-
[quote=Chopper;1104431]מלפיאן
"אז סבבה, שנצא עכשיו?" הוא שואל אותך מהתרגשות והוא מתחיל לקפץ מרגל לרגל מרוב התרגשות.
[/quote]
"אוקיי, עקוב אחרי." אומר לו, ואתחיל להוביל את הדרך חזרה לאותה נקודה בה נחתי כשנחתי לעיר. במהלך ההליכה אקרא את הכתבה על הפיגועים, ואם אספיק, אקרא גם את הכתבה על חללית החייזרים. אם אספיק גם אותה, אקרא את הכתבה על הרי הגעש.
-
[quote=Chopper;1103731]מור
אתה מסתכל סביב ובאותו הזמן גם עף למעלה וקדימה בשביל למצוא בתים, לאחר 10 דקות של תעופה אתה מוצא עיירה קטנה עם מספר בתים. אך המזל לא מאיר לך פנים, אתה התעופפת גבוה מידי והשמיים שלחו עליך ברק מלווה ברעמים שפגע בגבך וגורם לך להתחיל להתרסק למטה, הכאב מפלח את גבך הירוק. הפעם הראשונה שאתה מרגיש כאב בכללי, הרגשה כלל לא נעימה.
[/quote]
מצטער שלא הגבתי כל היום אבל אני מודיע שכנראה גם לא אוכל להגיב מכיוון שאני חולה משהו כמו 39 חום אז...
~~~~~
"לעזאזל!" אני אמלמל ואנסה להשתלט על גופי בכדי לצנוח למטה בקצב איטי יותר.
"כעת צריך לחפש בני אדם..." אמלמל לאחר שאנחת ואלך אל אחד הבתים בעיירה בעודי מבצע את תוכניתי.
-
[QUOTE=Chopper;1104110]דור
איך אתה תתאמן54?@P#$"P#!@)_#@?%?!#! גאד
[/QUOTE]
אני מתרחק ומנסה לפגוע במרכז של האבנים עם כדורי אנרגיה.
כבר אין לי מה לרשום -__-
-
[quote=Chopper;1104431]אדם - נעעע XD
אתה מתאושש מהמכה ומודיע לו על החוזק שלו. "כן? אבל אתה לא נראה כלכך חזק" הוא מתגרה בך וצוחק, אך אתה בתגובה שועט אליו ובועט לו בבטן ללא רחמים. הוא מאבד שיווי משקל אך מתאזן במהירות. "זה היה... מפתיע..." הוא אומר וחוזר לעמדת לחימה.[/quote]
"אני מבין שזה לא הולך להיות קל לשנינו מסכים?!" אגיד בחיוך ואעפוף אחורה
"מוכן קדימה!" אצעק ואשלח לעברו עשרות כדורי אנרגיה
-
[QUOTE]ניסים
אתה זז אחורה ומתחמק מהאגרופים שלו, לאחר מכן עושה סלטה ופוגע בראשו ומעיף אותו עד לתחתית הזירה, יש המון אבק ואתה לא מצליח להסתכל. אתה מחליט 'לסכן את זה (risk it)' ולירות מספר כדורי אנרגיה אל הזירה, שמגדילי את האבק. לאחר מכן אתה טוען קרן אנרגיה ומחכה שהוא יחזור אליך. לפתע הוא יוצא במהירות מהאבק ובתגובה אתה צועק לו ויורה עליו קרן אנרגיה, אך הוא פשוט עף מסביב לקרן בסיבובים עד שהוא מגיע אליך, הוא מגיע אליך ומנסה לתקוף אותך אך אתה מסתובב והמגן קוצים שלך עודף את המכה. אתה מרגיש קצת כאב אך לא משהו שיפיל אותך. לפתע אתה מרגיש חום על הגב שלך ואתה חש אנרגיה גבוהה מתקבצת בו, הוא טוען קרן אנרגיה![/QUOTE]
אני מסתובב במהירות ומוריד לו מרפק שירסק אותו, ומתחיל לעוף עליו ולהוריד בו סריה של מכות, בלי להפסיק ובלי מחשבה שאני ינצח , פשוט רק להרביץ .
לאחר מכן אני מנסה להטיח בו כדור אנרגיה כדי שארוויח זמן. בזמן הזה אבעט נוק-אווט נגדו כדי להעיף אותו מהזירה .
-
מלפיאן
"כל מה שתגיד!" הוא אומר בהתלהבות ועוקב אחריך.
אתה הולך לשם בכוונה באיטיות כדי להספיק לקרוא כמה שיותר, אתה מתחיל מהכתבה של הפיגועים.
"צוות טירור חדש ולא ידוע פוקד את כדור הארץ האהוב שלנו, הוא מוחק מן המפה עיירות וערים שלמות, אתה יכול להיות בעיר יום אחד, וביום שאחרי העיר תהיה חור עמוק באדמה ללא סימן של חיים. 'היו שתי נקודות בשמיים, לאחר מכן כדור צבעוני נחת על העיר משום מקום ופיצוץ עצום שמחק את העיר' סיפר עד שהיה קילומטרים ספורים מההריסה המצערת של העיר המוכרת 'הימיאן'. כרגע מספר הערים שנמחקו עומד על 19, אולי העיר שלכם תהיה הבאה? בינתיים העיר הכי בטוחה לדעתנו זה האי שבו מתקיים הטורניר העולמי לתחרויות הלחימה"
בזמן הזה כבר עברתם חצי דרך, אתה קורא את הכתבה השנייה, שהיא קצרה בהרבה.
"הבוקר, בשעה 7:58, נמצאה חללית חייזרים גדולה נוחתת מן השמיים, לאחר מכן יצאו ממנה אנשים ירוקים, עם מחושים, לאחר כמה זמן כל אחד מהם טס למקום אחר בעולם. כידוע הם כנראה לא הגורמים לפיגועים שמשגעים את העולם מכיוון שהפיגועים החלו שבוע שעבר".
בשלב זה אתם מגיעים בדיוק למקום שבו נחתת
סל - אין בעיה אחי, תרגיש טוב.
אתה נוחת בזהירות ליד העיירה בתקווה שלא לחטוף עוד ברק. אתה מצליח לנחות בהצלחה ואתה נכנס אל העיירה. אתה הולך אל הבית הקרוב ביותר, דופק בדלת, ופותח אותה איש זקן. "אתה נראה... מוזר..." הוא אומר בלי רחמים.
דור
אתה מתרחק מספר מטרים מאחד הסלעים ומנסה לפגוע במרכזו עם כדורי אנרגיה, ואתה מצליח, את הראשונים, לאחר מכן האחרים רק משפשפים את הצדדים שלו, עליך לשפר את הדיוק. תפנה אלי במסן אם אין לך מושג איך.
אדם
"זה קרב, פחות דיבורים יותר כיסוחים!" הוא אומר וקופץ אליך במהירות, מעיף את כל כדורי האנרגיה ששלחת לו, הוא קופץ עם הרגל מושטת קדימה אליך אך אתה - מתוך אינסטינקט - עושה סלטה, תופס לו את הרגל ומטיח אותו על הזירה ללא רחמים. מיד לאחר הפגיעה הוא קם ונראה שהוא טוען לעברך קרן אנרגיה.
ניסים
אתה מסתובב ונותן לו מרפק שמעיף אותו למטה, אך אתה לא מפסיק ואתה עף אליו במהירות ומתחיל לפוצץ אותו באגרופים לבטן. אך הוא לא נראה מודאג, הוא טוען כדור אנרגיה ביד השנייה והוא יורה עליך אותו מטווח אפס בגב. אתה עף 3 מטרים אחורה, לאחר מכן אתה רואה שהוא עומד לשלוח עליך את הקרן אנרגיה שלו.
-
[quote]ניסים
אתה מסתובב ונותן לו מרפק שמעיף אותו למטה, אך אתה לא מפסיק ואתה עף אליו במהירות ומתחיל לפוצץ אותו באגרופים לבטן. אך הוא לא נראה מודאג, הוא טוען כדור אנרגיה ביד השנייה והוא יורה עליך אותו מטווח אפס בגב. אתה עף 3 מטרים אחורה, לאחר מכן אתה רואה שהוא עומד לשלוח עליך את הקרן אנרגיה שלו. [/quote]
אתה שם אותי קרב שאתה יודע שאני לא יכול לנצח בו .
--
אני נהיה גדול ושמן. אחשוב על הנוב הקטן שלידי, אחשוב על לדרוך עליו ואשגר נגדו קרן נגדית . לאחר הניסיון, ארה עליו סט כדורי אנרגיה ואקפוץ עליו עם הבטן שלי
-
[quote=Chopper;1104577]מלפיאן
"כל מה שתגיד!" הוא אומר בהתלהבות ועוקב אחריך.
אתה הולך לשם בכוונה באיטיות כדי להספיק לקרוא כמה שיותר, אתה מתחיל מהכתבה של הפיגועים.
"צוות טירור חדש ולא ידוע פוקד את כדור הארץ האהוב שלנו, הוא מוחק מן המפה עיירות וערים שלמות, אתה יכול להיות בעיר יום אחד, וביום שאחרי העיר תהיה חור עמוק באדמה ללא סימן של חיים. 'היו שתי נקודות בשמיים, לאחר מכן כדור צבעוני נחת על העיר משום מקום ופיצוץ עצום שמחק את העיר' סיפר עד שהיה קילומטרים ספורים מההריסה המצערת של העיר המוכרת 'הימיאן'. כרגע מספר הערים שנמחקו עומד על 19, אולי העיר שלכם תהיה הבאה? בינתיים העיר הכי בטוחה לדעתנו זה האי שבו מתקיים הטורניר העולמי לתחרויות הלחימה"
בזמן הזה כבר עברתם חצי דרך, אתה קורא את הכתבה השנייה, שהיא קצרה בהרבה.
"הבוקר, בשעה 7:58, נמצאה חללית חייזרים גדולה נוחתת מן השמיים, לאחר מכן יצאו ממנה אנשים ירוקים, עם מחושים, לאחר כמה זמן כל אחד מהם טס למקום אחר בעולם. כידוע הם כנראה לא הגורמים לפיגועים שמשגעים את העולם מכיוון שהפיגועים החלו שבוע שעבר".
בשלב זה אתם מגיעים בדיוק למקום שבו נחתת
[/quote]
'פשש... העיתונים האלו מהירים!' אחשוב נוכח הכתבה האחרונה.
"ובכן, נתחיל. הרם את הידיים שלך" אומר לו. אם הוא יציית, אז אני אאריך את אחת הידיים שלי, ואכרוך אותה בערך שלושה-ארבעה פעמים סביב מותניו. "אני מקווה שזה יחזיק אותך" אומר לו, ואז אנסה להמריא. תחילה אטוס לאט כדי לבדוק אם הוא לא מעיק עליי יותר מדי, ואם יתברר לי שאני יכול להמשיך הלאה, כך אעשה.
-
[quote=Chopper;1104577]אדם
"זה קרב, פחות דיבורים יותר כיסוחים!" הוא אומר וקופץ אליך במהירות, מעיף את כל כדורי האנרגיה ששלחת לו, הוא קופץ עם הרגל מושטת קדימה אליך אך אתה - מתוך אינסטינקט - עושה סלטה, תופס לו את הרגל ומטיח אותו על הזירה ללא רחמים. מיד לאחר הפגיעה הוא קם ונראה שהוא טוען לעברך קרן אנרגיה.
.[/quote]
'בואו נראה את הכוח שלך'
ואעופף אחורה ואשתמש גם אני בקרן אנרגיה הכי חזקה שלי
-
ניסים - נסה להימנע ממילים מפגרות כמו נוב
אתה גודל וגודל והופך לשמן, בשלב זה הוא כבר משגר את הקרן אנרגיה שלו, במהירות אתה טוען קרן אנרגיה ושולח עליו את שלך, הקרן אנרגיה שלך "בולעת" את הקרן אנרגיה שלו ודוחפת את הכל עליו. האדם הקטן נבהל וחוטף מכה ישירה בגופו. במהירות אתה יורה עליו מספר כדורי אנרגיה שגם פוגעים בו ישירות. לאחר הפגיעות אתה מתקדם אליו במהירות וקופץ עליו עם כל השטח הפנים העצום שלך. האיש חוטף פגיעה ישירה ושניכם נופלים למטה במהירות. אך האיש הקטן לא מוותר ושולח קרן אנרגיה אל הרצפה שמעיפה את שניכם בחזרה למעלה. אתם עומדים אחד מול השני באוויר, אתה מסתכל אל האיש והוא נראה "מכוסח" לגמרי, הוא מתנשם ומתנשף. מצבך יותר טוב ממצבו, אך רק בקצת.
מלפיאן
אתה מלפף את ידך סביב מותניו ועף למעלה, קאזויה נראה מאוד מבוהל אך אתה לא מתייחס לזה יותר מידי. קאזויה הרבה יותר קל משציפית ואתה יכול להחזיק אותו בקלות. אתה מתחיל לעוף לכיוון שמורה לך קאזויה. "אז, מה רצית לספר לי עכשיו?" שואל אותך קאזויה באמצע הדרך.
אדם
שניכם שולחים אחד על השני קרני אנרגיה והקרניים מתנגשות אחת בשנייה. נוצר בום על קולי באולם ויש הדף גדול, מספיק גדול בשביל להעיף את השופט מהזירה. יש עשן במקום של הפגיעה. לאחר כמה שניות העשן מתפזר, הזירה לא נפגעה כלל. מאחורי העשן אין אף אחד. ג'ין קאזאמה נעלם.
-
[quote=Chopper;1105009]
מלפיאן
אתה מלפף את ידך סביב מותניו ועף למעלה, קאזויה נראה מאוד מבוהל אך אתה לא מתייחס לזה יותר מידי. קאזויה הרבה יותר קל משציפית ואתה יכול להחזיק אותו בקלות. אתה מתחיל לעוף לכיוון שמורה לך קאזויה. "אז, מה רצית לספר לי עכשיו?" שואל אותך קאזויה באמצע הדרך.
[/quote]
"האם אתה מאמין בקיומם של כוכבי ללכת מיושבים מחוץ לכדור הארץ?" אשאל אותו.
אם הוא עונה בצורה חיובית:
"ובכן, אני באתי מכוכב כזה. אני יצור מגזע חייזרי שקוראים לו נאמק. אין לנו כוונה להשתלט על הכוכב שלכם, אלא באנו לעזור לאיש החזק ביותר בעולם, זה שחיפשתי קודם, גוקו."
אם הוא עונה בצורה שלילית:
"אז הגיע הזמן שתשנה משהו בהשקפת העולם שלך. קיימים הרבה מאוד כוכבים מיושבים אי שם מחוץ לכדור הארץ. אחד מהם הוא הכוכב שממנו אני באתי, כוכב נאמק. אנחנו החייזרים שעליהם נכתב בעיתון. באנו הנה כדי לעזור לאיש החזק ביותר בעולם, זה שחיפשתי קודם, גוקו."
-
מלפיאן
קאזויה משיב בצורה חיובית ואתה מספר לו על הכוכב שלך ומהי מטרתך בכוכב.
"שטויות" עונה קאזויה "אני מאמין שאתה חייזר, זה ההסבר הכי הגיוני לכוח שלך, ליכולת שלך למתוח את היד, לצבע העור שלך וכמובן, היכולת שלך לעוף. אך כולם יודעים שמר שטן הוא האיש החזק ביותר בעולם, לא סתם הוא מחזיק כבר המון זמן בתואר 'האיש החזק בעולם'. אנשים אומרים שהוא יכול לפוצץ כוכב שלם עם אגרוף אחד! אני בטוח שהגוקו הזה לא מתקרב לרמת הכוח שלו" הוא אומר ומגחך. "יש עוד דברים שאתה יכול לעשות שלא הראת עדיין?" הוא שואל אותך בהתעניינות.
-
[QUOTE=Chopper;1104577]דור
אתה מתרחק מספר מטרים מאחד הסלעים ומנסה לפגוע במרכזו עם כדורי אנרגיה, ואתה מצליח, את הראשונים, לאחר מכן האחרים רק משפשפים את הצדדים שלו, עליך לשפר את הדיוק. תפנה אלי במסן אם אין לך מושג איך.
[/QUOTE]
אני מחזק גם אנרגיה וגם דיוק D:
---------------------
ארים אבן גיר לבנה שאמצע על הקרקע ואסמן לי איקס קטן על הקיר.
אמשיך לירות כדורי אנגריה לכיוון הקיר.
-
דור
אתה מסמן לעצמך על אחד הסלעים איקס לבן וזז אחורה. אתה מתחיל לירות על האבן המון כדורי אנרגיה, אתה ממשיך לירות כדורי אנרגיה כ10 דקות עד שאתה מרגיש שאתה כבר אפוס כוחות, יש לך 50 דקות לנוח עד לקרב שלך.
העלית 1 באנרגיה (אתה לא העלית בדיוק כי לא ניסית לפגוע בx, אתה לא התרכזת או משהו אלא פשוט ירית)
-
[quote=Chopper;1105033]מלפיאן
קאזויה משיב בצורה חיובית ואתה מספר לו על הכוכב שלך ומהי מטרתך בכוכב.
"שטויות" עונה קאזויה "אני מאמין שאתה חייזר, זה ההסבר הכי הגיוני לכוח שלך, ליכולת שלך למתוח את היד, לצבע העור שלך וכמובן, היכולת שלך לעוף. אך כולם יודעים שמר שטן הוא האיש החזק ביותר בעולם, לא סתם הוא מחזיק כבר המון זמן בתואר 'האיש החזק בעולם'. אנשים אומרים שהוא יכול לפוצץ כוכב שלם עם אגרוף אחד! אני בטוח שהגוקו הזה לא מתקרב לרמת הכוח שלו" הוא אומר ומגחך. "יש עוד דברים שאתה יכול לעשות שלא הראת עדיין?" הוא שואל אותך בהתעניינות.[/quote]
'הממ...' אחשוב ואנסה להזכר אם אני יודע משהו על מר שטן. אחר כך אזכר שאכן ראינו אותו דרך כדור הבדולח במהלך הקרב עם בו.
"אה, שמעתי פעם על מר. שטן. כן, יש לו אומץ, אך הוא שקר." אומר לו. "עוד דברים שאני יודע לעשות? כן, אבל אני אראה לך כשננחת, זה עלול להיות קצת לא נוח כעת. בכל מקרה, בוא נערוך לך אימון על יכולת ריכוז." אאריך את ידי החופשית ואניח את העיתון בידיים החופשיות שלו (והן חופשיות כי קשרתי כך שהידיים שלו יהיו חופישיות) "פתח את הכתבה על הרי הגעש והקרא לי אותה."