[quote][i]Originally posted by נירנור[/i]@Sep 6 2008, 12:46 PM
[b] הנה!!! [/b][/quote]
הנה מה? "הנובים של אנימסטר". מי אילו? נתתי שמות?
מה אתה קופץ? כולה "נובים של אנימסטר"
Printable View
[quote][i]Originally posted by נירנור[/i]@Sep 6 2008, 12:46 PM
[b] הנה!!! [/b][/quote]
הנה מה? "הנובים של אנימסטר". מי אילו? נתתי שמות?
מה אתה קופץ? כולה "נובים של אנימסטר"
נירנור יש לך מסן?
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Sep 6 2008, 11:47 AM
[b] אני מבקש ממך להפסיק לקרוא למשתמשים מסוימים כאן נובים.
המילה "נוב" היא מילה שאותם משתמשים לוקחים את זה ללב וזה פוגע בהם,לכן אני אוסר על כולם להשתמש במילה זו או כל מילה או מילים שפוגעות במשתמש ומעליבות אותו.אנא הפסק זאת. [/b][/quote]
תודה אלכס!
(אני מצטער אם טעיתי בשם)
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Sep 6 2008, 12:47 PM
[b]אני מבקש ממך להפסיק לקרוא למשתמשים מסוימים כאן נובים.
המילה "נוב" היא מילה שאותם משתמשים לוקחים את זה ללב וזה פוגע בהם,לכן אני אוסר על כולם להשתמש במילה זו או כל מילה או מילים שפוגעות במשתמש ומעליבות אותו.אנא הפסק זאת.[/b][/quote]
אלכס, ציינתי משתמש מסויים? גם יונתן כתב נוב אך לא ציין שום שם ויוסי עזב אותו O:
תפסיקו להתנפל עליי O: כאילו שאני לא יודע מה זה מנהלים. עם הניסיון שרכשתי בשנים האחרונות, אני מבין טוב מאוד מה זה חוקים ומה זה העלבה.
נירנור תוסיף אם יש לך
[email]alradaev@hotmail.com[/email]
שלי זה [email]nirnir@nana.co.il[/email]
תוסיף אותי
[quote][i]Originally posted by נירנור[/i]@Sep 6 2008, 12:49 PM
[b] תודה אלכס!
(אני מצטער אם טעיתי בשם) [/b][/quote]
על מה תודה? על שהוא כתב לי משהו שבכלל לא היה נחוץ ליכתוב?
בחור, אני זה ZAKUM מאותו אנימסטר שבאת. זה שחשב להוריד לך ת'באן. אני מבין שזה היה מיותר להתאמץ על מישהו כמוך. כפוי טובה.
לא אכפת לי מה אתה יודע או לא ולא אכפת לי מהפורום אנימסטר או מה שזה לא יהיה,לא עשיתי כלום באנימסטר פשוט הנתנאל הזה בטח השעה אותי על כך שפעם הייתי בצוות שלו מסיבה לא ידועה ><
תדע מה שאתה יודע אבל כאן אתה חייב לדעת שאסור לקרוא למשתמשים נוב,כאן זה לא פוקיבלוק.אתה צריך לכבד את המשתמשים כמו שהם מכבדים אותך.
בזכות מי היית בצוות? אה בזכות מי?? בזכותי!
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Sep 6 2008, 12:54 PM
[b] לא אכפת לי מה אתה יודע או לא ולא אכפת לי מהפורום אנימסטר או מה שזה לא יהיה,לא עשיתי כלום באנימסטר פשוט הנתנאל הזה בטח השעה אותי על כך שפעם הייתי בצוות שלו מסיבה לא ידועה ><
תדע מה שאתה יודע אבל כאן אתה חייב לדעת שאסור לקרוא למשתמשים נוב,כאן זה לא פוקיבלוק.אתה צריך לכבד את המשתמשים כמו שהם מכבדים אותך. [/b][/quote]
קיבלת באן? נתנאל המפגר ><
שמע אלכס, לא ציינתי שם כשכתבתי "הנובים של אנימסטר"! מה אתה רוצה ממני בדיוק? כתבתי שנירנור הוא נוב? לא נכון? אז למה אתה מתנפל עליי ככה? כולה "נובים של אנימסטר"
אני רק מציין שלא תקרא למשתמשים כאן נובים,ככל הנראה יש משתמשים כאן שרשומים לפורום הזה וכשאתה קורא להם נובים,אתה משייך אותם לקבוצת ה"נובים של אנימסטר" ולכן זה הסיבה שביקשתי ממך להפסיק לקרוא להם ככה או בכל שם אחר שפוגע בהם.
><"
טוב [b]דייי![/b]
ניצן לא פה אז כל הפורום רב?!?!?
אני הלכתי לאכול מתפתח פה ריב O:
אתם צריכים איזו בייביסטרית?!
אני רוא סופרמן D:
לא מתפתח פה שום ריב,רק ציינתי ודני נלחץ זה הכול XD
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Sep 6 2008, 12:59 PM
[b] אני רק מציין שלא תקרא למשתמשים כאן נובים,ככל הנראה יש משתמשים כאן שרשומים לפורום הזה וכשאתה קורא להם נובים,אתה משייך אותם לקבוצת ה"נובים של אנימסטר" ולכן זה הסיבה שביקשתי ממך להפסיק לקרוא להם ככה או בכל שם אחר שפוגע בהם. [/b][/quote]
אני לא משייך אפחד לשום קבוצה! אמרתי פשוט "הנובים של אנימסטר". מה אתם רוצים מהחיים שלי? תביא לי הוכחה שנתתי שם של מישהו פה וקראתי לו נוב.
כתבתי את זה כי שיעמם לי ולא היה לי רעיון למשפט.. אז תפסיקו להאשים אותי על השטויות שעוברות לכם בראש.