-
[QUOTE=may-chan;1162945]דויד:
" אוקי אז נתחיל ללמוד, תעתיקו מהלוח , אני מקריאה רק פעם אחת. בטבע ישנם 32466352435454 מינים של חיות
ובלהבלהבלהבלהבלהב, בלבלהלבלהלבלהלבהל, אני מורה חופרת, בלהלבלהלבלהבלה, בלה , בלה. דויד , מה אתה עושה שם? " המורה באה אליך ולוקחת לך את הפנקס, ומראה לכל הכיתה מה אתה עושה בזמן השיעור.
( עכשיו זה הקטע שאתה אומר לי מה מצויר שם XD )
סאסקה :
חחח וואלה . אתה נכנס לפורום ורואה שעדין לא פתחו נו''ד חדש!~ וכולם מדברים על מין מ''ת חדש עם כוחות... משו הזוי . יכול לקרות רק במשחקים XD
חחח סתם :
~~~~~
אתה גולש באינטרנט ולפתע אתה שומע ' טםטםטםם ' ורואה למטה שיש לך הודעה בסקייפ.
' מחשב 34: היי D: '
ג'ייק :
" אדוני הצעיר, אם לא תעשה את זה אתה תלך ישירות למנהל!! " היא צועקת עליך. " למה באת לכאן?!
בשביל לפטפט או ללמוד?!?!! (מוחעחע משפטי מורים XD )" היא אומרת בכעס.
לוקאס בן :
אתה רץ במהירות רבה לבית הספר, ולפתע רואה בחורה בעלת שער חום הולכת לכיוון בית הספר. ( וואו ! פגשת את עצמך ! XDD )
לוקאס בת :
הם הולכים, ולפתע את פוגשת נער שהולך לכיוון בית הספר. ( כנ''ל D: )
סת' :
אתה מגיע לכיתה י''ב B ורואה כיתה בינונית, עם חלונות בינונים, קירות מבטון צבוע בתכלת, ווילונות כחולים,
לוח מחיק, כיסאות נוחים ושולחנות רגילים. אתה רואה כמה תלמידים יושבים בכיתה.
לפתע ילד בעל שער זהוב מסתכל עליך.
[SPOILER][IMG]http://i1178.photobucket.com/albums/x370/laura_loves_anime/Anime/1stvongola.jpg?t=1295361621[/IMG]
[/SPOILER]
לי :
XDD
~~~
אתה מחפש ' איך להעיף מורים מהשיעור ' וכתוב לך : '' האם התכוונת ל[U]איך לטמטם מורים?[/U] ''
אין תוצאות לחיפוש המבוקש.
אלפיון ~
" כן D: תיתחבר ," אומר לך אחד הילדים. לפתע שומע ' טםםטםם ' מהמחשב, ורואה שכתבו לך משהו בסקייפ.
" מחשב 34: היי . D: "[/QUOTE]
אני אומר לו"חכה כמה דקות"פותח תסקייפ וכותב"היי מי זה?"
-
לוקאס בן :
[quote]אתה רץ במהירות רבה לבית הספר, ולפתע רואה בחורה בעלת שער חום הולכת לכיוון בית הספר. ( וואו ! פגשת את עצמך ! Xdd )
לוקאס בת :
הם הולכים, ולפתע את פוגשת נער שהולך לכיוון בית הספר. ( כנ''ל D: )[/quote]
"היי" אומר בשנייהם...
הבן
"אני לוקאס איך קוראים לך?"
הבת עונה לו
"קוראים לי וינצ'יטה, טוב ניפגש בבית ספר" היא אומרת והם הולכים לבית ספר
-
[QUOTE=may-chan;1162945]סת' :
אתה מגיע לכיתה י''ב B ורואה כיתה בינונית, עם חלונות בינונים, קירות מבטון צבוע בתכלת, ווילונות כחולים,
לוח מחיק, כיסאות נוחים ושולחנות רגילים. אתה רואה כמה תלמידים יושבים בכיתה.
לפתע ילד בעל שער זהוב מסתכל עליך.
[SPOILER][IMG]http://i1178.photobucket.com/albums/x370/laura_loves_anime/Anime/1stvongola.jpg?t=1295361621[/IMG]
[/SPOILER]
[/QUOTE]
מנסיוני נעיצת מבט זה או מעיד על חוסר טאקט או על מלחמת כוחות.
אם אתה משיב לחוסר טאקט בחוסר טאקט מתחילה מלחמת כוחות. אין לי כוח למלחמת כוחות אז אני מתעלם ובודק אם המקומות בשולחן שבצד של הדלת בשורה השנייה תפוסים, אם כן אז אני עובר טור אחד לצד ובודק אם שם יש מקום.
-
שם משתמש: scizor-x
שם הדמות + שם משפחה: קווין סטון
תיאור/ תמונה במצב רגיל: גבוה עם שיער שחור. מכנסים וחולצה אדומים ושרשרת בעלת גולגולת על הצוואר
תיאור/ תמונה במצב הגזע: קרנים צומחות על ראשי,כנפים יוצאות לי מהגב (ליופי,לא עושה כלום),הצבע האדום של המכנסים והחולצה מתפשט על כל גופי
אופי: חכם,עצמאי,שונא עבודת צוות,מהיר מחשבה
הכוח המיוחד: עצירת זמן (אני יכול לעצור את הזמן ולהחמק ממתקפה,נכון?)
גזע: שטן...
רקע: אין
קשרים: לא לגעת.
רומנטיקה: כן
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?:אייס קפה נטול קפאין,קפאין עושה לי גזים.
מקבלים עוד כוחות במהלך המשחק?
-
[QUOTE=may-chan;1162945]
לי :
XDD
~~~
אתה מחפש ' איך להעיף מורים מהשיעור ' וכתוב לך : '' האם התכוונת ל[U]איך לטמטם מורים?[/U] ''
אין תוצאות לחיפוש המבוקש.
[/QUOTE]
אני אומר" מחשב מטומם מאוד אתה ". אני לוחץ על איך לטמטם מורים בתקוה שזה יביא לי תוצאות טובות
-
[quote]גאארה :
אתה הולך לכיתה שלך.
אתה נכנס ורואה כיתה עם חלונות שבורים, השולחנות עומדים להישבר, הקיר מתקלף, לוח גירים ישן, במקום כיסאות יש סדינים, ועכברים מטילים בכל מקום, וכמה תלמידים בתוך הכיתה .[/quote]
תודי שלא בחרת את האנשים בכל כיתה באופן רנדומלי...
-
---
"לעזאזעל,איך הגעתי למקום הזה?"
אגש למקום שלי אתפוס עכבר בזנב אדפוק אותו בקיר ולאחר מכן אזרוק אותו דרך החלון
אנסה להפוך חול לזכוכית כדי לתקן את החלונות שהיה מעט נוח כאן..
-
[QUOTE=may-chan;1162945]
ג'ייק :
" אדוני הצעיר, אם לא תעשה את זה אתה תלך ישירות למנהל!! " היא צועקת עליך. " למה באת לכאן?!
בשביל לפטפט או ללמוד?!?!! (מוחעחע משפטי מורים XD )" היא אומרת בכעס.
[/QUOTE]
''לפטפט'' אתחכם ''גברתי המבוגרת, למה באת לכאן?! בשביל לצעוק עליי או לטמטם לנו את השכל?''
-
שם משתמש:sigal123
שם הדמות + שם משפחה: מילין סורה
תיאור/ תמונה במצב רגיל: [IMG]http://www.2all.co.il/web/Sites/reilin/28469_(1294).jpg[/IMG]בלי הכנפיים
תיאור/ תמונה במצב הגזע: [IMG]http://www.2all.co.il/web/Sites/reilin/28469_(1294).jpg[/IMG]
אופי: טיפה ביישנית, חמודה, רגישה ויכולה להתעצבן בקלות אבל לא מראה את זה
הכוח המיוחד: היפנוט
גזע: מלאך
רקע: מילין תמיד שנאה אש, הוריה מתו בשריפה אחת שהיא הייתה בת 4 ולכן היא מתעבת אש כול כך,
לאחר השריפה היא פונתה לבית יתומים, שם היא תמיד הרגישה לא שייכת, שלחו אותה לבצפר כרגיל כמו שאר הילדים ואפילו לימדו אותה שיעורים מיוחדים, נימוסים עניינים ועוד כול מיני,אבל רוב הנערים בכיתה היו אלפים ואנשי חיות ומעטים מאוד מלאכים .
מילין הייתה תמיד אדישה, שהיא הייתה עצובה היא לא אמרה, שהיא רצתה משהו היא לא אמרה,
יום אחד הילדים בבית ספרה הציקו לה, הם כינו אותה בשמות והעליבו את הוריה, מילין לא יכלה להתאפק, עיניה זהרו בצבע סגול והילד פשוט עשה כרצונה, היא גרמה לילדים לדפוק את עצמם בקיר, ובגלל זה נשלחה לעונש.
מילין ניסתה את זה אם כמה עכברים ואז הבינה כמה גדול הוא כוחה, עוד פעם אחת זה קרה לה בלי כוונה, ובלל זה היא שנאה את כוחה, יום אחד היא התעצבנה אל חברתה כול כך שבטעות החברה נפלה מהקומה השנייה, ושברה את רגלה וידה .
רומנטיקה:זורמת
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?
-
[QUOTE=bugoji1;1162725]שם משתמש:bugoji1
שם הדמות + שם משפחה:סיקאסו בלייזו.
תיאור/ תמונה במצב רגיל: בלונדיני,גובה מטר תשעים,עייניים כחולות וצלקת בלחי השמאלית.
תיאור/תמונה במצב הגזע:[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcROFN8WpjF2i3Eo1EmmwK3w7a22SgWBC62VnaEmixSvnCHRoQgg[/IMG]
אופי: יהיר,חכם,חברותי,מתרשם בקלות.
הכוח המיוחד: מהירות על
גזע:אלף
רקע: אמרת שלא חייב
רומנטיקה:לא רוצה
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?אין.[/QUOTE]
רשום.
תגיב להתחלה.
~~~~~~~~~~~~~~~
[B]ג'ייק :[/B]
" אל תתחכם איתי ~!! " היא אומרת בכעס , ואמי מחייכת חיוך . " צא למנהל @!@#$$#%&^&^ !" היא צורחת עליך.
[B]גאארה: [/B]
" לא, אל תתקן את זה. אפשר לברוח דרכי זה, " אומרת לך בחורה בעלת שער חום. (האמ האמ אמי האמהאמ )
[B]לי :[/B]
אתה לוחץ על ה'האם התכונת ל' וזה כותב לך :
" אין תוצאות . אנא שנה את מילות החיפוש ''
[B]סת':[/B]
הנער ממשיך להביט בך , ואתה הולך לשבת בשולחן שבצד הדלת בשורה השניה. " אחי, סגור ת'דלת. " אומר לך
הנער באדישות. " אוקי, אז קדימה , היום נלמד על הטבע D: בטבע יש 22945345566 מינים של חיות .. ובלהבלהבלהבלהלבה, בלהבלה? בלהבלהבלה! בבלהלבלהבלהלבלה, בלהלהלהלה .( הבלהבלה זה דברים לא חשובים וכ''כ לא מענינים XD) .... " אומרת המורה.
[B]לוקאס בן ולוקאס בת :[/B]
אתם הולכים ביחד לבית הספר, ורואים שכולם בפנים והמגרש ריק ואין אף אחד בחוץ, ושער בית הספר נעול.
מה תעשו?
[B]אלפיון ~[/B]
" אוקי , " אומר לך הילד. אתה נכנס לסקיפ ושואל מי זה, ועונים לך:
' מחשב 34 : זאת הילדה שבספה ליד הדלת . שמעו, אתם רוצים להישאר פה השיעור? או לצאת החוצה? שמעתי שהשיעורים הראשונים ממש משעממים. וקיבלנו מורה מהמורות האלה שמלמדות דברים של כיתה א'-ב', מצד שני זה טוב , אבל משעמם. אז בא לכם לצאת לבחוץ? ' שואלת הילדה.
[QUOTE=sigal123;1163145]שם משתמש:sigal123
שם הדמות + שם משפחה: מילין סורה
תיאור/ תמונה במצב רגיל: [IMG]http://www.2all.co.il/web/Sites/reilin/28469_(1294).jpg[/IMG]בלי הכנפיים
תיאור/ תמונה במצב הגזע: [IMG]http://www.2all.co.il/web/Sites/reilin/28469_(1294).jpg[/IMG]
אופי: טיפה ביישנית, חמודה, רגישה ויכולה להתעצבן בקלות אבל לא מראה את זה
הכוח המיוחד: היפנוט
גזע: מלאך
רקע: מילין תמיד שנאה אש, הוריה מתו בשריפה אחת שהיא הייתה בת 4 ולכן היא מתעבת אש כול כך,
לאחר השריפה היא פונתה לבית יתומים, שם היא תמיד הרגישה לא שייכת, שלחו אותה לבצפר כרגיל כמו שאר הילדים ואפילו לימדו אותה שיעורים מיוחדים, נימוסים עניינים ועוד כול מיני,אבל רוב הנערים בכיתה היו אלפים ואנשי חיות ומעטים מאוד מלאכים .
מילין הייתה תמיד אדישה, שהיא הייתה עצובה היא לא אמרה, שהיא רצתה משהו היא לא אמרה,
יום אחד הילדים בבית ספרה הציקו לה, הם כינו אותה בשמות והעליבו את הוריה, מילין לא יכלה להתאפק, עיניה זהרו בצבע סגול והילד פשוט עשה כרצונה, היא גרמה לילדים לדפוק את עצמם בקיר, ובגלל זה נשלחה לעונש.
מילין ניסתה את זה אם כמה עכברים ואז הבינה כמה גדול הוא כוחה, עוד פעם אחת זה קרה לה בלי כוונה, ובלל זה היא שנאה את כוחה, יום אחד היא התעצבנה אל חברתה כול כך שבטעות החברה נפלה מהקומה השנייה, ושברה את רגלה וידה .
רומנטיקה:זורמת
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?[/QUOTE]
רשומה, הרעיון של הרקע מעולה!~
תגיבי להתחלה ^^
[QUOTE=scizor-x;1162954]שם משתמש: scizor-x
שם הדמות + שם משפחה: קווין סטון
תיאור/ תמונה במצב רגיל: גבוה עם שיער שחור. מכנסים וחולצה אדומים ושרשרת בעלת גולגולת על הצוואר
תיאור/ תמונה במצב הגזע: קרנים צומחות על ראשי,כנפים יוצאות לי מהגב (ליופי,לא עושה כלום),הצבע האדום של המכנסים והחולצה מתפשט על כל גופי
אופי: חכם,עצמאי,שונא עבודת צוות,מהיר מחשבה
הכוח המיוחד: עצירת זמן (אני יכול לעצור את הזמן ולהחמק ממתקפה,נכון?)
גזע: שטן...
רקע: אין
רומנטיקה: כן
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?:אייס קפה נטול קפאין,קפאין עושה לי גזים.
מקבלים עוד כוחות במהלך המשחק?[/QUOTE]
אוקי, רשום D: תגיב להתחלה. ובאייס קפה אין קפאין XD או.. שכן? O:
-
[QUOTE=may-chan;1163158]
" אל תתחכם איתי ~!! " היא אומרת בכעס , ואמי מחייכת חיוך . " צא למנהל @!@#$$#%&^&^ !" היא צורחת עליך.
[/QUOTE]
''מורה מקללת'' אחייך אח המורה ואסנן לאמי ''תמצאי דרך לצאת מכאן''
אצא מהכיתה מרוצה ואלך במסדרונות לכיוון הדלת, ללא כוונה ללכת למנהל.
-
[QUOTE=may-chan;1162282]
[size="5"]התחלה :[/size]
בוקר , איזה יום יפה. או.. שלא. אתם מתעוררים בעיפות, ושומעים צפצופי מכונית מתחת לביתכם. אמא/אבא/אח/אחות / מישהו מהמשפחה שלכם
פותח את הדלת של החדר שלכם, ואומר לכם שההסעה של בית הספר מחכה לכם למטה, ושתתארגנו מהר כי עוד 10 דקות היא יוצאת.[/QUOTE]
טינקיו וארי מאטצ'
~~~
אני קמה במהירות ומתלבשת ומצחצחת שינים ומסתרקת שוטפת פנים, לאחר מכן אני לוקחת את התיק שלי ומסתכל תבמראה לבדוק שהכול בסדר ונאנחת והולכת ולוקחת מדחום ורואה שאני בסדר "לא אני לא חולה" אני אומרת ומזחירה אותו למקום "לצערי" אני ממלמלת וחוטפת טוסט אם גבינה ועגבנייה (חרוז)והולכת לעבר ההסעה יחד אם שאר הילדים (אני בבית יתומים אחרי הכול, אבל נגיד והתחנה נמצאת קרוב לבית יתומים ) ומביטה ומחפשת את האוטובוס
-
[QUOTE=may-chan;1163158][B]סת':[/B]
הנער ממשיך להביט בך , ואתה הולך לשבת בשולחן שבצד הדלת בשורה השניה. " אחי, סגור ת'דלת. " אומר לך
הנער באדישות. " אוקי, אז קדימה , היום נלמד על הטבע D: בטבע יש 22945345566 מינים של חיות .. ובלהבלהבלהבלהלבה, בלהבלה? בלהבלהבלה! בבלהלבלהבלהלבלה, בלהלהלהלה .( הבלהבלה זה דברים לא חשובים וכ''כ לא מענינים XD) .... " אומרת המורה.[/QUOTE]
'אהבלה' אני חושב לעצמי.
אני מנסה להתרכז בשיעור אבל בגלל שקמתי נורא עייף (כן, תיכננתי את זה בכוונה) אני דופק פיהוק אדיר שאני לא מצליח להסתיר אותו אפילו בעזרת היד.
[SIZE="3"][B]~פייהההוק!!~[/B][/SIZE]
אני מניח טיפה את הראש על השולחן בלי להירדם.
-
[QUOTE=may-chan;1163158]רשום.
תגיב להתחלה.
~~~~~~~~~~~~~~~
[B]גאארה: [/B]
" לא, אל תתקן את זה. אפשר לברוח דרכי זה, " אומרת לך בחורה בעלת שער חום. (האמ האמ אמי האמהאמ )
[B]לי :[/B]
אתה לוחץ על ה'האם התכונת ל' וזה כותב לך :
" אין תוצאות . אנא שנה את מילות החיפוש ''
[B]סת':[/B]
הנער באדישות. " אוקי, אז קדימה , היום נלמד על הטבע D: בטבע יש 22945345566 מינים של חיות .. ובלהבלהבלהבלהלבה, בלהבלה? בלהבלהבלה! בבלהלבלהבלהלבלה, בלהלהלהלה .( הבלהבלה זה דברים לא חשובים וכ''כ לא מענינים XD) .... " אומרת המורה.
[B]לוקאס בן ולוקאס בת :[/B]
אתם הולכים ביחד לבית הספר, ורואים שכולם בפנים והמגרש ריק ואין אף אחד בחוץ, ושער בית הספר נעול.
מה תעשו?
[B]אלפיון ~[/B]
" אוקי , " אומר לך הילד. אתה נכנס לסקיפ ושואל מי זה, ועונים לך:
' מחשב 34 : זאת הילדה שבספה ליד הדלת . שמעו, אתם רוצים להישאר פה השיעור? או לצאת החוצה? שמעתי שהשיעורים הראשונים ממש משעממים. וקיבלנו מורה מהמורות האלה שמלמדות דברים של כיתה א'-ב', מצד שני זה טוב , אבל משעמם. אז בא לכם לצאת לבחוץ? ' שואלת הילדה.
רשומה, הרעיון של הרקע מעולה!~
תגיבי להתחלה ^^
אוקי, רשום D: תגיב להתחלה. ובאייס קפה אין קפאין XD או.. שכן? O:[/QUOTE]
"אוקי נראה קצת בהתחלת השיעור אם ישעמם מקסימום נלך לשירותים ולא נחזור :) (עם הסמילי)"אני כותב ומחכה לתחילת השיעור
-
ג'ייק :
" האי. (=כן, יפנית) " היא אומרת לך .
אתה יוצא לבחוץ ולפתע רואה את אמי מופיעה מולך. אתה מופתע איך היא יצאה כלכך מהר,
ורואה שהמורה בכיתה, והיא איבדה את ההכרה.
" אל תסתכל עלי ככה,זה לא אני:peee: טוב נו, זה כן. :nose_pick: מה? היא עיצבנה אותי," אומרת אמי .
מילין :
נו פרבולם D:
חח חוץ מזה אין כלכך המון בנות במ''ת חוץ מלוקאס. והוא לא כ''כ נחשב בת. D:
~~~
את יוצאת לבחוץ, ורואה שההסעה נסעה כבר.
" שיט. שוב פספסתי את ההסעה. טוב נלך ברגל. " אמר ילד בעל שער אדום ועינים אפורות, וקשר את השרוכים שלו.
[SPOILER][IMG]http://i1178.photobucket.com/albums/x370/laura_loves_anime/Anime/image.jpg?t=1295361626[/IMG][/SPOILER]
" או. היי ~" הוא מסנן לעברך וממשיך לקשור את השרוכים.
אלפיון :
מחשב 34 : אוקי. חח אתה רציני? היא מלמדת על גוף האדם, זה משעממםםםםםם נוראא. :tiresome: יאלה אני יוצאת, תצאו כמה דקות אחרי זה כדי שהיא לא תחשוד. " היא כותבת, ואומרת למורה:
" המורה, התקלף לי פצע. אפשר לצאת לשטוף? " ועושה כאילו 'כואב' לה.
" כן, תחזרי מהר. ^^ " המורה אומרת , " כןכן מה שתגידי :peee: " הילדה לוחשת לעצמה, ויוצאת.
סת':
" או. סת', אתה לא מרגיש טוב? O:" אומרת לך המורה בדאגה " לך לאחות D: אני לא רוצה שיקרה לנו משהו-לא טוב, " היא אומרת ופותחת את דלת הכיתה.
-
[QUOTE=may-chan;1163176]ג'ייק :
" האי. (=כן, יפנית) " היא אומרת לך .
אתה יוצא לבחוץ ולפתע רואה את אמי מופיעה מולך. אתה מופתע איך היא יצאה כלכך מהר,
ורואה שהמורה בכיתה, והיא איבדה את ההכרה.
" זה לא אני:peee: טוב נו, זה כן. :nose_pick: מה? היא עיצבנה אותי," אומרת אמי .
[/QUOTE]
את רוצה שארשם שוב כבת?
---
''אז מה עשית? איך עשית את זה?'' אקרא ואביט שוב על המורה מצחקק בהתלהבות.