-
[COLOR="Sienna"]אפס[/COLOR]
תזכור מה אמרתי לך בנו"ד .
--
אתה מתחיל לסוע ברוורס אך אז אתה נתקע באוטו . פיצוץ קל נשמע ואתה רואה חבורת מעריצות מעוצבנות והאמא שלהם . לאחר שאתה מסתכל על המעריצות אתה רואה משאית שמתקרבת למחסום, אחד השוטרים נכנס לתא הסחורה ושם אתה רואה את הרקדנים של ג'סטין ביבר, [B]וגם אתה רואה שיער בלונד מתנפנף [/B]
אבל אז, 2 שוטרים באים לכיוונך בגלל התאונה, התא האחורי של המשאית נסגר והמשאית נוסעת לה .
[COLOR="Red"]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR]
-
[QUOTE=Alfasi;1109805][COLOR="Sienna"]אפס[/COLOR]
תזכור מה אמרתי לך בנו"ד .
--
אתה מתחיל לסוע ברוורס אך אז אתה נתקע באוטו . פיצוץ קל נשמע ואתה רואה חבורת מעריצות מעוצבנות והאמא שלהם . לאחר שאתה מסתכל על המעריצות אתה רואה משאית שמתקרבת למחסום, אחד השוטרים נכנס לתא הסחורה ושם אתה רואה את הרקדנים של ג'סטין ביבר, [B]וגם אתה רואה שיער בלונד מתנפנף [/B]
אבל אז, 2 שוטרים באים לכיוונך בגלל התאונה, התא האחורי של המשאית נסגר והמשאית נוסעת לה .
[COLOR="Red"]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR][/QUOTE]
אסע שני מטר אחורה ואיימם על השוטרים שאני יתקיף אותם אם הם יתקרבו,
אסע הכי מהר שלי ארים גלגל ואקפוץ מעל הניידת בדרך אני אוציא את האקדח ואני יעיף את כל המעריצות.
-
אתה לא מוותר והולך 2 צעדים אחורה, המעריצות מתחילות לריב על מי רצח את ג'סטין .
השוטרים לא מפחדים ומוצאים אלה, הם מתקרבים ואתה שולף את האקדח .
במצב שהם בסכנת חיים הם זורקים את האלות נגדרך, שתי האלות פוגעות לך בראש ואתה מתעלף שוב .
אתה מוצא את עצמך הפעם בכלא , עם עוד איש בתא ולא כמו בסרטים ששמים את זה ליד הכלוב, איש לקח את המפתח והלך . לתא יש 2 שוטרים עם אקדחי 2011 ששומרים עליו, ואתה רואה שיש קערה עם פירה שלא נראה הכי משהו .
התא נפתח עם שוטר בעל אלה שאומר לך : "אפס, המשפט שלך מתחיל- אתה מוזמן לבוא . "
[COLOR="Red"]מה תעשה? איך תגיב ?[/COLOR]
-
[quote=Alfasi;1109735][COLOR=sienna]טום רידל[/COLOR]
אתה משקר לי, לא הגיוני שראית אותי בלי האבן שלך .
אתה רואה את האיש פתאום מופיע ולא רק רובה נצמד לך לראש, אלא אתה רואה ששאר האנשים נעלמו .
"כמה זמן אתה רוצה לחיות ? " שואלים שאר האנשים בחנות את השודד
"יש לי אסיר !, אני ארה בו ! " הוא משיב ומכה בכוח את ראשך, שזה מחזה לא נעים .
[COLOR=red]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני אומר לאיש הזה:"אז איך אתה רואה אותי בלי אבן,האבן שלי נגנבה ממני לפני זמן קצר,אני יכול לראות אותך בגלל שהתרגלתי לחושך הזה,אבל אני בקושי רואה אותך,ואני מעדיף לחיות עד גיל מאה ועשרים ותודה ששאלת".[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="Sienna"]טום רידל[/COLOR]
לאף אחד לא אכפת מהתשובה שלך והאנשים מחייכים . איש אחד מסתכל על הרובה השחור שעל ראשך, הרובה מתחיל לזוז לאט לאט ואז השודד מתחיל לירות בו . הוא יורה 20 יריות ברציפות, מוריד בך סריה של 5 יריות (אכזרי ! ) לאורך היד השמאלית, פוגע ל2 אנשים עם 2 כדורים באזור הבטן, פוגע ל2 אנשים עם 3 כדורים ועוד 5 יריות מפספסות . הרובה שהיה אמור להתקמט חוזר להיות רגיל מכיוון שהיש בעל אבן העיקום ברזל חטף 2 כדורים ברגל . אתה נופל על הרצפה ומתחיל לדמם ואז האיש שעילפת מתעורר . הוא מסתכל עליך ושואל את חברו: "את מי אני אהרוג, מי עילף אותי ? " הוא שואל . איש אחד בעל כובע טבח אומר לשודדים : "תגידו לי עד כמה טעים הכדור פלאפל הזה ! " אתה רואה כדור פלאפל עם סילון אש של מטאור ( WTF XD) טס לעבר הרובה, הפלאפל פוגע בחור שיש לאקדח ה1950 ומפוצץ אותו, הרסיסים עפים נגד שני השודדים ופוצעים אותם קל
-
[QUOTE=Alfasi;1109821][COLOR="Sienna"]אפס[/COLOR]
אתה לא מוותר והולך 2 צעדים אחורה, המעריצות מתחילות לריב על מי רצח את ג'סטין .
השוטרים לא מפחדים ומוצאים אלה, הם מתקרבים ואתה שולף את האקדח .
במצב שהם בסכנת חיים הם זורקים את האלות נגדרך, שתי האלות פוגעות לך בראש ואתה מתעלף שוב .
אתה מוצא את עצמך הפעם בכלא , עם עוד איש בתא ולא כמו בסרטים ששמים את זה ליד הכלוב, איש לקח את המפתח והלך . לתא יש 2 שוטרים עם אקדחי 2011 ששומרים עליו, ואתה רואה שיש קערה עם פירה שלא נראה הכי משהו .
התא נפתח עם שוטר בעל אלה שאומר לך : "אפס, המשפט שלך מתחיל- אתה מוזמן לבוא . "
[COLOR="Red"]מה תעשה? איך תגיב ?[/COLOR][/QUOTE]
אקח את קערת הפירה ואזרוק אותה על 1 השוטרים עם אקדחי 2011 וזמן שהור מנקה את הפנים אקח לו האקדח ואתחיל לברוח.
-
[quote=Alfasi;1109846][COLOR=sienna]טום רידל[/COLOR]
לאף אחד לא אכפת מהתשובה שלך והאנשים מחייכים . איש אחד מסתכל על הרובה השחור שעל ראשך, הרובה מתחיל לזוז לאט לאט ואז השודד מתחיל לירות בו . הוא יורה 20 יריות ברציפות, מוריד בך סריה של 5 יריות (אכזרי ! ) לאורך היד השמאלית, פוגע ל2 אנשים עם 2 כדורים באזור הבטן, פוגע ל2 אנשים עם 3 כדורים ועוד 5 יריות מפספסות . הרובה שהיה אמור להתקמט חוזר להיות רגיל מכיוון שהיש בעל אבן העיקום ברזל חטף 2 כדורים ברגל . אתה נופל על הרצפה ומתחיל לדמם ואז האיש שעילפת מתעורר . הוא מסתכל עליך ושואל את חברו: "את מי אני אהרוג, מי עילף אותי ? " הוא שואל . איש אחד בעל כובע טבח אומר לשודדים : "תגידו לי עד כמה טעים הכדור פלאפל הזה ! " אתה רואה כדור פלאפל עם סילון אש של מטאור ( WTF XD) טס לעבר הרובה, הפלאפל פוגע בחור שיש לאקדח ה1950 ומפוצץ אותו, הרסיסים עפים נגד שני השודדים ופוצעים אותם קל
[SIZE=2][COLOR=black]אני מנסה לחבוש בעזרת נייר או בד או מה שאני אמצא את הפצע שיש לי אך חוץ מזה אני לא יעשה מזה סיפור גדול,אחרי שאני אחבוש את הפצע אני מסתכל על הכיוון שממנו הגיע הכדור פלאפל המוזר הזה ואם אני רואה מישהו אני אומר לו:"תודה,אני חייב לך".[/COLOR][/SIZE]
-
אתה עוד תהרג אם תמשיך ככה ..
--
כבר ציינתי שיש שלשלאות הרגליים שלך ?
אתה זורק את הפירה שפוגע בדיוק בשוטר עם האלה . אתה מנסה לרוץ אך אתה פשוט נופל על הרצפה, השוטר יוצא מהתא וסוגר את הדלת .
[COLOR="Sienna"]טום רידל [/COLOR]
תערוך, אתה לא מרוכז ממש שירו בך 5 יריות ..
-
[quote=Alfasi;1109655][COLOR=sienna]אבי[/COLOR]
"אבי" שניהם עונים פה אחד, אתה רואה שהאחד שמקדימה לך (ליד הספה) מחייך חיוך לא רגיל .
"יש לי את אבן הבלתי נראות, זה שמחייך זה רק אשלייה שלי . קח את האקדח שלי ותירה ב2 שמקדימה, מהר לפני שהם מתעצבנים הוא אומר ואתה מרגיש אקדח חזק מברזל שמפליטת יריות אבן מגנה עליו . האיש חוזר להיות נראה ורץ אל האשליה, אתה זה שהופך להיות בלתי נראה ומרגיש מעט צמרמורת . האקדח נתפס על ידרך .
אני אומר: "טוב אני אעשה את זה" ואז אני לוקח את האקדח שהזה שדיבר איתי נתן לי ויורה על ה2 שמקדימה כי אני חושב שהוא צודק" ואז אראה מה יקרה והתכונן בהתאם.
-
טום רידל
אתה מתחיל לזחול בשקט בעוד לא רואים אותך, בדרך גם אתה רואה עוד מטאור פלאפל מתנפץ ישירות על האיש שהתפוצץ לו האקדח, הפיעה הישירה הזאת מרסקת אותו גם אך הוא לא מבחין בך .
האיש בעל הרובה מכניס בו עוד מחסנית ומחכה להזדמנות לירי . לאחר שאתה זוחל מאחורי דוכן הפאלפל בטעות ירייה שלך נפלטת מהאקדח - הירייה פוגעת לאיש החצי מת ברגל, והופכת אותו לאיש שצריך לתת לו רחמים . אתה רואה 5 מרצפות פתחות ובהן מעבירים עגלות עם אבנים ללמטה (פתח החירום )
איש הפלאפל משגר עוד כדור ואז הסוף מר, השודד יורה עם המאשינגן שלו 20 יריות שמשייפות למוכר את כל הבטן . עוד 2 אנשים נוספים נהרגים מחוסר דם, ואתה שומע קול נחש מתקרב .
[COLOR="Sienna"]אבי[/COLOR]
קול היריות חזק והאקדח עושה את שלו . שני האנשים שפנצעו בראש, נופלים על הרצפה . אתה חוזר להיות נראה, והאבן נשארת אצלך בכיס .
"כל הכבוד , חייל " אומר אחד האנשים האחרים . הוא מנקה את הדם שנשפך ומעלים את הגופות בצורה אכזרית (שורף את הגופות, את העפר הוא שולח לכיור ) ככה שהבית נראה חדש .
"שמי ג'רי" אומר האיש השמאלי . "אבי, אתה מישראל ? , אני באתי מקנדה- וכמעט יריתי בג'סטין ביבר ! " הוא אומר לך ברצינות רבה .
"אולי יש אבן נוספת שתרצה כסט עם הבלתי נראות שלך ?
לבחירתך . "
[COLOR="Red"]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR]
--
[B]אבי זכה בפרס הסודי .
מה שהיה צריך : להרוג 2 אנשים לא מסובך, חשבתי שעומר יקח את זה שהיה את השוד .[/B]
[COLOR="red"]אבי : תבחר 3 פריטים- אבן מהראש שלך עם תיאור, שני נשקים (תתפרע, אל תגזים)
אחד מהם ילך אל אפס על פתיחת עמוד 5 ואחד מהם ילך להחלטתי, השלישי ילך אליך .[/COLOR]
-
[quote=Alfasi;1110094]טום רידל
אתה מתחיל לזחול בשקט בעוד לא רואים אותך, בדרך גם אתה רואה עוד מטאור פלאפל מתנפץ ישירות על האיש שהתפוצץ לו האקדח, הפיעה הישירה הזאת מרסקת אותו גם אך הוא לא מבחין בך .
האיש בעל הרובה מכניס בו עוד מחסנית ומחכה להזדמנות לירי . לאחר שאתה זוחל מאחורי דוכן הפאלפל בטעות ירייה שלך נפלטת מהאקדח - הירייה פוגעת לאיש החצי מת ברגל, והופכת אותו לאיש שצריך לתת לו רחמים . אתה רואה 5 מרצפות פתחות ובהן מעבירים עגלות עם אבנים ללמטה (פתח החירום )
איש הפלאפל משגר עוד כדור ואז הסוף מר, השודד יורה עם המאשינגן שלו 20 יריות שמשייפות למוכר את כל הבטן . עוד 2 אנשים נוספים נהרגים מחוסר דם, ואתה שומע קול נחש מתקרב .
[COLOR=red]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR]
[COLOR=red].[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני בורח מהר מהנחש ומנסה להגיע בכול זאת לפתח החירום בעוד אני משאיר את קרב היריות האלה למי שנלחם בו בזמן שאני חושב 'מי לעזאזל היה מי שעזר לי?'.[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Alfasi;1108930][COLOR="Red"]התחלה :[/COLOR]
עובר שבוע בעוד אתם מתארגנים, משכירים את הבית הישן ונפרדים מאנשים מהרחוב, שהדבר הכי קריטי שהם אומרים זה
"אז מי ינקה לנו עכשיו את הרחוב ?!" ככה שאתם מתעלמים מהם . האנשים החדשים אמורים לבוא בעוד שעה- שכר הדירה שלהם הוא 100$ לחודש (נצלו את זה ! )
אתם לוקחים את החפצים שאתם לא לוקחים במזוודה (החפצים מהבית ) ומעמיסים אותם על משאית שבאה, בעוד שאתם באים לקחת את הספה 4 אנשים באים- 2 מקדימה ו2 מאחורה, וכל אחד מהם מחזיק באבן .
"באנו לאסוף אותך למפקדה ולתת לך אבן" אומר הזוג הראשון
"אבל אנחנו באנו לאסוף אותך למפקדה ולתת לך אבן !" אומר זוג האנשים השני .
אתם מסתכלים ורואים שלכל 4 האנשים יש אקדח, דבר שיכול להיות קריטי .
מה תעשו ? איך תגיבו ?
[COLOR="red"][B]הדגשה[/B][/COLOR]: אתם משחקים ביחידים ..[/QUOTE]
אני אומר להם " אז המצב כרגע שארבעתכם רוצים שאני אבוא למפקדה ש/לכם.זוג אחד מכם משקר והשני אומר אמת.אני לא יודע מי אומר אמת.אז תעשו קרב יריות פשוט הזוג שנאר חיי אני אלך איתו"
-
[COLOR="Sienna"]טום רידל[/COLOR]
"חמודים שלי " אומר השודד "איפה אתם ? " אומר השודד, והקול הזה מזכיר לך משהו שקרה לפני שעה, הקול נותן לך דה זה' וו של האיש השלישי לפני שנתנו לך את האבן . הרגשה קרה עוברת על היד שלך ואתה שומע צעדים של השודד שמתקרב . אך אז, מושכים אותך על החור וסוגרים אותו . ברגע זה אתה מותש ואתה לא רואה כלום כי האבן מפסיקה לעבוד בגלל חוסר אנרגיה, אתה מתחיל לסבול מחוסר דם והרגשה של מוות מצמררת אותך . הבעיה העיקרית היא שאתה צריך לזחול במנהרה צרה, אבל אתה לא רואה כלום או יכול לזוז- אם תדבר השודד ישמע אותך .
[COLOR="Red"]
מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]לי[/COLOR]
לאחר דיבור רב הקרב נגמר בזאת שמהצד שליד הספה משוגרים 2 כדורי אש אשר שורפים את 2 האנשים האחרים .
-
[quote=Alfasi;1110487][COLOR=sienna]טום רידל[/COLOR]
"חמודים שלי " אומר השודד "איפה אתם ? " אומר השודד, והקול הזה מזכיר לך משהו שקרה לפני שעה, הקול נותן לך דה זה' וו של האיש השלישי לפני שנתנו לך את האבן . הרגשה קרה עוברת על היד שלך ואתה שומע צעדים של השודד שמתקרב . אך אז, מושכים אותך על החור וסוגרים אותו . ברגע זה אתה מותש ואתה לא רואה כלום כי האבן מפסיקה לעבוד בגלל חוסר אנרגיה, אתה מתחיל לסבול מחוסר דם והרגשה של מוות מצמררת אותך . הבעיה העיקרית היא שאתה צריך לזחול במנהרה צרה, אבל אתה לא רואה כלום או יכול לזוז- אם תדבר השודד ישמע אותך .
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני מנסה שלא לזוז,אני חושב לעצמי:'אם אני לא אזוז הרבה לא יעלו עליי,ואני מקווה שאני לא אמות פה בינתיים'.[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Alfasi;1110487][COLOR="Sienna"]
[COLOR="Sienna"]לי[/COLOR]
לאחר דיבור רב הקרב נגמר בזאת שמהצד שליד הספה משוגרים 2 כדורי אש אשר שורפים את 2 האנשים האחרים .
[COLOR="Red"]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לזוג האנשים שנשארו בחיים" כול הכבוד ניצחם את הזוג השני.אני רק מקווה שאתם הזוג שדובר אמת אחרת עליך עלי.טוב תובילו אותי למפקדה שלכם כדי שאני אוכל לקבל את האבן שרציתם להביא לי ". אני מחכה לזוג שיובילו אותי למפקדה שלהם