עדיין מופיע הסופר סטארדאסט הזה ולא ראצ'ט וקלאנק,אולי יש מצב שזה בגלל שכבר הורדתי את אינפיימוס?!
Printable View
עדיין מופיע הסופר סטארדאסט הזה ולא ראצ'ט וקלאנק,אולי יש מצב שזה בגלל שכבר הורדתי את אינפיימוס?!
לא נראה לי שזה קשור..
אני הורדתי דד ניישן ודמו ולא שינה לי כלום S:
מגיע לך..
למי מגיע?
מה מגיע?
ולמה מגיע?
O:
O:
[QUOTE=Naruto;1137070]לא נראה לי שזה קשור..
אני הורדתי דד ניישן ודמו ולא שינה לי כלום S:[/QUOTE]
לא יודע זה מוזר רצח אולי אי אפשר לבחור גם אינפיימוס וגם ראצ'ט וקלאנק,אולי יש משחקים שאי אפשר להוריד אותם אחד עם השני.
[QUOTE=Naruto;1137073]למי מגיע?
מה מגיע?
ולמה מגיע?
O:
O:[/QUOTE]
לך!שכואב לך הידיים!סתם כי החלטתי!
[quote=white_angel;1137075]לא יודע זה מוזר רצח אולי אי אפשר לבחור גם אינפיימוס וגם ראצ'ט וקלאנק,אולי יש משחקים שאי אפשר להוריד אותם אחד עם השני.[/quote]
לא יודע O:
אולי תוריד את הסטארדסט? S:
[QUOTE=Naruto;1137078]לא יודע O:
אולי תוריד את הסטארדסט? S:[/QUOTE]
לא, אין מצב אחי ראיתי ת'טריילר שלו בצהריים וזה עוד יותר משעמם וגרוע מהוויפאוט הזה. XD
זה אמצע הלילה בכפר..מדליק עןד סיגריה לפני מעצר
[quote=white_angel;1137080]לא, אין מצב אחי ראיתי ת'טריילר שלו בצהריים וזה עוד יותר משעמם וגרוע מהוויפאוט הזה. XD[/quote]
חח, אז תוריד דד ניישן ונשחק יחד ברשת D:
אני עייף..
גם אני S:
[QUOTE=Naruto;1137083]חח, אז תוריד דד ניישן ונשחק יחד ברשת D:[/QUOTE]
WTF????????????????
אחי אתה לא מאמין איזה שיט ראיתי ביוטיוב עכשיו ת'גמפליי של ראצ'ט וקלאנק ויש שם תגובות שאומרות שיש כאלו שמקבלים לבחור את ראצ'ט וקלאנק ויש כאלה שמקבלים לבחור את הסופר סטארדאסט הזה,הם אומרים שזה לפי אזורים כאילו אסיה אירופה וצפון אמריקה אבל אני ואתה גרים פה בישראל שזה באסיה אותו איזור כאילו בקיצור נראה לי נדפקתי אחי.
[quote=white_angel;1137090]WTF????????????????
אחי אתה לא מאמין איזה שיט ראיתי ביוטיוב עכשיו ת'גמפליי של ראצ'ט וקלאנק ויש שם תגובות שאומרות שיש כאלו שמקבלים לבחור את ראצ'ט וקלאנק ויש כאלה שמקבלים לבחור את הסופר סטארדאסט הזה,הם אומרים שזה לפי אזורים כאילו אסיה אירופה וצפון אמריקה אבל אני ואתה גרים פה בישראל שזה באסיה אותו איזור כאילו בקיצור נראה לי נדפקתי אחי.[/quote]
XDD
האיזור זה לפי מה שעשית כשנרשמת ל-PSN חחח
אני עשיתי אירופה XD
ואתה בטח אמריקה או ישראלי XD
[QUOTE=Naruto;1137091]XDD
האיזור זה לפי מה שעשית כשנרשמת ל-PSN חחח
אני עשיתי אירופה XD
ואתה בטח אמריקה או ישראלי XD[/QUOTE]
שיט וואיי צודק עשיתי ארה"ב נראה לי,באסה אי אפשר לשנות את זה?