-
אה...
אז כדאי לך לדעת שאתה עושה כל מה שאתה יכול ואם זה לא מספיק לאחרים... זו בעיה שלהם. זה קשה לך וצריך להתחשב בזה. לא כל אחד בצבא כאן. וגם לא כל אחד שבצבא משקיע כל כך ועוד מנהל ראשי! יש המון אנשים שיש להם מלא מלא מלא זמן להשקיע ושברגע יכולים להיות מנהלים ראשיים או אפילו רק מנהלים, אבל הם לא. אתה עשית כל מה שיכולת, אלכס, זו לא בעיה שלך.
-
אין שום סיבה לעבור למתחרה, כי אנחנו הם, והם אנחנו. כל השאר אשליה. גם אם יש עולמות בלי קץ, יש רק ישות אחת בעבר, בעתיד, ובהווה, יש רק אחת.
-
אם מישהו במ''ת שלי מגיב בסיפור שלי אני נותן לו צ'ופרים ופרסים!
-
[quote=Yuma Tsukumo;1067653]אם מישהו במ''ת שלי מגיב בסיפור שלי אני נותן לו צ'ופרים ופרסים![/quote]
היי, זו תחבולה שאני השתמשתי בה פעם! (היא לא עבדה בכלל והרגה בסופו גם את הסיפור שלי וגם את המשחק שלי, כמה עצוב)
-
די שיאשרו לי את המשחק כבררר :(
-
זו כן בעיה שלי כי הפורום מאבד משתמשים חשובים.
כל משתמש כאן הוא חשוב,אפילו את נל או אפילו הספאמרים הם גם חשובים לפורום...ואם עוד משתמשים יפרשו כאן,הפורום יהיה ריק בסוף ואז רותם יבוא ויאשים אותי בזה.
אני אחראי על הפורום שיהיה פעיל ולא יקרוס מרוב אי פעילות...וכמובן אני אאשים את עצמי בזה וזהו אין מה לעשות יותר...אפרוש ולא יהיה יותר פורום וזה מה שאתם לא מבינים...
-
[quote=LordAbizi;1067654]היי, זו תחבולה שאני השתמשתי בה פעם! (היא לא עבדה בכלל והרגה בסופו גם את הסיפור שלי וגם את המשחק שלי, כמה עצוב)[/quote]
אני מודה,העתקתי את הרעיון ממך...
-
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=39141[/url]
תרשמו ותהנו !
-
עדן רוצה להירשם למ''ת שלי?
-
[quote=~DaRk_AnGeL~;1067656]זו כן בעיה שלי כי הפורום מאבד משתמשים חשובים.
כל משתמש כאן הוא חשוב,אפילו את נל או אפילו הספאמרים הם גם חשובים לפורום...ואם עוד משתמשים יפרשו כאן,הפורום יהיה ריק בסוף ואז רותם יבוא ויאשים אותי בזה.
אני אחראי על הפורום שיהיה פעיל ולא יקרוס מרוב אי פעילות...וכמובן אני אאשים את עצמי בזה וזהו אין מה לעשות יותר...אפרוש ולא יהיה יותר פורום וזה מה שאתם לא מבינים...[/quote]
אבל מה אתה אשם בכך שפורשים?! אני יודעת שכל משתמש חשוב. אבל תחשוב קצת. משתמשים שמרעיפים עליהם חידונים, פעילויות, משחקים, כל מה שתרצה! הם באים אחר כך בתלונות שבפורומים אחרים כיף יותר?! אם תפרוש, אני גם אפרוש. אתה זה שמפיח רוח חיים בפורום. אתה לא אשם בדבר הבא:
אתה בצבא, עושה המון המון פעילויות וחידונים, המשתמשים טוענים שמשעמם להם ולכן הם יפרשו לפורום מתחרה, רותם מאשים אותך, אתה פורש וכל הפורום קורס!
אני עדיין לא קולטת מה לא מספיק בפעילויות שאתה עושה!
-
הבאן של ליאור הייתה טעות מספר אחת וגם הבאן של אילן והיטמן,צריך להחזיר אותם,בשביל הפורום
-
אז אתה אומר שהייתי צריך להרשות להם לפרסם את הפורום או האתר המתחרה שלהם?
-
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;1067656]זו כן בעיה שלי כי הפורום מאבד משתמשים חשובים.
אני אחראי על הפורום שיהיה פעיל ולא יקרוס מרוב אי פעילות...וכמובן אני אאשים את עצמי בזה וזהו אין מה לעשות יותר...אפרוש ולא יהיה יותר פורום וזה מה שאתם לא מבינים...[/QUOTE]
אם הם פורשים ככה , חשובים הם לא XD
אני הייתי שם , וזה לא כמו הקהילה פה .. פה יותר כיף ... בגלל זה פרשתי משם וחזרתי לפה .
-
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;1067670]אז אתה אומר שהייתי צריך להרשות להם לפרסם את הפורום או האתר המתחרה שלהם?[/QUOTE]
ליאור קיבל 3 שבועות ואני קבלתי רק 4 ימים על פרסום אתר
-
אני פה,
אבל עושה ש.ב בהנדסה.
ליאור כנראה גם חוזר, דברתי איתו,
לאחר הבאן.