-
[QUOTE=ohadklein;1152993]
[U]Real Spartan[/U]
אתה מנסה להיכנס לקרב, אבל האוניקס אומר-
~בבקשה ממך, אני לא רוצה לתקוף אותך. אני מנהל פה קרב רציני, שישפיע על הגורל שלי ושל המאמן הצעיר הזה כאן...~
נראה שטוטודייל מתחיל להיות לחוץ מכל העניין, והוא הולך לכיוון אחר. אתה שם לב שעומד שם פוקימון, אבל אתה לא מצליח לזהות אותו.
מה תעשה?
[/QUOTE]
''למה אתה נלחם מולו?'' אשאל את אוניקס בעודי עוצר את טוטודיל ואז אסרוק עם הפוקדע את הפוקימון שלא זיהיתי
-
[QUOTE=monster;1153105]אני אומר לו " טוב ראפידיאש תעשה לי סיר קטן איפה שתרצה לא אכפת לי "[/QUOTE]
[QUOTE=Druddigon man;1153106]"אה!" אבין לפתע. [B]אבדוק עליו בפוקדע[/B] ואגש אליו.
"שלום, מה מצאת שם?" אשאל אותו ואבדוק את ראשו של טריקו, לראות מה משך את תשומת ליבו.[/QUOTE]
[QUOTE=alonsiro;1153119]אני מרגיע את צ'רמנדר ושואל את ה"איווי" מהו בדיוק.[/QUOTE]
[QUOTE=niro275;1153136]"טוב, אז סינדקוויל, תשתמש בפזילה, ואז בדחיפה על אוניקס!" אני אומר, ומקווה שזה ישפיע על אוניקס.[/QUOTE]
[QUOTE=scizor-x;1153162]אני מוציא את שניהם החוצה "אוקי אושוואט,ליליפאפ אני רוצה שתכירו אחד את השני ותיהיו חברים כדי שנוכל להמשיך את המסע. דרך אגב,ליליפאפ אני יונתן"[/QUOTE]
[QUOTE=Real Spartan;1153185]''למה אתה נלחם מולו?'' אשאל את אוניקס בעודי עוצר את טוטודיל ואז אסרוק עם הפוקדע את הפוקימון שלא זיהיתי[/QUOTE]
[U]monster[/U]
ראפידאש רץ במהירות, חולף על פני הרים וגבעות, פוקימונים שונים, מערות ומפלים חצובים בסלע. לבסוף הוא עוצר. אבל במקום שהוא עצר בו אין כלום... [B]ממש[/B] כלום...רק אדמה. הדבר היחיד שאתה שם לב אליו זה קערת דובדבנים ענקית. ~הגענו...~ אומר ראפידאש.
מה תעשה?
[U]Druddigon man[/U]
אתה מתחיל לסרוק את השועל החמוד בפוקידע, ומוצא עליו את הפרטים הבאים-
~זורואה, פוקימון השועל השובב. זורואה אוהב לתקוף את אויביו, ולאחר כך- לצחוק עליהם. כאשר זורואה משתעמם, הוא מנסה לעשות כל דבר שביכולתו כדי לשרוד. כאשר זורואה מלקק את ראשך, זה סימן שהוא מחבב אותך. זורואה חי ביערות.~
אתה מוריד אותו בכח, לאחר מאבק די קשה, מראשו של טריקו, ורואה ש-אין שם סימני שיניים, רק רוק! השועל הקטן קופץ עליך ונועל עליך את פיו, אבל כל מה שאתה מרגיש זה לשון קטנה וחמודה מלקקת את המצח שלך.
מה תעשה?
[U]alonsiro[/U]
"איווי, מה אתה בדיוק?"
~אני לא מאמין... חה!!!!!!! הוא לא יודע מי אני!!! זה אדיר... אבל אני מאמין שנפגשנו בעבר, לא?~
האיווי קורץ לך, ופתאום עולה לך פלאשבק לראש, מהעבר שלך.
@אתה רואה חוות פוקימונים ענקית. יש שם המון סוגים של פוקימונים. אתה רואה אותך, ילד קטן, משחק עם דיטו קטן בחווה. אתה רואה אותו משנה את צורתו אליך. כשאתה מראה לו את הפוקימון האהוב עליך, איווי, דיטו משתנה אליו. דיטו מחבב את המתקפות והמראה של איווי, ולכן הוא אומר לך שהוא רוצה להישאר ככה להרבה זמן.@
~עכשיו, אתה יודע מי אני? הפוקימון שלך! שנטשת בחווה כדי לחפש קצת "הרפתקאות"! עזבת אותי... הרסת אותי... ועוד הייתה לי את היכולת לדבר עם בני אדם! משהו שאין לכל פוקימון! למה? עכשיו, אתה חייב לשלם על מה שעשית... חהחהחה!!!!!~
האיווי הופך להיות בגוון סגלגל, ואז מתחיל ל-הינמס! הוא נמס עד שהוא נהיה ערימה של ג'לי. פתאום יוצאות מהג'לי שתי עיניים גדולות, ופה. הג'לי מתחיל להתרומם, עד שהוא ממש עומד. ואז... הוא שוב משתנה! רק שהפעם ל... צ'ארמנדר!
~בוא נראה אותך מביס את הפוקימון שאתה גידלת, עם הפוקימון האחר שגידלת! ולא רק זה, שניהם זהים לגמרי! חהחהחהחה!!!!~
מה תעשה?
[U]niro275[/U]
"סינדקוויל, פזילה!"
סינדקוויל קופץ על הפרצוף של אוניקס המבולבל, ומסתכל לו עמוק בעיניים. פתאום, אוניקס נהיה אדיש לגבי מה שקורה.
"עכשיו, השתמש בדחיפה!"
סינדקוויל דוחף את אוניקס, ומפיל אותו על הרצפה. אוניקס יוצא מההלם, ומתחיל... לדגדג את סינדקוויל בבטנו! סינדקוויל מתחיל להתפקע מצחוק, תוך כדי שאוניקס אומר "יש הרבה דברים להביס את יריבך בלי להתאמץ בכלל...". פתאום, סינדקוויל מתחיל לשהק מרוב צחוק! רק שהשיהוקים שלו הם בעצם אש.
"בוא נראה אם תגרום לסינדקוויל לשלוט בשיהוקים שלו, ולהשתמש בגחלת שלו כמו שצריך. הוא פשוט מעורר רחמים ככה."
מה תעשה?
[U]scizor-x[/U]
"ליליפאפ, אושאווט, אני רוצה שתכירו אחד את השני, ותהיו חברים טובים!" אתה אומר לשני הפוקימונים, שעוד מסוחררים מהסיבוב של הפוקימון הרופא.
אתה רואה את שני הפוקימונים מתקרבים זה אל זה, ואז מתחילים לדבר.
"אושאווט!" "ליליפ!" אושא? ווט!" ליליפאפ?" "אושא!!ווט!!!" לילי!!! פאאאאפפפ!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
פתאום שניהם מתחילים לתקוף אחד את השני!
מה תעשה?
[U]Real Spartan[/U]
אתה סורק אותו בפוקידע-
~אוניקס- פוקימון נחש הסלע. למרות שברוב הפעמים הוא אכזרי, יש בו גם צד גדול של הבנה. אוניקס חי במערות ועל צוקי סלעים.~
"למה אתה נלחם בו?"
~הנער הצעיר הזה גילה תעוזה ורצה להילחם בי. אני- הסכמתי. עכשיו, אם אני מנצח, כל אחד הולך לדרכו, אבל אם אני מפסיד, הנער הצעיר שכאן ילכוד אותי. ועכשיו... בוא נתחיל בקרב!~
אתה רואה סינדקוויל קטן קופץ על אוניקס ומפיל אותו. צ'ימצ'אר מושך את מכנסיך, מצביע לכיוון מסויים ואז מתחיל לרוץ לשם.
מה תעשה?
-
[QUOTE=ohadklein;1153377][U]monster[/U]
ראפידאש רץ במהירות, חולף על פני הרים וגבעות, פוקימונים שונים, מערות ומפלים חצובים בסלע. לבסוף הוא עוצר. אבל במקום שהוא עצר בו אין כלום... [B]ממש[/B] כלום...רק אדמה. הדבר היחיד שאתה שם לב אליו זה קערת דובדבנים ענקית. ~הגענו...~ אומר ראפידאש.
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אומר לראפידיאש " טוב הגעת למקום מוזר.אנחנו נצמצאים בשממה .אז איפה אנחנו בידיוק? למה הובלת אותי לשממה ?". ארד מראפידיאש ואוכל תדובדנים
-
[QUOTE=monster;1153378]אני אומר לראפידיאש " טוב הגעת למקום מוזר.אנחנו נצמצאים בשממה .אז איפה אנחנו בידיוק? למה הובלת אותי לשממה ?". ארד מראפידיאש ואוכל תדובדנים[/QUOTE]
[U]monster[/U]
" טוב הגעת למקום מוזר.אנחנו נצמצאים בשממה .אז איפה אנחנו בידיוק? למה הובלת אותי לשממה ?".
הראפידאש לא עונה. הוא מסתובב ורץ לכיוון ההפוך תוך כדי שהוא אומר "על לא דבר!".
אתה ניגש לדובדבנים ומתחיל לאכול אותם. נראה שגם צ'ימצ'אר מתעניין בדובדבנים. שניכם זוללים, עד שפתאום... אתה מרגיש חבטה עזה פוגעת בראשך. הדבר היחיד שאתה זוכר מאותו רגע זה שפוקימונים מוזרים מעבירים אותך בכלוב למקום מוזר...
אתה פוקח את עיניך. אתה בקושי מתאושש, ואז מופיע פוקימון שנראה כך: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/635.gif[/IMG] ושואל אותך- ~בשביל מי אתה עובד?? בשביל מיוטו?! חבר'ה! הוא עובד בשביל מיוטו! בואו נהרוג אותו! אנחנו, חבר קטן, העריקים. קיבלנו ממיוטו את הכוחות האלו, ואז שמענו את תכניותיו, וברחנו. אני וכל הלהקה שלי. רצנו רחוק רחוק, ואז מצאנו מערה מתחת לאדמה. מקום נפלא. ממש לא ייאמן. אבל אתה כנראה לא תוכל לראות את כולו, כי אתה עומד להיות טרף קל לחברים שלי פה..."
מה תעשה?
-
[QUOTE=ohadklein;1153377]
[U]niro275[/U]
"סינדקוויל, פזילה!"
סינדקוויל קופץ על הפרצוף של אוניקס המבולבל, ומסתכל לו עמוק בעיניים. פתאום, אוניקס נהיה אדיש לגבי מה שקורה.
"עכשיו, השתמש בדחיפה!"
סינדקוויל דוחף את אוניקס, ומפיל אותו על הרצפה. אוניקס יוצא מההלם, ומתחיל... לדגדג את סינדקוויל בבטנו! סינדקוויל מתחיל להתפקע מצחוק, תוך כדי שאוניקס אומר "יש הרבה דברים להביס את יריבך בלי להתאמץ בכלל...". פתאום, סינדקוויל מתחיל לשהק מרוב צחוק! רק שהשיהוקים שלו הם בעצם אש.
"בוא נראה אם תגרום לסינדקוויל לשלוט בשיהוקים שלו, ולהשתמש בגחלת שלו כמו שצריך. הוא פשוט מעורר רחמים ככה."
מה תעשה?[/QUOTE]
"סינדקוויל, עכשיו תקשיב טוב. נכון כשאתה משהק אתה מוציא אש מהפה?" אני שואל אותו "יופי, אז תנסה להרגיש את זה, ותנסה לרכז גם אש מהגב שלך בתוך הפה, ואז תדחף את זה חזק החוצה! תן לזה כמה נסיונות!"
אני אומר לסינדקוויל בתקווה שהבין אותי
-
alonsiro
"איווי, מה אתה בדיוק?"
~אני לא מאמין... חה!!!!!!! הוא לא יודע מי אני!!! זה אדיר... אבל אני מאמין שנפגשנו בעבר, לא?~
@אתה רואה חוות פוקימונים ענקית. יש שם המון סוגים של פוקימונים. אתה רואה אותך, ילד קטן, משחק עם דיטו קטן בחווה. אתה רואה אותו משנה את צורתו אליך. כשאתה מראה לו את הפוקימון האהוב עליך, איווי, דיטו משתנה אליו. דיטו מחבב את המתקפות והמראה של איווי, ולכן הוא אומר לך שהוא רוצה להישאר ככה להרבה זמן.@
~עכשיו, אתה יודע מי אני? הפוקימון שלך! שנטשת בחווה כדי לחפש קצת "הרפתקאות"! עזבת אותי... הרסת אותי... ועוד הייתה לי את היכולת לדבר עם בני אדם! משהו שאין לכל פוקימון! למה? עכשיו, אתה חייב לשלם על מה שעשית... חהחהחה!!!!!~
האיווי הופך להיות בגוון סגלגל, ואז מתחיל ל-הינמס! הוא נמס עד שהוא נהיה ערימה של ג'לי. פתאום יוצאות מהג'לי שתי עיניים גדולות, ופה. הג'לי מתחיל להתרומם, עד שהוא ממש עומד. ואז... הוא שוב משתנה! רק שהפעם ל... צ'ארמנדר!
~בוא נראה אותך מביס את הפוקימון שאתה גידלת, עם הפוקימון האחר שגידלת! ולא רק זה, שניהם זהים לגמרי! חהחהחהחה!!!!~
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני מסמן לצ'רמנדר ליהיות בהיכון, שולף פוקדור, ואני אומר לו : "אני לא זוכר על מה אתה מדבר, אבל אם מה שאתה מספר נכון אז בו נפתח דף חדש ונחבור ביחד. אני בטח לא התכוונתי לנטוש אולי אני רק יצאתי לטייל וקרה לי משהו.
בו נהיה חברים עוד פעם" ואני זורק את הפוקדור לריצפה ומראה שהידיים שלי ריקות".
-
[QUOTE=ohadklein;1153380][U]monster[/U]
" טוב הגעת למקום מוזר.אנחנו נצמצאים בשממה .אז איפה אנחנו בידיוק? למה הובלת אותי לשממה ?".
הראפידאש לא עונה. הוא מסתובב ורץ לכיוון ההפוך תוך כדי שהוא אומר "על לא דבר!".
אתה ניגש לדובדבנים ומתחיל לאכול אותם. נראה שגם צ'ימצ'אר מתעניין בדובדבנים. שניכם זוללים, עד שפתאום... אתה מרגיש חבטה עזה פוגעת בראשך. הדבר היחיד שאתה זוכר מאותו רגע זה שפוקימונים מוזרים מעבירים אותך בכלוב למקום מוזר...
אתה פוקח את עיניך. אתה בקושי מתאושש, ואז מופיע פוקימון שנראה כך: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/635.gif[/IMG] ושואל אותך- ~בשביל מי אתה עובד?? בשביל מיוטו?! חבר'ה! הוא עובד בשביל מיוטו! בואו נהרוג אותו! אנחנו, חבר קטן, העריקים. קיבלנו ממיוטו את הכוחות האלו, ואז שמענו את תכניותיו, וברחנו. אני וכל הלהקה שלי. רצנו רחוק רחוק, ואז מצאנו מערה מתחת לאדמה. מקום נפלא. ממש לא ייאמן. אבל אתה כנראה לא תוכל לראות את כולו, כי אתה עומד להיות טרף קל לחברים שלי פה..."
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לפוקימון" הו מגניב אף פעם לא נאכלת על ידי פוקימון.זה נשמע לי מגניב.אבל היום אני לא רוצה להאכל על ידיכם.אני רוצה לחיות.אני לא עובד בשביל מיוטו.איפה צ'ימצ'אר שלי?. אני יצאתי למסע כדי להשמיד את מיוטו.אז אנחנו באותו הצד"
-
[QUOTE=ohadklein;1153377]
[U]Real Spartan[/U]
אתה סורק אותו בפוקידע-
~אוניקס- פוקימון נחש הסלע. למרות שברוב הפעמים הוא אכזרי, יש בו גם צד גדול של הבנה. אוניקס חי במערות ועל צוקי סלעים.~
"למה אתה נלחם בו?"
~הנער הצעיר הזה גילה תעוזה ורצה להילחם בי. אני- הסכמתי. עכשיו, אם אני מנצח, כל אחד הולך לדרכו, אבל אם אני מפסיד, הנער הצעיר שכאן ילכוד אותי. ועכשיו... בוא נתחיל בקרב!~
אתה רואה סינדקוויל קטן קופץ על אוניקס ומפיל אותו. צ'ימצ'אר מושך את מכנסיך, מצביע לכיוון מסויים ואז מתחיל לרוץ לשם.
מה תעשה?[/QUOTE]
יש לי טוטודייל לא צ'ימצ'אר
---
אלך עם טוטודיל לכיוון אליו הוא הצביע ורץ
-
מה תעשה?
[U]Druddigon man[/U]
אתה מתחיל לסרוק את השועל החמוד בפוקידע, ומוצא עליו את הפרטים הבאים-
~זורואה, פוקימון השועל השובב. זורואה אוהב לתקוף את אויביו, ולאחר כך- לצחוק עליהם. כאשר זורואה משתעמם, הוא מנסה לעשות כל דבר שביכולתו כדי לשרוד. כאשר זורואה מלקק את ראשך, זה סימן שהוא מחבב אותך. זורואה חי ביערות.~
אתה מוריד אותו בכח, לאחר מאבק די קשה, מראשו של טריקו, ורואה ש-אין שם סימני שיניים, רק רוק! השועל הקטן קופץ עליך ונועל עליך את פיו, אבל כל מה שאתה מרגיש זה לשון קטנה וחמודה מלקקת את המצח שלך.
מה תעשה?
[U]alonsiro[/U]
"איווי, מה אתה בדיוק?"
מה תעשה?
[U]niro275[/U]
"סינדקוויל, פזילה!"
"עכשיו, השתמש בדחיפה!"
מה תעשה?
[U]scizor-x[/U]
"ליליפאפ, אושאווט, אני רוצה שתכירו אחד את השני, ותהיו חברים טובים!" אתה אומר לשני הפוקימונים, שעוד מסוחררים מהסיבוב של הפוקימון הרופא.
אתה רואה את שני הפוקימונים מתקרבים זה אל זה, ואז מתחילים לדבר.
"אושאווט!" "ליליפ!" אושא? ווט!" ליליפאפ?" "אושא!!ווט!!!" לילי!!! פאאאאפפפ!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
פתאום שניהם מתחילים לתקוף אחד את השני!
מה תעשה?
[U]Real Spartan[/U]
אתה סורק אותו בפוקידע-
"למה אתה נלחם בו?"
מה תעשה?[/QUOTE]
אני מפריד אותם "די!" אני מחזיק כל אחד מהם ביד אחרת "אתם צריכים ללמוד להסתדר אחד אם השני"
-
טופס הרשמה:
שם מלא: גלעד ישיבנסקי.
פוקימון התחלתי: בלבזאור
בקשות\הערות(לא חובה): אני שונא פוקימונים מדור 4 ומעלה (כולל). והרעיון שלך יפה אבל אין מצב שמיטו באמת היה מתנהג ככה, והוא גם אף פעם לא מת, הוא סתם ברח ונעלם.
תמונה(מומלץ, רק ספרייט, אם אתם לא מוצאים אפשר באתר pokemon elite 2000):[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/28.png[/IMG]
כסף:(לא לגעת)
חפצים:(לא לגעת)
נקודות:(לא לגעת)
-
[QUOTE][U]Druddigon man
[/U]אתה מתחיל לסרוק את השועל החמוד בפוקידע, ומוצא עליו את הפרטים הבאים-
מה תעשה?[/QUOTE]
אתה יודע שהפוקימון הזה מיוחד, הוא יכול לשנית את הצורה של כל מישהו שהוא רוצה ולקבל את הכוח שלו בהתאם...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"איזה חמוד!" אומר בשמחה "זורואה.. אתה רוצה להצטרף לצוות שלי עם טריקו...?" אשאל אותו ואצביע על טריקו בנחמדות.
-
[quote]טאפיג מצביע לכיוון מסוים והולך לשם. אתה שם לב לחיה לא מוכרת, שעומדת על הר די גבוה, ונראה שטאפיג הולך הישר לשם.
מה תעשה?[/quote]
"היי,טפיג בוא!"אני אומר ורץ עם טפיג לכיוון היצור.