-
[QUOTE=LordAbizi;1100574]דור
"אני בדיוק הייתי שם וקיבלתי סמוצ'אם. מעניין איך לא נפגשנו קודם. אני כל כך רוצה לבדוק את סמוצ'אם, אבל אסור לערוך קרבות פוקימונים בעיר מחוץ למתחם מיוחד הנקבע לכך. ועכשיו אני בדקתי בקפדנות וגיליתי שאין כאן אחד כזה..." היא אומרת. "אולי נצא לדרך בארק -צ'רלוגאם כדי לבדוק את הפוקימונים שלנו?"[/QUOTE]
"אני אשמח," אני אומר להיילי בחיוך ויחד איתה ועם מגבי שמחוץ לפוקרשת אני אלך לעבר הדרך המקשרת בין העיירות בארק וצ'רלוגאם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1099414]
מייק
ואיך אתה יודע מה זה צפונה? האם יש לך כלי ניווט בתיק? יש דרכים לקבוע מה זה צפון גם ללא כלי ניווט, אך אתה בעיר, ואני הרי כבר הדגמתי איך מתמצאים בעיר.[/QUOTE]
שיטה עתיקה ואמיתית: עושים זווית ישרה עם האצבעות כשהשמש במרכז הזווית, הכיוון המנוגד לאגודל הוא הצפון.
-
תומר
איך הוא יכול להעיף את פיג'י ממנו אם הוא חונק אותו?
--
דרטיני קופץ קדימה ודוחף את פיג'י. פיג'י מגיב במכות עם הכנפיים שלו לדרטיני. דרטיני נכרך סביב פיג'י ומתחיל לחנוק, ואז מנסה לעשות איזה תכסיס אקרובטי כדי להעיף ממנו את פיג'י אך נכשל. פיג'י מנצל את זה ומנקר את דרטיני.
דור
אתם יוצאים לדרך בארק-צ'ארלוגם.
"מקווה שאתה מוכן, צאי סמוצ'אם!" אומרת היילי, מוציאה את הפוקרשת של סמוצ'אם, פותחת אותה ופורשת אותה ומשם קופץ סמוצ'ם שגדל חזרה לגודל הטבעי שלו (לאחר הכיווץ בפוקרשת).
מייק
יפה. אם זה עובד, הבא לי הוכחה שזה עובד באמצעות אתר באינטרנט. או כמובן, אתה יכול לעשות בחירה הגיונית בהרבה, והיא לחפש את המקום בו הסברתי איך מנווטים בעיר, ואז להשתמש בתהליך דומה כדי למצוא את היציאה מהעיר (ואם תצטרך עזרה בתורת הסמלים לשם כך, לא תהיה לי בעיה לספק אותה. אולי אפילו כדאי שאני אוסיף מידע על זה בהודעה הראשית.)
-
[QUOTE=LordAbizi;1101740]דור
אתם יוצאים לדרך בארק-צ'ארלוגם.
"מקווה שאתה מוכן, צאי סמוצ'אם!" אומרת היילי, מוציאה את הפוקרשת של סמוצ'אם, פותחת אותה ופורשת אותה ומשם קופץ סמוצ'ם שגדל חזרה לגודל הטבעי שלו (לאחר הכיווץ בפוקרשת).[/QUOTE]
"הי,," אני אומר לסמוצ'אם בחיוך. "אוקיי, מוכנה לקרב?" אני אומר ומתרחק מעט עם מגבי, מפנה מקום לקרב בין הפוקימונים. אם תשיב שהיא מוכנה, אומר למגבי לרוץ לעברה ולהכות בה באמצעות ידו.
-
מי.... אכל... לי... את.... השחקנים?!?!?!?!?!?!?!
דור
קראת את המידע בהודעה השלישית?
--
היילי אומרת לך שהיא מוכנה. אתה פוקד על מגבי לתקוף כפי שפירטת.
"סמוצ'אם, צאי למתקפת נגיחה!" אומרת היילי. מגבי רץ לכיוון סמוצ'אם ואז מכה בה עם ידו. סמוצ'אם נהדפת אחורה ואז נוגחת במגבי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1097915]
לי
באור סגול אלוהי מגבי לומד גחלת. הוא יורה ברצף כמה פיסות אש לעבר סנטרט. סנטרט נפגע, ולאחר מכן רץ אל מגבי ונושך אותו.
.[/QUOTE]
אני אומר למגבי " גדול הצלחת ללמוד גחלת.עכשיו תשלח שוב גחלת לעבר סנטרט.הפעם נסה שהגחלת תהיה חזקה יותר מהפעם הקודמת שהשתמשת בגחלת "
-
[QUOTE=LordAbizi;1101740]
מייק
יפה. אם זה עובד, הבא לי הוכחה שזה עובד באמצעות אתר באינטרנט. או כמובן, אתה יכול לעשות בחירה הגיונית בהרבה, והיא לחפש את המקום בו הסברתי איך מנווטים בעיר, ואז להשתמש בתהליך דומה כדי למצוא את היציאה מהעיר (ואם תצטרך עזרה בתורת הסמלים לשם כך, לא תהיה לי בעיה לספק אותה. אולי אפילו כדאי שאני אוסיף מידע על זה בהודעה הראשית.)[/QUOTE]
אני הולך אל מרכז העיר, מחפש את שלט היציאה מעיר, הולך ליציאה מהעיר ומתחיל להתקדם עם הדרך בתקווה לפגוש פוקימונים לצוות שלי
-
לי
מגבי שוב מספר כדורי אש רצופים שפוגעים בסנטרט. סנטרט מתקרב אל מגבי ואז דוחף אותו.
מייק
תודה לך שבחרת בבחירה ההגיונית.
--
אתה חוזר על מרכז העיר, מוצא את שלט היציאה משם ואז מתקדם ליציאה מהעיר. אתה מתחיל ללכת בדרך פלאטיום - ורמיליוס-אנטום. בדרכך אתה מוצא ספירו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1103029]
מייק
תודה לך שבחרת בבחירה ההגיונית.
--
אתה חוזר על מרכז העיר, מוצא את שלט היציאה משם ואז מתקדם ליציאה מהעיר. אתה מתחיל ללכת בדרך פלאטיום - ורמיליוס-אנטום. בדרכך אתה מוצא ספירו.[/QUOTE]
"אוקיי, זה נראה לי כמו פוקימון טוב. צא נידוראן! תשתמש בבעיטה כפולה!" אני אומר בחיוך
*בעיטה כפולה זה טריוויאלי, נכון? לנידוראן יש 2 רגליים, ואופן המתקפה ברור מהשם שלה, וגם זה לא דורש תחכום רב
-
מייק
נכון מאוד.
--
נידורן רץ לכיוון ספירו, וכשמתקרב אליו נעמד על רגליו האחוריות ובועט עם רגליו הקדמיות בספירו. ספירו מופתע ולכן לא הספיק להתגונן מההתקפה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1103752]מייק
נכון מאוד.
--
נידורן רץ לכיוון ספירו, וכשמתקרב אליו נעמד על רגליו האחוריות ובועט עם רגליו הקדמיות בספירו. ספירו מופתע ולכן לא הספיק להתגונן מההתקפה.[/QUOTE]
"מעולה נידוראן! עכשיו עוד פעם בעיטה כפולה ואז תכדרר את עצמך ותשתמש בגילגול!" אני אומר לנידוראן בהתלהבות
-
[QUOTE=LordAbizi;1103029]לי
מגבי שוב מספר כדורי אש רצופים שפוגעים בסנטרט. סנטרט מתקרב אל מגבי ואז דוחף אותו.
/QUOTE]
אני אומר למגבי " תשתמש בדחיפה על סנטרט ואז שוב בגחלת על סנטרט "
-
מייק
אני לא בטוח אם לכדרר זה הפועל הנכון כאן... אולי להתקפל?
--
נידוראן רץ אל ספירו ובועט בו שוב. ספירו הפעם מגיב בניקור שפוגע בנידורן. נידורן מנסה אחר כך לקפל את עצמו לכדי כדור, אך זה די קשה (באמת, תחשוב על זה, זה באמת לא נוח לעשות את זה!) והוא נכשל.
לי
מגבי רץ אל סנטרט ודוחף אותו. סנטרט מגיב בנשיכה ופוגע במגבי. מגבי מתרחק ואז יורה גחלת אל סנטרט. סנטרט לבסוף רץ ומכה עם הזנב שלו במגבי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1104769]מייק
אני לא בטוח אם לכדרר זה הפועל הנכון כאן... אולי להתקפל?
--
נידוראן רץ אל ספירו ובועט בו שוב. ספירו הפעם מגיב בניקור שפוגע בנידורן. נידורן מנסה אחר כך לקפל את עצמו לכדי כדור, אך זה די קשה (באמת, תחשוב על זה, זה באמת לא נוח לעשות את זה!) והוא נכשל.
[/QUOTE]
*נידראן אמור להיות גם ככה מעט מכופף, אז זה צריך להיות פחות קשה
*לא, נידוראן! תשתמש בבעיטה כפולה שוב ואז בבלימה!" אני אומר לנידוראן ומקווה שהוא יצליח
-
מייק
אני לא יודע, לי זה לא נראה טבעי שהוא יכול להתכרבל לכדי כדור.
ומה זה לעזאזל בלימה? אני לא מבין מה השם הזה אומר.
--
נידוראן שוב בועט עם רגליו בספירו. ספירו מגיב בניקור בנידוראן. לאחר מכן נידוראן מתחיל לרוץ לכיוון ספירו ונעצר. (בולם)