלט לך 'אופס' מגוחך.
אתה מסתכל על המטבע ומנסה ללחוץ עליו אבל לא קורה כלום, אבל אתה רואה סימנים של חנית ושל חרב משני הצדדים אתה חושב עכשיו שהמטבע חסר ערך וזורק אותו באוויר בצורה של הטלה, הוא נופל לך ליד כשהצד שמופנה מעלה הוא צד החרב, פתאום מופיעה לך ביד חרב זהובה כמו שרצית בהתחלה 'למטבע יש שני צדדים!' הקול מהדהד בראשך שנית[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]סוקרלוס
"אוי... חשבתי שזה ככה, אף אחד לא מתקרב לכאן סתם מרצונו!" הוא אומר לך ואתה מתחיל לאבד את הזוהר הירוק, רק הידיים שלך זוהרות "אני לא מאמין איזה כיף לך! קיבלת את מגע דמטר!" הוא אומר לך ואתה לא מבין למה הוא מתכוון.
הוא קולט שיש לך פרצוף לא מבין ומתחיל בהסבר "אתה! טוב איך אמרת שקוראים לך? לא משנה.. אתה! אתה חצי אח שלי! אתה גם בן דמטר!" הוא צועק בשמחה "יופי עכשיו שנינו עומדים להציק ללוסינדה כל הזמן!" הוא אומר בצהלה ואז כנראה נזכר במשהו "אה כן הידיים הירוקות האלה זאת מתנה! מתנה מאמא! היא כנראה מאוד אוהבת אותך, יש לך מגע קסם אתה רק צריך ללמוד לשלוט בו ואתה גם תשלוט בצמחים!" לפתע אתה מתחיל להרגיש גפן מחבק את הידיים שלך "בו, נלך לתת לך חלקה משלך אצל כירון! אני אבקש שהחלקה תהיה ליד שלי ואז נוכל לחבר אותן!" הוא אומר לך ורץ למבנה מוזר כנראה מחכה שתרוץ אחריו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=KillerBee;1038757][B][COLOR="Sienna"][B][COLOR="Blue"]סוקרלוס
"אוי... חשבתי שזה ככה, אף אחד לא מתקרב לכאן סתם מרצונו!" הוא אומר לך ואתה מתחיל לאבד את הזוהר הירוק, רק הידיים שלך זוהרות "אני לא מאמין איזה כיף לך! קיבלת את מגע דמטר!" הוא אומר לך ואתה לא מבין למה הוא מתכוון.
הוא קולט שיש לך פרצוף לא מבין ומתחיל בהסבר "אתה! טוב איך אמרת שקוראים לך? לא משנה.. אתה! אתה חצי אח שלי! אתה גם בן דמטר!" הוא צועק בשמחה "יופי עכשיו שנינו עומדים להציק ללוסינדה כל הזמן!" הוא אומר בצהלה ואז כנראה נזכר במשהו "אה כן הידיים הירוקות האלה זאת מתנה! מתנה מאמא! היא כנראה מאוד אוהבת אותך, יש לך מגע קסם אתה רק צריך ללמוד לשלוט בו ואתה גם תשלוט בצמחים!" לפתע אתה מתחיל להרגיש גפן מחבק את הידיים שלך "בו, נלך לתת לך חלקה משלך אצל כירון! אני אבקש שהחלקה תהיה ליד שלי ואז נוכל לחבר אותן!" הוא אומר לך ורץ למבנה מוזר כנראה מחכה שתרוץ אחריו[/COLOR][/B][/QUOTE]
'זה היה מגניב...'אחשוב לעצמי בשמחה ואז ארוץ עם מייק למבנה המוזר ותוך כדי ארוץ ואגיד לו:"קוראים לי סוקרלוס ומי זאת האמא הזאת?אני לא מבין כלום מצטער מייק"
-
[QUOTE=KillerBee;1038757]
[B][COLOR="Purple"]ליאו
"מעניין" פרסי אומר לך ואתה מתחיל ללכת לעבר המטבע, באופן מוזר אתה מרגיש חזק יותר כשאתה מתקרב אליו כשאתה מתקרב יותר אתה רואה שיש לידו פתק 'לא לגעת! רכושו של ג'ייסון! להביא את המטבע הקיסרי אך ורק לנבחר!'
אתה מתעלם מהפתק היות ואין לך עניין לקרוא אותו ואתה זורק אותו למאחורייך ופוגע בראש של פרסי בטעות "היי!" הוא אומר ונפלט לך 'אופס' מגוחך.
אתה מסתכל על המטבע ומנסה ללחוץ עליו אבל לא קורה כלום, אבל אתה רואה סימנים של חנית ושל חרב משני הצדדים אתה חושב עכשיו שהמטבע חסר ערך וזורק אותו באוויר בצורה של הטלה, הוא נופל לך ליד כשהצד שמופנה מעלה הוא צד החרב, פתאום מופיעה לך ביד חרב זהובה כמו שרצית בהתחלה 'למטבע יש שני צדדים!' הקול מהדהד בראשך שנית
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אממ.. פרסי המטבע הזה מאוד מיוחד,מה שהוא עושה בעצם זה לתת לי גם חרב ואם אני קורא נכון את הציור עליו,אם אזרוק אותו.." אזרוק אותו תוך כדי דיבור ואקווה שיפול על צד החנית "אז אני אמור לקבל חנית.. שמע זה מגניב מאוד ונראה לי שאני אקח את זה.. אבל שני דברים פרסי.. מי זה ג'ייסון? הדבר השני הוא מי זה הנבחר,אבל אני מניח שאתה לא יודע,לא כך?" אשאל אותו.