-
[quote=stm;1093696]יש לא מעט פוקימונים שיכולים ללמוד את אותן המתקפות ברבייה, TM, עליית רמה וכדומה.
מתקפות מרבייה הן לא בהכרח מתקפות יחודיות לרבייה, אבל ברוב המקרים כן.
LIGHTNINGROD מושכת מתקפות חשמל לפוקימון עם היכולת הזו, אבל Water Absorb ו-Flash Fire לא.[/quote]
כבר חשבתי שאני מבין איך עניין הרבייה הולך, אבל כנראה שלא. ההופיפ שבקע מהביצה, מתוך ההתקפות שלאבא שלו היו,שהוא למד [B]אך ורק בעליית רמה[/B], הוא ירש רק את ההתקפה [B]GIGA DRAIN[/B], שבכלל לא מופיעה ב-EGG MOVES שלו, אז כבר ממש אין לי מושג איך זה עובד. יכו ללהיות שיש עוד פוקימונים כאלה שלומדים את כל ההתקפות שאני רוצה, אבל במקרה של הופיפ - הוא לומד את כל ההתקפות ביחד ואז זה פחות כאב ראש, ככה שלפי מה חשבתי הצאצא פשוט יירש את [B]כל [/B]ההתקפות שאני רוצה כבר ברמה 1,כי אם רציתי שהוא יירש אותן מפוקימונים אחרים, היה עליי להתחבט יותר זמן איך להעביר את כולן...
אני לא מצליח להבין ת'הבדל בין היכולות האלה שגורמות לסוגים מסויימים לא להשפיע על הפוקימון שיש לו את היכולות הנ"ל,ולמה STORM DRAIN כן עובדת בקרב כפול וWATER ABSORB לא.
שאלה נוספת:
אני רוצה לאמן פוקימון חדש, וכבר יש לי אותו בטבע מתאים, אבל מבחינת ה-IV אני מתלבט - כי בקעו כמה כמוהו עם אישיויות שונות ואני מתלבט במי כדאי לי לבחור. האם זה ישפיע על התכונה הספציפית שהמשפט מתאר - יעני שהיא תהיה גבוהה ביחס לאחרות?
-
[quote=נדודי שינה;1093702]כבר חשבתי שאני מבין איך עניין הרבייה הולך, אבל כנראה שלא. ההופיפ שבקע מהביצה, מתוך ההתקפות שלאבא שלו היו,שהוא למד [B]אך ורק בעליית רמה[/B], הוא ירש רק את ההתקפה [B]GIGA DRAIN[/B], שבכלל לא מופיעה ב-EGG MOVES שלו, אז כבר ממש אין לי מושג איך זה עובד. יכו ללהיות שיש עוד פוקימונים כאלה שלומדים את כל ההתקפות שאני רוצה, אבל במקרה של הופיפ - הוא לומד את כל ההתקפות ביחד ואז זה פחות כאב ראש, ככה שלפי מה חשבתי הצאצא פשוט יירש את [B]כל [/B]ההתקפות שאני רוצה כבר ברמה 1,כי אם רציתי שהוא יירש אותן מפוקימונים אחרים, היה עליי להתחבט יותר זמן איך להעביר את כולן...
אני לא מצליח להבין ת'הבדל בין היכולות האלה שגורמות לסוגים מסויימים לא להשפיע על הפוקימון שיש לו את היכולות הנ"ל,ולמה STORM DRAIN כן עובדת בקרב כפול וWATER ABSORB לא.
שאלה נוספת:
אני רוצה לאמן פוקימון חדש, וכבר יש לי אותו בטבע מתאים, אבל מבחינת ה-IV אני מתלבט - כי בקעו כמה כמוהו עם אישיויות שונות ואני מתלבט במי כדאי לי לבחור. האם זה ישפיע על התכונה הספציפית שהמשפט מתאר - יעני שהיא תהיה גבוהה ביחס לאחרות?[/quote]
למה? כי ככה היוצרים החליטו
תצטרך לשאול אותם..
המשפט רומז לך מה ה-IV של הפוקימון שלך.
אז כדאי אחד עם IV שמתאים לפוקימון, וכמובן גם טבע.
-
[quote=stm;1093745]למה? כי ככה היוצרים החליטו
תצטרך לשאול אותם..
המשפט רומז לך מה ה-IV של הפוקימון שלך.
אז כדאי אחד עם IV שמתאים לפוקימון, וכמובן גם טבע.[/quote]
לענות על השאלה ששאלתי בנושא ה-WATER ABSORB וכו' אתה יודע?
את מה שכתבתי לגבי ה-IV הבנתי, אבל מה ההשפעה שלו על התכונות של הפוקימון, אם יש בכלל...
-
Iv מעלה את הסטטוסים..עכשיו אם אין לך בסט כוח חבוי או אחת המתקפות שפועלות על הiv של סטטוס מסויים..הכי טוב זה 31 Iv לכל הסטטים
-
[quote=נדודי שינה;1093753]לענות על השאלה ששאלתי בנושא ה-WATER ABSORB וכו' אתה יודע?
את מה שכתבתי לגבי ה-IV הבנתי, אבל מה ההשפעה שלו על התכונות של הפוקימון, אם יש בכלל...[/quote]
שאלת "למה היכולת STORM DRAIN כן עובדת בקרב כפול וWATER ABSORB לא", ועניתי לך-כי ככה היוצרים החליטו.
או שפספסתי את השאלה שלך
-
[quote=stm;1093865]שאלת "למה היכולת STORM DRAIN כן עובדת בקרב כפול וWATER ABSORB לא", ועניתי לך-כי ככה היוצרים החליטו.
או שפספסתי את השאלה שלך[/quote]
הא, סבבה. סליחה. גם FLASH FIRE לא משפיעה על בן הברית בקרב זוגות?
פוקימון שנעשו לו על ידו או ע"י אוייבים במהלך קרב של מאמנים שינויים בתכונות, האם כשהפוקימון יתחלף באמצע הקרב\ימות ואז יעשו לו REVIVE השינויים עדיין יישארו, או שהם מתאפסים ברגע שהפוקימון עוזב את שדה הקרב?
-
[quote=נדודי שינה;1094791]הא, סבבה. סליחה. גם FLASH FIRE לא משפיעה על בן הברית בקרב זוגות?
פוקימון שנעשו לו על ידו או ע"י אוייבים במהלך קרב של מאמנים שינויים בתכונות, האם כשהפוקימון יתחלף באמצע הקרב\ימות ואז יעשו לו REVIVE השינויים עדיין יישארו, או שהם מתאפסים ברגע שהפוקימון עוזב את שדה הקרב?[/quote]
בקשר ליכולת "Flash Fire" ,אני זוכר ששיחקתי ביהלום ופנינה והייתי עם בת הזוג שיש לה ארקניין עם היכולת הזו.
אני רציתי להשתמש האחת ממתקפות האש אך לא הצלחתי בגללהיכולת.
ולכן זה כן משפיע על בן הברית.
-
[quote=נדודי שינה;1094791]הא, סבבה. סליחה. גם FLASH FIRE לא משפיעה על בן הברית בקרב זוגות?
פוקימון שנעשו לו על ידו או ע"י אוייבים במהלך קרב של מאמנים שינויים בתכונות, האם כשהפוקימון יתחלף באמצע הקרב\ימות ואז יעשו לו REVIVE השינויים עדיין יישארו, או שהם מתאפסים ברגע שהפוקימון עוזב את שדה הקרב?[/quote]
למיטב ידעתי, ההשפעה נשארת לאורך הקרב, גם אם הפוקימון מתעלף.
אבל לא מצאתי מקום שאומר זאת בפרוש (או שולל זאת)
-
תודה.
יש הבדל במשך ההתקפה של GRASSWHISTLE ו-SLEEP POWDER, כי בתיאור של GRASSWHISTLE בסרבי כתוב שזה "into a deep sleep", או משהו כזה, ותהיתי אם זה אומר שאולי ההשפעה של השינה של ההתקפה הנ"ל ארוכה יותר, כי גם אחוזי הדיוק שלה נמוכים יותר...
-
[quote=נדודי שינה;1096865]תודה.
יש הבדל במשך ההתקפה של GRASSWHISTLE ו-SLEEP POWDER, כי בתיאור של GRASSWHISTLE בסרבי כתוב שזה "into a deep sleep", או משהו כזה, ותהיתי אם זה אומר שאולי ההשפעה של השינה של ההתקפה הנ"ל ארוכה יותר, כי גם אחוזי הדיוק שלה נמוכים יותר...[/quote]
אין הבדל בהשפעת המתקפות
SLEEP POWDER הייתה לפני, וכנראה שהוצגו עוד פוקימונים היוצרים החליטו שלא מתאים להם ללמוד את המתקפה הזו, אז המציאו עוד מתקפת שינה
אבל זו רק השערה שלי
-
תודה.
שאלה על ביצים -
כבר נוכחתי לדעת שלכל ביצה יש "גורל" משלה מבחינת הטבע, ושאי אפשר לשנות את הטבע של הביצה, אבל מה לגבי המין של הצאצא? קיבלתי עכשיו ביצה של ריולו, והוא יצא לי בטבע מסויים [ובאמת אחרי מלא נסיונות הוא תמיד בוקע עם אותו טבע, למרות שכבר ידעתי את זה קודם] ובמין זכר. אני שואל אם יכול להיות שאם אנסה לפתח ת'ביצה מלא פעמים, אז גם המין שלו ישתנה, כי הרי מאוד נדיר להשיג אותו או את המפותח שלו במין הנקבי, או שמין הצאצא הוא כמו הטבע - משהו שנקבע מראש ולא משתנה?
עוד שאלה בקשר לזה: אם אני אנסה לפתח ת'ביצה מלא פעמים, יכול להיות שהוא יצא לי זוהר? או שאם אחרי הפעם הראשונה הוא לא יצא זוהר אז גם בשאר לא?
-
[quote=נדודי שינה;1098269]תודה.
שאלה על ביצים -
כבר נוכחתי לדעת שלכל ביצה יש "גורל" משלה מבחינת הטבע, ושאי אפשר לשנות את הטבע של הביצה, אבל מה לגבי המין של הצאצא? קיבלתי עכשיו ביצה של ריולו, והוא יצא לי בטבע מסויים [ובאמת אחרי מלא נסיונות הוא תמיד בוקע עם אותו טבע, למרות שכבר ידעתי את זה קודם] ובמין זכר. אני שואל אם יכול להיות שאם אנסה לפתח ת'ביצה מלא פעמים, אז גם המין שלו ישתנה, כי הרי מאוד נדיר להשיג אותו או את המפותח שלו במין הנקבי, או שמין הצאצא הוא כמו הטבע - משהו שנקבע מראש ולא משתנה?
עוד שאלה בקשר לזה: אם אני אנסה לפתח ת'ביצה מלא פעמים, יכול להיות שהוא יצא לי זוהר? או שאם אחרי הפעם הראשונה הוא לא יצא זוהר אז גם בשאר לא?[/quote]
הגורל נקבע ברגע שהביצה נוצרת.
כלומר אם אתה שומר צעד לפני שהיא בוקעת, וכל פעם חוזר לשמירה, עדין תקבל את אותם הנתונים.
אבל שאתה שם הורים במעון היום, ויוצאים כמה ביצים, רוב הסיכוים שהטבע והמין שלהם יהיו שונים בין ביצה לביצה.
ככה גם היה לי.
כנ"ל לגביי זוהר, רק כמובן מאוד נדיר.
והסיכוי לקבל ריולו זכר הוא כמו למצוא אחד זכר פראי. כנ"ל לגביי כל פוקימון
-
[quote=stm;1098401]הגורל נקבע ברגע שהביצה נוצרת.
כלומר אם אתה שומר צעד לפני שהיא בוקעת, וכל פעם חוזר לשמירה, עדין תקבל את אותם הנתונים.
אבל שאתה שם הורים במעון היום, ויוצאים כמה ביצים, רוב הסיכוים שהטבע והמין שלהם יהיו שונים בין ביצה לביצה.
ככה גם היה לי.
כנ"ל לגביי זוהר, רק כמובן מאוד נדיר.
והסיכוי לקבל ריולו זכר הוא כמו למצוא אחד זכר פראי. כנ"ל לגביי כל פוקימון[/quote]
אני יודע, אבל אני מחפש נקבה, בגלל זה אני מכבה ומדליק בריטואל חוזר כדי לקבל אחד, אבל אתה אומר שגם המין הוא "מלמעלה", ככה שאין לי מה לעשות ועליי להדפק עם הזכר... מה לגבי הזוהר, אותו כנ"ל, או שלזוהר עוד יש לי סיכוי? [B][[U]כמובן אני מדבר על הביצה הספציפית הזו ולא על ביצים אחרות.[/U] אני יודע שככל שיש יותר ביצים, סביר להניח שהטבע של הצאצאים מהן יהיה שונה אחד מהשני...][/B]
-
[quote=נדודי שינה;1098438]אני יודע, אבל אני מחפש נקבה, בגלל זה אני מכבה ומדליק בריטואל חוזר כדי לקבל אחד, אבל אתה אומר שגם המין הוא "מלמעלה", ככה שאין לי מה לעשות ועליי להדפק עם הזכר... מה לגבי הזוהר, אותו כנ"ל, או שלזוהר עוד יש לי סיכוי? [B][[U]כמובן אני מדבר על הביצה הספציפית הזו ולא על ביצים אחרות.[/U] אני יודע שככל שיש יותר ביצים, סביר להניח שהטבע של הצאצאים מהן יהיה שונה אחד מהשני...][/B][/quote]
ברגע שהביצה נוצרת, אין לך סיכוי לשנות את הנתונים של הפוקימון שיבקע ממנה (מין, זוהר, טבע).
אז ביצה ספציפית אתה לא יכול לשנות, אבל אתה פשוט מחכה שיצאו עוד ביצים וככה אתה לא "נדפק".
-
אוקיי.
אם אני הולך עם יותר מפוקימון אחד בשישייה שיש לו היכולת Flame Body או Magma Armor, האם זמן בקיעת הביצים יהיה עוד יותר מהיר? או שאחרי שיש אחד בשישייה זה כבר לא משנה אם יש עוד עם היכולת או לא?