-
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "אני מניח שאתה מחפש אותי" האיש אומר "נעים מאוד, אני רסטאם".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אתה יודע במקרה לאיזו מטרה אייס שלח אותך?" רסטאם שואל.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אם אינך יודע אעשה כפי שאני חושב לנכון" הוא אומר ומחכה לתשובה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "אני לא המנהיג" האיש אומר "אתה מחפש את רסטאם? הוא לא בתוך הביקתה".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"הוא פה בחוץ עומד מולך" הוא ממשיך לנוכח ההבעה שהייתה על פרצופך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מי שלח אותך אליי?" הוא שואל.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] "קח את השריון" הוא מביא לך שריון מתכתי, אתה לובש אותו ומתכונן לקרב.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אני נותן לך את הצעד הראשון" הספרטני אומר בעודו שולף את החנית שלו וזורק את המגן על רצפת הביקתה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה? *תרשום לאן אתה מכוון והכל, לא סתם תגובה של "אני דוקר את דניס עם החרב", סבבה?*[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]עידן~ברי וולפר-[/B] *אדם רגיל עדיין*[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]אתה הולך לכיוון הקול, אתה רואה שני אנשים רצים.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]אחד גבוה, העור שלו מנוקד בכתמים חומים וצבוע בצבע צהוב, בנוסף הוא בעל פרסות וצווארו ארוך בצורה לא טבעית.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]אחד נמוך, רגלייו ארוכות ועורו ירקרק, אתה רואה את לחייו מתנפחות ומתכווצות שוב ושוב.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] "אני לא הייתי הולך לשם" הנריק אומר "אני לא בא איתך לעמק הביצות".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"היד השניה שלי חשובה לי" הוא ממשיך "ואני לא רוצה לוותר גם עליה, כמו בפעם הקודמת, או על משהו יותר נורא- על החיים".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"בהצלחה בג'ונגל הצללים, תזהר לא להטרף בדרך, ועוד יותר תזהר בעמק הביצות" הנריק סוגר את דלת הביקתה בעודו ממלמל "טעות נפוצה של טירונים".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- "אני לא הייתי הולך לשם" הנריק אומר "אני לא בא איתך לעמק הביצות".
"היד השניה שלי חשובה לי" הוא ממשיך "ואני לא רוצה לוותר גם עליה, כמו בפעם הקודמת, או על משהו יותר נורא- על החיים".
"בהצלחה בג'ונגל הצללים, תזהר לא להטרף בדרך, ועוד יותר תזהר בעמק הביצות" הנריק סוגר את דלת הביקתה בעודו ממלמל "טעות נפוצה של טירונים".
מה תעשה? [/quote]
"אמן שהוא ימות..." אמלמל לעצמי אבל שהוא ישמע את זה ואמשיך לעמק הביצות במהירות כדי לראות מה יש שם.
-
[quote=DarkTiger;1103708][COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "אני מניח שאתה מחפש אותי" האיש אומר "נעים מאוד, אני רסטאם".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אתה יודע במקרה לאיזו מטרה אייס שלח אותך?" רסטאם שואל.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אם אינך יודע אעשה כפי שאני חושב לנכון" הוא אומר ומחכה לתשובה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"כעיקרון אין לי מושג, הוא דיבר איתי על דינאקס אחד ועל העובדה שהתמזגתי עם קרוקודיל אבל חוץ מזה כלום" אמלמל אל מול רסטאם.
-
[quote=DarkTiger;1103708]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] "קח את השריון" הוא מביא לך שריון מתכתי, אתה לובש אותו ומתכונן לקרב.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אני נותן לך את הצעד הראשון" הספרטני אומר בעודו שולף את החנית שלו וזורק את המגן על רצפת הביקתה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה? *תרשום לאן אתה מכוון והכל, לא סתם תגובה של "אני דוקר את דניס עם החרב", סבבה?*[/COLOR]
[/quote]
אני אקח את החרב סייף שלי ואחשוב 'טוב..הנה זה בא'.
מיד אנסה להרגיש ביטחון ואנסה לדקור את דניס ברגליו תוך כדי שאני מכוון לשם.
-
[QUOTE=DarkTiger;1103708][COLOR=sienna][B]
[COLOR=mediumturquoise][B]עידן~ברי וולפר-[/B] *אדם רגיל עדיין*[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]אתה הולך לכיוון הקול, אתה רואה שני אנשים רצים.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]אחד גבוה, העור שלו מנוקד בכתמים חומים וצבוע בצבע צהוב, בנוסף הוא בעל פרסות וצווארו ארוך בצורה לא טבעית.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]אחד נמוך, רגלייו ארוכות ועורו ירקרק, אתה רואה את לחייו מתנפחות ומתכווצות שוב ושוב.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
עוד בקשה קטנה, תשנה לי את הצבע בבקשה.... קשה לקרוא....
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"חצי אדם, חצי סוס? חצי אדם, חצי צפרדע? מה לעזאזל קורה פה?!" אני צועק ומצפה לתשובה ממקום לא ידוע.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "אני לא המנהיג" האיש אומר "אתה מחפש את רסטאם? הוא לא בתוך הביקתה".
"הוא פה בחוץ עומד מולך" הוא ממשיך לנוכח ההבעה שהייתה על פרצופך.
"מי שלח אותך אליי?" הוא שואל.
מה תעשה?
[/quote]
"סאלי שלחה אותי." אומר לרסטאם "אם כבר מדברים עליה, איפה היא?" ואסתכל ימין ושמאל כדי לחפש אותה.
-
[B][COLOR=purple]עומר~טום רידל יוצא מהמשחק לאור אי הגבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "זה אומר שקיבלת חלק מתכונותיו של האריה" סיא מסביר "מעטים האנשים שאינם מתמזגים עם חיה, לצערי אני אחד מהם ואני לא ממוזג עם בעל חיים".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"ככה זה קורה כשמגיעים למימד הזה" הוא ממשיך "רוב האנשים מתמזגים עם בעלי חיים, אתה אחד מהם".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה נכנס לג'ונגל הסבוך והחשוך, אתה צועד פנימה עמוק יותר ויותר בעודך מפלס דרך בין הצמחים הסבוכים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה רואה פתאום חיה מנוקדת, צהובה רצה לידך במהירות, היא דומה לברדלס אשר ישנו במימד שממנו באת.[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://img43.imageshack.us/img43/2476/tek61ad660.png[/IMG][/spoiler]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "אם כך" רסטאם אומר "אני חושב שאתה מועד ללכת לקיק".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"קיק זה מקום האימונים הקדוש, שם המאסטר יאמן אותך" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מה תעשה? *דרך אגב אתה בריא כבר?*[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה מכוון לרגליו של דניס ומנסה לדקור אותו, דניס צופה את המהלך וקופץ מעל החרב.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא נוחת על החרב שלך, ואז נותן לך אותה באומרו "זה לא קרב אמיתי, לכן קח את חרבך".[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא מרים את החנית ושורט את האוויר לכיוון צד שמאל של ראשך.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] "חצי ג'ירף" האדם הגבוה מסתובב נעלב, האדם הנמוך והשמן מסתובב כמותו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"הוא בטח לא מפה" האדם השמן אומר לחצי ג'ירף.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"מאיפה באת לכאן?" הגבוה פונה אליך, בעוד החצי צפרדע מתיישב על הדשא.[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "נממ" רסטאם אומר "אתה לא הבחור היחיד שצריך להביא אליי, בכל יום עשרות אנשים מגיעים לכאן בעזרתה ובעזרת אייס".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"הם השליחים שלי" הוא מסביר "אני אחראי להפנות את האנשים לקיק, ולפענח להם חלקים לא ברורים".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;1104869]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "זה אומר שקיבלת חלק מתכונותיו של האריה" סיא מסביר "מעטים האנשים שאינם מתמזגים עם חיה, לצערי אני אחד מהם ואני לא ממוזג עם בעל חיים".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"ככה זה קורה כשמגיעים למימד הזה" הוא ממשיך "רוב האנשים מתמזגים עם בעלי חיים, אתה אחד מהם".[/COLOR]
[/quote]
"וואו מגניב, אז יש לי כוחות מיוחדים?" אשאל בהתרגשות ואתקרב אליו
-
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "יותר תכונות בולטות, כמו עור צהוב, טפרים, רעמה, ניבים וכו'..." הוא מהנהן.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"אז אתה מתכוון לבוא איתי או לא?" הוא שואל.[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;1104879][COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "יותר תכונות בולטות, כמו עור צהוב, טפרים, רעמה, ניבים וכו'..." הוא מהנהן.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"אז אתה מתכוון לבוא איתי או לא?" הוא שואל.[/COLOR][/quote]
"אוקיי" אגיד ואתחיל ללכת איתו
'אני חושב שהבחור הזה באמת רוה לעזור לי' אחשוב בזמן שאצעד איתו
-
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "אם כך" רסטאם אומר "אני חושב שאתה מועד ללכת לקיק".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"קיק זה מקום האימונים הקדוש, שם המאסטר יאמן אותך" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מה תעשה? *דרך אגב אתה בריא כבר?*[/COLOR]
[/quote]
כע פחות או יותר
~~~~~~~~
"כן...קיק, רק שאלה קטנה" אמלמל.
"איך אני מגיע לאותו המקום הזה, ולמה אני בכלל צריך להתאמן, זה לא שאני הולך להילחם או משהו, נכון?" אביט לעבר רסטאם.
"נכון?"
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "נממ" רסטאם אומר "אתה לא הבחור היחיד שצריך להביא אליי, בכל יום עשרות אנשים מגיעים לכאן בעזרתה ובעזרת אייס".
"הם השליחים שלי" הוא מסביר "אני אחראי להפנות את האנשים לקיק, ולפענח להם חלקים לא ברורים".
מה תעשה?[/quote]
"ואיפה הקיק הזה?" אשאל את רסטאם.
-
[QUOTE=DarkTiger;1104869][B][COLOR=purple]
[COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] "חצי ג'ירף" האדם הגבוה מסתובב נעלב, האדם הנמוך והשמן מסתובב כמותו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"הוא בטח לא מפה" האדם השמן אומר לחצי ג'ירף.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"מאיפה באת לכאן?" הגבוה פונה אליך, בעוד החצי צפרדע מתיישב על הדשא.[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[/QUOTE]
"סליחה שלא שמתי לב לזה.." אני אומר בציניות. "אני לא אומר לכם כלום על עצמי עד שאתם לא מספרים לי הכל! הכל זאת אומרת איפה אני, מה קרה פה, מה פשר ה"לחסל אותו",למה אתם חצי חיות. ומה זאת אומרת לא מפה??" אני מנסה להראות רציני כדי שלא יחשבו שאני מפחד.
-
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה מכוון לרגליו של דניס ומנסה לדקור אותו, דניס צופה את המהלך וקופץ מעל החרב.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא נוחת על החרב שלך, ואז נותן לך אותה באומרו "זה לא קרב אמיתי, לכן קח את חרבך".[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא מרים את החנית ושורט את האוויר לכיוון צד שמאל של ראשך.[/COLOR]
[/quote]
'אוקי,בכל הכוח!' אחשוב ואסתכל על החנית של דניס.
אקח את החרב שלי ואנסה לחתוך איתה את החנית של דניס,מיד לאחר מכן אכוון את החרב שלי לרגליו של דניס.
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה נכנס לג'ונגל הסבוך והחשוך, אתה צועד פנימה עמוק יותר ויותר בעודך מפלס דרך בין הצמחים הסבוכים.
אתה רואה פתאום חיה מנוקדת, צהובה רצה לידך במהירות, היא דומה לברדלס אשר ישנו במימד שממנו באת.[/quote]
"הוא מנסה להתגרות בי..." אמלמל לעצמי ואז אוציא את הציפורניים שלי כדי שהוא לא יתגרה בי, ואז אנסה לדבר בשפת החתולים כי אני משולב עם טיגריס שהוא כמו חתול.