איזו טלוויזיה לילדים חרא יש כיום.... אין אנימות טובות אני מתגעגע לימים של דרגון בל זי זאת אנימה איכותית לא הזבל שמשדרים עכשיו בדיסני ובערוץ הילדים
היו גם כן הסדרות היפניות בערב חבל שאז לא צפיתי באינוישה עכשיו אין לי כוח יש וואן פיס
Printable View
איזו טלוויזיה לילדים חרא יש כיום.... אין אנימות טובות אני מתגעגע לימים של דרגון בל זי זאת אנימה איכותית לא הזבל שמשדרים עכשיו בדיסני ובערוץ הילדים
היו גם כן הסדרות היפניות בערב חבל שאז לא צפיתי באינוישה עכשיו אין לי כוח יש וואן פיס
[QUOTE=Ilan;1035203]איזו טלוויזיה לילדים חרא יש כיום.... אין אנימות טובות אני מתגעגע לימים של דרגון בל זי זאת אנימה איכותית לא הזבל שמשדרים עכשיו בדיסני ובערוץ הילדים
היו גם כן הסדרות היפניות בערב חבל שאז לא צפיתי באינוישה עכשיו אין לי כוח יש וואן פיס[/QUOTE]
LIKE
מסכים איתך מאוד
אם ישדרו וואן פיס בערוץ הילדים (ביפנית או בדיבוב) יהיה לזה רייטינג ממש גבוה
50% מהילדים יתחפשו ללופי בפורים :)
אז מה ככה אילן מה שלומך ?
אני בסדר ואתה<
אני מנסה להכין פייק קרנף עשה אבל הדבר היחיד שיצא לי טוב זה קרן והרגלליים ממש לא בכיוון
חזרתי!
יום ראשון אני יוצא למסע בראשית , מסע בן שבוע ימים !
בהצלחה בזה
תודה
ישנם אנשים שהם פשוט מגעילים בעולם העתיק מדריך באמת
אני גם מקווה שבקרוב התמונות של Imageshack יחזרו ולא אני פותח חשבון בtinypic ומעלה הכל מחדש ובעצם משכתב את המדריך
[quote=ErWiN;1035206]LIKE
מסכים איתך מאוד[/quote]
אני זוכר שאז דיברת עם ערוץ הילדים...
מה הם אמרו לך?
עומר זה שכתבתי את האתר שלהם נחשב פירסום אתר מתחרה או פירסום האתר שלנו כי אשכרה זה העתק הדבק מהאתר שלנו...
סתם אני יודע שזה תלונה לגיטימית
איי הטמטום, עמדתי לשים למישהו מט, אך זה היה משחק בזק ונגמר לי הדגל בדיוק בתחילת התור שלי.
אני שונא בזק. שחמט צריך לשחק שנה על שנה עם תוספת שעה על כל מסע.
מה אתה רוצה אביזי תדבר ברור
[quote=Ilan;1035278]מה אתה רוצה אביזי תדבר ברור[/quote]
אני שיחקתי עם מישהו שחמט בקצב 5 על 5. עמדתי לשים לו מט, אך בדיוק כשרציתי לעשות את זה נגמר לי הזמן והפסדתי. לכן אני טוען שלשחק שחמט בקצבים כאלה זה אידיוטי ולא הגיוני, ושחמט צריך לשחק בקצב של שנה על שנה, ועל כל מסע מתווספת שעה למכסת הזמן הכוללת.