-
[QUOTE=Hattrick;1069234][B]תומר~[/B]
[COLOR=lime]"בום על קולי!" אתה צועד לעברו של בויזל, והוא משתמש במספר על קולי שפוגעים באוניקס ומכאיבים לו, הודפים אותו אחורנית. אוניקס משתמש כעת בחניקה ומצליח לתפוס את בויזל, אך בויזל שולח במהירות אקדח מים שפוגע חזק בגופו של אוניקס, גורם לו לשחרר אותו, ובאקדח מים נוסף בויזל מחסל את אוניקס. גופו הגדול נופל בבום גדול על הקרקע דבר שמרעיד אותה. בויזל מתנשף מעט אך נראה שמח מאוד על הניצחון בקרב.[/COLOR][/QUOTE]
"בוא נתפוס אותו בוויזל!" אגיד לבוויזל בשמחה תוך כדי שאני מוציא פוקדור מכיסי וזורק אותו לעבר אוניקס ומחכה לטוב.
אחרי שהוא יתפס, אקח את הפוקדור של אוניקס ואז אמשיך עם בוויזל בדרך לעיר אזליה.
-
[B][COLOR=lime]תומר~[/COLOR][/B]
[COLOR=lime]אתה שולף פוכדור ריק מכיסך ומשליך אותו אל עבר גופו המעולף של אוניקס. אוניקס נשאב באור אדוואם אל תוך הפוכדור והפוכדור נוחת על הקרקע. הפוכדור מתחיל לנוע במקום מצד לצד, ולבסוף הוא נודם ולא זז יותר. אתה מבין שאוניקס נלכד![/COLOR]
[COLOR=lime]שמח על התפיסה, אתה מרים את הפוכדור, ומסמן לבויזל ללכת אחריך. אתם צועדים יחדיו ברחבי המערה, כשלפתע אתה מגיע לפיצול במערה. אתה יכול לפנות ימינה או שמאלה. לאן תפנה?[/COLOR]
[COLOR=navy][B]דור~[/B][/COLOR]
[COLOR=#000080]טוטודייל מתרכז, ויורה אקדח מים חזק מאוד שפוגע ישירות בסנטרט ומעיף אותו כמה מטרים באוויר "לא, סנטרט!" קורא הילד בבהלה, אולם זה לא עוזר לו. סנטרט נוחת על הקרקע, מקפץ קצת במקומו ומתעלף ישר. "חזור!" קורא ילד ומשיב אותו לפוכדור שלו "אנחנו עוד ניפגש שוב בהמשך ואז אני אנצח אותך! אחרת לא קוראים לי סטיבן!" הוא אומר לך ורץ מהמקום. אתה מביט אחריו ואז מסתכל על טוטודייל, ששמח על ניצחונו בקרב המאמנים הראשון שלו.[/COLOR]
[COLOR=darkred][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]עידו~[/B][/COLOR]
[COLOR=#8b0000]עוד לא קיבלת את הציוד שלך[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"איזה חמוד!" אתה אומר ומלטף את פרוותו של סווינאב שמתכרבל לרגליך ונהנה מהליטוף "אני מקבל אותו כפוקימון התחלתי?" אתה שואל את הפרופסור "אני חושב שסווינאב כבר ענה לך על השאלה הזאת" אומר לך פרופסור אלם בחיוך, ומגיש לך 6 פוכדורים, את הפוכדור של סווינאב ופוקדע "סווינאב גדל בדרך כלל במקומות קרים אז הוא נחשב נדיר באזור הזה" מסביר לך הפרופסור "אני מניח שאתה רוצה להשתתף בליגת הפוקימונים של המחוז, נכון? אז ההמלצה הכי טובה שלי היא שתלך ותאתגר את מנהיג מכון העיר ויולט בתור המכון ההתחלתי שלך" הוא מוסיף "אז, שיהיה לך בהצלחה!" הוא אומר לך בחיוך וחוזר למעבדה שלו.[/COLOR]
[B][COLOR=red]קודאק~[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff0000]סינדיקוויל פוצח את פיו ומשחרר עשן שמכסה את פני הזירה, ווידל נחנק ממנו ולא מצליח לתקוף. לאחר מכן, סינדיקוויל יוצא קדימה, מתקרב אל עבר ווידל שמבחין בו ברגע האחרון ומנסה לחמוק ממנו, אך לא מצליח. סינדיקוויל משחרר גחלת מטווח קצר ופוגע ישירות בווידל שעף אחורנית, נתקל בעץ ונופל על הקרקע, מעולף.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סינדיקוויל מתקרב אליו, נוגע בו קצת עם ראשו ואז חוזר לכיוונך, ונעמד לידךף מביט בך ואז מורה בראשו על וידל. נראה שהוא רוצה שתתפוס אותו לצוות שלך.[/COLOR]
-
[quote=Hattrick;1069711]
[COLOR=#ff0000]סינדיקוויל פוצח את פיו ומשחרר עשן שמכסה את פני הזירה, ווידל נחנק ממנו ולא מצליח לתקוף. לאחר מכן, סינדיקוויל יוצא קדימה, מתקרב אל עבר ווידל שמבחין בו ברגע האחרון ומנסה לחמוק ממנו, אך לא מצליח. סינדיקוויל משחרר גחלת מטווח קצר ופוגע ישירות בווידל שעף אחורנית, נתקל בעץ ונופל על הקרקע, מעולף.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סינדיקוויל מתקרב אליו, נוגע בו קצת עם ראשו ואז חוזר לכיוונך, ונעמד לידךף מביט בך ואז מורה בראשו על וידל. נראה שהוא רוצה שתתפוס אותו לצוות שלך.[/COLOR][/quote]
"אתה בטוח שזו ההחלטה שלך? אם כן..מה שתרצה חבר.." אומר ואזרוק על וידל פוכדור.
-
[QUOTE=Hattrick;1069711]
[COLOR=darkred][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]עידו~[/B][/COLOR]
[COLOR=#8b0000]עוד לא קיבלת את הציוד שלך[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"איזה חמוד!" אתה אומר ומלטף את פרוותו של סווינאב שמתכרבל לרגליך ונהנה מהליטוף "אני מקבל אותו כפוקימון התחלתי?" אתה שואל את הפרופסור "אני חושב שסווינאב כבר ענה לך על השאלה הזאת" אומר לך פרופסור אלם בחיוך, ומגיש לך 6 פוכדורים, את הפוכדור של סווינאב ופוקדע "סווינאב גדל בדרך כלל במקומות קרים אז הוא נחשב נדיר באזור הזה" מסביר לך הפרופסור "אני מניח שאתה רוצה להשתתף בליגת הפוקימונים של המחוז, נכון? אז ההמלצה הכי טובה שלי היא שתלך ותאתגר את מנהיג מכון העיר ויולט בתור המכון ההתחלתי שלך" הוא מוסיף "אז, שיהיה לך בהצלחה!" הוא אומר לך בחיוך וחוזר למעבדה שלו.[/COLOR]
[/QUOTE]
"תודה!" אני מודה לפרופסור, ומיד אני מסתובב ויוצא מהמעבדה.
לאחר יציאתי, אני מתחיל לסייר בעיר ומחפש את הדרך הטובה ביותר אל העיר ויולט.
-
[QUOTE=Hattrick;1069711][B][COLOR=lime]תומר~[/COLOR][/B]
[COLOR=lime]אתה שולף פוכדור ריק מכיסך ומשליך אותו אל עבר גופו המעולף של אוניקס. אוניקס נשאב באור אדוואם אל תוך הפוכדור והפוכדור נוחת על הקרקע. הפוכדור מתחיל לנוע במקום מצד לצד, ולבסוף הוא נודם ולא זז יותר. אתה מבין שאוניקס נלכד![/COLOR]
[COLOR=lime]שמח על התפיסה, אתה מרים את הפוכדור, ומסמן לבויזל ללכת אחריך. אתם צועדים יחדיו ברחבי המערה, כשלפתע אתה מגיע לפיצול במערה. אתה יכול לפנות ימינה או שמאלה. לאן תפנה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"לאן נלך בוויזל?" אשאל את בוויזל ואז אם הוא לא ידע לאן ללכת אלך איתו לצד שמאל עם בוויזל כדי להמשיך במסע.
-
[B][COLOR=darkred]עידו~[/COLOR][/B]
[COLOR=#8b0000]אתה מסתובב ויוצא החוצה משטח המעבדה, כשסווינאב רץ לידך בשמחה. אתה מתחיל להסתובב בעיר אבל אתה לא רואה שם משהו שמעניין אותך. לבסוף, אתה מגיע ליציאה המערבית של העיר. אתה מבחין בדרך שמוציאה אותך מהעיר. אתה נזכר שיש לך מפה ואתה מסתכל בה, אתה רואה שכדי להגיע לעיר ויולט, עליך לעבור קודם כל בעיר צארינגרוב, שנמצאת בקצה הדרך שלפניך. סווינאב המשועמם קופץ על שיח סמוך ומתחיל לאכול פירות שגדלים שם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אתה אתה אומר..." אתה ממלמל לכיוונו של סינדיקוויל ושולף פוכדור ריק מכיסך. אתה משליך אותו אל עבר וידל המעולף, ווידל נשאב פנימה באור אדום. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל לנוע מצד לצד בעוד שניכם מסתכלים עליו במתח. כעבור מספר שניות הפוכדור נודם ומפסיק לזוז. סינדיקוויל מתחיל לרקוד ואתה מבין שהצלחת ללכוד את וידל![/COLOR]
[COLOR=#00ff00]בויזל מסתכל עליך ובוחן את שני הכיוונים. לבסוף, הוא מצביע ימינה ומסמן לך בראשך שהוא רוצה לחקור את הצד ההוא. הוא מתחיל ללכת לשביל ההוא, ואתה אחריו. לבסוף אתם מגיעים לבריכה גדולה. בויזל שמח לראות מים, וקופץ פנימה בשמחה.[/COLOR]
-
[QUOTE=Hattrick;1069777][B][COLOR=lime]תומר~[/COLOR][/B]
[COLOR=#00ff00]בויזל מסתכל עליך ובוחן את שני הכיוונים. לבסוף, הוא מצביע ימינה ומסמן לך בראשך שהוא רוצה לחקור את הצד ההוא. הוא מתחיל ללכת לשביל ההוא, ואתה אחריו. לבסוף אתם מגיעים לבריכה גדולה. בויזל שמח לראות מים, וקופץ פנימה בשמחה.[/COLOR][/QUOTE]
"בוויזל תחפש אבני התפתחות בתוך המים! תחפש אולי נצא אבני התפתחות כדי לפתח את רוזליה ואת קירליה!" אגיד לבוויזל תוך כדי שאני מתפשט וקופץ למים כדי לחפש גם אבני התפתחות.
-
[QUOTE=Hattrick;1069777][B][COLOR=darkred]עידו~[/COLOR][/B]
[COLOR=#8b0000]אתה מסתובב ויוצא החוצה משטח המעבדה, כשסווינאב רץ לידך בשמחה. אתה מתחיל להסתובב בעיר אבל אתה לא רואה שם משהו שמעניין אותך. לבסוף, אתה מגיע ליציאה המערבית של העיר. אתה מבחין בדרך שמוציאה אותך מהעיר. אתה נזכר שיש לך מפה ואתה מסתכל בה, אתה רואה שכדי להגיע לעיר ויולט, עליך לעבור קודם כל בעיר צארינגרוב, שנמצאת בקצה הדרך שלפניך. סווינאב המשועמם קופץ על שיח סמוך ומתחיל לאכול פירות שגדלים שם.[/COLOR]
[/QUOTE]
אני מרים את סווינאב ומוציא אותו מהשיח. לאחר מכן, אני מתכופף אל השיח וקוטף כמה פירות, "תזהר לא ללכת לאיבוד" אני אומר לו ומגיש לו את הפירות.
לאחר שהוא מסיים לאכול אני לוקח פוקדור וזורק עליו.
-
[QUOTE=Hattrick;1069711][COLOR=navy][B]דור~[/B][/COLOR]
[COLOR=#000080]טוטודייל מתרכז, ויורה אקדח מים חזק מאוד שפוגע ישירות בסנטרט ומעיף אותו כמה מטרים באוויר "לא, סנטרט!" קורא הילד בבהלה, אולם זה לא עוזר לו. סנטרט נוחת על הקרקע, מקפץ קצת במקומו ומתעלף ישר. "חזור!" קורא ילד ומשיב אותו לפוכדור שלו "אנחנו עוד ניפגש שוב בהמשך ואז אני אנצח אותך! אחרת לא קוראים לי סטיבן!" הוא אומר לך ורץ מהמקום. אתה מביט אחריו ואז מסתכל על טוטודייל, ששמח על ניצחונו בקרב המאמנים הראשון שלו.[/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד, טוטודייל!" אני אומר לפוקימון שלי בחיוך ומחבק אותו. לאחר מכן, נמשיך בדרכנו אל העיר צ'ריגרוב, אולי ניתקל בפוקימון מיוחד אותו אוכל ללכוד.
-
[quote=Hattrick;1069777]
[COLOR=#ff0000]"אתה אתה אומר..." אתה ממלמל לכיוונו של סינדיקוויל ושולף פוכדור ריק מכיסך. אתה משליך אותו אל עבר וידל המעולף, ווידל נשאב פנימה באור אדום. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל לנוע מצד לצד בעוד שניכם מסתכלים עליו במתח. כעבור מספר שניות הפוכדור נודם ומפסיק לזוז. סינדיקוויל מתחיל לרקוד ואתה מבין שהצלחת ללכוד את וידל![/COLOR]
[COLOR=#00ff00].[/COLOR][/quote]
"לכדנו וידל! הפוקימון הראשון שאנו לוכדים!" אקרא לסינדקוויל בשמחה והתרגשות.
"עכשיו בוא תצא חבר קטן!" אומר ואוציא את וידל בגאווה.
"בואו נלך לעיר הבאה..תלכו אתם משמאל ואני מימין.." אומר בהתלהבות.
-
[COLOR=red]שמח על תפיסתך, אתה מוציא החוצה את וידל כדי שיצעד לצידך, אך אתה מבחין שהוא חלש ותוך רגע הוא שוב מתעלף. אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ואתה ממשיך בדרך עם סינדיקוויל לצידך. כעבור כשעה וחצי של הליכה, אתה מגיע אל העיירה צארינגרו'ב.[/COLOR]
[COLOR=#00ff00]אתה אומר לבויזל לקפוץ לתוך המים ולחפש אחר אבני פיתוח, ואתה מתפשט ונכנס גם פנימה. אתם מחפשים אחר אבני התפתחות אך לא מוצאים שום אבן, ואתה יוצא מהמים מאוכזב. בויזל עומד לצאת החוצה גם כן, כשלפתע משהו מעיף אותו מתוך המים אל הקרקע והוא קופץ בכעס. אתה מבחין בקווגסייר שמציץ מתוך המים ומצחקק.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/195.png[/IMG]
[B][COLOR=blue]דור~[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff]אתה ממשיך בדרך לעבר העיר צארינגרו'ב כשטוטודייל צועד לידך, ואתם צועדים במשך כשעה וחצי. לבסוף, אתה מבחין בעיירה צארינגרו'ב מרחוק. אתה מתחיל לרוץ לעברה עם טוטודייל, כשלפתע עוקצי רעל עפים קדימה ופוגעים בטוטודייל שנהדף אחורנית. אתה מביט לכיוון ממנו באו עוקצי הרעל, ואתה מבחין בספינראק קטן על עץ סמוך שמסתכל עליכם [/COLOR]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/167.png[/IMG].
[B][COLOR=darkred]עידו~[/COLOR][/B]
[COLOR=#8b0000]אתה לא קורא? יש לו כבר פוכדור משלו שקיבלת מאלם, אתה פשוט צריך להחזיר אותו פנימה.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]אתה שולף את סווינאב מהשיח, מתכופף וקוטף לו פירות. לאחר מכן אתה שולף את הפוכדור שלו ומשיב אותו לפוכדור שלו, והוא נשאב פנימה באור אדום. אתה ממשיך לצעוד בדרך 29, כשלפתע אתה שומע משק כנפיים מעליך. אתה מסתכל כלפי מעלה ואתה מבחין בפוקימון אפרפר נוחת בקרבת עץ סמוך על הקרקע, מתחיל לאכול גרגירים.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/16.png[/IMG]
-
[quote=Hattrick;1070075][B][COLOR=red]קודאק~[/COLOR][/B]
[COLOR=red]שמח על תפיסתך, אתה מוציא החוצה את וידל כדי שיצעד לצידך, אך אתה מבחין שהוא חלש ותוך רגע הוא שוב מתעלף. אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ואתה ממשיך בדרך עם סינדיקוויל לצידך. כעבור כשעה וחצי של הליכה, אתה מגיע אל העיירה צארינגרו'ב.[/COLOR]
[/quote]
"יופי! העיר צ'ארינגרוב!" אקר בשמחה תוך כדי שאני רץ לתוך העיר.
כשאנס אליה אהיה מודהם מגודלה ויופיה העצום וארוץ לכיוון מרכז הפוקימונים,שם ארפא את ווידל וסינדקוייל.
לאחר מכן אודה לאחות ג'ואי ואמשיך בדרכי.
-
[QUOTE=Hattrick;1070075]עידו~[/COLOR][/B]
[COLOR=#8b0000]אתה לא קורא? יש לו כבר פוכדור משלו שקיבלת מאלם, אתה פשוט צריך להחזיר אותו פנימה.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]אתה שולף את סווינאב מהשיח, מתכופף וקוטף לו פירות. לאחר מכן אתה שולף את הפוכדור שלו ומשיב אותו לפוכדור שלו, והוא נשאב פנימה באור אדום. אתה ממשיך לצעוד בדרך 29, כשלפתע אתה שומע משק כנפיים מעליך. אתה מסתכל כלפי מעלה ואתה מבחין בפוקימון אפרפר נוחת בקרבת עץ סמוך על הקרקע, מתחיל לאכול גרגירים.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/16.png[/IMG][/QUOTE]
אהה אוקיי סבבה
---
אני בודק על הפוקימון בפוקידע.
'אממ... מעניין...' אני חושב לעצמי לאחר הבדיקה. בנוסף, אני קוטף כמה גרגרים מהשיח ומגיש אותם לפידג'י, "בוא חמוד..." אני אומר לו באדיבות וחיוך קטן.
-
[quote=Hattrick;1069234][B]מור~[/B]
[COLOR=darkred]"צא קורפיש! קרן בועות!" אתה מוציא החוצה את קורפיש החוצה והוא נעמד מול פאנפי, מניף את צבתו הימנית ויורה קרן בועות לעבר פאנפי. המאמן מחייך "גילגול!" הוא קורא, ופאנפי משתמש בגילגול שמתקרב אל עבר קורפיש, וקרן הבועות פוגעות בגילגול של פאנפי ופשוט נהדפות הצידה מבלי שפאנפי נפגע מהם בכלל! קורפיש חוטף פגיעה ישירה ומועף אחורנית, אך קופץ חזרה בכעס "עכשיו עבור להתקלה!" קורא המאמן, ופאנפי יוצא להתקלה.[/COLOR]
[/quote]
"קורפיש, תשלב קרן בועות יחד עם בועות וכך תיצור מספר רב יותר של בועות שיפגעו בפאנפי ויסכלו את התקפתו!" אצווה על קורפיש.
~~~
סליחה שלא הגבתי כל היום לא הייתי בבית והתחברתי רק לדקה שתיים אז...
-
[QUOTE=Hattrick;1070075][B][COLOR=blue]דור~[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff]אתה ממשיך בדרך לעבר העיר צארינגרו'ב כשטוטודייל צועד לידך, ואתם צועדים במשך כשעה וחצי. לבסוף, אתה מבחין בעיירה צארינגרו'ב מרחוק. אתה מתחיל לרוץ לעברה עם טוטודייל, כשלפתע עוקצי רעל עפים קדימה ופוגעים בטוטודייל שנהדף אחורנית. אתה מביט לכיוון ממנו באו עוקצי הרעל, ואתה מבחין בספינראק קטן על עץ סמוך שמסתכל עליכם [/COLOR]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/167.png[/IMG].[/QUOTE]
"הממ, ספינאראק..." אני אומר ומביט בעכביש הקטן. "טוטודייל, תפיל אותו מהעץ באקדם מים, ותתקוף אותו בזעם!"