-
[quote]תומר~
אתה מסתובב ברחבי איזור הקרבות ומגלה חבורה של סנטרטים, הם משחקים ביניהם וקופצים עד שאתה פוגע באחד מהם בטעות תוך כדי הליכה, הוא מתרגז עלייך, כנראה שהוא מתכוון לתקוף אותך. [/quote]
"בוויזל צא!" אומר ואז אוציא החוצה את בוויזל שלי החוצה, "תשתמש בבום על-קולי על סנטרט!" אפקוד על בוויזל תוך כדי שאני בודק פרטים על הסנטרטים.
-
[QUOTE=Sin Cara;1129141][B][COLOR="DarkOrange"]
[B][COLOR="Indigo"]ליאור~
אתה מוציא את ליטויק והוא ישירות משתמש בהדמה שגורמת לסחורר קל לג'ויניור מים אבל ג'וניור מים משתמש במתקפה על חושית ומעיף את ליטויק על אבן בחוזקה. ג'וניור מים שולח קרן על חושית מהירה אל ליטויק ופוגע בו בחוזקה. ליטויק משתמש בגחלת וכמה כדורי גחלת פוגעים בג'וניור מים אבל לא ממש משפיעים עליו.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר ליוטויק" יפה מאוד.טוב תשתמש שוב בגחלת שלך ושוב תעיף לעבר מים ג'וניר כדורי גחלת חזקים מאוד.הפעם נסה שכל אחד מהם יעשה לו נזק רציני של ממש.לאחר מכן תשתמש בהדמה על מים ג'וניור "
-
[QUOTE=Sin Cara;1132870][B][COLOR="Orange"]
[B][COLOR="DarkOrange"]רובי~
אתה ממשיך בדרכך. אחרי כרבע שעה של הליכה אתה פוגש מאמן, הוא שואל אותך האם אתה מעוניין לקרב, אבל הוא מודיע לך מראש שהוא נלחם כרגע בפוקימון ולכן הפוקימון שלו יהיה חלש מעט.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אז בפעם אחרת" אומר לו בחיוך ואמשיך בדרכי.
-
[B][COLOR="DarkOrange"]רובי~
אתה כזה מעצבן!
~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך בדרכך ולאחר כחצי שעה אתה מגיע אל העיר צ'ארינגרוב.[/COLOR][/B]
ליטויק שולח גחלת אבל ג'וניור מים מתחמק ושולח קרן על חושית חזקה שפוגעת בחוזקה בליטויק ומחלישה אותו, ג'וניור מים משתמש באקדח מים מהיר אל ליטויק![/COLOR][/B]
[B][COLOR="Orange"]תומר~
בוויזל שולח בום על קולי אל סנטרט והוא עף טיפה אחורה, סנטרנט רץ במהירות אל בוויזל ודוחף אותו.[/COLOR][/B]
-
[quote]תומר~
בוויזל שולח בום על קולי אל סנטרט והוא עף טיפה אחורה, סנטרנט רץ במהירות אל בוויזל ודוחף אותו. [/quote]
"תתקוף באקדח מים ואז בבום על קולי בוויזל!" אפקוד על בוויזל בקשיחות.
-
[quote=Sin Cara;1129141]
[B][COLOR=royalblue]קודק~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אתה מניח את טוטודייל לישון ואז אתה הולך לישון. אתה קם בשעה 6 וחצי בבוקר והעיר ריקה, אין איש אחד בחוץ, אתה קם ויוצא מהחדר עם טוטודייל, אתה מחפש את האחות ג'וי אבל גם היא לא נמצאת. אתה מביט מהחלון וקולט 3 חברי צוות רוקט משוטטים בעיר, אתה מבין שמשהו פה מסריח, אתה רואה פוקדור מונח על הריצפה של המרכז.[/COLOR][/B]
[/quote]
אני ארים את הפוכדור ואבדוק אם יש בתוכו פוקימון.
אחרי זה סתכל מחלון המרכז ואנסה להתבונן יותר טוב בחברי צוות רוקט.
-
[QUOTE=Sin Cara;1133392][B][COLOR="DarkOrange"]רובי~
אתה כזה מעצבן!
~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך בדרכך ולאחר כחצי שעה אתה מגיע אל העיר צ'ארינגרוב.[/COLOR][/B]
/COLOR][/B][/QUOTE]
שתוק!!@%$# אתה מת עליי!!
;~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
'נהדר' אחשוב לעצמי(וכן תתפלא אני יודע לחשוב!) ואחפש את מרכז הפוקימונים הקרוב כדי לרפא את הפוקימונים שלי.
אחר כך אמשיך בדרכי במסע.
-
[QUOTE=Sin Cara;1133392][B][COLOR="DarkOrange"]
ליטויק שולח גחלת אבל ג'וניור מים מתחמק ושולח קרן על חושית חזקה שפוגעת בחוזקה בליטויק ומחלישה אותו, ג'וניור מים משתמש באקדח מים מהיר אל ליטויק![/COLOR][/B]
/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לליטויק "תזוז במהירות מן המקום שלך כדי שאקדח המים יפספס אותך.אסור שהוא יפגע בך אםם הוא יפגע אתה עלול להפסיד בקרב.לאחר מכן תשמש בגחלת הכי חזקה שלך על מים ג'וניר הזה "
-
ליטויק לא מצליח להתחמק מהאקדח מים ונפגע קשות אבל הוא עדיין כשיר להלחם. ליטויק לא מספיק להתאושש וכבר נפגע בקרן על חושית מהירה ומתעלף. המאמן מנצח ואומר "לא נורא אולי בפעם הבאה!" ונשאר להילחם בשאר המאמנים המחכים לקרב מולו.[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkOrange"][B]רובי~
אתה מסתובב בעיר ולאחר כמה דקות אתה קולט את מרכז הפוקימונים, אתה נכנס אליו והאחות ג'וי שואלת אותך "שלום מאמן צעיר, אתה צריך משהו?"[/B][/COLOR]
[B][COLOR="RoyalBlue"]קודק~
אתה זורק את הפוקדור לאוויר ויוצא ממנו קמוסואן ענקי! הוא צועק ומביא את חברי צוות רוקט אל תוך מרכז הפוקימונים מהרעש שהוא עשה, הם נכנסים ואז רואים את קמוסואן ובורחים משם מהר, כנראה שהקמוסואן הזה של מאמן חזק, כדי שתשתמש בו בשביל להוציא את חברי צוות רוקט מהעיר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Orange"]תומר~
ביווזל משתמש בבום על קולי פעם נוספת ומהמהירות של המכה והקרבה של סנטרט הוא מתעלף! ביווזל נראה שמח![/COLOR][/B]
-
[quote]תומר~
ביווזל משתמש בבום על קולי פעם נוספת ומהמהירות של המכה והקרבה של סנטרט הוא מתעלף! ביווזל נראה שמח! [/quote]
"כול הכבוד בוויזל!" אומר לבוויזל, אחבק אותו ואז אחפש איתו כמה פוקימונים שבו הוא יכול להשתתף עם טיינמקו בקרב זוגות.
-
[quote=Sin Cara;1133664]
[B][COLOR=royalblue]קודק~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אתה זורק את הפוקדור לאוויר ויוצא ממנו קמוסואן ענקי! הוא צועק ומביא את חברי צוות רוקט אל תוך מרכז הפוקימונים מהרעש שהוא עשה, הם נכנסים ואז רואים את קמוסואן ובורחים משם מהר, כנראה שהקמוסואן הזה של מאמן חזק, כדי שתשתמש בו בשביל להוציא את חברי צוות רוקט מהעיר.[/COLOR][/B]
[/quote]
[I]קמוסואן? מי זה?[/I]
[I]אם אתה מתכוון לקנגורו הענק,זה קנגאסקאן[/I]
[I]~~~~~~~~[/I]
"היי קמוסואן" אומר לו "אני רוצה להוציא את צוות רוקט מכאן,בדיוק כמוך,מה דעתך שנשתף פעולה?" אומר ל ואבדוק אותו בפוקדע.
-
[QUOTE=Sin Cara;1133664][B][COLOR="Indigo"]ליאור~
ליטויק לא מצליח להתחמק מהאקדח מים ונפגע קשות אבל הוא עדיין כשיר להלחם. ליטויק לא מספיק להתאושש וכבר נפגע בקרן על חושית מהירה ומתעלף. המאמן מנצח ואומר "לא נורא אולי בפעם הבאה!" ונשאר להילחם בשאר המאמנים המחכים לקרב מולו.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לליטויק " אוף באסה שהפסדת.טוב לא נורא לא נלחמת בהרבה קרבות אז לא צברת מפסיק כוח בשביל לנצח בקרב נגד מאמן.אבל אני מאמין בך שתצליח לנצח בקר נגד מאמן מתישהו.עד אז עליך להתאמן קשה. טוב בוא נרפא אותך במרכז ". אני מחזיר את ליטויק והולך למרכז הפוקימונים לרפאות אותו שם
-
[QUOTE=Sin Cara;1132870][B][COLOR="Orange"]
[B][COLOR="Red"]עומר~
מגבי משתמש במבט ומעצבן את כטרפי, כטרפי שולח חוט משי ארוך אל מגבי ומגבי משיב בגחלת ששורפת את חוט המשי ומדליקה אותו. מגבי זוחל במהירות אל מגבי כדי להשתמש בדחיפה ודוחף אותו אך נראה שזה לא כלכך משפיע על מגבי.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מעולה!!" אומר לו בשמחה ואסתכל על קטרפי...
"תשתמש עליו בחץ רעיל ואז בגחלת,תקרע אותו!" אומר לו.
-
[QUOTE=Sin Cara;1133664][B][COLOR="Indigo"]
[COLOR="DarkOrange"][B]רובי~
אתה מסתובב בעיר ולאחר כמה דקות אתה קולט את מרכז הפוקימונים, אתה נכנס אליו והאחות ג'וי שואלת אותך "שלום מאמן צעיר, אתה צריך משהו?"[/B][/COLOR]
/COLOR][/B][/QUOTE]
"לרפא בבקשה" אומר ואגיש לה את הפוקדורים שלי ואחכה. אחר כך אצא מהעיר ואמשיך בדרכי.
-
שם - יונתן
פוקימון התחלתי - מאנצ'לאקס
תמונת ספרייט של מאמן -[IMG]http://i56.tinypic.com/kcm5o8.png[/IMG]
הערות/בקשות -שיהיה לי סיזור ושמנאצ'לאקס יתפתח