זה כי יש לי אותו מלפני שבוע, גאון
Printable View
זה כי יש לי אותו מלפני שבוע, גאון
[quote=Real Spartan;1132392]ושקד- עוד דבר אחרון, בניגוד אליך אני גם תרמתי לפורום חוץ מהספאם, השקעתי הרבה ובגלל זה אני בדרגא הזאת.[/quote]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הצחקת אותי... השקעת הרבה?
אתה רק עשית דברים לא מעניינים בפורום ירוק הזה..
ומה? אני לא משקיע?
אז אין לך מה לדבר בכלל..
[quote=Naruto;1132397]חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הצחקת אותי... השקעת הרבה?
אתה רק עשית דברים לא מעניינים בפורום ירוק הזה..
ומה? אני לא משקיע?
אז אין לך מה לדבר בכלל..[/quote]
אין כמעט פורום שלא תרמתי לו משהו, אל תצחיק אותי
ולא התכוונתי להגיד שלא השקעת, התכוונתי להגיד שאני גם השקעתי הרבה
וזה שאותך זה לא מעניין זה לא אכפת לי, אם אתה היית היחידי בפורום אולי זה היה יכול לשנות משהו.
[quote=Real Spartan;1132396]זה כי יש לי אותו מלפני שבוע, גאון[/quote]
ולי יש מלפני 4 שנים, אני לא מפרסם כלום פה כי אני לא רוצה, כי אני לא חושב שאני ברמה מספיק גבוהה אבל אני משתמש בו, לך תשאל את החברים שלי שראו עבודות..
הלכתי לשחק בפיפא,
נדבר אחרי שאחזור...
היי מה קורה?
[quote=Real Spartan;1132401]אין כמעט פורום שלא תרמתי לו משהו, אל תצחיק אותי
ולא התכוונתי להגיד שלא השקעת, התכוונתי להגיד שאני גם השקעתי הרבה
וזה שאותך זה לא מעניין זה לא אכפת לי, אם אתה היית היחידי בפורום אולי זה היה יכול לשנות משהו.[/quote]
לא תרמת כלום ולאף אחד.. רק ירוק..
וזה מעניין אותך ורק עוד איזה שניים ועוד איזה שלושה שרוצים להיות נחמדים אז הם שם..
להתראות דוד
לא אמרתי כלום על הפוטושופ שלך Xd
חוץ מזה, שאתה לא יכול להגיד שלא השקעתי, תסתכל במ"תים שלי, בפעילויות שלי ובפרוייקט השרדות פוקימונ'ס
[quote=Real Spartan;1132411]לא אמרתי כלום על הפוטושופ שלך Xd
חוץ מזה, שאתה לא יכול להגיד שלא השקעתי, תסתכל במ"תים שלי, בפעילויות שלי ובפרוייקט השרדות פוקימונ'ס[/quote]
מ"תים זה, תסלח לי אבל.. זה ז*ן ולא השקעה בפורום!
אין לך פעילות חוץ מבירוק, אני סיימת את שלי בחלק הזה.
ובהשרדות כל ילד בן שנתיים עם מחשב יכול להפעיל.. פשוט צריך לחשוב קצת.. לא רואה בזה שום השקעה..
ביי דוד
[quote=Naruto;1132408]לא תרמת כלום ולאף אחד.. רק ירוק..
וזה מעניין אותך ורק עוד איזה שניים ועוד איזה שלושה שרוצים להיות נחמדים אז הם שם..[/quote]
אם זה לא דפי מידע משעממים על אנימות שקוראים להן סורה נו משהו, זה לא מעניין אף אחד אה?
[quote=Real Spartan;1132417]ביי דוד
אם זה לא דפי מידע משעממים על אנימות שקוראים להן סורה נו משהו, זה לא מעניין אף אחד אה?[/quote]
אנימות, לעומת האנטילופות בסכנת חירבון יתר האלה בירוק, כן חשובות להרבה אנשים פה.. הרבה רואים אנימות ואני ממליץ על אחת טובה כדי שהם יוכלו להנות מעוד משהו..
[quote=Naruto;1132416]מ"תים זה, תסלח לי אבל.. זה ז*ן ולא השקעה בפורום!
אין לך פעילות חוץ מבירוק, אני סיימת את שלי בחלק הזה.
ובהשרדות כל ילד בן שנתיים עם מחשב יכול להפעיל.. פשוט צריך לחשוב קצת.. לא רואה בזה שום השקעה..[/quote]
עצם הכנה של דברים הוא השקעה. וגם לנהל את זה זה לא כזה פשוט
הרמתי פעילויות בפורום, הרמתי חידונים בפורומים השונים, סיקרתי הרבה [ולא רק לירוק] וזה נקרא השקעה
דניס- תרגע בבקשה. אתה מנהל ראשי, הפגן בבקשה מעט איפוק.
שקד- תפסיק לחמם את דניס. הוא משקיע בפורום הזה הרבה מזמנו, וכך גם אתה. אינך יכול להגיד שהוא לא משקיע, כי אחרת הוא לא היה מנהל ראשי.
[quote=Real Spartan;1132420]עצם הכנה של דברים הוא השקעה. וגם לנהל את זה זה לא כזה פשוט
הרמתי פעילויות בפורום, הרמתי חידונים בפורומים השונים, סיקרתי הרבה [ולא רק לירוק] וזה נקרא השקעה[/quote]
סלח לי, אבל בהשרדות אין טיפה של הכנה, אני יכול באותה מידה לרשום השרדות ולבקש פורום ושאנשים יירשמו, זה פשוט בהחלט..
חידונים, שוב, צריך לחשוב קצת זה הכל, זו השקעה אבל לא רבה.